Hei og hallo!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

I dag er jeg fornøyd med meg selv. Husker dere den store historieinnleveringen jeg har snakket så mye om? Vel, i dag klarte jeg endelig å komme meg i gang med den. Ikke bare klarte jeg å komme i gang med den, jeg satt fra åtte til ett med den, og har klart å fullføre over halvparten av den! Dere vil ikke tro hvor godt det føles :) 

 

I ett-tiden fant jeg ut at jeg virkelig trengte en pause, og bestemte meg for å bruke pausen til å få julen inn på rommet mitt. Vanligvis pleier vi å ha adventspynten fremme til lillejulaften, for å så dekorere huset til jul sammen med juletreet, men i år klarte jeg bare ikke å vente. Resultatet ble jeg helt utrolig fornøyd med og jeg skal vise dere det med en eneste gang! 

 

 

//Today I am very happy with myself. Do you remember the huge history assignment I have been talking about lately? Well, today I finally managed to get started. Not only did I get started, I sat from from eight o'clock to one o'clock with it, and managed to finish more than half of it. You will not believe how good it feels! :) 

 

About one o'clock I realised that I really needed a break, and decided to use the break to decorate my room for Christmas. Usually we tend to have the advent decorations up until the day before Christmas, and then decorate the house for Christmas when we do the Christmas three, but this year I just couldn't wait. I was so pleased with how the result turned out and I'm gonna show it to you right now :) 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Hva synes du om hvordan jeg dekorerte rommet?♥

♥Liker du å dekorere innendørs?♥

♥Hvordan har dagen din vært så langt?♥

 

 

//♥What do you think about how I decorated my room?♥

♥Do you like to decorate indoors?

♥How has your day been so far?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #jul #advent #juleferie #ferie #desember #inspirasjon #interiør #julepynt 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

En ettermiddag fylt av skolearbeid, storm og mer skolearbeid begynner å nærme seg kveld. Om ikke lenge vil jeg kaste meg i treningsklærne, for å så få gjennomført en svett økt på ergometersykkelen i kjelleren. Før den tid kommer, vil jeg gjerne komme med et innlegg som har blitt etterspurt flere ganger den siste uken; nemlig et innlegg hvor jeg viser sengen min, og hvordan jeg har "pyntet" den til advent. Jeg har jo hatt sengen med i bakgrunnen på et par av bildene jeg har publisert, men spørsmål om jeg kunne vise den "skikkelig" og om jeg kunne fortelle hvor alt var fra, har jeg mottatt flere ganger. 

 

 

Før kamera knuste i helgen, fikk jeg faktisk knipset bildene til dette innlegget (for å så glemme det helt, og ikke komme på det igjen før nå), så her kommer det; innlegget om den adventsklare sengen min! :) 

 

 

Lysene jeg har pyntet selve sengen med, er bare vanlige julelys. Sengen i seg selv er fra Ikea, sengesettet mener jeg (det er ganske lenge siden jeg fikk det) også er fra Ikea og pynteputene + nakkestøtten + varmeposen er fra Primark. 

 

 

 


 

 

 

 

 

♥Hva synes du om sengen min?♥

♥Har du pyntet til advent/jul enda?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #interiør #ikea #inspirasjon #bilder #foto #jul #desember #advent 


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits