I dag har jeg prøvd meg som kokk, hjemme på kjøkkenet! Ikke bare har jeg bakt brød, jeg fikk laget noen rundstykker også :D Jeg er overhode ikke noen flink baker, men dette var veldig, veldig lett å få stelt i stand :) I tillegg ble resultatet et utrolig saftig og smakfullt brød! Jeg brukte Møllerens pose med kornbrød, så det var ikke noe avansert i det hele tatt! Haha, men jeg kan forklare dere raskt, hvordan jeg gjorde det :) 

Du trenger: 

♥Møllerens "Saftige Kornbrød"

♥En pakke gjær

♥6 dl vann

♥2 raspede gulrøtter♥ (kan sløyfes)

Slik gjør du:

♦Først blander du sammen gjær og vann i en stor bolle. Om du bruker fersk gjær er det viktig at du bruker lunket vann.

♦Deretter tømmer du oppi pakken med Kornbrød. NB: husk å spar litt av melet i pakken, til utbaking av brødene.

♦Elt deigen, enten for hånd, eller i kjøkkenmaskin. Når du har eltet en stund, kan du tilsette de raspede gulrøttene.

♦Så er deigen "ferdig". Du kan da velge å heve deigen litt, men det er ikke nødvendig enda.

♦Del deigen i to, og form delene enten som brød, eller som rundstykker.

♦Legg deigen i brødform, eventuelt på plate, om du lager rundstykker.

♦Nå skal deigen heve. La den heve i 45-60 minutter.

♦Stek så brødene på 200 grader, nederst i ovnen. De er ferdig etter 40-45 minutter.


Denne oppskriften er til to brød. Som dere ser, laget jeg ett brød og noen rundstykker. Grunnen til at jeg tilsatte raspede gulrøtter, er at da blir brødet mye saftigere :) ♥Har dere laget brød før?

♥Har dere hatt en grei dag?

 

#blogg #kosthold #oppskrift #brød #gjærbakst #mat #hverdag #mandag #motivasjon #inspirasjon #sommer #vår 
Solen skinner, og livet er flott! Jeg kan nesten ikke vente til jeg kommer hjem fra skolen, fordi da vil jeg virkelig ut å nyte det fine vêret :) Det er nesten for godt til å være sant; vi er i mars, og det er SOMMER :D

 

♥Hva skal dere denne mandagen?

♥Hvordan er deres humør i dag?

♥Har dere også strålende sol?

 

#blogg #hverdag #mandag #kosthold #trening #sol #sommer #vår #kos #inspirasjon #motivasjon
Da er øyeblikk denne måneden ferdig også! Det er helt utrolig, hvor fort månedene går... Jeg tenkte at jeg ville vise dere hva som har vært mine favoritt produkter i Mars :D Jeg blir selvfølgelig utrooolig glad om dere vil fortelle hvilken produkter dere har vært "obsessed" av denne måneden ;) 

↑ Først av alt; håndkremen min... Jeg klarer meg ikke en dag uten håndkrem, og denne kremen fra L'Occitane, er bare helt fantastisk. Den er nøytral i lukten, og den trekker seg raskt inn i huden. Den finnes både i andre lukter og størrelser, men dette har vært min favoritt :)  

↑ En annen krem jeg har vært helt besatt av denne måneden, er dette body butter'et fra The Body Shop. Det aller beste med dette produktet er helt klart at det dufter helt herlig, av fersken og SOMMER! I tillegg til at den lukter godt, er også konsistensen veldig god. Denne kremen trekker seg også raskt inn i huden.

↑ Den siste tiden, har jeg også elsket denne sjarmerende sparegrisen min. Jeg fikk sparegrisen av en av mine søte venninner, når hun var på tur :) Grunnen til at jeg har brukt den lille grisen min så mye denne måneden, er fordi jeg sparer alt jeg kan, til jeg skal på jentetur til Skottland, i påsken. Jeg vil virkelig anbefale dere som sparer til noe, å bruke en god, gammeldags sparegris. Det er nemlig veldig mye lettere å spare, når du faktisk har "satt av" pengene.

↑ Banan-sjokolade-is... Mmmmm, jeg ELSKER virkelig denne isen! I tillegg til at den er helt utrolig god på smak, er den også sunn. Hvor gøy er vel ikke det å tenke på? For de som vil prøve den ut, har jeg lagt ut oppskrift i kategorien "Oppskrifter", under navnet "Jeg har laget vellykket banan-is!" :) DENNE ISEN ER VIRKELIG TIL Å ANBEFALE!!!! Haha :D

↑ Dette er de nye trenings-toppene mine fra Cubus. De er fantastisk behagelige å ha på, og ikke minst er fargene SÅ spreke! Jeg får rett og slett en hel haug med treningsmotivasjon, bare jeg ser disse toppene i skapet mitt ;) 

↑ Tidligere i måneden, bestemte jeg meg for å begynne å skrive min egen treningsdagbok. Dette synes jeg virker utrolig bra! Det er faktisk veldig gøy å kunne se tilbake på treningsøktene man har hatt!

 

Dette har altså vært mine favoritter den siste tiden. Nå er jeg veldig spent på å høre hva dere har elsket denne måneden! :) 

 

♥Hva er DINE mars favoriter?

 

#blogg #helg #søndag #foto #skjønnhet #velvære #kosthold #mat #trening #motivasjon #inspirasjon #mars #sommer #vår #love

 
Hei!! 

I dag fikk jeg helt plutselig lyst til å gå meg en fjelltur... Derfor kastet jeg på meg treningsklær og gikk til toppen av et fjell her på Tysnes, som heter Ravnanuten! Det er ikke så veldig stort fjell, men det var en koselig tur, i et FANTASTISK vêr! :D Nå vil jeg ligge meg litt ut på terrassen og nyyyte at solen er her ;) Jeg føler virkelig at sommeren er kommet!Jeg håper at dere har hatt en flott helg :) 

 

♥Liker dere å gå på fjellet?

♥Er det sol hod dere i dag?

♥Har dere hatt en flott helg?

 

#blogg #foto #sol #sommer #fjell #trening #selfie #utsikt #helg #søndag
God kveld!♥

Her om dagen, var det en helt nydelig solnedgang! Hele himmelen var rose! Jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å ta bilde av det, så her kommer noen av bildene jeg likte best :) 

Jeg håper at dere har hatt en fin lørdag så langt, og at resten av helgen deres blir fantastisk! :D ♥Hva synes dere om bildene?♥

♥Bor dere i nærheten av havet?♥

 

#blogg #foto #hverdag #sol #hav #himmel #snart #helg #love 
Da er jeg veldig klar for en frokost i sofaen, før de andre i huset står opp :) Det er så herlig med slike morninger, hvor man bare kan kooose seg og ikke tenke på at man må rekke noe... Håper dere alle sammen får en helg fantastisk lørdag! 

◊ Pita-pizza ◊ Fruktsalat // appelsin, banan, druer og blåbær ◊ Vann ◊♥Hva skal dere i dag?♥

♥Hva liker dere til frokost?♥

 

#blogg #hverdag #kosthold #helg #lørdag #kos #foto #love 
 

♥Hva synes dere om bildene?

♥Hvordan liker dere å starte helgen?

 

#natur #foto #trening #blogg #hverdag #helg #fredag #love #glad #sol #sommer #vår #kos
Hvem blir vel ikke glad, når det er et slikt fantastisk vêr? Ikke nok med det, det er jo endelig HELG! Nå har jeg kommet meg gjennom en hel fagdag i matte, så jeg føler meg veldig klar for å ikke tenke på skolearbeid på en stund ;) 

Sko // Bianco 

Bukse // BikBok

Bluse // Primark

Solbriller // butikk i Skottland

 

♥Hva synes dere om antrekket?

♥Blir dere også veldig glad og inspirert,når det ligger sommer i luften?

 

#sommer #vår #antrekk #outfit #mote #foto #sol #hverdag #fredag #helg #love


Støvletter fra skobutikk i Edinburgh

Skinnjakke fra BikBok

Bukse fra Topshop

Bluse fra Primark

 


♥Hva synes dere om dagens antrekk?♥

♥Hvordan har dagen deres vært?♥

 

#outfit #antrekk #blogg #hverdag #snart #helg #foto #familie #love #torsdag #sol #sommer #vår
Åhh, jeg blir så utrolig glad av å ha friske blomster på rommet mitt! :) Det er akkurat som om jeg får ny energi, når jeg ser de glade fargene, og ikke minst når jeg kjenner den herlige lukten!Nå vil jeg bare ønske dere alle en super dag! Jeg setter så utrolig stor pris på dere som legger igjen søte kommentarer, det gjør virkelig dagen min flott ♥ ♥Hva synes dere om bildene?♥

♥Har dere hatt en fin dag så langt?

♥Er dere like glad i blomster som meg?♥

 

#blomst #glad #blogg #foto #natur #snart #helg #torsdag #love #happy 
Vel, det var en solskinnsdag... Helt til jeg kom hjem fra skolen og skulle ta antrekksbilder... Er det ikke typisk? ;) 

Sko, smykke, skjerf og blomst fra Primark

Solbriller fra en gatebutikk i Edinburgh

Skinnjakke fra BikBok

Genser fra Bikbok

Bukse fra Pieces

 

♥Hva synes dere om antrekket?♥

♥Har dere også hatt fint vêr i dag?♥

 

#antrekk #outfit #ootd #primark #bikbok #edinburgh #blogg #hverdag #snart #helg #onsdag #love #happy #sol #sommer #vår

 

 
Fotball... Jeg har blitt UTROLIG glad i å spille fotball med årene! :D Haha, bare for å få det klart for alle, så er jeg IKKE veldig flink, men det gjør meg egentlig ingenting :) Jeg tror fotball er en sport som er gøy uansett om man er helt nybegynner, eller verdensmester. Det viktigste er at man spiller med noen som synes det er bra nok å gjøre så godt man kan, og at man føler at man har framgang :)  

 

♥Spiller noen av dere fotball?♥

♥Hvilken hobbyer har dere?♥

 

#fotball #sport #trening #love #happy #ball #hverdag #blogg #snart #helg #onsdag 
Heii, og god dag!

I dag tenkte jeg, at jeg ville dele en av mine favoritt matpakke-ideer med dere :) Det er nemlig snakk om tacolefse-wrap! I tillegg til at det er super godt, tar det bare sånn 5 minutter å lage :D 

Dette trenger du: 

♥Lefse♥

♥Ønsket fyll♥

 

Slik gjør du: 

Du smører det du vil ha på, over hele lefsen din. Jeg pleier å bruke rømme, ost, skinke, salat, paprika og mais. Når alt fyllet er på plass, ruller du sammen wrapen din. Jeg liker å skjære av tuppene på wrappen, fordi da er det ikke så mye fyll som faller ut i matboksen :) Når jeg skal på skolen lager jeg meg mist tre wrapper :) 

 

♥Har dere prøvd slike lefse-wrapper?♥

♥Pleier dere å lage dere noe godt til niste?♥

 

#blogg #mat #kosthold #skole #lunch #hverdag #onsdag #snart #helg #love #happy
God kveld ♥

Her kommer tre bilder fra min ettermiddag. Jeg mener at det er få ting, som er penere enn en god solnedgang... Tenk at noe så vakkert, skjer hver eneste kveld i denne fantastiske verden!

Mine kjære pannekaker. ↓ Jeg blir aldri lei av de! :D

◊ Havre-pannekake ◊ Appelsin ◊ Brunost ◊ Blåbær ◊
Det som har vært litt mindre pent med ettermiddagen min, er at jeg har slått meg både gul og blå på det ene låret mitt + begge knærne. I dag hadde vi nemlig aktivitetsdag på skolen, og jeg klarte å gå meg vill på fjellet. Haha, så jeg falt og snublet i ett sett, nedover en UTROLIG bratt fjellside! Huff, det var ikke noe gøy der og da, men nå ser jeg ganske komisk på det... Jeg klarte å gå meg vill på et SÅ lite fjell som Borgafjellet liksom! 

 

♥Er dere like forelsket i solnedganger som meg?

♥Har dere noen gang gått dere bort på fjelltur?

 

#blogg #hverdag #tirsdag #sol #sommer #vår #fjell #trening #tur #mat #kosthold #frukt #foto #forelsket #love #happy #kveld
Hei! 

I dag, tenkte jeg at jeg ville dele noen av de siste instagram bildene mine :) For dere som lurer, så heter jeg kristi_pedersen på instagram, og jeg vil mer enn gjerne følge dere også, om dere legger meg til :) Jeg synes det er så kjekt å få se de fine bildene dere legger ut!


1. Min skjønne lille kanin. Ut på tur, aldri sur ;) 2. Meg i farta, på vinterferie på Geilo!

 

3. Kosekveld på Geilo, med verdens herligste kjæreste.


4. Jeg følte meg som verdens heldigste jente på Valentinsdagen!


5. Throwback til juleballet. En fantastisk kveld!


6. Skrivepulten min.
7. Hyttetur med min fine♥ Bedre gutt enn dette, finnes ikke!


♥Hva synes dere om bildene?

♥Har dere Instagram?
I dag har jeg ikke en eneste grunn til å ikke være lykkelig! Og det er fantastisk! Håper alle dere skjønne lesere har hatt en like flott mandag som jeg har hatt ♥

Her kommer noen bilder fra dagens tur: 

♥Hvordan har dagen deres vært?♥

♥Hva synes dere om bildene?♥

♥Hvordan er vêret hos dere?♥

 

#blogg #hverdag #mandag #foto #paradise #tysnes #hav #sol #love #happy #norge 

 
Goood morgen!♥

Da er det mandag igjen! Ny uke, nye muligheter ;) I dag vil jeg bare minne dere på hvor viktig det er å huske å drikke vann i løpet av dagen. Jeg synes særlig det er vanskelig å drikke nok, når jeg er på skolen. I dag tok jeg med meg en fancy flaske med vann, som skal inspirere meg til å få i meg nok væske :)Her kommer noen gode grunner til at man bør drikke nok vann:

♥Vann renser kroppen♥

♥Vann er kroppens drivstoff♥

♥Vann motvirkerhodepine og slapphet♥

♥Vann fører til økt forbrenning og demper sult følelsen♥

♥Kroppen har væsketap lenge før tørstfølelsen kommer, så drikk ofte♥

♥Kroppen består av 70%vann. Mister du 1% vann risikerer du å miste 10%av yteevnen♥

/faktaen om vann fant jeg på dinmat.no

 

#blogg #hverdag #mandag #skole #vann #kosthold #tips #agurk #love #happy 

 

 
Hei!♥

Heldige meg, i dag kom mine kjære besteforeldre hjem med en gave til meg! Jeg fikk en utrolig flott smoothie bok, full av spennende oppskrifter på juice og smoothier. Dette ble jeg utrolig glad for, fordi jeg ELSKER jo smoothier! I tillegg fikk jeg det som i mine øyner, må være verdens søteste kaktus :D 

Har dere noen gang sett en så søt kaktus før? ♥Jeg har faktisk allerede fått prøvd en av oppskriftene ut :) Jeg laget en juice som het "Kiwijuice". 


♥Hva synes dere om kaktusen?♥

♥Hva er deres favoritt smoothie?♥

 

#blogg #kosthold #hverdag #helg #søndag #smoothie #kaktus #love #kiwi #frukt 
Jepp, dere leste riktig. Dette er et innlegg dedikert til bare havregrøt, haha! Jeg er nemlig, som jeg har nevnt tidligere, en person som er litt over gjonnsomsnittet glad i havregrøt ;) I dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen bilder, av hvordan jeg liker å variere det lille måltidet mitt :) 

Som dere ser, liker jeg veldig godt å bruke frukt som topping :) I tillegg til at jeg liker å ha trukt på toppen, synes jeg også det er veldig godt å mose en halv banan sammen med grøten. Det gir grøten en herlig frukt smak :D 

 

♥Liker dere havregrøt?

♥Har dere prøvd å ha banan i grøten?

♥Hvordan har dagen deres vært så langt?

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #grøt #havre #havregrøt #frukt #kosthold 
Heii♥

Lørdag er helt klart min favoritt dag. Jeg elsker følelsen av å vite at jeg har to hele fridager, før jeg må på skolen igjen. Siden mamma er vekke denne helgen, måtte dagen min starte i stallen, hos hestene. Jeg sto faktisk opp halv åtte i dag, men sånn er det, når det står dyr i stallen som vil ha mat :)

Da jeg var ferdig i stallen, laget jeg meg noen herlige banan-pannekaker til frokost. Jeg elsker virkelig disse pannekakene av havregryn og banan! Hvis dere har lyst å prøve pannekakene selv, ligger den oppskriften jeg bruker i kategorien "Oppskrifter", med navn "Smakfull oppskrift" :) Jeg var ute på tur i dag, og jeg hadde ikke mer en kommet meg inn døren før det begynte å regne og blåse som bare det! Haha, snakk om flaks :D

 

♥Hviken dag er deres favoritt dag?

♥Har dere prøvd ut slike pannekaker?

♥Skal dere noe gøy denne helgen?

 

#hverdag #helg #blogg #mat #pannekaker #banan #frukt #lørdag #hest #tur #trening #regn
Hei, og god kveld♥

Det jeg liker best å kose meg med på fredagskvelder, er masse god oppskjært frukt. Jeg ELSKER virkelig frukt! Jeg kunne helt ærlig ønske at jeg kunne leve på bare frukt, for alltid :D I tillegg til at jeg elsker frukt, er jeg også over gjennomsnittet glad i havregrøt, haha ;) Derfor ble jeg veldig fornøyd med min fredagskveld, når det både ble frukt og havregrøt!
Nå er jeg klar for en kveld med litt serier og familiekos. Jeg har bare tatt det med ro i hele dag, så jeg satser på at forkjølelsen min er borte til i morgen :) 

 

♥Hva liker dere å gjøre på fredager?

♥Hva liker dere å spise på fredager?

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #mat #kosthold #frukt #godt #fredagskos #kos #familie 


Når man er syk, og må tilbringe dagen inne, er det veldig koselig å kunne få besøk av en liten pelsdott som dette. Denne pelsdotten med navn "Dolly", trengte et aldri så lite bad i dag. Det som er så morsomt med Dolly, er at hun ELSKER å bli badet! Hun nyter rett og slett å bli dullet med i lunkent vann. Hun synes også at det er helt greit å bli tørket og fønet etterpå :) 

Til vanlig får hun ikke lov til å være i sengen min, men siden jeg uansett skulle skifte laken i dag, synes jeg at det gikk greit. Hun var jo nybadet også :) 

Hun er en veldig bestemt liten kanin, men hun elsker oppmerksomhet :) ♥Har dere noen dyr?♥

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #kanin #love #kos 
Huffameg, nå har jeg blitt forkjølet igjen... Noe av det værste jeg vet, er å våkne opp med en hals, som føles ut som om jeg har svelget en kaktus. Jeg hater å bli syk, fordi jeg har jo aldri tid til det! Jeg hater å bare måtte ligge inne, jeg vil ut! Jeg vil ut å trene og møte venenne mine! Men men, nå får jeg være litt tolmodig slik at jeg kan få tid til å bli frisk. 

 

I tillegg er det ekstra kjipt å være syk når det IKKE regner ute! Solen skinner på utsiden av vinduet mitt i dag... Akkurat den dagen jeg må ligge inne...


Jeg får lese videre på skolearbeidet her hjemmefra. Noe av det som også er veldig dumt med å bli syk, er at man går glipp av så mye på skolen. Jeg synes det er mye vanskligere å lære meg stoffet her hjemme alene, enn når jeg er på skolen der det blir forklart så godt av lærerne.

 

Håper dere får en veldig fin fredag! Nå er det helg, folkens :D

 

♥Er noen av dere syk i dag?

♥Skal dere noe gøy i helgen?


#blogg #hverdag #fredag #helg #syk #forkjølet #te #appelsin #Cvitamin #utsikt 
Endelig er dagen kommet! Jeg har fått mail fra en australsk familie, som virker UTROLIG hyggelige :) Det viser seg at jeg skal tilbringe mine 10 måneder i Australia en plass 21 km fra storbyen Perth. Jeg skal bo hos et ektepar i 60 årene, og de har tre voksne barn. Familien har to katter, en hund og flere ildere! Huset ligger veldig nærme stranden, og det er bare 3 km fra huset til skolen. Skolen jeg skal gå på har litt over 1000 elever. Familien er aktiv, og de liker å dykke og å spille cricket. I tillegg er de veldig fan av det australske "footy" laget West coast Eagles. 

 


Åhhh, ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å reise nå! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, hverken med plassering eller familie :) I mailen jeg fikk, skrev familien at de kunne nesten ikke vente med å vise meg rundt i det fine landet deres, og at de telte ned ukene til jeg kom. Dette fikk meg til å føle meg utrolig ønsket! Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg får møte den nye familien min! Jeg gleder meg svært mye til å få mer kontakt med de :)Om dere lurer på noe om utveksling er det bare å spørre! :D

 

♥Har noen av dere vært i Perth før?♥

 

#utveksling #perth #westcoast #australia #vertsfamilie #familie #blogg #hverdag #sol #sommer #storby #reise 
Hei!♥

I dag, vil jeg vise dere en matrett jeg liker veldig godt å lage hjemme, nemlig lefsepizza! Denne pizzaen synes jeg er veldig god, og i tillegg er den UTROLIG lett å lage. Det som gjør denne pizzen annerledes enn en vanlig pizza, er at man bruker en tacolefse som bunn :) Om jeg ikke er særlig sulten, lager jeg bare en slik lefsepizza, men som regel lager jeg minst to.Du trenger:

tacolefse♥

♥saus♥

♥ønskelig fyll til pizzaen♥

 

Slik gjør du:

Føst av alt kan man skru stekeovnen på ca. 200 grader. Deretter finner man frem lefsene. Jeg vet at disse lefsene finnes i forskjellige størrelser, men det spiller overhode ingen rolle hvilken størrelse lefsen er. Alle størrelser virker like bra :) Deretter smører man saus på lefsen. Her kan man bruke mange forskjellige typer saus. Jeg har prøvd både ketchup, tacosaus, pizzasaus, tomatpure og pastasaus, og jeg synes at alle sausene gikk fint an å bruke. Etter sausen er kommet på, er det bare å legge på alt man ønsker som fyll på pizzaen. Jeg pleier å bruke ting som ost, paprika, mais, oliven, tomat, løk, skinke, peperoni, osv...Når alt fyllet er på plass, kan man sette lefsene inn i den varme ovnen.

↓Min pizza, klar for ovnen!


Jeg pleier ikke å ta tiden på hvor lenge pizzaen er i ovnen, jeg bare tar den ut igjen når den ser ferdig ut. Det tar vel ca. 5-10 minutter, kan jeg tenke meg :)

Pizzaen er deretter klar for å spises!

Mmmmm... Jeg elsker virkelig denne typen pizza. Man blir liksom akkurat passe mett! Jeg håper dere synes oppskriften hørtes spennende ut, og at noen av dere kanskje vil prøve å lage denne lefsepizzaen selv :)

 

Har noen av dere laget lefsepizza før?

Synes dere at dette så godt ut?

 

#mat #pizza #hverdag #blogg #lefsepizza #kosthold #love #torsdag 

 

 
Hei! 

I dag vil jeg vise dere hvordan dere kan lage deres egen kroppsskrubb, av ingredienser de fleste har på kjøkkenet :) Selv elsker jeg å skrubbe huden med en god skrubb når jeg er i dusjen, men det er slettes ikke nødvendig å måtte tømme lommeboken sin, for å få nyskrubbet og myk hud! Nå kommer en forklaring på hvordan man lager sin egen superskrubb på bare noen få minutter ;) 

 

Dette trenger du: 

♥Olje♥

♥Sukker♥

♥Vaniljeessens♥ (valgfritt)

 

Slik gjør du:

Du finner frem den oljen du vil bruke. Her kan du bruke mange typer oljer, men denne gangen valgte jeg å bruke olivenolje. Dermed blander du ønsket mengde olje og sukker sammen. Jeg brukte både brunt og hvitt sukker denne gangen. Til slutt kan man tilsette litt vaniljeessens for å få kroppsskrubben til å dufte vanilje. Så er det gjenstår det bare å helle skrubben i en beholder, og den er klar for bruk! NB: det er viktig å dusje av seg alle skrubb-restene på huden, før man sier seg ferdig i dusjen :) 

 

Mitt resultat:

 

Positivt:

Om man skrubber beina med denne skrubben, vil man garantert sitte igjen med silkemyke legger!! ;) 

 

♥Har dere prøvd ut lignende skrubber før?♥

♥Hvordan har uken deres vært til nå?♥

 

#skjønnhet #tips #hud #skrubb #olje #sukker #hverdag #onsdag #love #blogg 

 
For å avsløre en hemmelighet om meg selv, kan jeg fortelle dere at jeg er utrolig fascinert av byer! Spesielt store byer! Kanskje er det fordi jeg kommer fra en pitteliten øy? Kanskje er det fordi jeg synes det er både pent og skremmende på en gang, med alle bygningene? Kanskje er det fordi der jeg kommer fra, kjenner alle hverandre? Ikke vet jeg... En ting er hvertfal sikkert, og det er at jeg har utrolig lyst å bo i en by en gang i livet mitt. Jeg har ikke planer om å leve i en by for alltid, men en gang i livet vil jeg faktisk bo i en søt, liten leilighet for meg selv, i en storby!

Det er noe med alle lysene, alle bilene, alle butikkene, alle bygningene, alle folkene, alle de forskjellige livene... Jeg blir så fascinert når jeg tenker på det! 

Er det flere en meg som tenker slik? Blir dere fascinert av store byer? Liker dere tanken på å kunne ha en leilighet med utsikt over store gater, med masse lys og masse biler? Kunne dere tenke dere å oppleve dagliglivet i en by som aldri sover?

/bildene er lånt fra tumblr

#reise #blogg #hverdag #storby #newyork #mami #london #dubai #sydney #LA #paris #barcelona #love
God dag!♥

Jeg synes at det er veldig fint å kunne glede seg til noe. Det trenger ikke å være store ting man gleder seg til, det kan være små ting i hverdagen også. Nå for tiden har jeg faktisk utrolig mye jeg gleder meg til! I dag vil jeg fortelle dere noen av tingene, og så håper jeg at dere også har noe dere ser fram til, som dere vil dele med meg :) 

 

♥Helg♥

Først av alt gleder jeg meg til det blir helg igjen, haha! På fredag har vi en stor fransk prøve på skolen, så jeg får nok ikke helt til å slappe av før den er ferdig... Det skal derfor bli ekstra herlig når prøven er ferdig, og jeg kan senke skuldrene og gå hjem :) 


↑Meg i prøve-øvings modus og lesebriller! Det skal virkelig bli godt med en liten skolepause denne helgen...

 

♥Jentetur til Edinburgh♥

Jeg kan virkelig nesten ikke vente til jeg skal på jentetur til Edinburgh, med min fine venninne! Vi reiser i påskeferien, og skal være borte 4 netter :) Det er hovedsaklig en shoppingferie, men om dere vet om andre gøye ting å finne på i byen, er det bare å gi beskjed! Jeg var i Edinburgh i slutten av sommerferien i fjor, og jeg bare ELSKER den byen altså... Gatene er så utrolig koselige :) Ååååh, ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!♥Avreise til Australia♥

Jeg gleder meg også ubeskrivelig mye til å starte på reisen min til Australia. Tenk at jeg skal få oppleve SÅ mye nytt! 10 måneder i et helt fremmed land, det skal bli så artig :) Jeg er så utrolig glad for at jeg turte å søke meg med på utveksling!


/de tre siste bildene er lånt fra tumblr


♥Hva gleder DU deg til?♥

♥Hva synes du om bildene?♥

 

#utveksling #blogg #hverdag #australia #skottland #edinburgh #helg #reise #love 
Hei!♥

Dere kan tro at jeg har prøvd ut noe spennende i dag! Jeg har nemlig laget hjemmelagde havregrynsrundstykker :) Jeg så oppskriften på bloggen til Eirín Kristiansen, og tenkte at disse MÅTTE jeg prøve ut selv! Rundstykkene består nemlig av bare 3 ingredienser, og man tilbereder de i en rekord fart i mikroen! I oppskriften sto det at de gikk fint an å bake i vanlig ovn også, for de som ikke har micro :D Jeg var egentlig litt skeptisk til hvordan dette skulle gå, men det gikk over all forventning! De smakte faktisk godt! :D Jeg vil si at disse rundstykkene egner seg bra både til frokost og til kvelds, og de gav en lang metthetsfølelse :) 

Dette trenger du til en porsjon: (to rundstykker)

♥ca. 60g havregryn♥

♥3 eggehviter♥

♥1ts kanel♥

 

Slik gjør du:

Du blander rett og slett alle ingrediensene sammen. I mitt tilfelle var dagens utfordring å skille eggehvitene fra resten av egget, haha! Jeg målte ikke opp havregryn, men tilsatte bare så mye havregryn jeg følte jeg trengte for å få en slik konsistens at jeg kunne forme de som to rundstykker. ↑Slik så blandingen min ut før jeg formet to passelig store rundstykker og la de på et fat.

↓Deretter satte jeg fatet i miroen og stilte mikroen inn på 750 watt.

↓Etter to og et halvt minutt, var super rundstykkene ferdig :) Jeg lot de kjølne litt på fatet, før jeg skar de opp.↓Til slutt bestemte jeg meg for å bruke bringebærsyltetøy og brunost som pålegg :D

↑Slik ble altså mitt resultat! :D

Jeg er en "havregryn-elsker", så jeg likte de svært godt! Pappa fikk seg en smakebit han også, og i følge han, var de "god på smak, men konsistensen var som en mellomting av en skive og frokostblanding"... Hahaha! Jeg er enig i at det var en uvant konsistens, men jeg synes de var veldig spennende! :D

 

♥Har dere prøvd slike rundstykker?

♥Synes dere de hørtes spennende ut?

 

#blogg #hverdag #kosthold #havregryn #rundstykke #frokost #kvelds #mat
Jeg hadde så god tid i helgen, at jeg rakk å forhåndsskrive et innlegg jeg lenge har hatt lyst til å vise dere :) Jeg tenkte nemlig at jeg villle vise dere noen bilder fra rommet mitt. Jeg ELSKER å holde på med interiør, og jeg har brukt lang tid på å få rommet mitt akkurat slik jeg vil. Nå føler jeg at rommet mitt passer til akkurat meg! :D Jeg liker utrolig godt å være på rommet mitt, og jeg tilbringer nok nesten litt for masse tid der inne ;) Men hvertfall... Her kommer noen bilder!

♥Liker dere å holde på med interiør?

♥Hva synes dere om bildene fra rommet mitt?

 

#interiør #soverom #lilla #blogg #hverdag #mandag #lys #love
Da er det tid for den litt kjedelige delen av søndagen, nemlig tiden når jeg må begynne på leksene til mandag... Er jeg den eneste som alltid utsetter leksene i helgen til søndagen? Men men... Jeg håper at jeg klarer å lære meg "delingsartikkelen" på fransk ganske kjapt! Med litt te og nøtter skal jeg hvertfall overleve ;)♥Får dere lekser i helgen?

♥Hva synes dere om bildene?

♥Har dere gjort noe gøy denne helgen?

 

#blogg #helg #lekser #skole #søndag #blomstrer #te #nøtter #hverdag #fransk 
Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits