Heisann!♥

 

 

 

Dette innlegget har jeg gruet meg så mye til å skrive, men nå må jeg bare. De siste ukene (månedene egentlig) har jeg hatt det så grusomt travelt, at jeg har rett og slett gått rundt med konstant dårlig samvittighet for at jeg får gjort så lite med bloggen. Jeg er en sånn person som liker å enten gjøre ting 110% eller ikke i det hele tatt. Og de siste ukene har jeg bare ikke hatt kapasitet til å gi de 110%, noe jeg synes har vært utrolig dumt. 

 

 

De neste månedene har jeg både en russetid og en enda mer hektisk eksamensperiode fremfor meg. Disse månedene vet jeg at jeg ikke kommer til å få den tiden jeg vil ha til bloggen, og har derfor bestemt meg for at jeg skal ta en bloggpause. Til jeg er ferdig med siste eksamen i slutten av juni, vil det derfor ikke være noe nytt å finne her på bloggen. Dessverre. 

 

 

Pausen vil likevel ikke si at jeg aldri kommer tilbake! Denne bloggen har gittt meg mye, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg koser meg med denne hobbyen. Hver eneste dag får jeg en hel haug fantastiske kommentarer, og jeg ville aldri vært de foruten. Å motta så mange fine ord, fra så mange skjønne lesere, er helt klart noe jeg kommer til å savne i hverdagen min. Likevel er jeg nødt å prioritere resten av det som hører med i livet som 18 åring, eksempelvis eksamenslesing. Jeg har satt meg veldig høye mål karaktermessig, og for at jeg skal klare å nå de målene, må jeg bare nedprioritere bloggen. 

 

 

Jeg håper likevel at nettopp du vil klikke deg inn på bloggen min når sommerferien kommer, for å se etter nye livstegn. Denne sommeren har jeg nemlig helt utrolig mye spennende på planen, og håper dere vil være med på den reisen med meg. 

 

 

Men for nå, tusen, tusen takk for at du har tatt deg tid til å følge meg. Hver eneste kommentar og hvert eneste ord, det har gitt meg så mye glede. Måtte du få en strålende vår, så håpes jeg at vi snakkes igjen i juli! Stor klem♥

 

 

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

For nesten en uke siden, plukket jeg en bukett påskeliljer fra hagen, som enda ikke hadde sprunget ut. Og i dag da jeg våknet, så jeg bort på pulten og fant ut at endelig hadde påskeliljene sprunget ut, akkurat i tide til påske! 

 

 

 

//About a week ago, I picked a bouquet of daffodils from our garden, which had not yet sprung out. And today, when I woke up and looked over to my desk, I could see that the daffodils had finally sprung out, just in time for Easter! 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Er de ikke pene vel? 

 

 

Denne formiddagen har jeg ikke hatt mye til planer. Jeg har gått en tur i skogen, ryddet litt på rommet, vasket litt klær og begynt pakkingen til Praha. I kveld er jeg invitert ut med noen venner, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg oppdaterer dere selvsagt før jeg drar! :)

 

 

 

//How pretty are the daffodils? 

 

 

This morning I haven't really done a lot. I have gone for a walk in the forest, cleaned a bit on my room, done some washing and started the packing to Prague. This evening I'm invited out with a couple of friends, which I believe will be very nice. I will of couse update you before I leave the house! :)

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Et nydelig påskelilje-lys har jeg vært heldig å få av Mormor og Besti, og synes det gjør seg godt nå i påsken! Hva synes du?

 

 

 

//I got a beautiful daffodil-candle from my Grandparents too, and I think it's so perfect to have in my room no at Easter. What do you think?

 

 

 SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Hva synes du om påskeliljelyset? Og om de to påskeliljene mine?♥

 

 

 

 

//♥What are you up to today?♥

♥What did you think of my daffodil-candle? And of the daffodils?♥

 

 

 


 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

I grunn hadde jeg lite planer for denne langfredagen, annet enn et koselig middagsbesøk hos Mormor og Besti nå i ettermiddag. Dette skulle endre seg fort, da jeg i dag tidlig ble invitert til en av veninnene mine fra ungdomsskolen, som bestemte seg for å arrangere et aldri så lite påskebesøk. Der møtte jeg flere koselige jenter som jeg ikke har sett på alt for lenge, og hadde et par veldig fine timer. Da jeg kom hjem var det rett avgårde i middagsbesøk, før jeg nå, om ikke så alt for lenge, er klar for en Facetime session med min kjære Kristina. Plutselig ble den litt late fredagen ikke så lat likevel! 

 

 

 

En treningsøkt håper jeg også på å få presset inn i løpet av kvelden. Litt pakking av koffert står også på planen, etter som Praha-turen faktisk begynner å nærme seg veldig! Åh, jeg har nå virkelig mye kjekt i vente. 

 

 

 

 

 

//I didn't really have ay plans for this Good Friday, other than a dinner at my grandparents place this afternoon. However, this did change, when I got invited over to one of my friends from middle school, this morning. There I met several girls I haven't seen in ages, and we had such a good time. When I got back I went straight to the family dinner, and now I'm ready for a Facetime session with my dear Kristina. Suddenly the "boring" Friday wasn't that boring after all! 

 

 

 

 

I also hope that I will be able to fit in a workout this evening. In adition to this, I have to sort some of my clothes out, so that I can start packing my suitcase. The trip to Praha is getting real close and I'm very excited! Oh, I have so much fun stuff to look forward to.

 

 

 

  

 

 

Senere i kveld har jeg noen antrekksbilder å dele med dere, så dere er velkommen innom senere. Kos deg masse videre i dag! :)

 

 

 

//This evening I'm going to show you a few outfit pictures, so you're more than welcome back later. Have a great evening! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva har du gjort på i dag?♥

 

 

 

 

 

 

//♥What have you been up to today?♥

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Endelig kan jeg avsløre det jeg har ventet sånn på å kunne få avsløre. Vi har sett på leiligheter, og har nå kapret drømmeleiligheten! Vi har ikke kjøpt, men en lengre leieavtale er nå i boks. Med andre ord kan Lillebror og jeg for alvor begynne å glede oss til månedene vi har i vente, da vi kal flytte ut for første gang, og ta fatt på nye studier.

 

 

Leiligheten ligger i Bergensområdet, og er perfet plassert midt mellom min og Lillebror sin skole. Den er splitter ny og 50 kvadratmeter. Den har to soverom, et stort bad, kjøkken, stue og en uteplass med riktig stort potensiale. Jeg overdriver ikke når jeg sier vi er i ekstase, hele familien, i dag. Om bare få måneder overtar vi nøklene, og jeg kan nesten ikke vente!

 

 

 

 

 

//Finally, I can reveal the big news. We have been looking for apartments the last few weeks, and have finally found the dream apartment! We bought it, but are going to lease it over a long period. In this apartment my little brother and I will live in, for all our years at high school (him) and uni (me). 

 

 

 

The apartment is located in the Bergen area, and is perfectly lokated midway between my little brothers school and my school. It's brand new and 50 square metres. It has two bedrooms, a big bathroom, a kitchen, a living room and a garden with a really big potential. I'm not exeggerating when I say that my whole family is thrilled! In just a few months we acquire the keys, and I can hardly wait!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om leiligheten? Var ikke dette gøy vel?♥

 

 

 

 

//♥What did you think of the apartment? Wasn't this great news?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan tro at mandagen min fikk en spenndende vending i dag tidlig! I grunn hadde jeg ikke en eneste plan for dagen, men våknet i ni-tiden av en telefon. Jeg tok den, og fikk vite at jeg i dag kunne få ha min første dag i ny jobb! Jeg vet jeg ikke har snakket noe særlig om dette på bloggen, men det har rett og slett lagt så mye usikkerhet rundt det hele at jeg ikke har følt meg komfortabel med å røpe det før nå. Men nå kan jeg altså røpe at jeg har begynt som ferievikar i barnehage, og er strålende fornøyd etter første dag! Jeg har egentlig aldri hatt en slik "skikkelig jobb" før, så jeg er egentlig ganske så stolt, haha.

 

 

//This has been such an exciting monday! Originally I had nothing planned for today, but this morning I got a very special phone call. I was told that today, I could finally have my very first day in my new job. I know that I haven't mentionned anything about this before, but there has simply been to much uncertanity about it all. But now I can finally reveal the happy news, that I have started as a holiday temp in a kindergarten, and that I enjoyed my first day so much! I have never really had a "real job" before, so I'm quite proud actually, haha.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

my beautiful coat is from Romwe, and you can find it HERE (sponsored)

 

 

 


 

 

 

♥Hva har du gjort på i dag?♥

 

 

 

//♥What have you been up to today?♥

 

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

God morgen! Hvordan har natten din vært? Jeg sov faktisk bedre enn jeg har gjort på lenge, og følte meg frisk og opplagt da jeg våknet. Frokost ble spist, og jeg stelte meg videre i stand et herlgi fruktfat og en kopp kaffe. Dette tok jeg med meg opp på rommet, hvor jeg nå sitter klar til å ta fatt på politikkoppgaven igjen. Jeg satt med den helt til i tolv-tiden i går kveld, og kjenner det skal bli veldig herlig å få levert den inn nå snart. 

 

 

 

 

//Good morning! How was your night? I slept better than what I have done in ages, and felt refreshed when I woke up. I ate my breakfast, and then made myself a fruit platter and a cup of coffee. I brought this up to my room, where I am now ready to continue the assignment in politics again. I actually sat with it until midnight yesterday, so I know that it will feel extreamly good to finally get it handed in. 

 

 

SAMSUNG CSC 

 

 

 

 

I dag ble det både frukt og blomster i påskefarger. Her i huset har ikke påskepynten riktig kommet opp enda, men vi tenkte å få den opp iløpet av morgendagen. Har du pyntet til påske i år?

 

 

 

//Today I had both flowers and fruit in easter colours. We haven't really decorated anything in the house for easter yet, but we plan to do it tomorrow. Have you decorated for easter this year?

 

 

 

 SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Har du pyntet til påske?♥

♥Har du noen gøye planer for i dag?♥

 

 

 

 

//♥Have you decorated for easter this year?♥

♥Do you have any fun plans for today?♥

 

 

 

 
 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Du kan tro at jeg koste meg, i går kveld! Jeg var invitert på kvelds til min kjære Ingrid, og hun er bare like fantastisk hver eneste gang. Hun hadde bakt hjemmebakt brød, kjøpt inn ost og kjeks, laget kakao og laget en hel skål med den beste fruktsalaten du kunne tenke deg! Jeg må være den heldigste i verden, med en venninne som henne. 

 

 

 

Denne morningen har jeg egentlig bare tatt det helt med ro, og kost meg med tanken på at det er ferie. Jeg har fortsett en skoleoppgave jeg må bli ferdig med før jeg riktig kan ta påske, men håper å få den ferdig i løpet av dagen. Hva gjør du på i dag? Har du fått ferie nå du også kanskje? 

 

 

 

 

 

//You would not believe how much fun I had last night! I was invited over to Ingrid's house, where she had prepared the most wonderful evening meal. She had made homemade bread, bought cheese and crackers, made hot chocolate and prepared a whole bowl of fruit salad! I must be the luckiest girl on the planet, with friends like her. 

 

 

 

This morning I have simply relaxed a 100%, enjoiyng the fact that I have holiday. Or, I still have one last assignment to do actually, but I hope I can get it done today. What are you up tp today? Do you have holiday too? 

 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

I går dumpet det forresten ned en ny kjole i posten, som jeg bestemte meg for å invie i går. Jeg fikk knipset en hel del bilder før jeg gikk, så jeg viser den frem på bloggen litt senere i dag! 

 

 

 

//Oh, and I received a new dress yesterday, which I decided to start wearing already last night. I also got to snap pictures of my outfit before I left, so I can show it to you a bit later today!

 

 

 

 

 

 

♥Hadde hun ikke stelt koselig i stand vel?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Har du ferie?♥

 

 

 

 

//♥Wasn't the table absolute amazing?♥

♥What are you up to today?♥

♥Do you have holiday?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg sitter å pugger som bare det, til en prøve jeg skal ha i safumfunnsfaglig engelsk i morgen. Det har virkelig blitt mye skolearbeid i det siste, og jeg den siste timen har min eneste motivasjon vært at det trossalt bare er fire dager til ferien. Haha, huffameg. Jeg har faktisk satt å pugget så godt som helt siden jeg kom hjem. I tillegg var dagen i dag en sånn mandag der solen skinte, og man egentlig ikke kunne tenke seg noe værre enn å sitte inne å lese. Jeg åpnet derfor alle vinduene mine på vidt gap da jeg kom fra skolen, slik at jeg i det minste skulle få en liten følelse av frisk luft. Det må ha hjulpet, fordi konsentrasjonen min ble faktisk mye bedre! 

 

 

 

Jeg har bare fått pugget 30 av de 50 spørsmålene enda, så jeg har dessverre en del igjen. Jeg håper du har hatt en fin dag, en god ettermiddag og at du har en koselig kveld i vente! Snakkes vi i morgen eller? 

 

 

 

 

//I'm studying like a crazy person, for the test I'm having tomorrow. It has really been a lot of studying the last few weeks, and the only thing that has kept me going the last hour, is the thought that we only have four days left, before the holiday. Haha, gosh. I have actually been studying more or less ever since I got home from school today. In addition, today has been one of those perfectly sunny days, where you can't think of anything worse than having to sit inside. Therefore I opened all my windows as soon as I got home, so that I would at least get a tiny feeling of being outside in the fresh air. It must have helped a bit, because my concentration suddenly got better! 

 

 

 

I've only finished 30 out of our 50 questions for tomorrow, so I have quite a bit left. However, I hope that you've had a nice day, a great afternoon and that you're having a good evening in front of you. See you tomorrow, or what? 

 

 

 

  

 

 

 

♥Hvordan har din dag vært? Hva har du gjort på?♥

 

 

 

 

//♥How has your day been? What have you been up to?♥

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

Jeg har en tendens til å like det å starte mandagene med å dele et par inspirerende bilder her på bloggen. Spesielt om bildene inkluderer søte dyr, smilende mennesker, ryddige rom, stilrene antrekk, utrolige destinasjoner eller kaffe. Slike bilder har nemlig en tendens til å roe ned både hodet og kroppen min, og generelt rett og slett bare gjøre ukens første dag et par hakk lettere å komme seg gjennom. I håp om at du kanskje skulle føle det samme, så har jeg satt sammen et collage, av slike bilder. Måtte mandagen din bli helt super! :) 

 

 

 

//I tend to like starting the Monday off with some inspirational pictures here on my blog. Especially if the photos include cute animals, smiling people, clean rooms, simple outfits, breathtaking destinations or coffee. This has a tendency of calming my whole head and body, and in general just make the first day of the week a bit easier. In case you do the same, I thought to start off this week with a collage made up of a few inspirational pictures like that. May your Monday turn out to be amazing! :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

//bilder lånt fra weheartit, collage satt sammen av meg

 

 

 

 

 

 

♥Hva tenker du om slike bilder på en mandag? Gjør det ukestarten litt lettere?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

//♥What do you think of pictures like this on a Monday? Do they make the start a bit softer?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg håper søndagen din har vært fin så langt. Jeg har egentlig bare to mål for dagen, og det er i) å få gjennomført en god treningsøkt og ii) bli ferdig med så mye som mulig av skolearbeid. Små "bloggpauser" innimellom vil jeg likevel unne meg, og har i denne pausen fått satt sammen et "Liebster Award-innlegg". Det er kanskje flere av dere som har merket denne trenden innen bloggverdenen, der bloggere nominerer hverandre, til å svare på 11 utvalgte spørsmål. Denne uken har jeg ikke bare blitt nominert av 1 blogger, men hele 3 bloggere. Nominert ble jeg nemlig fra tib.blogg.no, inabelle.blogg.no og frktonje93.blogg.no. Tusen takk for nominasjonen, jeg synes jeg ble tildelt veldig fine spørsmål! :) 

 

 

 

 

//I hope that you have had a great Sunday this far. For today I mainly have to goals to achieve, which is a) get done a good workout and b) do as much school work as possible. However, I still allow myself short "breaks", where I amongst others, will update you here on my blog. During this study break, I have managed to put together a so called "Liebster Award-post". I'm sure that a few of you have already noticed this new trend within the blog world, where bloggers nominate each other, to answer 11 selected questions. This week I haven't only been nominated by 1 blogger, but 3 different bloggers. I was nominated by tib.blogg.no, inabelle.blogg.no and frktonje93.blogg.no. Thank you for the nomination, I reckon you gave me some good questions to answer! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor blogger du? 

 

 

//Why do you blog? 

 

 

 

Jeg blogger av mange ulike grunner. Først og fremst ser jeg på bloggen min som min egen lille "happy place", der jeg for det meste prøver å utelukke hverdagens problemer og bekymringer. Jeg er også svært glad i både å skrive og ta bilder, noe jeg absolutt får utløp for her på bloggen. I tillegg er støtten jeg er så heldig å få fra dere lesere, helt fantastisk herlig! Har jeg en tung dag, så kan jeg være sikker på at når jeg logger meg på blogg.no, så ligger det en hel haug koselige kommentarer, med fine ord å venter på meg. Jeg elsker dere lesere, og et liv uten deres daglige støtte og kjærlighet, hadde vært veldig tomt og trist!

 

 

//I do blog of many different reasons. First of all, I love how this blog can me my own little "happy place", where I mostly try to exclude the everyday problems and concerans that I'm having. I also love to write and take pictures, which I get to do a lot of as a blogger. I addition to this, I could no longer imagine a life without the support I'm lucky enough to get from you. If I'm having a bad day, I can always be sure that some of you will leave me words so lovely that my day again can turn out good. I love my readers, and a life without their daily support and ove would be very empty!

 

 

 

 

 

Har du noen hobby? 

 

 

//Do you have any hobby?

 

 

 

Ja, jeg spiller håndball! Og blogger, da det vil jeg også kalle en hobby :)

 

 

//Yes, I play handball! In addition to this, I would consider blogging a hobby too :) 

 

 

 

 

 

Ville du helst vunnet i lotto, eller funnet den perfekte jobben? 

 

 

//Would you rather win the lottery or find the perfect job?

 

 

 

Sånne spørsmål altså. Jeg mener, det å vinne i lotto er jo en drømmesituasjon. Likevel tenker jeg at det å finne drømmejobben i lengden ville gitt mye mer enn det å vinne i lotto, som kun er en engangshendelse. Hva med å både vinne i lotto og finne drømmejobben? Det hadde vært noe det, haha!

 

 

//Oh my, questions like this... I mean, winning the lottery would be a dream situation. However, I believe that finding the dream job would (in the long run) have given me so much more to life, than to win the lottery (which is a one-time event). But how about both win the lottery and find the perfect job? That would have been something, haha!

 

 

 

 

 

Hva er du mest redd for? 

 

 

//What scares you the most? 

 

 

 

At jeg skal miste noen av de jeg er glad i. 

 

 

//The thought of loosing someone I love. 

 

 

 

 

 

Vil du ha barn, og isåfall hvor mange?

 

 

//Do you want any kids, and if you do, how many?

 

 

 

Ja, det vil jeg! Ikke på mange år enda vel og merke, men med tiden, ønsker jeg meg 2 barn. 

 

 

//Yes, I do! Not for many years yet, but with time, I want 2 kids. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10 år? 

 

 

//How do you picture your life in 10 years?

 

 

 

Ja, si det. Om 10 år er jeg 28 år (wow, det er sykt å tenke på faktisk) og håper vel hvertfall at jeg har fått fullført utdannelsen min, og muligens funnet meg et sted å slå meg ned. 

 

 

//Well, that's a good question. In 10 years I'm 28 years old (wow, that's crazy to think of actually) and hope that I've at least completed my education and maybe found somewhere to settle. 

 

 

 

 

 

Hva liker du å lese om på andre sine blogger? 

 

 

//What do you like to read, on blogs? 

 

 

 

Det varierer veldig etter humøret mitt faktisk! Men DIY poster og antrekksposter er alltid en sikker vinner. 

 

 

//Well, it depends on my mood really. But DIY posts and outfit posts is always a winner. 

 

 

 

 

 

Hva har vært den mest avgjørende beslutningen i livet ditt så langt? 

 

 

//What has been the most crucial decicion in your life so far?

 

 

 

Det å reise på utveksling til Australia. 

 

 

//Deciding to go on exchange for a year in Australia. 

 

 

 

 

 

Hvordan ser drømmejobben din ut? 

 

 

//What does your dream job look like?

 

 

 

En advokat stilling, der jeg kan kjempe for mennesker som blir undertrykt og/eller urettferdig behandlet. Jeg brenner for menneskerettigheter og rettferdighet generelt, så målet i livet mitt er å få en stilling der jeg faktisk kan være med på å gjøre en forskjell. Jeg drømmer om å en gang kunne være med på å forandre verdens samfunn til det bedre. Det er et høyt mål å sette seg, og som selvsagt ikke er sikkert jeg klarer å oppnå. Men drømme må man vel få lov til å gjøre likevel? 

 

 

//It must be a lawyer position, where I can fight for people who are oppressed and/or treated unfair. I'm passionate about human rights and justice in genereal, so my life goal is to get a position where I can actually make a difference. I dream of being able to change the world society for the better. It's a hight target to set up, and of course it's not certain that I will achieve it. But it must be allowed to dream big, right? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videre vil jeg nominere kristinabrattbakk.blogg.no, julieandersen.blogg.no, irenes89.blogg.no, bergensergenser.blogg.no, imsen.blogg.no, kattemamma88.blogg.no, thealinni.blogg.no, marenbl.blogg.no, sandrisas.blogg.no, nomana.blogg.no og myonlinediaryy.blogg.no, som alle er innom min blogg med hyggelige ord og kommentarer. Jeg ønsker at dere svarer på de samme spørsmålene jeg fikk, og at dere blir glad for nominasjonen! :) 

 

 

 

 

 

//Furthermore, I would like to nominate kristinabrattbakk.blogg.no, julieandersen.blogg.no, irenes89.blogg.no, bergensergenser.blogg.no, imsen.blogg.no, kattemamma88.blogg.no, thealinni.blogg.no, marenbl.blogg.no, sandrisas.blogg.no, nomana.blogg.no and myonlinediaryy.blogg.no, which every single one of them leave me lovely words and comments here on my blog. I want you to answer the same questions as I did, and I hope that you will appreciate the nomination! :) 

 

 

 

 

 
♥Har du fått med deg denne nye blogg-trenden? Hva synes du om innlegget?♥

♥Har du noen planer for dagen?♥

 

 

 

//♥Have you heared about this trend within the blog world? Did you like the post?♥

♥Do you have any plans for today?♥

 

 

 

 
 

 

Hei og god dag!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Om bare vel en halv time setter jeg meg i bilen, på vei til Osterøy. Håndball bagen er pakket og alt er klart for min siste kamp denne sesongen. Det blir både fint og trist på en gang, men det jeg vet, er at jeg i det minste gleder meg veldig til å spille!

 

 

 

Jeg lover å oppdatere dere om hvordan kampen gikk, når jeg kommer hjem igjen. Kjøreturen er ganske lang, så jeg rekner ikke med å være hjemme før i 7-tiden. I tillegg til kampens resultat, har jeg da en hel del antrekksbilder å vise dere! Snakkes senere?

 

 

 

 

//In just about 30 minutes I will get in the car, on my way to Osterøy! The handball bag is packet and everything is ready for the last away-game of the season. It's both nice and sad at the same time, but what I do know, is that I'm very excited for the game!

 

 

 

I promise to let you know how the game went, when I come home this evening. The drive is quite long, so I don't think I will be back until 7 o'clock or something like that. In addition to the result of the game, I will also have quite a few outfit pictures to shoe you! See you later? 

 

 

 

 


 

 

 

 

my beautiful coat is from Romwe, and you can get it HERE (sponsored)

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Hvilke planer har du for dagen?♥

♥Har du hatt en fin morgen så langt?♥

 

 

//♥What are your plans for today?♥

♥Have you had a nice morning this far?♥

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC


 

 

 

 

Det har vært over et døgn med fravær her på bloggen, noe som rett og slett skyldes en utrolig hektisk timeplan. I går etter skolen statt jeg meg rett på bussen til Bergen, der jeg så vidt rakk å få tingene mine til leiligheten før det var ut dørene igjen. Klassen skulle nemlig på teater, og der ble resten av kvelden tilbragt. Vi så et stykke på Den Natinale Scene og hadde egentlig noen veldig fine timer sammen. Jeg skulle gjerne fortalt mer, men nå må jeg dessverre løpe igjen! Nå er det beøksdag på Universitet i Bergen som står på planen. Snakkes senere eller? 

 

 

 

//I've been so busy the last 24 hours, you will noe believe it. Yesterday I got on a bus to Bergen as soon as school were done. In Bergen I just had enough time to put my things in the apartment, before I had to leave again. My class was going to the theater, so that's where I spent the rest of my night. I would love to tell you more about it, but I simply have to run! Now I'm off to the university, where we have a "visiting day". See you later? 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

//♥What are you up to today?♥

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

Det har vært stille på bloggen så langt i dag, noe som kanskje er heller uvanlig. Det fraværet mitt skyldes, er at jeg har brukt formiddagen min til å være bøssebærer. Hvert år tilbyr kreftforeningen russen å gå som bøssebærer og etter som jeg personlig synes kreftforeningen gjør en så god jobb, sa jeg velvillig ja-takk for tilbudet. Pengene som samles inn i årets aksjon skal gå til forskning på livsforlengende behandling og tilbud til alle som må leve med kreft resten av livet. Målet er flest mulig gode år og tid til å bli gamle sammen med dem man bryr seg om. 

 

 

 

Jeg banket på mange hus i dag, men det vil jo alltid være slik at man ikke rekker å gå innom alle. Har ikke du fått besøk av bøssebærer i dag, men tenker at du gjerne ville gitt en donasjon til kreftforeningen, så er det enda mulig. Da kan du nemlig velge om du vil sende en SMS med <KRAFTTAK> til 2277 (200,-), donere penger via vipps til 98 20 80 80, overføre penger på nettsiden www.krafttakmotkreft.no eller sette over penger på kontonummeret 1503.07.66056. Ingen beløp er for stort eller for lite! 

 

 

 

 

//It's been has been completely quiet on my blog so far today, something which is rather unusual to be a Sunday. The reason for my absence, is that I have spent the morning being a collection box bearer. Each year the Cancer Society offers the school leavers to be collection box bearers for one day. I think the Cancer Society does such a good job, and decided to say yes to the offer. The money collected in this year's campaign will go to research on life-prolonging treatment for all of those who have to live with cancer througout life. The goal is as many good years and as much good time as possible, to get old with our loved ones. 

 

 

 

I knocked on a lot of doors today, but for us to knock on everyones door, is impossible. Therefore, if you have not yet been visited by a collection box bearer, but want to give a donation to the Norwegian Cancer Society, it's still possible. You can choose between texting <KRAFTTAK> to 2277 (200kr), donate the money via vipps to 98 20 80 80, transfer money on the website www.krafttakmotkreft.no or transfer money to account 1503.07.66056. No amount is too big or too small! 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Har du vært bøssebærer før?♥

♥Har du fått besøk av bøssebærere i dag?♥

 

 

 

 

//♥Have you been a collection box bearer before?♥

♥Have you had collection box bearers knocking on your door today?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #kreft #krafttakmotkreft #kreftforeningen #russ #russetid
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet hjem fra håndballtrening, og jeg koste meg like mye i kveld som det jeg alltid gjør. Jeg digger virkelig den gjengen der! En annen ting som virkelig har klistret et stort smil i fjeset mitt i dag, var presentasjonen jeg hadde på skolen i dag. Husker dere jeg sa at jeg hadde jobbet mye med den i går? Vel, da presentasjonen var overstått og læreren smilende fortalte meg at det ble en 6'er føltes plutselig alt arbeidet mye mer verdt det! En fantastisk start, på en fantastisk langhelg! 

 


 

For tiden savner jeg min beste venninne Kristina urettferdig masse, og tenkte derfor å dedikere kveldens innlegg til henne. 

 

 

 

//The handball practice is done and I had as much fun tonight as I always do. I really, really love those people! Another thing that really put a smile on my face today, was the presentation I had in front of my whole class today. Do you remember I was telling you about how much I had worked on it yesterday? Well, when I was done with it today and my teacher told me it was good enough to get the grade 6 (the best grade here in Norway), all the work I had put into it suddenly felt so much more worth it! An amazing start, to an amazing long weekend! 

 

 

 

These days I'm missing my very best friend Kristina so, so much. Therefore I thought to dedicate tonight's post to her. 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

12 GRUNNER TIL AT JEG ELSKER BESTEVENNINNEN MIN

 

 

//12 REASONS WHY I LOVE MY BEST FRIEND

 

 

 

 

♥Uansett hvor trist jeg er, klarer Kristina på merkelig vis alltid å få meg til å smile igjen. Alltid. 

 

//♥No matter how sad I am, Kristina always manages to put a smile on my face again. Always. 

 

 

 

♥Vi elsker de samme tingene. Og muligens enda viktigere; hater de samme tingene. Haha!

 

//♥We love the same things. And even more important; hate the same things. Haha!

 

 

 

♥Hun stiller alltid opp for å høre på hva jeg har å si. Uansett om klokken hadde vært tre om natten, vet jeg at hun hadde tatt telefonen. 

 

//♥She's always there for me, and I know that she would even pick up the phone in the middle of the night, if I called. 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

♥Jeg kan stole 100% på henne. Ikke en eneste gang, gjennom de 18 årene vi har vært venner, har hun røpet en av mine hemmeligheter til noen. 

 

//♥I know that I can trust her a 100%. Not once, through our friendship (which hav lasted for 18 years) have she given me a reason to not trust her. 

 

 

 

♥Hun liker sweet chilli sauce like mye som det jeg gjør. Og dømmer ikke meg for å være så glad i det heller. Haha!

 

//♥She loves sweet chilli sauce as much as I do. And she doesn't judge me for loving it that much either. Haha!

 

 

 

♥Jeg vet at jeg alltid kan få et ærlig svar fra henne om jeg må spørre om noe. 

 

//♥I know that she will always give me a honest answer if I ask her something. 

 

 

 

 

 

 

♥Hun holder ut med meg i dagesvis (ukesvis faktisk!!) uten å bli så lei av meg at hun stikker av. 

 

//♥She doesn't get sick of me, even after spending days (or even weeks actually!!) together. 

 

 

 

♥Hun synes jeg er morsom. 

 

//♥She thinks I'm funny. 

 

 

 

♥Hun bryr seg om familien min. 

 

//♥She cares about my family. 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

♥Hun unner meg alltid det beste, og lar aldri noen form for sjalusi gå utover forholdet vårt!

 

//♥She's always happy for what I achieve and never lets any jealousy ruin or friendship!

 

 

 

♥Hun plager meg aldri og er aldri ute etter å krangle. 

 

//♥She never try to annoy me and is never looking for fights. 

 

 

 

♥Hun kjenner meg bedre enn det noen andre gjør. 

 

//♥She knows me better than what anyone else does. 

 
SAMSUNG CSC 

 

 

♥Hvordan har torsdagen din vært?♥

♥Hva syntes du om innlegget?♥

♥Hva liker du best, med din bestevenn?♥

 

 

 

//♥How was your day?♥

♥What did you think of the post?♥

♥What do you love the most, about your best friend?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #trening #håndball #vennskap 
 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

Da er vi jammen meg i mars! Kan dere tro det? Første vårmåneden. Jeg synes det er en SÅ herlig tanke! Endelig kan man se en ende på denne lange, grå, kalde vinteren. Haha. Jeg tenkte å slenge med et aldri så lite inspirasjons collage jeg har laget denne tirsdagen, før jeg gjør meg klar til de to siste timene. Snakkes senere eller??

 

 

 

//I can't believe we're in March now! How crazy is that? The first month of spring. Oh, to me that's such a lovely thought! Finally I'm able to se the end of this long, grey and cold winter. Haha. I thought to show you an inspirational collage I made this tuesday, before I get ready for my two last classes. See you later??

 

 

 

  

//bildene er lånt fra weheartit

 

 

 

 

♥Hva tenker du om at vi allerede er i mars?♥

 

 

//♥What do you think of the fact that we're alredy in march?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #tirsdag #inspirajon #
 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Det blir bare en veldig kjapp "hallo" fra meg nå, for om bare noen få øyeblikk skal Mamma og jeg kaste oss i skiklærne, og legge ut på en aldri så liten skitur i det fine været! Når det først er så fint vær her på Vestlandet fant vi ut at vi var nødt til å utnytte det. Haha. Kameraet blir med på turen, så noen kjekke bilder går jeg ut i fra at jeg kommer til å kunne vise dere når vi kommer tilbake. 

 

 

Måtte søndagen din bli strålende! Snakkes senere? 

 

 

 

//It's just going to be a very quick "hello" from me for now, because in just a few moments Mum and I are going to get dressed in our skiing gear and go out skiing for a few hours, in this wonderful weather. Here in the western parts of Norway, good weather is such a rare thing, that when the sun shines we feel like we have to go outside. Haha. I'm bringing my camera, so hopefully I will have some good pictures to show you when we get back. 

 

 

May your Sunday be amazing! See you later? 

 

 

 
 

 

 

 

♥Har du stått på ski i år?♥

♥Hvordan er været der du befinner deg?♥

♥Hva er planene dine for denne fine søndagen?♥

 

 

//♥Have you been skiing this year?♥

♥How is the weather at your place?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #morgen #skitur #trening #helse 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dere kan tro at Mamma og jeg har hatt en fin fredagskveld! Først tok vi mot til oss og gjennomførte en treningsøkt som gikk over all forventing, for å så kose oss med både god suppe og frukt. En veldig, veldig fin start på helgen med andre ord! 

 

 

I ettermiddag nevnte jeg jo at jeg hadde noen bilder fra byturen å vise. Tenkte jeg kunne gjøre det nå, før jeg hopper til sengs (jeg er så trøtt i dag hahah). Bildene er fra ulike steder i Bergen by, i tillegg til noen fra Deli de Luca, der June og jeg satt oss ned for å spise lunch. Der hadde de mye godt, og vi ble begge mette og gode! I tillegg hadde vi det veldig koselig, oss to jenter i Bergen by. 

 

 

 

 

//You would not believe what a nice Friday evening Mum and I have had. First we got dressed in our workout clothing and completed a training session which exceeded all our expectations and then we took a shower, relaxed for a while, before we sat down to enjoy a nice soup and a lovely fruit platter. In other words a very, very nice start to the weekend! 

 

 

Earlier today I mentionned that I had a few pictures to show you from the trip I had to the city. These pictures I thought to show you now, before I go to bed (I'm so tired today hahah). The pictures are taken various places in Bergen city, in addition to some taken inside Deli de Luca, where June and I sat down to have lunch together. There they had a lot of tasty food to offer, and we were both very satesfied when we left. We also had a really good time those thirty minutes, just us two girls in Bergen city. 

 

 

 

  

 

 

 

♥Hva synes du om Bergen? Synes du det er en vakker by?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

//♥What do you think of Bergen? Do you think it's a pretty city?♥

♥What are you up to this evening?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bergen #bilder #mat #lunch #venninnekos
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da er det helg, igjen! Åh, som jeg ser frem til denne helgen. Opplegget vi hadde i byn med klassen i dag, var egentlig veldig ok og "skoledagen" gikk overraskende fort. Vi startet med foredrag + omvisning med en veldig flink dame på sjøfartsmuseet og avsluttet med en omvisning på et lite motstantdsmuseum nede på bryggen. Damen som viste oss rundt der var bare verdens skjønneste, og jeg tror vi alle var enig om at det var en veldig fin slutt på uken!

 

 

Denne helgen er det bare Mamma og jeg som er hjemme. Husets gutter er på ski i Røldal og kommer ikke hjem før søndag. Koselig tror jeg likevel at Mamma og jeg kommer til å få det, og før vi vet ordet av det er de nok hjemme igjen alle sammen! :) 

 

 

Nå tenkte jeg å få gjennomført en aldri så liten treningsøkt, før jeg tar skikkelig helg. Jeg knipset noen bilder i Bergen i løpet av dagen, så om det er ønske om det, så kan jeg gjerne vise de senere i kveld. June og jeg hadde blant annet en liten lunchdate mellom museumsbesøkene. Håper dagen din har vært fin den også. Og så må du ha en riktig god kveld! Snakkes senere? 

 

 

 

//It's Friday, again! I really enjoyed the day my class had in the city today. We started the day with a lecture + a tour at a maritime museum before we had another tour at a small museum from the war down at the pier. The elderly lady who showed us around was just sooo nice and I think that we could all agree that it was a very nice way to end the week!

 

 

This weekend Mum and I are alone. Both of the boys have gone skiing in Røldal and will not come home before Sunday afternoon. However, I believe that Mum and I are going to have a nice weekend anyway. And beforewe know it, they will be home again! :) 

 

 

Now I thought to find my workout clothing and go out for run. I did snap some pictures in Bergen today, so if you want me to, I can post them later tonight. June and I did among other things go out for lunch in between the museum visits. I hope that you have had a really nice day too and that your evening will be good. See you later? 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

coffee and chocolate - the best way to start the weekend

 

 

 


 

 

 

 

♥Hvordan har fredagen din vært så langt?♥

♥Er du like glad for at det endelig er helg som det jeg er?♥

 

 

 

//♥How has your friday been this far?♥

♥Are you as excited as I am for it to finally be weekend?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #kaffe #gladkristi
 

 

Hei fine deg!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

I skrivende stund sitter jeg å oppdaterer dere fra Starbucks. Jeg nevnte tidligere i dag at jeg hadde spennende planer etter skolen, og de planene er altså en bytur. I morgen skal nemlig skoleklassen min på tilbringe dagen i Bergen og da blomstrene i mine besteforeldres leilighet trengte å bli vannet denne uken, slo jeg like gjerne to fluer i ett smekk og overnatter der i natt. 

 

 

Grunnen til at jeg har satt den siste timen her på Starbucks, er at jeg hadde en del arbeid jeg trengte nett til. Og etter som det ikke er Wifi på leiligheita, måtte jeg være litt kreativ. På Starbucks er det internett, en unnskyldning jeg syntes var god nok til å bestille en kaffe til arbeidet. 

 

 

Nå er det bare en kjapp tur innom dagligvareutikken igjen, før jeg kan ta bussen inn til leiligheten. Jeg håper du får en riktig fin kveld! Snakkes :) 

 

 

 

//This evening I'm updating you from Starbucks. I mentionned earlier that I had some exciting plans after school, and the plans was a trip to the city. Tomorrow my class is going to spend the day in the city and when my grandparents asked me to water their flowers in their apartment, I decided to kill two birds with one stone and simply sleep over in their apartment.

 

 

The reason why I've spent the last hour at Starbucks, is that I had some work I needed wifi to do. And since there is no wifi at the apartment, I figured that I had to be a little bit creative. There's wifi at Starbucks, an excuse I thought were good enough to order a nice coffe while I was working.

 

 

Now it's just a quick trip to the grocery store left, before I can take the bus to the apartment. I hope that you will have a nice evening! See you later :)   

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært så langt?♥

♥Har du noen gøye planer for kvelden?♥

 

 

//♥How has your day been this far?♥

♥Do you have any exciting plans for the weekend?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #starbucks #kaffe #lekser #skole #torsdag #bergen 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

Det er søndag, og regnet regelrett høljer ned på utsiden. En fin dag til å være inne på, rett og slett. Og inne blir jeg mye av dagen. I uken som kommer har jeg nemlig en stor prøve, en grusom innlevering og en heftig presentasjon som står for tur, noe som vil si at mye, mye av i dag kommer til å gå til skolearbeid. En pause fra slikt blir det likevel midt på dagen, da det er kampehelg på håndballlaget. Klokken ti på 3 starter kampen vår, og jeg ser faktisk veldig frem til å ta imot Odda på hjemmebanen vår i dag! En oppdatering på resultatet kommer jeg selvsagt med når jeg har kommet meg hjem igjen.

 

 

Etter kampen kommer også DIY prosjektet jeg så vidt nevnte i går, så dere er hjertelig velkommen tilbake igjen i ettermiddag! Måtte søndagen din bli riktig så god. Snakkes snart! :) 

 

 

 

//It's Sunday and the rain is litterally pouring down outside. In other words, it's a good day to stay inside. And to be honest, I will most likely stay inside for most of the day. This week I'm having one major test coming up, one horrific assessment and another horrible presentation to make. So yeah, most of my day will be spent doing school work. However, I'm having a break from all of the studyig later today. This is because it's game day for my handball team. We're meet Odda at our home groung today, and the game starts around three o'clock. I'm going to let you know the result when the game is over. 

 

 

After the game I will also show you the DIY project I mentionned yesterday, so you're more than welcome back later today! May your Sunday be amazing. See you later! :) 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Er været like grusomt hos deg, som hos meg?♥

 

 

//♥What are you up to today?♥

♥Is the weather terrible at your place too?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #selfie #selfiesunday #sport #håndball #trening #skole #utdanning
 

 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da er det endelig helg, folkens! Åh, jeg har hatt det så travelt på skolefronten den siste uken, at denne fredagen her smakte virkelig godt. 

 

 

Ettermiddagen timene fra jeg kom hjem fra skolen i dag til nå, føler jeg egentlig bare har flydd forbi de også. Før middag tok jeg nemlig fatt på fredagsryddingen på rommet mitt og etter middag har jeg kjørt lillebror på musikkøving + hentet en pakke på butikken. Innholdet var veldig spennende, så jeg gleder meg til å vise dere mer senere! Etter en slik uke, kjenner jeg at det skal ikke bli en sen kveld i dag hvertfall. En treningsøkt tenkte jeg likevel å få gjennomført etter dette innlegget er publisert, da jeg ikke har fått tid til å trene tidligere i dag. En sykkel + mage økt står på planen i dag, og jeg kjenner at jeg gleder meg faktisk til å ta fatt på den! 

 

 

Under her kommer noen bilder jeg knipset, under en aldri så liten pause etter middagen. Rommet var nyryddet og jeg unnet meg selv noen minutter sammen med et Elle blad. Åh, fredager altså... Hvordan kan man ikke elske dem? :) 

 

 

 

//Finally it's weekend again! The past week has been so stressful at school, that this friday felt extra good. 

 

 

The hours from I got back from school to now, has actually gone by so fast too. Before dinner I started cleaning my room and after dinner, I drove my little brother to his band practice + picked up a parcel on my way home. The parcel itself was very interesting, so I'm looking forward to telling you more about this later! After a week like this, I can feel that I won't stay up for too long tonight. However, I have planned a workout as soon as this post is out. Today I'm having a cycling + stomack workout, and I'm actually quite excited for it!

 

 

Below there's a few pictures from this afternoon, when I had a short break after dinner. My room was all neat and clean, so I allowed myself a few relaxing minutes together with an Elle magazine. Oh, fridays... How can you not love them? :) 

 

 

 

 

 


 

 

 

NYC sweater - >> HERE << (sponsored)

 

 
 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært så langt?♥

♥Har du noen koselige planer for kvelden?♥

 

 

 

//♥How has your day been this far?♥

♥Do you have any fun plans for tonight?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #motivasjon #trening #mote 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

I dag har skoledagen vært travel kan du tro. Heldigvis har dagen senket ned tempoet nå, og jeg føler meg allerede et par hakk mindre stresset. Et litt annerledes innlegg har jeg i ettermiddag fått stelt i stand til dere, som jeg er veldig spent på hva dere synes om. Jeg er klar over at det ikke følger med en engelsk oversettelse til akkurat dette innlegget, men jeg følte bare for å delt et par impulsive tanker med dere, om "det å være god nok", et tema som den siste tiden har vært mye diskutert i det norske meda. 

 

 

 


 

 

 

 

Som en 18 år gammel jente, vet jeg hvordan følelsen av å ikke være bra nok er. Av og til som følge av at samfunnet forteller meg at jeg ikke er bra nok som jeg er. Av og til som følge av at en jevnaldrende forteller meg at jeg ikke er bra nok som jeg er. Av og til som følge av at en lærer forteller meg at jeg ikke er bra nok som jeg er og  av og til fordi de "perfekte" jentene som legger ut bilder av de "perfekte" livene sine på instagram forteller meg at jeg ikke er bra nok som jeg er. Men vet du hvem det er som i 99% av tilfellene forteller meg at jeg ikke er bra nok som jeg er? Det er meg selv

 

 

For i de aller, aller fleste tilfeller er det ikke noen andre som forteller meg at jeg ikke når mål. Det er ingen andre som sier at jeg er for slapp, for tykk, for dum, for teit, for stygg, for lav, for sjenert, for dårlig i matte, for svak... Det er meg selv. Igjen og igjen forteller jeg meg selv at jeg ikke er smart nok, at jeg ikke er rask nok, at jeg ikke er tynn nok eller at jeg ikke kommer til å klare det jeg har satt meg som mål. Det er ikke noen andre, det er meg selv

 

 

 

 

 

Jeg tror at dagens ungdom, er alt for streng med seg selv. Meg selv inkludert. Jeg tror at det viktigste vi unge bør tenke på i dag, er hvordan vi må akseptere oss selv. Akseptere oss selv slik vi er. Fordi det er ingenting som ødelegger så mye for en selv, som det en dårlig selvtillit gjør. 

 

 

Jeg tror også at det å ha en god selvtillit, er noe folk har begynt å forveksle med noe negativt. Å ha en god selvtillit betyr ikke at man nødvendigvis "går rundt å tror at man er bedre enn alle andre". Å ha en god selvtillit betyr heller ikke at man må oppføre seg arrogant eller bli upopulær i vennegjengen. Å ha en god selvtillit betyr ikke en gang at man er et dårlig menneske. Å ha en god selvtillit betyr at man kan stole på at det man er, er godt nok. Å ha en god selvtillit betyr at man ikke trenger å bruke halve livet på å prøve å bli den andre ønsker at man skal være. Å ha en god selvtillit betyr at man kan være seg selv

 

 

I dag vil jeg gjerne komme med en oppfordring til dere alle; både jenter og gutter, både store og små. Jeg vil oppfprdre dere til å prøve å være litt snillere med dere selv. Ikke vær så streng. Du setter umulige krav til deg selv. Og på denne måten kommer du aldri til å skjønne hvilken fantastisk person akkurat du kan være! Tro meg, det er ikke lett, og man kommer ikke i mål etter en uke. Jeg er langt ifra i mål selv, men at jeg har klart å bli snillere med med meg selv enn det jeg pleide, det er sikkert. Og vet du hva? Det føles godt

 

 
//quotes lånt fra Google, collage satt sammen av meg

 

 

 

 

 

♥Hva tenker du om dette temaet?♥

♥Kjenner du ofte på følelsen av å "ikke være bra nok"?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #personlig #duergodnok #selvtillit #media #diskusjon 
 

 

Heihei!♥

 

//genseren er sponset

 

 

 

 

For et herlig vær jeg våknet opp til å dag! På slike dager er det nesten trist å måtte sitte inne på skolebenken altså... Menmen! Er jeg kjapp med middagen etter skolen i dag, rekker jeg kanskje en kort skogstur før solen går ned i ettermiddag.

 

Tilbakemeldingene jeg fikk på videobloggen i går var veldig kjekke å lese igjennom, og jeg er glad dere likte den! Å lage videoer tar alltid litt ekstra tid, så da er det fint å få vite at dere setter pris på arbeidet jeg legger ned. Om dere har noen ønsker til hva den neste videobloggen min bær handle om, så er dere hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet! :) 

 

 

 

//Oh, what a lovely weather I woke up to today! On days like this I feel like it's actually sad that I have to sit inside on school all day... Oh well. If I'm quick with the dinner after school today, I might have just enough time to go for a short walk before the sun goes down.

 

The feedback I got on my video blog yesterday was really fun to read through and I was glad to hear that you liked the video too! Making videos always takes a little extra time, do it's nice to hear that you appreciate the work I put down. If you have any wishes when it comes to my next video blog, you're more than welcome to leave me a comment below! :) 

 

 

 

 

 

♥Skinner solen hos deg også i dag?♥

♥Har du noen spesielle ønsker når det kommer til fremtidige video blogger?♥

 

 

//♥Does the sun shine at your place too today?♥

♥Do you have any special wishes when it comes to future video blogs?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #mandag #antrekk #outfit #mote #antrekksbilder #sponset #reklame #romwe
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

Da kan jeg endelig fortelle at en ny videoblogg er på vei! Jeg har fått filmet alt som filmes skal i ettermiddag og satser på å få videoen ut i løpet av morgendagen. Denne gangen er det krølling av hår som er tema og jeg har god tro på at den kommer til å falle i smak! 

 

Ha en fortsett fin lørdag og kos deg masse i kveld! Vi snakkes :) 

 

 

 

 

//I can finally say that a new video blog is on its way! I got filmed everything I needed to film this afternoon and I'm hoping to get the video out tomorrow. This time the theme is curling hair and I really hope that you will like it! 

 

 

May you have a wonderful evening. I'll see you later! :) 

 

 

  

 

 

 

 

♥Liker du videoblogger?♥

♥Hva kunne du tenke deg at jeg viste på video?♥

 

 

 

//♥Do you like video blogs?♥

♥Do you want me to show anything specific in a video blog?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #video #bilder #videoblogg #mote #sminke #skjønnhet #hår
 

 

Hello you!♥

 

 

 

 

En ny uke er i gang og jeg er vel neppe alene om å synes at akkurat denne morningen er litt tyngre, enn andre morninger? Jeg kan være ærlig å si at da vekkerklokken ringte i dag tidlig, var det ingenting i verden som fristet mindre enn å stå opp. Jeg kom meg opp, fikk spist og rakk skolen, men helt klar føler jeg meg fortsett ikke for uken vi nå skal ta fatt på. Derfor har jeg har satt sammen et aldri så lite collage, med bilder som gir rom for å drømme seg bort akkurat lenge nok til å kanskje muligens bli kvitt denne litt tunge "mandagsfølelsen"? Litt inspirasjon skader nå vel aldri uansett, so here you go! :) 

 

 

//A new week has started and I bet I'm not the only one feeling a bit extra tired today? I can be honest to say that when my alarm clock rang this morning, there was nothing in the world that tempted less than getting up. I still got up, ate my breakfast and arrived just in time for school. However, I'm not feeling 100% ready for the new week that just started. Therefore, I have put together a collage, with pictures that allows us to escape to Neverland just long enough to get rid of this heavy "monday feeling". Some inspiration never hurts anyway, so here you go! :) 

 

 

 

 

 

 

//bildene lånt fra weheartit, collage laget av meg

 

 

 

 

 

 

♥Synes du det var tungt å stå opp i dag?♥

♥Har du noen gøye planer for dagen?♥

 

 

 

 

//♥Were you tired this morning?♥

♥Do you have any fun plans for the day?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #mandag #inspo #inspiration #inspirasjon #weheartit #bilder 
 

Hei på deg!♥

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Det er lenge siden jeg har blitt så glad for å endelig komme hjem, som det jeg var i dag. Forkjølelsen har virkelig slått inn i løpet av natten, og den eneste grunnen til at jeg faktisk gikk på skolen i dag, var at vi hadde en prøve jeg ikke kunne gå glipp av. 

 

Snille Mormor og Besti hadde laget middag og alt, slik at jeg fikk spist med en gang jeg kom hjem. Etter middag skulle jeg bare lukke øynene et liiiite minutt, noe som selvsagt endte med at jeg faktisk duppet av en liten halvtime. Jeg stod opp igjen, laget meg en kopp kaffe, unnet meg en liten skål nøtter og prøvde å hente litt inspirasjon fra noen blader. En veldig okei kombinasjon egentlig!

 

 

 

//I can't remember the last time I've been as happy to come home as I was today. The cold really hit me over night, and the only reason I went to school today was that I needed to be there for a test. 

 

My wonderful Grandparents had made dinner and everything, so I got to eat as soon as I got home. After dinner I was just going to rest my eyes for a short minute, something which of course ended with me dozing off for half an hour. When I woke up again, I made myself a cup of coffee, ate a small bowl of nuts and tried to find some inspiration in a couple of magazines. A very okay combination really!

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Som resultat av at skolen vår har planleggingsdag i morgen, er jeg dermed så heldig at jeg har helg allerede. For å være ærlig, kunne ikke en lang helg passet bedre! Planen for resten av kvelden er derfor ikke noe mer enn å ta et varmt bad, drikke mye te og ta en tidlig kveld. HP (pusen vår) ser jeg forresten at har kommet på sykebesøk i sengen min, så det ser ikke ut som om jeg blir ensom heller :) 

 

 

//As a result of my school having a student free day tomorrow, I'm lucky enough to have weekend already. To be honest, I don't think that a long weekend could have come at a better time! The plan for the rest of the evening is therefore nothing else than taking a hot bath, drink a lot of tea and go to bed early. HP (our cat) has come to visit me in bed, so I won't be lonely either :)

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært?♥

♥Har du noen planer for kvelden?♥

 

 

 

//♥How was your thursday?♥

♥Do you have any plans for the evening?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #bilder #kaffe #mote #inspirasjon #helg #langhelg #katt 
 

Hei igjen!♥

 

//genseren er sponset

 

 

 

 SAMSUNG CSC

 

 

 

Da er veggene i kjelleren malt, og vi mangler bare gulv og tak. Det blir så fint der nede! Om ikke så lenge er det tid for middag, og jeg kan kjenne lukten av Mammas kyllingsuppe spre seg i huset. Mmmm...

 

 

En ting dere kanskje ikke visste om meg, er at jeg muligens er den i familien som kommer med de latterligste ideene. Og når jeg først kommer med en slik idé, så skal den gjennomføres. Ikke bare synes jeg den skal gjennomføres, men helst skal den gjennomføres med en eneste gang. For å forklare dagens idé i kjappe trekk, fant jeg ut at midt i en snøstorm, da skulle jeg ut å ta noen antrekksbilder. Grunnen til at jeg ikke kunne vente til snøstormen var ferdig, var at snøen i dag smeltet etter hvert som den landet på bakken, og jeg ville få noen fine bilder med i det minste litt tendenser til snø på bakkene. Så da ble det en iskald photoshoot, i strømpebukse og skjørt, midt i en snøstorm! Haha, huff. Heldigvis ble i det minste bildene bra, så disse skal jeg vise dere senere i kveld :) 

 

 

 

//The walls in our basement is finally painted and it's only the roof and floor left to fix. It's getting so nice down there! In not so long, there's time for dinner, and I can smell Mum's chicken soup from downstairs. Mmmm...

 

 

One ting you might not have known about me, is that I'm quite possible the one in our whole family with the most ridiculous ideas. And when I come with such an idea, I totally reckon it should be implemented. And not only implemented, but preferably implemented at once. To explain today's idea in quick moves, I found out (in the middle of a crazy blizzard) that I wanted to take some outfit pictures. The reason why I could not wait for the blizzard to be over, was that the snow melted as soon as it landed on the ground and I wanted to get some pictures with at least a tendency of winter. I therefore had a freezing cold photo shoot, dressed in a skirt and short sleeves, in the middle of a blizzard. Fortunately, the pictures turned out good, so it was totally worth it! I'm going to show share them on my blog later tonight :) 

 

 

 

 


 

 

 

 

lace up sweater - >> LINK HERE << (sponsored)

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC 

 

 

♥Har det snødd hod deg også i dag?♥

♥Har du noen koselige planer for kvelden?♥

 

 

 

//♥Has it been snowing at your place too?♥

♥Do you have any fun plans for tonight?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #snø #storm #tor #bilder #antrekk #mote #antrekksbilder #sponset #reklame #romwe
 

Hei på deg!♥

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

For en vind det har vært i natt! Jeg trodde en periode nesten av taket vårt skulle blåse av, noe som (heldigvis) ikke skjedde. Haha, huff. Nå har været roet seg litt, og under frokosten i dag tidlig kunne vi så vidt skimte solen mellom skyene. 

 

 

I dette øyeblikk sitter jeg med en cappuccino i hånden og et lite fruktfat attmed meg. Jeg har kledd meg i maleklærne mine, og skal straks løpe ned i kjelleren å hjelpe Mamma og Lillebror med å male veggene ferdig. Jeg gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet! Jeg tror nemlig det blir veldig, veldig bra. Noen før og etter bilder tror jeg nesten også jeg må vise, fordi forskjellen kommer til å være enorm. Før var kjelleren vår akkurat slik man ser for seg en "kjeller", både fuktig, ekkel og mørk. Nå derimot, er den på vei til å bli husets fineste etasje, med både TV-krok, kaffe-bar og det ene med det andre! 

 

 

Måtte lørdagen din bli helt strålende. Vi snakkes! :)

 

 

 

//What a weather we have had the last 24 hours! There was a period last night where I actually thought that the wind would take our whole roof. Luckily I was wrong, haha. Now the weather has cooled off a bit, and during breakfast this morning we could see the sun rays between the clouds. 

 

 

At this moment I'm sitting with a cup of cappuccino in my hand and a tiny fruit platter by my side. I'm dressed in my painting clothes, and will as soon as this post is posted, go down in the basement to help my mother and my little brother to finish the walls. I'm so excited to show you the finished result! I believe the basement is going to look so, so good when we're all done. I probably have to show you a few before and after pictures too, simply because the change is unbelievable. Our basement used to be exactly like how you would visualise a "basement"; humid, dark and a bit scary. Now it's on it's way to become the house's coolest floor, with both a TV-room, coffee-bar and everything! 

 

 

May your Saturday be absolutely brilliant! I'll see you later! :) 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Hvordan har morningen din vært så langt?♥

 

 

//♥What are you up to today?♥

♥How has your morning been this far?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #kaffe #bilder #interiør #morgen #storm #tor
 

Hei på deg!♥

 

 

 

Tenk dere, da er det endelig fredag igjen! Her har virkelig stormen slått inn, og skolene i området stengte allerede i formiddag. Det er nesten litt skummelt hvor voldsomt det hele har artet seg!

 

For min del har det ikke vært fri i dag likevel. Vi har nemlig hatt sånn solidaritetsaksjon med skolen, hvor vi skal jobbe og tjene inn en sum penger til en god sak. Jeg valgte å være med Pappa på jobb, så der har jeg satt å ført regnskap, bestilt litt flybilletter og satt sammen en video. En ganske grei dag egentlig! 

 


Planene for kvelden er hovedsaklig litt trening, lesing og litt maling av vegger. Vi pusser nemlig opp i kjelleren, og siden jeg vanligvis alltid har noe skolearbeid jeg heller må prioritere, hadde det vært hyggelig å få hjelpe familien litt i dag :) Hva gjør du på i dag?

 

 

 

//Guess what, it's friday! Finally! The storm has really kicked in here at Tysnes and the schools evacuated all the students earlier today. It's almost scary how furious it has all turned out! 

 

 

For me, there has been no day off anyway. You see, today we had one of those solidarity campaign days on school, where we work instead of going to school and earn a sum of money for a good cause. I chose to be with Dad at his work, so that's where I've been spending most of my day. It was a pretty straightforward day actually! 

 

My plans this evening is mainly to exercise, do some reading and paint a few walls. We are redecorating our whole basement and since I usually always have schoolwork that I have to prioritise, it would be nice to be able to help them a little today :) What are you up to today? 

 

  

 

 

 

♥Hv gjør du på i dag?♥

♥Har stormen rammet deg på noen måte enda?♥

 

 

 

//♥What are you up to today?♥

♥Have the storm affected you in any way yet?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #jobb #skole #storm #tor #bilder 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

Jeg er hjemme fra håndballtrening, og skal så snart dette innlegget er publisert, kaste meg i bingen. Som alltid, var det super kjekt og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til neste trening. En annen ting som var med på å gjøre kvelden min så god, var alle de positive tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget fra før i dag. Dere gir meg så utrolig mye glede!

 

En tredje positiv ting angående dagen min, blir jeg nesten nødt til å fortelle dere om. Forrige uke satt jeg meg nemlig et mål om å bli flinkere til å få i meg frukt og grønnsaker hver dag, noe jeg faktisk har klart å gjennomføre! Til og med på en travel tirsdag som i dag, fikk jeg laget en frisk smoothie til både meg selv og resten av familien. Det er jo så godt! Og jeg kan nesten føle kroppen fylles med både energi, vitaminer og antioksidanter. Haha :) 

 

//I'm back from handball practice and will as soon as this post is published, go to bed. As usual, it was super fun and I'm already looking forward the next practice on thursday. Another thing that helped making my evening so good, was all the positive feedback I received on my last post. You give me so much joy!!

 

I also want to tell you about third positive thing about my day. Last week I decided that I wanted to become better when it comes to eating fruit and vegetables. The best part tho, is that I have actually managed to implement it! Even on a busy day like today, I got to make a fresh smoothie for both myself and the rest of the family. And I mean, it does taste SO good too! And I can almost feel my body fill up with energy, vitamins and antioxidants. Haha! :)

 

 

 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

♥Hvordan har din kveld vært?♥

♥Er du flink til å få i deg nok frukt og grønsaker?♥

 

 

//♥How has your evening been this far?♥

♥Do you eat enough fruit and vegetables?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #mat #kosthold #smoothie #bilder #helse
 

Hei og god kveld!♥

 

 

Om bare noen minutter vil jeg hoppe til sengs, men før jeg gjør det, tenkte jeg å dele et par bilder fra den fine turen jeg fikk gått meg i skogen i dag. I morgen er planen å prøve gå på skolen igjen, etter nesten en hel ukes sykemelding. Det har jeg troen på at både blir spennende og kjekt!

 

 

Jeg håper at du får har hatt en fin helg og at du får en riktig god natt. Snakkes i morgen! :)

 

 

 

//In just a few minutes I will go to bed. The only thing I want to do first, is to show you guys a few pictures from the magical walk I had in the woods today. Tomorrow I will try to go to school again, after being sick at home for almost week. I believe that will be both exciting and fun! 

 

 

I hope that you have had a nice weekend and that you will have a good night of sleep. See you tomorrow! :) 

 

 

 

 

  

 

♥Hva synes du om bildene?♥

♥Er det snø der du befinner deg?♥

♥Hvordan har helgen din vært, og hva har du gjort på?♥

 

 

 

//♥What do you think of the photos?♥

♥Is it snow where you are staying?♥

♥How has your weekend been, and what have you been doing?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #snø #bilder #iphone #skole #vinter


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Giveaway · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Reisetips · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits