God kveld♥

Jeg har brukt hele ettermiddagen på å nyte feriefølelsen. Åh, det er ubeskrivelig godt med FRI! Jeg kom akkurat inn fra en aldri så liten tur med min kjære kanin. Haha, i dag var hun så glad og spretten at det var nesten umulig å få noen skikkelige bilder, der hun stod i ro! Er hun ikke søt vel?









 

♥Hva synes du om kaninen min?

♥Liker du kaniner?

♥Hvilket dyr er ditt favoritt dyr?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #ferie #sommerferie #sol #sommer #kanin #foto #kos 




Heihei♥

Nå er det bare en skoletime igjen før det er HELG! Jeg gleder meg masse til jeg kommer hjem, i dag skal vi nemlig få besøk av en av de aller beste heste-venninnene mine, og den snille mammaen hennes. Det er alt for lenge siden jeg har sett de nå! Jeg tror faktisk ikke jeg har sett de siden jeg sluttet å ri...

 

Throwback til da jeg var hestejente, haha! Nå rir jeg bare om jeg har lyst en dag. Heldigvis har jeg en mamma som ELSKER å ri, og passe ponnien min, så vi har han fortsett hjemme i stallen :) Er han ikke søt? 



 

 

♥Har du ridd?

♥Liker du dyr?

♥Har du noen dyr?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

 

#blogg #sol #sommer #hest #ponni #ridning #hverdag #skole #helg #fredag 




Heihei♥

Jeg fant ut at jeg har vist dere mange bilder av kaninene mine, men pusen min derimot, hun har dere ikke fått sett så mye av. Pusen min heter Prikken, og jeg har hatt henne siden jeg gikk i andre klasse. Hun er veldig søt, men hun har en utrooolig spesiell personlighet! Et eksempel på det, er at om hun er missfornøyd med noe, prøver hun å "snakke" med oss. Vi kan føre en "samtale" med henne, haha!

↓ Stakkars pusen, hun får så utrolig lett floker i pelsen. Da må hun bli skamklippet slik som dette... ↓

↓ Hun er en utepus, men liker godt å ligge attmed ovnen inne også ;) ↓



 

♥Har du katt?

♥Hva synes du om katter?

♥Har du andre dyr?

♥Likte du bildene?

 

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #pus #katt #foto #dyr




Hei!♥

Da er den lille kaninen min helt klar for påske! Haha, hun hadde skitnet seg sånn til at i dag måtte hun bades. Det er så morsomt, fordi den andre kaninen min ELSKER å bli badet og dullet med, men hun her synes bare det er SÅ teit å måtte være så tolmodig ;)



↓Kaninen sitt påskesnop↓

Haha, sier ikke dette blikket bare ALT om hvor kjedelig hun synes det er å bli badet? 

Heldigvis tar det ikke lange tiden før hun er fornøyd igjen ;) Å bli tørket, det liker hun mye bedre! 





♥Hva synes du om "bade-blikket", haha?

♥Har du kanin?

♥Hva liker du best med påsken?

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #kos #kanin #påske #love 






Når man er syk, og må tilbringe dagen inne, er det veldig koselig å kunne få besøk av en liten pelsdott som dette. Denne pelsdotten med navn "Dolly", trengte et aldri så lite bad i dag. Det som er så morsomt med Dolly, er at hun ELSKER å bli badet! Hun nyter rett og slett å bli dullet med i lunkent vann. Hun synes også at det er helt greit å bli tørket og fønet etterpå :) 

Til vanlig får hun ikke lov til å være i sengen min, men siden jeg uansett skulle skifte laken i dag, synes jeg at det gikk greit. Hun var jo nybadet også :) 

Hun er en veldig bestemt liten kanin, men hun elsker oppmerksomhet :) 



♥Har dere noen dyr?♥

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #kanin #love #kos 




Hei, dere!♥

I dag har jeg hatt en utrolig koselig start på dagen! Jeg har nemlig vært på en lang tur med min lille fluffy kanin :) Det var så fint vår vêr i dag når jeg sto opp, at jeg bestemte meg for å ta kaninen med meg når jeg skulle ut. Gjett om hun ble fornøyd? Hun bor ikke ute om vinteren, så hun ble helt ekstremt glad for å kunne hoppe ute på bakkene igjen :D Haha, alle som kjørte forbi oss så kjempe rart på meg, og lurte sikkert på hvilket dyr det var jeg bærte i armene mine langs veien... Jaja, det viktigste er at jeg og kaninen storkoste oss! ;) 


♥Har dere hatt en fin start på dagen?

♥Hva synes dere om bildene?

 

#kanin #blogg #hverdag #helg #glad #love #lørdag #dyr #natur #tur 






Kristi Pedersen




Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014



Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · Ønskeliste



Søk i bloggen




Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits