Hei igjen!♥

//lokal tid: 18:19

I dag var det nye eventyr som stod på planen, da Danielle, vertsbror og jeg dro på piknik til "Serpentine Falls". "Serpentine Falls" ligger i Serpentine National Park, en flott nasjonalpark ca. 55km sør-øst av Perth city. Danielle og Scott kom å hentet meg allerede klokken ni i dag tidlig, og vi var ikke hjemme før tre. Men du vet hvordan det er når man har det gøy, da flyr jo bare timene forbi!

Selve "Serpentine Falls" vil jeg kanskje heller kalle det for en bekk enn en foss da, men det var et nydelig område, med to store "dammer" vi kunne svømme i. Fossen lå ca. 300 meter fra piknikområdet, der vi nøt en superkoselig lunch etter en lengre badepause. 


Nasjonalparken var FULL av kenguruer, så jeg fikk tatt sååå mange bilder av de utrolige dyrene! Jeg kan nesten ikke vente til jeg får lastet bildene opp på bloggen, men siden jeg ikke kunne laste opp mer enn 20 i et innlegg, får jeg vise de i neste :) 

Siden vertsfar er ute på jakt med kameratene sine, skal vertsmor og jeg ha "chinese take-away night". Jeg ELSKER kinesisk mat, så det passet meg perfekt!

I morgen tidlig er det VELDIG tidlig opp, siden vertsmor og jeg skal på roadtrip. Så mye gøy på en helg, jeg STOR koser meg virkelig!

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Når var du på piknik sist?

♥Hva synes du om "fossen"?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #eventyr #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 08:15

Her i Australia er det tiidlig lørdags morgen, men jeg har allerede vært våken lenge. Jeg våknet til vanlig skole-tid, og var kommet meg ut på en treningstur allerede klokken halv seks. Morningene her i Australia er HELT klart den beste tiden på døgnet, temperaturen er så behagelig og luften så frisk.

Vel en time senere var jeg hjemme igjen, og hoppet rett i dusjen. Deretter kastet jeg meg rundt for å få laget lunch til picnicen som Danielle og jeg skal på nå i formiddag. Wii, jeg er så spent! Jeg har sett så mange bilder fra nasjonalparken vi skal besøke, og det ser så fint ut!

Hun kommer å plukker meg opp i hvert øyeblikk, så jeg får nesten løpe. Jeg har selvfølgelig kameraet med meg i dag, så jeg håper jeg har mange spennende bilder å vise dere senere i dag! :) 


Her kommer et par bilder fra den flotte morgenturen jeg hadde i dag tidlig. Åh, som jeg elsker dette landet!

 

 

♥Skal du noe spennende denne helgen?

♥Hvordan er været der du befinner deg?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #tur #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Heisann!♥

//18:58 lokal tid

Da er helgen ENDELIG i gang! Ikke bare er det helg, det er LANGHELG her i Australia. På mandag er det nemlig "Labour Day", så da er det verken skole eller jobb.

Jeg er faktisk utrolig spent på denne langhelgen, jeg skal så mye kjekt! I morgen tidlig reiser Danielle og jeg avgårde til "Serpentine falls", en nasjonalpark der vi skal ha picnic. På søndag reiser vertsmor og jeg på roadtrip til Gnomesville (en nisselandsby, haha!) og på søndag har Alexa og jeg avtalt å gjøre noe kjekt sammen. Når skolehverdagen er så travel, er det viktig å nyte slike sjeldne, late, lange fridager. 

 


 

Ellers hadde jeg tidenes fruktskål, for å ringe helgen inn i dag. Ser det ikke fristende ut vel? Ingenting i hele verden smaker bedre en frisk frukt!

I dag fikk jeg forresten hele reiseruten min hjem, og plutselig begynte det å gå opp for meg at jeg FAKTISK reiser hjem om MINDRE enn 2 måneder!!! Perth-Sydney, Sydney-Singapore, Singapore-Helsinki, Helsinki-Oslo, Oslo-Bergen... Det er en LANG reise jeg har forran meg, det er helt sikkert! 

Nå går det mot kveld her hos oss, så jeg får finne meg noe middag. Jeg er så trøtt etter denne uken på skolen, at jeg tror at jeg kommer til å ligge i dyp søvn, lenge før klokken blir ni, haha! Jeg håper du får en super-duper helg, vi snakkes :)

 

 

♥Hva er planene dine for helgen?

♥Er du flink til å få i deg nok frukt?

♥Er du glad i å reise, eller synes du det er kjedelig med lange flyturer og mye venting?

 


#blogg #hverdag #fredag #helg #skole #mat #kosthold #reise #australia #utveksling #explorius
Hei du!♥

//lokal tid: 17:43

Bare EN dag igjen til helg! Skoledagen var egentlig veldig grei, jeg var nemlig ferdig allerede til lunch! Prøven i dag gikk også mye bedre enn forventet, så det er jeg også glad for. 

 


 

Ellers så jeg noe på skolen i dag som jeg bare MÅTTE ta bilde av, å vise dere her på bloggen. SE på de skoene i midten! Flip-flops (eller "thongs" som Aussiene kaller de) med KUNSTGRESS, er et skotøy som er mer enn vanlig her nede. Hahaha, jeg synes det ser så morsomt ut! Hva synes du?

Nå sitter jeg å pugger og pugger... I morgen er det både engelsk og fransk prøver som står på planen, så det blir mye lesing i kveld. 

 


 

Jeg håper du får en flott dag! Vi snakkes :)

 

 

♥Hva synes du om kunstgress-skoene?

♥Hvordan har du det i dag?

♥Har du hatt en travel uke til nå?

 


#blogg #hverdag #skole #studie #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 15:47

Tusen millioner takk for alle "god bedring" meldingene i går! I dag føler jeg meg veldig mye bedre, bare hodeverken sitter igjen. Jeg stod opp og gikk på skolen i dag, men tok det veldig rolig hele dagen. I dag har jeg også hatt 100% treningsfri, noe jeg ikke har hatt på VELDIG mange måneder! Det føles utrolig rart, men jeg kjenner på kroppen at det var grådig nødvendig. Jeg tror at med alt jeg har hatt på planen i det siste, har jeg bekymret meg så mye at kroppen bare sa stopp til slutt. 

MEN over til noe annet... I dag er det NØYAKTIG 2 måneder til jeg setter meg på flyet hjem til Norge. 8 av 10 måneder på utveksling er ferdig, og jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive den følelsen. På en måte har det jo føltes som om tiden har gått fort, men på en annen måte føler jeg at det er MINST 100 år siden jeg vinket hade til familien min på Flesland. Jeg lengter sånn hjem, samtidig som jeg er helt forelsket i Australia. Jeg vet at jeg kommer til å savne dette landet hver eneste dag for resten av mitt liv, men jeg har jammen meg savnet Norge og "hjemme" hver eneste dag siden jeg reiste også.  

Neste gang jeg ser et SAS fly, da vet jeg at jeg nesten er hjemme! 


Nå er det skolearbeid som står på planen. I morgen har jeg en prøve i physical education studies, så da er det bare å pugge. Vi har om Functional Anatomy, noe jeg synes er ganske komplisert, så det gjelder å bruke ettermiddagen fornuftig. Jeg håper du får en fantastisk dag, vi snakkes! :)

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Tror du at de siste 2 månedene mine kommer til å føles lange eller korte?

 

 

#blogg #hverdag #skole #studie #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #explorius
Hei hei!♥

//lokal tid: 17:07

Endelig er en skoledag som kjentes veeeeldig lang over.

Da jeg våknet opp i dag, følte jeg meg overhode ikke som jeg pleier. Jeg kom meg ut på løpetur, men jeg hadde ikke kommet langt før jeg merket noe grådig rart. Den ene foten min dovnet helt av! Noe må ha vært gale, fordi hele turen måtte jeg stoppe jevnlig å riste på foten, for å få følelsen tilbake. Jeg har aldri opplevd noe lignende! Har du??

Jeg kom hjem fra tur, dusjet og gjorde meg klar for skolen, men jeg følte meg fortsett ikke bra. Jeg var både svimmel og kvalm, men siden vi har det så travelt på skolen, måtte jeg bare gå. Jeg håpet at jeg kom til å bli bedre utover dagen, men det ble jeg ikke... Dagen føltes derfor veeeeldig lang, og at det var en slik dag med over 40 grader hjalp ikke akkurat det heller. MEN det var desto bedre å komme hjem, få av skoleuniformen og ta en lang, kald dusj! 


Så over til noe helt annet. Jeg har vist mange bilder av dyr som er veldig annerledes fra de vi har hjemme i Norge. I dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen bilder av en lokal type fugl som er grådig lik på det vi har hjemme; nemlig kråker. Slike kråker er det OVERALT her, og de skriker og roper og maser konstant. Med andre ord "a pain in the bum" (på typisk Aussiemål). 

Nå skal jeg kaste meg over leksene, og prøve å få de gjort før familien kommer på "familiekveld" i kveld. Jeg håper ikke det blir så seint i kveld, fordi det eneste jeg føler for er å gå å legge meg igjen... 

 

 

♥Har du noen gang hatt problem med at foten din dovner av når du løper?

♥Hvordan føler du deg i dag?

♥Hva synes du om de Australske kråkene?


#blogg #hverdag #tirsdag #skole #studie #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 17:38

ENDELIG er skoledagen ferdig! Er det ikke merkelig hvordan mandager alltid føles dobbelt så lang som hvilken som helst annen dag?

Selv om skoledagen forsåvidt sneglet seg avgårde, fikk jeg i det minste to veldig kjekke tilbakemeldinger. Jeg fikk nemlig tilbake matteprøven fra forrige uke og politics and law essayet fra fredag, og jeg bestod med over 60% på begge prøvene! Åh, jeg var så glad at jeg viste ikke hvilken fot jeg skulle stå på, haha!


Så over til en typisk Australsk "liten" krabat. Se hva jeg fant på kjøkkenet!!! Heldigvis er ikke dette et farlig kryp, men i følge vertsmor formerer de seg vist med lysets hastighet, så hun sprayet både den og alle skap ned, så fort jeg hadde fått tatt bilde. Haha! Jeg tror det må være en av de største billene jeg har sett...Jeg kom hjem klokken kvart over tre, og gikk deretter ut på en liten tur. Deretter tok jeg meg en dusj, og satt meg rett ned med leksene. Jeg har ganske mye skolearbeid på planen denne uken også, men det er heldigvis ikke fullt så ille som forrige uke. 

Nå kjenner jeg at det begynner å lukte middag, så jeg skal hjelpe vertsmor med å lage klar en liten salat og litt andre småting. Håper du får en fin dag, vi snakkes! 

 

 

♥Hva synes du om det "lille" krypet?

♥Hva skal du i dag?

♥Har du vinterferie denne uken?

 


#blogg #hverdag #mandag #skole #studie #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

//lokal tid: 18:23

Denne dagen har gått i ett, helt siden jeg stod opp i halv seks-tiden i dag tidlig. Jeg kan ikke tro hvor fort denne helgen har gått, jeg føler fortsett at vi bare har kommet til fredag kveld jo!!! Jeg er IKKE mentalt klar for å starte på skolen igjen i morgen, for å si det sånn...


Men nok om det, nå har jeg en hel haug med bilder fra den herlige turen Alexa og jeg hadde til Scarborough i formiddag, som jeg gjerne vil vise dere. Vi har det så gøy sammen at det er helt utrolig! Det er ikke et kjedelig øyblikk når vi er sammen! De nesten 3 timene vi var ute å gikk, føltes som en liten time jo!

Haha, inkludert i turen vår var to is-stopp og et smoothie-stopp. Men slikt må til synes jeg, hvertfall med tanke på at turen var på nesten 15 km og at temperaturen var rundt 35 grader...

Nå er det tid for middag, så jeg får løpe! Vi snakkes :) 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Har du en "turkammerat"?

♥Hvordan har helgen din vært til nå?


 

#blogg #hverdag #helg #trening #bilder #tur #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius 
Hei du!♥

//lokal tid: 13:56

Du kan tro at jeg har hatt en kjekk dag til nå! Dagen startet med den vanlige to timers lange morgenturen, der jeg fikk med meg tidenes soloppgang. Da jeg kom hjem fra turen i åtte-tiden, tok jeg meg en dusj og så litt på TV med vertsmor, før jeg gjorde meg klar til å møte Alexa. 

Klokken 10 plukket hun meg opp i den lille bilen sin, og så kjørte vi sammen ned til kysten. Der parkerte vi bilen og la avgårde på nok en tur. Helt til Scarborough gikk vi i dag, med andre ord en tur som kom på nesten 15km til sammen! Haha, vel og merke hadde vi både is- og smoothiestopp på veien, men vi var ganske fornøyde med vår egen innsats likevel altså! 

Turen tok 2 timer og 45 minutter (inkludert smoothiestopp), men vi hadde det så kjekt at det føltes ikke lenge i det hele tatt. Jeg hadde mobilen med, så jeg kan vise dere bilder fra selve turen litt senere. Først vil jeg vise dere noen bilder vertsmor tok av meg sammen med Pup, før Alexa hentet meg. Treningsantrekket er også nytt, det kjøpte jeg på handleturen i går :) 


Haha, linselusen Pup Han vil ALLTID være med på bildene!!!Nå er det på tide å sette i gang med skolearbeid igjen. At det er travle tider på skolen er helt sikkert, men jeg skal nok komme meg gjennom denne uken også skal du se :) Ha en fin dag!

 

Skal du noe spesielt i dag?

Er du glad i å gå på tur?


#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #tur #bilder #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius

 
Hei hei!♥

//lokal tid: 20:18

Nå har jeg AKKURAT sagt meg ferdig med leksene for i dag. Jeg har arbeidet i hele ettermiddag, og fått gjort ferdig både engelsken, physical education leksene og en del av geografien. Det føles VELDIG godt! 

Jeg kan nesten ikke vente til i morgen, jeg gleder meg sånn til å se Alexa igjen! Vi har det alltid så utrolig koselig sammen. I tillegg elsker jeg søndager. Søndager er liksom så lange, rolige og fine. Jeg skal virkelig nyte hvert eneste øyeblikk av denne helgen, det er en travel skoleuke som står for tur denne gangen også. 

 


 

Jeg tok forresten noen bilder da vertsmor, Kat (vertssvigersøster), hundene og jeg var nede i parken å så på vertsbror spille cricketkamp i dag, så de må jeg få vise :) 

↑ Vertsmor og Rambo!

↑ Rambo og KatCricketkampen fortsetter i morgen, så så langt har ingen vunnet. Cricket er en merkelig sport... 


Nå kjenner jeg at jeg vil gjøre meg klar til å ta en tidlig kveld. Jeg har vært mye ute i solen i dag, og det tar faktisk på, haha! Håper du har hatt en nydelig lørdag til nå, vi snakkes :)

 

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Er været bra der du befinner deg?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #reise #perth #australia #utveksling #utvekslingaustralia #utveksling14/15 #explorius #sport #hund
God morgen til deg!♥

//lokal tid: 15:57

Her i Australia går det mot ettermiddag, og jeg har hatt en veldig fin lørdag til nå. Dagen startet med en 2 timers lang morgentur langs kysten, noe som alltid er like herlig. Deretter tok jeg turen oppom handlesenteret, der jeg kom over noen fantastiske salg!

Da jeg kom hjem fra senteret gjorde jeg litt skolearbeid, før det var tid for å ta turen ned i parken, der vertsbror gjorde seg klar for cricketkamp. Der ble jeg i et par timer, før turen gikk hjem igjen, for å igjen sette meg ned med skolearbeid. Jeg skjønner ikke helt hvor denne formiddagen har blitt av, jeg føler at jeg nettop stod opp jo! Er det ikke rart hvordan helgedagene ALLTID går fortere enn ukedagene?


Tilbake til salget igjen, i dag kom jeg virkelig over noen gode salg på senteret! Jeg fikk blandt annet tre stilige topper for bare 25kr stykket, en ny jumpsuit (som helt klart har blitt en ny favoritt i klesskapet) for under 50 lappen, i tillegg til en veldig billig ny treningsshorts og to matchende treningstopper. Jumpsuiten har allerede blitt tatt i bruk som "cricketantrekk", så her kan du få en liten titt ↓Var ikke fargene bare til å bli i SÅ godt humør av? Jeg synes hvertfall den var så søt og sommerlig! Treningsklærne vil jeg vente med å ta i bruk til i morgen, siden da skal Alexa og jeg gjøre som vi gjorde forrige søndag; sette av formiddagen til en lang, koselig treningstur langs kysten. Jeg gleder meg allerede!


Nå får jeg fortsette med skolearbeidet... Vi har en geografi oppgave som må være ferdig tidlig neste uke, så det er best at jeg setter i gang i tide. I tillegg har jeg en engelsk oppgave som må være ferdig til mandag, og et par prøver neste uke, som jeg vil begynne å øve til. Ukedagene blir så travle, at jeg synes det er best å få unnagjort mest mulig i helgene. 

 

 

♥Hva synes du om jumpsuiten?

♥Hva er planene dine for denne flotte lørdagen?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #newin #innkjøp #bilder #antrekk #outfit #reise #perth #australia #utvekslingaustralia #utveksling #utveksling14/15 #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 20:39

Jeg må bare si at det er helt overvelmende med alle "håper du er trygg" meldingene jeg har fått det siste døgnet, med tanke på syklonene som herjer her i Australia for øyeblikket. Heldigvis er jeg helt, helt trygg! Syklonene kommer nemlig mer mot nordøst siden av Australia, med andre ord helt på andre siden av kontinentet av Perth, her jeg bor. 


Ellers er ENDELIG den mest hektiske skoleuken jeg har hatt noen gang ferdig. Fem av fem prøver er overstått, og jeg er spesielt fornøyd med hvordan politics and law essayet jeg hadde på skolen i dag gikk. Jeg husket SÅ mye mer enn jeg trodde jeg kom til å huske! 

Noe som var litt mindre kjekt, var at da jeg fikk tilbake geografiprøven i dag, fant jeg ut at jeg hadde klart å overse de to siste spørsmålene på prøven, rett og slett fordi jeg pga. tidsmangel på prøven, hadde misset siste side med spørsmål. MEN jeg bestod, med 57.1% likevel, noe JEG er utrolig stolt over (med tanke på at jeg har strevet meg opp fra prosenter rett over 20% i starten)! Det eneste som ødelagte gleden min over å klare å bestå geografi, var lærerens tilbakemelding, som ikke var ETT ENESTE POSITIVT ORD! Han mente at jeg ikke hadde forberedt meg godt nok i det hele tatt, ikke hadde klart å lære "enkle" begrep og måtte legge ned mer innsats i faget. HVA? Hvordan i alle dager kan han fortelle meg at jeg ikke har forberedt meg? Åh, om han bare hadde vist... Om han bare hadde vist at jeg har brukt hver eneste ettermiddag, hver eneste kveld og hver dag hver helg til skolearbeid... Jeg har aldri jobbet så hardt før, og så få en slik tilbakemenlding, det føltes veldig håpløst. Menmen, det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Heldigvis vet både vertsfamilien min (som må skrive under på de slemme tilbakemeldingene hans) og ikke minst, jeg vet med meg selv at jeg gjorde absolutt så godt jeg kunne. 


For å prøve å stenge ute den kjipe tilbakemeldingen fra Mr. Geografilærer, ringte jeg helgen inn med en lengre tur på stranden. Det er faktisk utrolig lenge siden jeg har vært der nede, så det var kjempe herlig. Det eneste var at vinden var GRÅDIG sterk, så på vei hjem måtte jeg nesten kjempe meg gjennom motvinden, haha! 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Hva er planene dine for helgen?

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #reise #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei der!♥

//lokal tid: 19:28

Her hos meg har nok en dag gått med til prøveøving, i og med at et politics and law essay står på planen first thing in the morning, på skolen i morgen. Det er kjipt med alle disse prøvene, men i dag fikk jeg hvertfall overstått både en matteprøve og en franskprøve, så det føltes herlig! Ikke nok med det, jeg fikk resultatet fra geografiprøven jeg hadde på onsdag; og jeg bestod! Med andre ord, en veldig, veldig glad Kristi resten av dagen :) 

Da jeg kom hjem fra skolen i dag la jeg ut på den vanlige ettermiddagsturen rundt i området. Hele skoledagen, er det denne lille timen jeg ser aller mest frem til. Det er så herlig å bare kunne gå rundt med et helt tomt hode i en liten periode, før jeg må begynne å tenke på lekser og annet arbeid igjen. 

Siden vertsmor ikke hadde fått gått på butikken før jeg kom hjem fra skolen, sa jeg at jeg kunne stikke innom butikken på vei hjem fra turen min. Det var supert det, helt til jeg kom på at alle gulrøttene, kjøttstykkene etc. skulle bæres hjem den siste kilometeren, haha! Vel, det ble en ekstra god treningsøkt, jeg får se slik på det!

Etter denne supertravle uken, skal det bli så utenkelig godt med helg! Å få sove ut, slappe av, late morninger, gjøre kjekke ting, IKKE trenge å gå på skolen... Åh, jeg kan ikke vente!

 

♥Skal du noe spesielt denne helgen?

♥Har du vinterferie denne uken, eller neste? Eller har du ikke ferie i det hele tatt?

 

#blogg #hverdag #torsdag #helg #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hallo!♥

//lokal tid: 19:11

Nok en travel dag går mot slutt her i Australia, og jeg kan endelig si at 2 av 5 prøver er overstått denne uken. I dag var det geografiprøve som stod på planen, og jeg troooor jeg gjorde det OK. Jeg ble litt overrasket over spørsmålene, jeg trodde vi kom til å bli testet mer om andre ting enn det vi ble, men selv om jeg ikke følte at jeg fikk vist alt jeg kunne, tror jeg ikke at det var helt katastrofe heller. Det blir spennende å få resultatet tilbake :) 

Ettermiddagen min har ikke gått med til noe spesielt, bare trening, skolearbeid og middag. I morgen har jeg BÅDE matteprøve og franskprøve, så det har vært mye å lese seg opp på. Jeg krysser fingrene for at jeg klarer å huske alt jeg har pugget nå! 

Selv om det var mye skolearbeid som måtte bli gjort i dag, fikk jeg heldigvis tid til en ettermiddagstur på en liten time. Dager der jeg ikke har tid til tur, synes jeg det er så utrolig mye vanskligere å klare å holde konsentrasjonen med leksene. Det er liksom som om jeg TRENGER en pause fra all tenkingen skoledagen, før hodet mitt begynner å virke igjen, haha!

Åh, de fine, lange, hvite strendene, de kommer jeg til å savne hver eneste dag når jeg reiser hjem igjen!!! 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Er du på skole eller jobb i dag?

 


#blogg #hverdag #onsdag #skole #studie #reise #australia #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei du!♥

//lokal tid: 16:57

Hvordan har du det i dag? 1 av 5 prøver er nå overstått denne uken, og jeg kan senke skuldrene et hakk. På skolen hadde vi engelsk essay skriving i dag, og jeg trooor det gikk ok. Jeg er redd for at jeg bommet litt på oppgaven, men det blir spennende å se relutatet. 

Ellers har jeg hatt en ganske "full on" dag. Den startet med den vanlige løpeturen, før jeg gjorde meg klar for skoledagen. Skoledagen var relativt travel, MEN det var tydligvis "Pancake tuesday" i dag, så vi fikk hver vår nystekte, gratis pannekake før første timen startet, noe som gjorde dagen ti hakk bedre, haha! 


Det jeg ikke har fått muligheten til å vise dere før nå, er bildene jeg tok da jeg var å så på cricketkampen til vertsbror i helgen. Cricket er en merkelig sport, og jeg må si at jeg skjønner fortsett ikke mye av det... Men uansett, her kommer et bildedryss:

Men nå er det skolearbeid, skolearbeid og mer skolearbeid som står på planen. I morgen er det geografiprøve, på torsdag matte og fransk, og på fredag politics and law, så jeg har nok å lese for å si det sånn. I kveld er det også familiekveld, så jeg håper at jeg blir ferdig med puggingen før vertsbrødrene mine kommer på besøk med kjærestene sine (og selvfølgelig de søte hundene). Jeg håper du får en finfin dag uansett hvor du befinner deg i verden, vi snakkes!

 

 

♥Har du hørt om cricket før? Har du kanskje til og med sett på det/spilt det?

♥Skal du noe spesielt i dag?

 


#blogg #hverdag #helg #tirsdag #pancaketuesday #skole #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 17:27

Jammen meg er jeg en heldig jente! NOK en pakke lå å ventet på meg, da jeg kom hjem fra skolen i dag. At det gjorde mandagen tusen ganger bedre, det er HELT sikkert!

Denne gangen var det Mormor og Besti som hadde vært så snill å sende meg en kjekk pakke som inneholdt både en utgave av Kamille, avisutklipp fra lokalavisen hjemme, "ting å gjøre i Paris" (siden jeg er så heldig å skal få reise til Paris når jeg kommer hjem fra utveksling!!!), ansiktsmasker, et stilig brillehus fra Tyrkia, noen KJEMPE SØTE, små norske sokker og votter og sist men ikke minst enda et bilde til å henge på veggen min her i Australia, av Mormor og mini-meg. Åh, SOM jeg savner de gode besteforeldrene mine!Ellers fikk jeg matteprøven (som jeg hadde i forrige uke) tilbake i dag, og jeg klarte ENDELIG å bestå! Ikke bare bestod jeg, jeg fikk hele 77% (for å bestå trenger man 50%), så det er jeg helt overlykkelig for! Selv om jeg hadde gjort et par unødvendige feil, må jeg si at det gikk myyye bedre enn fryktet :) 

I morgen er det engelsk essay som står på planen, på onsdag geografiprøve, på torsdag matte- og franskprøve og på fredag politics and law essay, med andre ord, kvelden er satt av til pugging. Jeg håper at du får en finfin start på uken, vi snakkes! 

 

♥Hva skal du i dag?

♥Har du en travel uke i vente?

♥Synes du også at det var tungt å stå opp i dag?

 


#blogg #hverdag #mandag #skole #studie #pakke #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius 
Hei igjen!♥

//lokal tid: 18:14

Jeg nevnte så vidt at søndagen min gikk fra å være en helt vanlig, kjedelig søndag, fult av bare skolearbeid, til å bli TIDENES SØNDAG! Vel, det som forandret dagen så drastisk, var at Alexa og jeg plutselig bestemte oss for å ta en seriøs pause i prøve-puggingen, og ta oss en lang, koselig treningstur sammen. 

Så jeg løp ned til marinaen, der jeg møtte Alexa i den søte, blå bilen sin. Deretter la vi avgårde langs West Coast Drive, en fantastisk tur langs kysten. I over en time gikk vi på i fult tempo, før vi endelig kom til caféen "Yelo". Der stopped vi, for å få oss en etterlengtet smoothie. Smoothien drakk vi på vei hjem, og begge to var helt enig i at smoothiene var eksepsjonelt gode! (Vi var veldig tørste også daa, men de var GRÅDIG gode!!)

Så mye latter, så mye glede - det var akkurat som om jeg glemte alt det kjipe, kjedelige, i de timene vi var på tur. Slike øyeblikk er så viktig i en travel hverdag!


Her kommer en hel haug med bilder, fra den elleville turen vår. Da jeg kom hjem så jeg at jeg hadde gått over 16km, så at det var en god treningsøkt også, det var jo bare et pluss!
 

 

♥Hva synes du om bildene fra turen vår?

♥Hvordan har søndagen din vært til nå?

♥Har du en travel uke i vente?#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #skole #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
God morgen til deg♥

//lokal tid: 14:38

I dag gikk søndagen min fra å være en vanlig, "kjedelig" søndag, fult med skolearbeid og ingenting annet, til å bli en helt, helt, helt fantastisk dag, men dette forteller jeg mer om senere. Det jeg vil gjøre nå, er nemlig å vise dere bildene jeg tok med kameraet i går kveld, da jeg gikk ut for å spise Valentine's middag sammen med Alexa og familien hennes.

Klokken syv kom Alexa og foreldrene hennes å hentet meg, og sammen kjørte vi til "Soda Sunlounge", restaranten vi hadde reservert bord ved. Maten var helt fantastisk god, og vi hadde det så utrolig koselig. Men en ting som er helt sikkert, var at alle var så mette at vi kunne trillet hele veien hjem!

Her kommer et lite bildedryss:


↓ Alexa og meg

↓ Alexa og jeg gikk for samme meny; en slags pepperpølse med lime som forret, biff burger som hovedrett og en brownie iskrem til dessert. SÅ MYE MAT, men SÅÅ godt! 

↓ Her i Australia er det et must å spise burger med fingrene, så da tok Alexa et bilde av meg som så hardt prøver å få til å spise burgeren "The Australian Way". Jeg skal inrømme at jeg gav opp ganske fort, og brukte kniv og gaffel... 

↓ Glade, glade Alexa, sammen med desserten sin :) 

 

 

♥Hva gjorde du på valentinesdagen?

♥Hvordan har du det i dag?

♥Har du noen spesielle planer for i dag?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #valentinesday #mat #lørdag #bilder #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

//lokal tid: 22:22

Du kan tro at jeg har hatt en helt, helt fantastisk valentine's day (kveld) ute med Alexa og familien hennes. FOR noen fantastiske mennesker!!! Jeg lover å fortelle alt om kvelden i morgen tidlig, men nå er jeg så trøtt at jeg er mer sovende enn våken, så det blir ikke noe referat i kveld.


MEN det jeg slenger med er to kjappe bilder av antrekket jeg hadde på meg. Kjolen er fra Forever New, og jeg er helf forelsket i den!!! Jeg er også veldig glad i vesken jeg brukte, den fikk jeg til bursdagen av vertsbror og kjæresten hans. Jeg håper at du har hatt en fantastisk dag til nå, og at kvelden blir minst like fin! Jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å ligge i dyp søvn om mindre enn 10 minutter...

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?

♥Har du hatt en fin valentine's day til nå?

♥Har du noen spesielle planer for kvelden?

 

#blogg #hverdag #helg #valentinesday #lørdag #antrekk #outfit #mote #bilder #reise #australia #explorius #utveksling
Hei og hallo♥

//lokal tid: 12:23

Happy Valentine's Day til deg! Dagen min startet på en helt fantastisk måte; med en 2 timers morgentur i en grååådig frisk bris, etterfulgt av en Valentine's frokost oppe på senteret sammen med vertsmor. Egentlig skulle vi bare en snartur oppom noen butikker, men siden ingen av oss hadde spist frokost før vi gikk, tenkte vi at det kunne være koselig å sette seg ned på en av caféene. 

Vi satt oss ned på "Jamaica Blue", og bestilte oss en frokost fritatta hver. SÅ godt!!!Da vi kom hjem igjen, la jeg meg ut i hagen og gjorde litt skolearbeid. Jeg prøver å gjøre litt og litt om gangen, slik at jeg slipper å gjøre ALT på en gang på søndags kveld...

Noe jeg helt har glemt å fortelle, er at jeg har veldig kjekke planer for i kveld! Det er jo selveste Valentine's Day, og i den forbindelse har Alexa og den snille familien hennes invitert meg med ut på Valentine's middag. De kommer å henter meg klokken 7 i kveld, og vi skal spise på en av de fine restaurantene langs kysten. Jeg tror det kommer til å bli kjempe koselig og jeg gleder meg SÅ masse!

Nå skal jeg sette i gang med litt klesvask og slike småting som må bli gjort, før jeg skal ta turen ned til Flinders Park, der vertsbror spiller cricket i dag.


Jeg håper du får en tipp topp Valentine's Day, og en fin helg ellers også :) Vi snakkes!

 

 

♥Har du noen spesielle planer for Valentine's Day?

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #frokost #valentinesday #bilder #reise #australia #utveksling #explorius
Hei du!♥

//sponsede produkter, 100% ærlige meninger

Hvem drømmer vel ikke om en skinnende vakker, jevn og myk hud, og ikke minst, en hud som aldri eldres! Vel, dette er vel kanskje ikke mennesklig, MEN det finnes heldigvis produkt som kan hjelpe litt på utfordringene. For ikke så lenge siden lanserte NIVEA et nytt serum i hudpleieserien Q10+, og jeg fikk i den forbindelse gleden av å teste ut en hel samling av hudpleieprodukt, og fortelle hva jeg synes om dem.

Personlig er jeg en utrolig stor fan av NIVEA sine produkt, og disse produktene skuffet meg ikke de heller. Serum kremen med perler (til venste) fuktet virkelig huden, og den duftet SÅ friskt! Øyekremen og nattkremen trakk seg også meget godt inn i huden, og selv om kremene fuktet, gjorde de fortsett ikke huden fettete eller ekkel. Dagkremen ble også en ny favoritt! Ikke bare fuktet den godt, den kommer i solfaktor 15, noe som er et stort pluss. Noe av det beste man kan gjøre for å unngå rynker, er jo å beskytte huden mot sol, og her i Australia er jeg ekstra nøye på å alltid være beskyttet. Noe annet jeg også vil skryte av er at dagkremen med solfaktor faktisk luktet friskt den også, noe jeg aldri har opplevd når det kommer til dagkrem med solfaktor før.

I og med at hudpleieserien Q10+ hovedsaklig skal motvirke rynker, er det nok ikke de produktene jeg vanligvis ville valgt ut (som 17-åring), men at det er gode produkter det er snakk om, er både sikkert og vist!

Nå er jeg grådig spent på om du har prøvd ut noen av disse produktene, og eventuelt hva du synes :) 

 


♥Liker du NIVEA sine produkt?

♥Har du noen spesielle hudpleie-tips/vaner?
#blogg #hverdag #nivea #skjønnhet #velvære #annonse #reklame #bilder 
Hei på deg!♥

//lokal tid: 17:54

Hvordan har du det? Her har helgen satt i gang, og jeg har det grådig flott! At jeg hadde en travel uke, gjorde det ekstra godt å endelig få helg!

Dagen startet som vanlig med en løpetur. Jeg er faktisk veldig fornøyd med min egen innsats, med tanke på at jeg for andre uke på rad har klart å komme meg ut å løpe løypen på 10 km hver dag før skolen! Det er ikke like lett hver morgen, det er helt sikkert, men det føles ALLTID godt når det er gjennomført. 

Skoledagen i seg selv føltes litt lang, men tanken på at det var fredag, gjorde det litt lettere å komme seg gjennom dagen. Da jeg kom hjem tok jeg meg en tur i frisk luft, før jeg ryddet og støvsuget rommet. 

Nå skal jeg sette meg ned med litt skolearbeid, før jeg tar kveld. I tillegg til lekser i alle fag, har jeg også 5 prøver jeg må øve til denne helgen. Så da gjelder det å ikke utsette alt til søndags kveld... ;) 


↓ I går kveld var det forresten en ekstra intens rødfarge på himmelen etter solnedgang, noe jeg selvfølgelig løp ut å knipset bilder av. Var det ikke pent vel? 

 

♥Er du glad for at det er fredag i dag?

♥Hva skal du i helgen?

 


#blogg #hverdag #helg #fredag #foto #bilder #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen♥

//lokal tid: 19:21

Akkurat nå sitter jeg å ser tilbake på alle bildene jeg tok, da vi var i Melbourne for et par uker siden. Jeg synes det var så utrolig spennende alt sammen på den turen. Å reise til nye steder er noe av det aller beste jeg vet om! ALT er jo så annerledes! Bare "små" ting som nye typer trær, planter, matbutikker, bensinstasjoner, stedsnavn, det er jo så mye artig å se!

Å reise rundt jorden er et av mine store ønsker i livet. Så langt må jeg si at jeg har fått kommet ganske godt i gang med det, med tanke på at jeg bare er 17 år, og allerede har så mange land og steder avkrysset på listen! Likevel er listen på land jeg så gjerne ønsker å besøke minst dobbel så lang... Verden er jo så utenkelig stor (OG SPENNENDE!)


Nå har jeg lyst å vise dere enda noen bilder jeg tok fra området rundt nasjonalparken der "de tolv apostlene" og "thunder cave" var. Dette landskapet fasinerte meg noe så grådig, spesielt med tanke på at dette var i AUSTRALIA! Jeg har jo fått sett en del av Australia i løpet av disse 7 månedene jeg har vært her, men dette var liksom noe helt, helt annerledes. 


Hva synes du om bildene?

Er du glad i å reise? Har du et drømmedestinasjon?


#blogg #hverdag #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #melbourne #foto #natur
Hei på deg!♥

//lokal tid: 16:58

For en dag jeg har hatt her i Australia! Den startet med den vanlige løpeturen til Mullaloo, før jeg gjorde meg klar for skoledagen. I dag var det matteprøve som stod på planen, og jeg skal fortelle deg at jeg var så nervøs at jeg holdt på å krepere i dag tidlig! Med all den puggingen jeg hadde langt ned i denne prøven, håpet jeg SÅ sterkt at jeg skulle klare å prestere bra i dag...

Dessverre gikk den ikke så bra som jeg hadde håpet på, vi fikk nemlig veldig liten tid, noe som gjorde at jeg ikke klarte å holde hodet kaldt i det hele tatt. Jeg svarte på alt, men jeg tror jeg rotet det noe voldsomt til, fordi da jeg hørte med venninnen min etterpå, hvilken svar hun hadde fått, var det ikke mange like svar vi hadde. Så en av oss har hvertfall gjort noe merkelig, haha!


MEN jeg hadde en tidlig slutt i dag, noe som betydde at skoledagen var ferdig allerede til lunch. For å feire at matteprøven var vel overstått (og eventuelt trøste meg over det dårlige resultatet), tok jeg derfor turen nedom marinaen, for å kjøpe meg en skikkelig god, ekte meksikansk, lunch-taco. Åh, den var så god at jeg nesten helt glemte matte-elendigheten! Med både brun ris, bønner, kylling, salsa, guacamole og alt annet som hører med i en skikkelig burrito, var det ingenting å klage på!!!

I tillegg til den eksepsjonelle burritoen, nøt jeg en frozen yoghurt i solskinnet ute på bryggen. I dag har det faktisk regnet en del, men jeg var heldig som fikk opphold på den lille lunch-utflukten min :) :) 

 

 

♥Er du glad i meksikansk mat?

♥Hvordan har du det i dag?

♥Er det oppholdsvær der du befinner deg i dag?

 


#blogg #hverdag #skole #studie #mat #lunch #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei du!♥

//lokal tid: 17:19

Livet som student er et travelt liv, det er både sikkert og vist! I morgen er det matteprøve som står på planen, så i dag er det lesing, lesing og mer lesing det går i. Jeg har lest så UTROLIG MYE til denne prøven, men jeg føler fortsett ikke at jeg har kontroll. Ugh, matte er ikke min sterkeste side altså!

 

Skoledagen i dag var egentlig ganske grei, men siden det har vært en både varm og klam dag, følte jeg meg likevel ganske ferdig da jeg kom hjem. Heldigvis fikk jeg tatt meg tid til en liten luftetur før jeg satte i gang med lekser, noe som gjorde at jeg følte meg en smule freshere igjen. 

Ellers har det vært enda et terror-drama i Sydney i dag, noe som var grådig ekkelt. Heldigvis endet det bra i dag, men av og til lurer jeg virkelig på hva som er gale med den verden vi lever i altså!!! Jaja, jeg får kaste meg over lesingen igjen.... Jeg håper du får en finfin onsdag, vi snakkes :)

 

 

♥Hvordan har morningen din vært til nå?

♥Har du hørt om terror-dramaet i Sydney?

♥Har du det travelt for tiden?

 


#blogg #hverdag #skole #studie #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei der!♥

//lokal tid: 19:12

Enda en travel dag går mot slutt, og jeg kjenner på hele meg at det skal bli utrooolig godt å gå å legge seg i kveld. Dagen startet med den vanlige løpeturen til Mullaloo, før jeg dusjet og gjorde meg klar for skoledagen. På skolen hadde jeg heldigvis ikke noen prøver i dag, men det var likevel grådig travelt i hver time. Intensiteten på timene i year 12 er virkelig noe HELT annet enn i year 11. Man har ikke et eneste øyeblikk man kan tenke på noe annet enn akkurat det man holder på med, ellers faller man helt av lasset. 

Jeg hadde den første gymtimen etter ferien i dag, og dette semesteret er det volleyball vi fokuserer på. Jeg er ikke akkurat en volleyball elsker, men jeg klarte meg faktisk ganske bra i dag :) 

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen var å skifte til treningsklør, og gå ut på en liten tur. Dette har nesten blitt en vane, nå etter at jeg begynte på skolen igjen. Etter en hel dag inne i små, varme, klamme klasserom, er det nemlig ingenting jeg føler at jeg trenger mer, enn litt aktivitet og ikke minst FRISK LUFT!

Da jeg kom inn tok jeg meg bare en dusj, før jeg satt meg ned meg leksene. Hele ettermiddagen gikk til lekser, i dag også, men sånn er det bare. På torsdag har jeg semesterets første prøve, og neste uke har jeg hele FEM prøver! Huff, det skal jeg fortelle deg at jeg gruer meg ihjel til!


Uansett, nok leksesnakk. Jeg satt å lengtet meg bort til fine, lange, slappe, rolige feriedager, og kom da på at jeg ikke har fått vist dere en hel liten haug med bilder jeg tok på et av stedene vi spiste frokost da vi var på ferie i Melbourne. Det var en gammel gård, som de hadde prøvd å beholde akkurat som den var i gamledager, noe jeg synes var veldig artig å få se! 

↓ Nede ved den gamle kaien kunne man skimte Melbourne Skyline↓ Caféen 

↓ Her spiste vi en alletiders pannekakefrokost, før vi kjørte avgårde til flyplassen, klare for å fly hjem igjen :) 
♥Hva synes du om gården?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Hvordan er været hos deg i dag?


#blogg #hverdag #skole #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 19:17

Du kan tro at jeg fikk en hyggelig overraskelse i posten i dag! Jeg fikk julegaver! ENDA FLERE julegaver! Haha, jeg tror aldri jeg har fått så mange julegaver før, enn det jeg har gjort i år, på andre siden av jorden.

Denne gangen var det Pappa som hadde sendt to julegaver som hadde lurt seg unna, da de sendte meg alle de andre gavene til jul. Heldige med fikk enda to par kjempe fine Kari Traa sokker, en utrolig smart "Power Bank" til å holde mobilen min i live på lange dager (eller reiser foreksempel) og sist men ikke minst et helt fantastisk fint armbånd!I tillegg til gavene, hadde Pappa skrevet tidenes brev til meg! Jeg tror at et hjemmeskrevet brev må være det koseligste man kan få, når man er så langt borte fra de man er glad i. Dagen min ble hvertfall MINST ti hakk bedre av den overraskelsen!! :) 


Ellers har dagen min sett slik ut: trening, skole, trening, lekser, middag og så enda mer lekser igjen. Jeg lengter allerede sårt etter helg, det er både sikkert og vist... MEN det er nå bare 4 skoledager igjen, så er det jammen meg helg IGJEN, og det skal jeg holde ut! Nå må jeg nesten lage morgendagens nistepakke klar, pakke skolesekken og lese over notatene mine en siste gang, før jeg tar kveld. 


Jeg håper du har hatt en finfin start på uken :) Vi snakkes!

 

 

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Skal du noe kjekt denne uken?

 #blogg #hverdag #helg #mandag #skole #jul #post #reise #australia #perth #utveksling #utveksling14/15 #explorius
Hei der!♥

//lokal tid: 16:23

Nå går dessverre helgen mot slutt her i Australia... Det er helt utrolig hvor fort helgen går, i forhold til ukedagene!! Er det noen som er enig?

Dagen i dag startet med en veldig fin morgentur, der jeg fikk med meg den flotte soloppgangen. Deretter tok jeg meg en dusj og gjorde vel en time med lekser, før områderepresentanten min kom på besøk for å skjekke at alt gikk fint og flott med meg. Da gikk, tok jeg turen opp til handlesenteret. Engelklæreren min ønsket nemlig at vi alle skaffet oss hver sin plastikkmappe, så da var det bare å gå på leit etter en mappe. Og ny mappe fant jeg heldigvis fort :)

Da jeg kom hjem fra handlesenteret, la jeg meg ut i solen å gjorde litt mer skolearbeid, før jeg bestemte meg for å gå en ettermiddagstur til Mullaloo. Jeg klarer nemlig ikke å holde konsentrasjonen så alt for lenge, så da er det godt med noen slike pauser i arbeidet. Selv om det var litt vel varmt (i dag har det vært rundt 40 grader), var det en veldig fin tur. Det jeg liker aller best med helgene, er at jeg kan gå ut på tur når jeg vil, og ikke stresse i det hele tatt! Heldigvis er det ikke så alt for lenge til neste helg da... ;)


Jeg slenger med noen bilder fra den flotte morgenturen jeg hadde i dag tidlig. Morninger er heeelt klart favoritt tiden min på døgnet her i Australia, det er så stille, så rolig og luften er så mye mer forsfriskende enn den er resten av dagen...

Nå skal jeg bare ta meg en dusj, før jeg setter meg ned med MER skolearbeid. Åh, jeg håper bare så inderlig at all jobbingen min kommer til å gi resultat nå når prøvene setter i gag til uken... 

 

 

♥Hva er planene dine for i dag?

♥Synes du også at helgen går alt for fort?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #tur #trening #skole #reise #utveksling #australia #perth #utveksling14/15 #explorius
God morgen til deg!♥

//lokal tid: 15:51

Her i Australia går det mot ettermiddag, og jeg har hatt en veldig fin lørdag til nå. Dagen startet med en to timers lang morgentur, før jeg satt meg ned å gjorde lekser i vel to timer. Jeg fikk fortsett ikke blitt ferdig med alle helgens lekser, men jeg har heldigvis dagen i morgen også. 

Da jeg sa meg ferdig med leksegjøringen, ble jeg med vertsmor til butikken, siden hun måtte handle inn noen ingredienser til "sausage rolls". Vertsbror spiller nemlig cricketkamp på hjemmebane i dag, og da er det slik at hver spiller tar med seg et fat med mat. En cricket kamp varer jo i sånn ca. 5 timer, så da er det hjemmelaget sitt annsvar at det er nok mat til både bortelaget og hjemmelaget i matpausen (ja, de har faktisk en middagspause midt i kampen, hahah!). 

Uansett... Da vi kom hjem fra butikken laget vi "sausage rolls" til alle mann alle, før vertsbror og konen hans kom for å hente maten. Deretter tok jeg med meg Pup opp til hundeparken, der han stooor koste seg. Åh, det er utrolig hvor mye glede den hunden gir meg! Bare det å se fjeset hans, hvor han koser seg på tur med meg, gjør dagen min 10 ganger bedre!

For ikke så lenge siden gjorde vertsmor seg klar til å gå ned i parken for å se på vertsbror spille cricket, mens jeg kastet meg i dusjen. Du skjønner det at i kveld skal vertsmor og jeg ut å spise på Sizzler, noe jeg gleder meg myyye til. Men før det skal jeg skype med familien hjemme. Og siden de ikke står opp før 9 Norsk tid (som er 16 Australsk tid), betyr det at jeg ikke får tid til å gjøre meg noe særlig klar etter skypesamtalen (siden vi pleier å snakke i eeevigheter, haha!). 

Nå er det faktisk hele FEM uker siden jeg har fått skypet med min kjære familie, så jeg gleder meg helt ufattelig til å høre stemmene deres igjen!! Men nå får jeg nesten stelle meg ferdig for i kveld, før mamsen og papsen ringer, så vi snakkes :)


Jeg slenger med noen bilder av min kjære Pup i hundeparken. ↓
 

 

♥Hva er planene dine for i dag?

♥Hvordan er været der du befinner deg?

♥Hadde du en god natt?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #hund #trening #familie #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hallo

//lokal tid: 17:46

Endelig folkens, ENDELIG er det fredag! Her i Australia er skoledagen vel overstått, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for at det eeendelig er helg. Denne uken har vært så utrolig travel! 

Også i dag tidlig fikk jeg løpt den daglige morgenturen, før jeg syklet avgårde til skolen. Etter en time politics and law, en time geografi, 20 minutter FORM, morning recess, en time matte, en time fransk, lunch og en time engelsk, ringte det endelig ut for siste gang før helg, og jeg kunne sykle hjem igjen.

Da jeg kom hjem skiftet jeg bare til treningsklær, før jeg la ut på en aldri så liten tur ned til stranden - med andre ord, en perfekt start på helgen! 

Nå er jeg klar for å sette i gang med litt leksegjøring. Selv om det er helg, betyr det dessverre ikke lekse-fri... Heldigvis har jeg hele tre dager på å få de gjort da! 

Ellers kjenner jeg at det blir nok en tidlig kveld i kveld også. Jeg tror aldri jeg har hatt en så hektisk "første-uke-etter-ferie" NOEN gang! Jeg håper at du får en heeelt fantastisk fredag, vi snakkes :)

 

 

♥Er du sliten i dag?

♥Har du hatt en travel uke?

♥Hva er planene dine for i kveld?

 


#blogg #hverdag #helg #fredag #trening #skole #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

//lokal tid: 19:14

Her i Australia går torsdagen mot slutt, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig for at det er FREDAG i MORGEN!

Denne uken har vært så utrooolig travel, og dagen i dag har ikke vært et unntak. Jeg fikk løpt den vanlige morgenturen før skolen, noe jeg er veldig glad for at jeg kom meg opp å fikk gjort. Resten av dagen har nemlig gått i ett! Jeg syklet avgårde til skolen, hadde en time engelsk, en time fransk, FORM, morning recess, en time matte, en time physical education studies, lunch og en time med foredrag fra rektor i gymsalen med resten av year 12, før jeg omsider fikk syklet hjem igjen. Jeg var hjemme ti på halv fire, og da skiftet jeg bare fra skoleuniformen før jeg gikk ut for å få litt frisk luft før jeg satt meg ned med lekser. Det er så mye lekser som må bli gjort, og når jeg i tillegg ikke klarer å henge med i skoletimene (slik at jeg må lese EKSTRA mye opp igjen hjemme), er det bare så alt for mye som må bli gjort. Døgnet har rett og slett ikke mange nok timer!

Jeg har gjort lekser i flere timer nå, og er fortsett ikke ferdig... Det er vanskelig å holde motivasjonen oppe, men at det bare er 1 dag igjen før det er helg, det hjelper så absolutt å tenke på! Akkurat nå drømmer jeg meg bare tilbake til lange, slappe sommerdager på stranden... Åh, tenk om hele livet kunne være en lang, herlig sommerferie! Hvor fantastisk hadde ikke det vært?Men nå får jeg prøve å få gjort de siste leksene, før jeg sovner i bøkene. Jeg håper at formiddagen din har vært veldig fin til nå, og at ettermiddagen din blir enda finere :) Snakkes!

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Hva skal du i helgen?


#blogg #hverdag #skole #utdanning #reise #australia #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits