Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Det var SÅ gøy at så mange av dere ville være med på quiz'en i går. Dagen i dag har vært helt utrolig stressende, med en heldagsprøve i politikk som dessverre ikke akkurat gikk min vei. Menmen. Her kommer hvertfall svarene på quizen! 

 

 

 

//It was SO much fun to see how many of you actually wanted to participate on yesterday's quiz. Today has been way too stressful, with a major test in politics on school, which didn't go too well. Anyway. At least I can give you the answers tonight! 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

1. Da jeg gikk på barne og ungdomsskolen pleide jeg å spille kornett, i øyens skolekorps. 

 

//1. When I was younger, I used to play the cornet in the school band.

 

 

 

SVAR: Fakta! Haha, jeg spilte faktisk kornett i skolekorpset i en hel årrekke... 

 

ANSWER: Fact! I actually played the cornet in the school band for ages... 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

2. Jeg fikk ett fallskjermhopp i bursdagsgave av Mamma og Pappa da jeg ble 18, og tok hoppet samme måned. 

 

//2. When I turned 18 my parents gave me a gift certificate for skydiving, and I took the jump the same month. 

 

 

 

SVAR: Fleip! Hahah, for det første hadde Mamma ALDRI kjøpt meg en slik gave, og for det andre hadde jeg nok aldri, aldri tørt å hoppe selv. 

 

ANSWER: Prank! Hahah, my Mum would never agree to buy me a gift like that. I probably wouldn't dare to jump either. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

3. Da jeg var yngre, var mitt største ønske å få et hamster til kjeledyr. 

 

//3. When I was younger my biggest wish was to get a pet hamster. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta. I dag lurer jeg bare på hvorfor. Av en eller annen grunn fikk jeg for meg at det å ha et hamster ville være så fantastisk. Ønsket forsvant heller fort etter jeg fikk passe en av venninnene mine sitt hamster i en uke, og det eneste det gjorde utenfor "hjemmestedet" sitt, var å komme ut for å bite meg i fingeren. 

 

ANSWER: Fact! Today I just wonder why. For some reason I had the idea that it would be so perfect to own a hamster. However, this wish disappeared the time I got to look after one of my friend's hamster for a week, and got to see how the only thing it did outside its "safe spot", was to bite me in my finger. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

4. Jeg har bodd i 3 forskjellige land, iløpet av mine 18 år. 

 

//4. I have lived in 3 different countries, throughout my 18 years long life. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta! Jeg er født og oppvokst i Norge, men har bodd ett år både i Spania og Australia. 

 

ANSWER: Fact! I'm born and everything in Norway, but I have also lived a year in Spain and a year in Australia. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

5. Jeg har 1 mindre tattovering på kroppen. 

 

//5. I got 1 minor tattoo on my body. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg har ikke en eneste tattovering på kroppen, og har ikke planer om å ta en heller. 

 

ANSWER: Prank! I don't have a single tattoo on my body, and I don't plan to get any either. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

6. Jeg fikk min første mobiltelefon da jeg var 7 år. 

 

//6. I got my first phone when I was 7 years old. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg måtte vente til jeg var 10 år. Haha. 

 

ANSWER: Prank! I had to wait until I was 10 years old. Haha. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

7. Første gang jeg var skikkelig forelsket, så var det  i Troy Bolton fra filmen High School Musical. 

 

//7. The first time I was in love, it was with Troy Bolton from the movie High School Musical. 

 

 

 

SVAR: Fakta! Jeg var sånn 12, så hvordan kunne jeg ikke? Jeg er 18 nå, og må fortsett innrømme at jeg synes den syngende high school karakteren er sjarmerende. 

 

ANSWER: Fact! But I was like 12, so how could I not? I'm 18 now, but have to admit that I still think he's charming. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

8. Jeg skal være russ i år og er med i en russebuss som heter "Solbrent". 

 

//8. I'm a leaver this year, and I'm part of a bus called "Solbrent". 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg er russ i år, men er ikke med på noen russebuss i det hele tatt. Og hvertfall ikke en med navn "Solbrent", haha! 

 

ANSWER: Prank! I'm a leaver this year, but I'm not a part of any bus, especially not one called "Solbrent", haha!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

9. Jeg gjennomgikk en trassalder da jeg var rundt 13/14 år, der jeg var helt 100% overbevist om at jeg måtte ha blitt byttet ut som baby på sykehuset, og egentlig tilhørte en annen familie. Dette etter som jeg mente at jeg ikke hadde noe til felles meg resten av familien min her hjemme (eller de med meg), og at jeg måtte få ta en gentest. 

 

//9. I went through this weird period when I was about 13/14 years old, where I was a 100% convinced that I had been replaced at the hospital, and that I really belonged to another family. I told everyone that this had to be the truth, as I didn't have anything in common with my family (or them with me for that sake), and that I had to take a genetic test. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta. Haha, alle her hjemme elsket å være ute, elsket å trene, elsket å gå i fjellet, elsket tørre vitser, elsket livet på gård, elsket det regnfulle Vestlandet og elsket i all hovedsak alt jeg hatet. Men tro det eller ei, etter hvert som årene har gått, har jeg jammen meg begynt å elske akkurat de samme tingene...

 

ANSWER: Fact. Haha, my whole family loved being outside, they loved to workout, they loved to spend time in the mountains, they loved horrible jokes, they loved the life at our farm, they loved the rainy Norway and in general, they loved every single thing that I hated. But believe it or not, a few years later I suddenly loved all the same things... 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

10. Jeg fikk en slange til kjæledyr da jeg ble 5, etter som lillebroren min var allergisk for pelsdyr.

 

//10. I got a pet snake when I was 6, as my bother were allergic to animals with fur. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Er det noe jeg hater og frykter, så er det nettopp slanger. Broren min er heller ikke allergisk mot pelsdyr, men til og med om han hadde vært, hadde jeg foretrukket et liv uten kjæledyr enn et liv med slange, haha!

ANSWER: Prank! I can't imagine anything worse than snakes. My bother isn't allergic to fur animals either, but even if he was, I wouldn't have a pet snake. I'd rather have no pets at all then. 

 

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

 

♥Hadde du mange rette svar?♥

♥Hvordan har dagen din vært?♥

 

 

 

 

//♥Did you have many right answers?♥

♥How has your day been?♥

 

 

 

 

 


 


  


Name:
Husk meg?
Email address:

Website:

Comment:




Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no




Kristi Pedersen




Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014



Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Giveaway · Inspirasjon · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Reisetips · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · Ønskeliste



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits