Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da begynner bussen sakte og sikkert å nærme seg hjemme, men hele turen har jeg ikke klart å tenke på annet enn den grusomme nyheten vi fikk fra Paris i natt. Over 100 mennesker døde, i forferdelige terrorangrep. Uansett hvordan jeg vrir og vrenger på tankene, så kan jeg ikke verken fatte eller begripe hvordan noen mennesker kan gjøre andre, uskyldige mennesker så vondt. Det gjør meg kvalm, det gjør meg sint, det gjør meg trist, men kanskje mest av alt gjør det meg redd. 

 

 

Men redd, det blir vi fortalt at vi ikke skal bli. Det siste vi må bli er redd, fordi "det er det terroristene ønsker vi skal bli, og vi kan ikke la dem vinne". Men da spør jeg meg selv, hvordan kan vi la være å bli redd? Hvordan kan vi ikke være redde, når man aldri igjen kan være sikker på at man kommer hjem fra butikken/skolen/fotballkampen igjen i live? Hvordan kan man ikke være redd, når man hvor som helst og når som helst kan være neste offer for terrorismens urettferdige krig? Vær så snill å gi meg svar på dette, fordi jeg er hvertfall redd. 

 

 

Å tenke på at jeg, for bare noen måneder siden befant meg i Paris, sammen med mine kjære besteforeldre, gjør meg bare enda reddere. Den Paris vi fikk se, det var en så rolig Paris, en så fredfull Paris og ikke minst, en Paris hvor vi ikke en gang kunne forestille oss at bare måneder senere kunne være offer for et slikt blodbad. I natt har over 100 uskyldige mennesker, akkurat slike som meg og deg blitt drept. Og det eneste vi kan gjøre, det er å be, be for de stakkars som har mistet noen de er så glad i, og som blir nødt til å fortsette å leve livet sitt uten sine aller kjæreste. 

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du fått med deg denne grusomme nyheten?♥

♥Hva tenker du om slike angrep?♥

♥Er du redd?♥

 

 

 

 

 

#blogg #paris #prayforparis #terrorisme


  


Name:
Husk meg?
Email address:

Website:

Comment:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits