Heiheii♥

Endelig har jeg fått langhelg :D Nå vil jeg vil bare fortelle dere at jeg er SÅ klar for å få de to søte jentene mine på besøk! Åh, det er ALT for lenge siden jeg har sett de nå... Jeg er sikker på at vi kommer til å ha det såå gøy, og vi har jo alltid helt utrolig masse å snakke om ;) På planen står både bading i badestampen og tacospising, så dette MÅ jo bare bli en flott kveld! Haha :)

Som dere ser, blir det en zebra topp i dag, haha! :D Jeg kjøpte den på Primark, og synes den var sååå søt!!!! 

Jeg håper at dere alle har hatt en flott onsdag så langt, og at dere får en koselig kveld :) 


♥Liker du taco?

♥Hva skal du i kveld?

♥Hvordan har din dag vært?

♥Hva synes du om zebra toppen min, haha?

♥Synes du også det er koselig å treffe igjen gamle venner?

 

#blogg #hverdag #helg #kos #jentekveld #taco #venner  
God morgen♥

Nå er jeg klar for en ny skoledag... I dag skal vi ha engelsktentamen. Heldigvis er dette det siste tentamenet i år, så hvis jeg ikke kommer opp til eksamen, er det årets siste store prøve nå i dag! :D Tiden går så utrooolig fort!!! Jeg føler at det var i går jeg begynte på Gymnaset, men jeg er jo faktisk snart ferdig med hele det første året mitt!! Ikke nok med det, det er faktisk bare 65 (!!!) dager til jeg reiser på utveksling til Australia, og ord kan ikke beskrive hvor spent jeg er... :) Det er så rart å tenke på at jeg skal leve livet mitt i Australia, uten noen jeg kjenner fra før i 10 hele måneder! Åh, dette blir så spennende♥

Dagens frokost bestod forresten av havrepannekaker med blåbærsultetøy + frukt. En super start, på en ellers travel dag :) 

 

Noe eg har glemt å fortelle dere, er at i kveld får jeg besøk av to veeeldig gode venninner jeg gikk på ungdomsskolen med. Åh, som jeg gleder meg! Det blir nok superkoselig :) 

 

♥Har du vært på utveksling?

♥Kunne du tenke deg å reise på utveksling?

♥Har du hatt noen tentamen/eksamen i år?

♥Hva liker du å spise til frokost i ukedagene?

 

#blogg #hverdag #langhelg #kos #kosthold #utveksling #explorius #australia 
Heiaa!♥

Da har jeg akkurat kommet inn fra dagens tur :D Ja, det kan være vanskelig å dra seg opp fra sofaen... Men det er SÅ verdt det, når man kan komme utslitt hjem igjen! Ingenting er vel herligere enn en velfortjent, lang dusj etter en god treningsøkt ;) Jeg føler meg hvertfall sååå mye mer våken og fresh etter jeg har trent, enn før... Haha :)

Hihi, jeg er rett og slett i skikkelig godt humør i dag! Jeg er så heldig, som har så gode mennnesker i livet mitt, som gjør dagene mine så fine :) Snart langhelg, masse sol, ferdig med en digg treningsøkt ute i naturen... I dag er jeg bare glad altså! :D 

 

♥Hvordan har din dag vært i dag?

♥Liker du følelsen du får, etter du har trent?

♥Hvordan er vêret der du bor i dag?

♥Er du klar for langhelg?

 

#blogg #hverdag #tirsdag #langhelg #fri #trening #motivasjon #natur #foto
God morgen♥

Jeg skal fortelle dere at jeg er SÅ klar for langhelg nå! Bare to skoledager igjen... Det er så herlig å tenke på at vi har fri fra torsdag til mandag! ÅH :D Vi har tentamen i morgen også, så etter skolen i dag også... Jaja, det er alltid ekstra godt med helg etter en slik travel uke ;) 

♥Topp // Primark ♥ Smykke // Primark ♥ Bukse // BikBok ♥ Sko // Primark  

♥Har du også langhelg denne helgen?

♥Hva synes du om antrekket mitt i dag?

♥Hvordan har tirsdagen din vært så langt?

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #skole #fri #helg #sommer #sol 
God kveld, dere♥

Skal jeg være ærlig å innrømme en usunn hemmelighet om meg selv, må det være at jeg synes at gode pommes frites er skikkelig snadder! Jeg løp derfor rett hjem til kjøkkenet, da jeg fant en artikkel på nettet om "sunne pommes frites". Altså, dette er ikke noe du bør spise hver eneste dag, men et litt sunnere alternativ en vanlige, friterte poteter, det er de! :D

Tingen er at isteden for å bruke vanlig potet, bruker man her søtpotet. Om noen av dere er like trege med å oppfatte ting som meg, har dere kanskje også akkurat fått med dere at søtpotet faktisk ikke er en potet, men en GRØNNSAK! Haha, hvor rart er vel ikke det? Men hvertfall... Ikke nok med at man bytter ut poteten med en såkallet grønnsak, man friterer heller ikke poteten. Man kan nemlig "bake" de i ovnen, sammen med krydder og minimalt med olje. Btw, ikke bli skremt av at søtpotet blir kallet en grønnsak... Det smaker fortsett potet ;)

Her kommer en liten guide, på hvordan jeg gikk frem med mine pommes frites:

1. Finn frem så mye søtpotet du vil bruke. Jeg brukte en stor, og det holdt til ca. 1 person. Det kommer litt an på hvor mye man beregner til hver :) 

2. Skrell deretter poteten. 

3. Skjær potetene opp i ønsket størrelse. Jeg fant ut at jeg kunne hatt mine litt større, fordi de trekker seg litt sammen i ovnen :) 

4. Ha potetene på en litt stor tallerken, slik at du kan "vende" de i krydder og olje. Bruk minst mulig olje, men du trenger nok til at alle potetene får litt på seg :) Av krydder kan du foreksempel bruke salt, pepper, paprikakrydder, grillkrydder osv. Rett og slett det krydderet du liker selv ;) 

5. Finn fram en passe stor form, som tåler temperaturen i stekeovnen. Pass på at det er nok olje i bunnen, slik at ikke potetene svir seg fast. Om du ikke vil bruke olje her, kan du eventuelt bruke stekepapir :)

6. Sett potetene i en forvarmet ovn på ca. 200 grader. Det varierer veldig hvor lenge de trenger å stekes, etter størrelse på bitene. Du kan bare gå å skjekke de med jevne mellomrom :) Det som er viktig å huske på, er at du snur potetene minst en gang i steketiden, slik at de kan bli skikkelig stekt på begge sider!

7. Ta ut pommes frites'ene, og la de kjøle seg litt. Du kan enten spise de sammen med bare ketchup, til en salat eller til en burger :) Her er det bare fantasien som stopper deg ;) 

Som dere ser, ble mine en smuuule svidd, haha!  Men med tanke på at dette var mitt aller første forsøk, er jeg rimelig fornøyd :) 

 

♥Spiser du søtpotet?

♥Er du glad i pommes frites?

♥Liker du å prøve ut ting på kjøkkenet?

♥Hva synes du om slike innlegg på bloggen?

 

#blogg #hverdag #mandag #oppskrift #kosthold #søtpotet #nam #kos 
Heiheii♥

Da er mattetentamenet ferdig, og jeg kan endelig senke skuldrene igjen. Prøven gikk egentlig veldig fint, så jeg håper på et godt resultat :D Når man har pugget så mye, er det en god følelse å faktisk få ting til :) 

Her kommer noen kjappe bilder av dagens antrekk:

Åh, jeg er så fornøyd med denne toppen jeg kjøpte på Primark! Er den ikke søt vel? De små, skjønne blomstene får meg alltid i godt humør :)

♥ Hårpynt // Primark ♥ Jakke // BikBok ♥ Topp // Primark ♥ Bukse // Bikbok ♥ Sko // Primark 

 

Jeg sov så utrolig dårlig i natt, at jeg vurdere å ta meg en liten hvil på puten nå. Huffameg, døgnrytmen min er heeelt ute å kjøre! Jeg er så trøtt om kveldene, at jeg sovner sånn i ni-ti tiden... Til gjengjeld, våkner jeg i fire tiden om morningen, noe som er SÅ irriterende!

 

♥Hva synes du om dagens antrekk?

♥Sliter du med døgnrytmen for tiden?

♥Hvordan har din mandag vært så langt?

 

#blogg #hverdag #sliten #mandag #tentamen #antrekk #outfit #sommer #sol
Heii♥

Nå har jeg akkurat kommet inn fra en fin gåtur rundt en skogsvei i nærområdet. Åh, det gjør meg så utrolig smilende og glad å se at alt spirer og gror! Det er blitt SKIKKELIG vår jo! :D Resten av kvelden vil jeg bruke på å slappe av, ta meg et varmt bad, gjøre meg mentalt klar for skoledagen i morgen (haha) og lage meg en god kvelds... Hva vil DU bruke kvelden din til?


♥Hva synes du om bildene?

♥Har du hatt en fin helg?

♥Er du klar for en ny uke?

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #foto #natur #kos #sommer #vår 
Heia♥

Her på Vestlandet skinner solen, og alle er smilende og glad! Denne solen, den gjør MYE med humøret altså! ;) Min dag har for det meste gått til pugging til mattetentamen, ute i solen. Jeg tenkte at jeg ville vise dere dagens antrekk :) Åh, det er så mye gøyere å kle seg i små, lette sommerkjoler enn i store boblejakker!!! 

♥Kjole // Kjøpt på Madeira ♥ Sko // Primark ♥ Smykke // Primark ♥ Solbriller // New Look ♥  

♥Hva har du gjort i dag?

♥Er det sol der du bor, i dag?

♥Hva synes du om antrekket mitt?

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #antrekk #outfit #sommer #kjole #natur #foto

 
God morgen♥

Her i huset var jeg nok en gang den første som våknet. Haha, jeg føler meg rimelig rar... Jeg er 16 år, og står FRIVILLIG opp før åtte på en søndag! Åh, men jeg synes det er så kjipt å føle at jeg sover bort dagen, hvertfall nå når det er så nydelig vêr! ;) 

Nå er frokosten i magen, og jeg er klar for dagens løpetur. Jeg elsker dager som dette; solen skinner og det er heeelt stille ute :D 

♥ Yoghurt&musli ♥ Frukt ♥ Te 

Hva er vel mer typisk sommer en jordbær? Åh, noe sååå herlig!


♥Er du klar for en ny dag?

♥Hvordan er vêret der du bor?

♥Hva har du spist til frokost i dag?

♥Hva har du tenkt å bruke søndagen din til?

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #kos #kosthold #trening #frokost
Heiheii♥

Nå har jeg sittet å pugget matte i flere timer, og er rimelig fornøyd med min egen innsats :) Jeg tok meg derfor en velfortjent pause, og gikk rundt på gården og tok noen bilder i det nyydelige vêret. Er jeg den eneste som er helt forelsket i blomstrene? Åh, alle de fine fargene og DEN fantastiske lukten!

↑ Ingenting minner meg mer om sommer enn akkurat dette! ↑

↑ Bed&breakfast fuglehus :) ↑ 

♥Liker du blomster?

♥Hva synes du om bildene?

♥Har du hatt en fin lørdag så langt?

♥Har du noen koselige planer for kvelden?

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #foto #natur #norge #sommer #love
Heiia♥

På mandag er det mattetentamen for meg. Det betyr at jeg MÅ faktisk bruke store deler av helgen min på å pugge... Er det flere enn meg som synes at matte er VANSKELIG? Jaja, heldigvis er det ikke så alt for værst, når man kan arbeide med det ute i solen!

↑ Nå skal jeg rekne masse og bli FLINK! Haha ;) ↑ 

↓ Kanskje jeg til og med kan få litt farge? ↓♥Synes du at matte er vanskelig?

♥Har du hatt/skal du ha noen tentamen/eksamen i år?

♥Hvordan er vêret der du bor i dag?

♥Hva skal du bruke helgen din til?

 

#blogg #hverdag #helg #tentamen #matte #sol #sommer 
Good morning sunshine!♥

Akkurat nå sitter jeg på terrassen og nyter en bedre frokost. I dag våknet jeg i et stille hus, og fant ut at både mamma, pappa og lillebror er på tur. Jeg bestemte meg da for å lage meg en god frokost, for å feire at det er løørdag! Åh, den aller beste dagen i hele uken!!! ;) 

↓ ♥ Te ♥ Salat ♥ Pitabrød ♥ Kiwi ♥ 

↓ Åh, jeg har blitt helt forelsket i Pukka te! Jeg har 4 ulike typer, og jeg liker de så godt, ALLE sammen!!! ↓

↓ Selvfølgelig er også fluffy tøfler på plass på beina ;) Haha, jeg tror ikke at jeg har vært en eneste dag uten tøfler, det siste året! Disse kjøpte jeg på Primark i Edinburgh, og de er SÅ behagelige!! ↓♥Hvilken dag i uken er din favoritt dag?

♥Har du hatt en god morgen så langt?

♥Hva liker du å spise til frokost?

♥Hva vil du bruke denne nydelige dagen til?

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kos #frokost #kosthold #pukka #mat
Helloo♥

I går, kan dere tro at jeg fant på noe gøy! Jeg hadde nemlig litt tid til overs, så jeg bestemte meg for å prøve ut en ny, oppfriskende drink :) Vi hadde vannmelon hjemme, så jeg bestemte meg for å skjere den opp i biter, og fryse det ned. Etter noen timer, tok jeg opp vannmelonbitene fra frysen, og tok de i mikseren, sammen med litt kokos. Resultatet ble en veldig spesiel, oppfriskende, tropisk drink! 

Tenk at noe så enkelt, kan bli så godt! Og ikke minst, sunt! ;) 

♥ Vannmelon + Kokos = Nam 

 

 

♥Liker du vannmelon?

♥Hva synes du om tropiske smaker?

♥Hva er din favoritt av sommerdrikker?

♥Liker du å prøve nye ting på kjøkkenet?

 

#blogg #hverdag #kosthold #vannmelon #kokos #oppskrift #helg #fredag 
Heiii♥

For å gjøre en lang historie kort... Jeg HADDE en fin morgen, helt til jeg traff på russen utenfor skolen. Da fikk jeg meg nemlig en ufrivillig dusj med veldig kaldt vann... Selvfølgelig hadde jeg verken vanntett jakke eller noe, så jeg ble kliss våt. Siden jeg er småforkjølet fra før av, passet det dårlig, og jeg ble sendt hjem fra skolen :P Jaja, da blir det å jobbe hjemmenfra i stedenfor! GOD HELG hvertfall! :D

Her kommer dagens antrekk. Hvis noen lurte, kan jeg godt fortelle at disse bildene ble tatt FØR jeg tok oppgjøret med vannpistolene til hele tredje klasse! ;) 

♥ Blomsterkrans // Primark ♥ Solbriler // New Look ♥ Skjerf // Primark ♥ Topp // Primark ♥ Bukse // Primark ♥ ♥Har du møtt på russen i år?

♥Hvordan har din fredag startet?

♥Er du glad for at det er helg nå?

♥Hva synes du om antrekket mitt?

 

#blogg #hverdag #russ #antrekk #outfit #mote #primark #newlook #helg #fredag
Heihei!♥

Som jeg nevnte for dere tidligere, starter jeg i dag med noe jeg kaller "Trenings Torsdag" på bloggen :) Det vil si at jeg hver torsdag fra nå av, skal legge ut noen av favoritt treningsøvelsene mine, med en så enkel forklaring som mulig! 

 

◊ Bicycle crunch ◊

- For mage -

Denne øvelsen ligner til en viss grad på en vanlig sit-up. Bestem deg for et antall repetisjoner. Du kan ta så mange repetisjoner du vil, eller klarer. Gjenta gjerne flere ganger.

1. posisjon

2. posisjon

3. posisjon

 

◊ Planken ◊

- For mage og rygg - 

De fleste har vel hørt om planken. Her er altså poenget å klare å holde kroppen "stiv som en pinne" i en bestemt tid. Deretter kan man hvile i foreksempel samme tid som man utførte øvelsen, for å så gjenta planken.

1. posisjon

Hvile posisjon :) 

 

◊ Quadruped ◊

- For rumpe og lår -

Her synes jeg bildene forklarer ganske godt hvordan øvelsen skal bli utført. Slik som i den første øvelsen, bestemmer du selv antall repetisjoner og sett, etter din egen styrke og utholdenhet.

1. posisjon

2. posisjon

3. posisjon

 

Åh, nå er jeg veldig spent på hva dere synes... Jeg håper virkelig at noen av dere følte at dette innlegget var til hjelp :) 

 

 

♥Liker du å trene?

♥Hva synes dere om innlegget?

♥Vil dere at jeg skal fortsette med "Trenings Torsdag"?

♥Hva er dine favorittøvelser?

 

#blogg #trening #hverdag #torsdag #mage #rumpe #lår #fitness
God morgen♥

Åh, er det ikke herlig å tenke på at det snart er helg? Jeg er hvertfall VELDIG klar for helg nå! Bare to skoledager igjen... 

Her er forresten dagens antrekk :) Det er så herlig, nå når man kan gå i bare singlett på skolen, uten å fryse oss ihjel! 


♥ Sko // Primark ♥ Bukse // BikBok ♥ Singlett // Primark ♥ Kopp // Primark Senere i dag, begynner jeg som lovet, med "Trenings Torsdag" på bloggen :) Jeg håper at dere alle har hatt en fin morgen så langt, og at dagen deres blir fin! Jeg skal hvertfall nyte dagen og kose meg masse :D

 

 

♥Har du hatt en fin morgen?

♥Gleder du deg til det blir helg?

♥Hva synes du om antrekket mitt?

♥Hvordan er vêret der du bor, i dag?
Hei, og god kveld!♥

I dag var vi altså en sprek gjeng på 6 stk. som nok en gang bestemte oss for å bestige "Ravnanuten", haha! Jeg er faktisk ganske så fornøyd med min egen innsats, med tanke på at dette er 2. (!!) gangen jeg har vært på toppen, så langt denne uken :) Å gå i fjellet ER jo utrolig herlig, og nå når vêret er så pent, må vi bare se å nyte det! Av å gå i fjellet, blir man både brun, blid og sprek ;) 

↑ Jeg blir like glad av denne utsikten hver eneste gang! :) ↑

↑ I dag følte jeg at tights'en min lyste opp, haha! ↑

↑ En fin, glad gutt på toppen ↑

↑ Den nydelige utsikten på vei hjem :D ↑

 

Så over til resten av overskriften, nemlig superkveldsen. Hva er vel bedre etter en lang treningsøkt, enn en varm dusj og et godt måltid? I dag bestemte jeg meg for å lage avokado&rekesalat + litt frukt. Jeg ELSKER frukt, men denne salaten slår heller aldri feil. 

↑ 2 kiwi // ca. 15 druer ↑

 

↓ 1 egg // 1 avokado // Litt spinat // Litt reker // Pepper // Lime ↓

 

Jeg har forresten fått spørsmål om jeg kan skrive litt mer om treningen min, og hvilken øvelser jeg liker best osv. Jeg har derfor tenkt å starte opp noe som jeg vil kalle "Trenings Torsdag" på bloggen. Det vil gå ut på at jeg hver torsdag, legger ut et innlegg der jeg viser ulike øvelser jeg liker når jeg trener. Jeg satser på å starte opp allerede i morgen :) 


♥Likte du ideen om "Trenings Torsdag"?

♥Har du vært på fjellet i år?

♥Hva liker du å spise til kvelds?

♥Liker du avokado?

 

#blogg #trening #natur #fjell #kosthold #hverdag #avokado #reker 
Heiheii♥

Akkurat nå sitter jeg på skolen. Vi har hatt lunch, men nå har vi fritime. Jeg fikk plutselig så utrolig lyst på smoothie! Det er jo så utrolig friskt, godt, og ikke minst sunt :D Men jeg får komme til poenget, haha! Tingen er at jeg har så utrolig lyst å høre om DERES favoritt smoothieoppskrifter! Jeg digger nemlig å prøve ut nye oppskrifter, og jeg hadde blitt så glad om jeg hadde fått meg en ny favoritt smoothieoppskrift :) Åh, ser ikke dette bare utrolig godt ut???

Jeg håper virkelig at du vil legge igjen en liten kommentar med din favorittoppskrift :) Om jeg finner en jeg liker veldig godt, skal jeg selvfølgelig legge ut resultatet på bloggen :D

 

♥Liker du smoothie?

♥Lager du ofte smoothie?

♥Har du en favorittoppskrift?

 

#blogg #kosthold #smoothie #frukt #hverdag #onsdag #mat 
Heiii♥ 

Da har jeg akkurat kommet inn fra en veldig fin treningsøkt. Et av målene mine for denne uken, var jo å komme skikkelig i gang med treningen, nå etter Edinburgh turen. Haha, jeg tror jeg er litt rar... Det er nemlig få ting jeg liker bedre, enn å sitte helt utslitt å tøye, etter en lang løpetur. Haha, men seriøst, #denfølelsen!  

I dag var det jo så pen vêr, at jeg kunne fint ta tøyingen på gresset utenfor huset :) Dagens tips til dere, er å huske å tøye godt etter trening! Jeg kan hvertfall selv bli flinkere til å tøye skikkelig etter HVER treningsøkt. Det er viktigere å tøye, enn man ofte tenker ;) 

↑ Happy girl! Åh, denne solen gjør meg så glad! ↑

↓ Sliten, men fornøyd :) ↓

Midt i photoshooten, kom den veldig nysgjerrige pusen min. Hun lurte veldig på hva vi holdt på med ;) ♥Liker du å trene?

♥Synes du det er viktig å trene?

♥Om du trener, hvilken type trening foretrekker du?

♥Hva synes du om bildene?

 

#blogg #trening #hverdag #tirsdag #natur #glad #jente
Heihei♥

Nå tenkte jeg at jeg ville vise dere noen bilder fra Edinburgh turen, som jeg ikke har lagt ut på bloggen før. Åh, dette var definitivt den beste ferien jeg har vært på NOEN gang! Meg og Kristina skravlet heeele tiden, og vi hadde det så koselig :) For de som lurte på det; ja, vi reiste alene. Edinburgh er en rimelig trygg plass, og både meg og Kristina har reist mye før. Vi var selvfølgelig forsiktige, men vi opplevde ingenting ekkelt ;) 

↑ Er ikke slike hus bare UTROLIG søte? ↑

↑ ♥Fine Kristina♥ ↑

↑ Jeg er så fascinert av slike gamle bygninger! ↑

↑ Åh, dette var i våre øyner den fineste parken vi noen gang har sett!! ↑

#turist ↑

↑ Jeg ELSKER blomster, virkelig! Jeg blir så utrolig glad av de fine fargene!! ↑

↑ Glade meg, etter en lengre tur på Primark ↑

↑ Nam, nam! ↑

↑ Gode minner i parken :) ↓↑ Var vel ikke parken pen? ↓

Ord kan virkelig ikke beskrive hvor fint vi hadde det. Vi snakket, lo, spiste og shoppet. Med andre ord, ferien kunne ikke blitt så mye bedre :) I tillegg var vi utrolig heldig med vêret; solen skinte hver dag!♥Hva synes du om bildene?

♥Liker du å reise?

♥Har du vært i Edinburgh?

♥Hvor kunne du tenkt deg å reise?

 

#blogg #reise #edinburg #ferie #påske #hverdag #shopping #park #kos
God morgen♥

Da er ferien slutt, og hverdagen har startet igjen. Jeg må innrømme at jeg var RIMELIG trøtt, når klokken ringte i dag! Men men, heldigvis er dette en kort uke da :) 

♥ Sko // Primark ♥ Bukse // Topshop ♥ Topp // Primark ♥ Armbånd // Primark ♥ Solbriller // New Look 

Jeg gleder meg veldig til skoledagen er ferdig, fordi da vil jeg nyte det pene vêret og gå meg en god tur :) Ah, det er så fantastisk når solen er framme! 

♥Hvordan er vêret hos deg i dag?

♥Hva skal du bruke dagen til?

♥Skal du på skole/jobb i dag?

♥Hva synes du om antrekket mitt?

 

#blogg #hverdag #outfit #antrekk #skole #sommer #vår 
God kveld♥

Akkurat nå sitter jeg nydusjet og VELDIG velduftende, på sengen min! I Skottland unnet jeg meg nemlig disse skattene. ↓

Åh, ord kan ikke beskrive hvor godt disse produktene luker. Blomster, sol og sommer... Det er det de minner meg om :)

↓ Selvfølgelig er også kose-tøfler kommet på. Disse kjøpte jeg på Primark, og de er så myke, at dere vil ikke tro det! *elsker de* ↓

Morgendagens antrekk ligger også klart. Det føles alltid godt å vite at jeg bare må stå opp i morgen, uten å måtte tenke på hva jeg skal ha på meg ;) Hvis dere er som meg, med andre ord, ikke har en særlig velfungerende hjerne om morningen, vil jeg anbefale dere å planlegge antrekket dagen før også. Haha, det gjør virkelig alt mye lettere!♥Planlegger du antrekket ditt kvelden før?

♥Har du prøvd ut noen produkt fra Hollister før?

♥Skal du på skole eller jobb i morgen?

♥Har du hatt en flott dag?

 

#blogg #hverdag #påske #ferie #shopping #kos #hollister #california #outfit #mandag
Heiheii!♥

Da er jeg vel hjemme fra Edinburgh, og en ny uke har startet. Denne uken er målet mitt å komme skikkelig i gang med treningen etter ferien, gjøre skolearbeidet mitt bra og kose meg med de jeg er glad i. Hva er vel bedre da, enn å begynne den nye uken med en fjelltur sammen med koselige venner?

I dag var vi en liten gjeng som helt plutselig bestemte oss for å gå på tur :) Det ble da tur til fjellet "Ravnanuten", i det nydelige påskevêret. Vi koste oss selvfølgelig masse, og jeg har helt vondt i magemusklene etter å ha ledd så mye. Haha!

↑ Alle-mann-alle på toppen! Wiii :) ↑

↑ Ah, jeg elsker denne utsikten.... ↑↑ Denne gutten er så god! ↑

↑ Neeesten hjemme! ↑


♥Hvordan startet du denne uken?

♥Har du hatt en flott påske?

♥Er du klar for å starte hverdagen igjen?

♥Liker du å gå i fjellet?

 

#påske #ferie #hverdag #trening #natur #tur #venner #kos
Heihei♥

Det er påskeaften, med andre ord; det må være lov å nyte litt muffins. Ikke nok med at det er påskeaften, jeg har tilbringt de siste 8 timene på flyplassen i Edinburgh helt alene... Da må det hvertfall være lov å kose seg litt ekstra! Haha, dere vil ikke tro hvor selskapssyk jeg har blitt på disse timene... Det skal bli så godt å komme hjem, til noen jeg kan snakke med ;) 

↑ Den lyse muffins'en med blåbær var forresten farlig god!!! ↑

↓ Heldigvis er det bare litt over 6 timer igjen til flyet mitt går, for nå er jeg sliten! Haha :)) ↓

↓ Jeg kjøpte meg forresten en fantastisk søt, fluffy nakkepute på Primark. Denne skal bli HERLIG å ha på flyet, det skal være sikkert og visst! ↓↓ Strøm til mobilen, det må til ;) Jeg skal fortelle dere at det er ikke "bare bare" å finne en stikkontakt på en flyplass... Haha :) ↓Nå gjenstår det bare å ønske dere alle en super, duper dag videre! Jeg håper at påsken deres har vært fantastisk så langt, og at den blir flott videre også :) Nyt det siste som er igjen av ferien! 

 

♥Hvordan har din påske vært så langt?

♥Har du gjort noe gøy i påsken?

♥Hva skal du gjøre i kveld?

♥Når er ferien din slutt?

 

 

#blogg #påske #hverdag #ferie #kos #edinburgh #love
God morgen♥

Da har Kristina kommet seg gjennom sikkerhetskontrollen, og jeg sitter på en cafè på flyplassen. I dag er dagen, der eventyret vårt ender for denne gang. Nå er det tilbake til skolebenken og hverdagen igjen. Det er veldig trist å tenke på, men dagene vi har hatt sammen har vært uforglemmelige!

↑ Triste og trøtte morgenfjes, klokken 05:30 ↑

↑ Kristina: Du får ikke lov å smile, du må se trist ut! ↑

↑ Vi følte oss ikke heeelt våken, da vi sto på utsiden av hotellet før klokken var 6, for å vente på taxi... ↓

↓ Som sagt tidligere, jeg sitter nå på en cafè. Det er nemlig over 12 timer til flyet mitt går.... -.- Jaja, heldigvis har jeg  ♥internet♥  og  ♥mat♥,  så da er jeg fornøyd. Haha! ↓


♥Er du våken?

♥Hva skal du i dag

♥Hvordan har påsken din vært?

♥Når begynner du på skole/jobb igjen?

 

#blogg #hverdag #ferie #påske #kos #reise #edinburgh #love 
God dag!♥

Nå har vi akkurat vært en tur i parken. Vêret er HELT nydelig i dag! Full sol, og ingen vind :) 

♥ Jump suit // Primark // 5 pund ♥ Veske // Primark // 8 pund ♥ Smykke // Primark 4 pund ♥ Sko // Primark // 10 pund ♥ Solbriller // New Look // 5 pund ♥♥ Sko // Primark // 3 pund ♥ Bukse // Primark // 12 pund ♥ Veske // Primark // 8 pund ♥ Smykke // Primark // 3 pund ♥ Topp // Primark // 5 pund ♥ Lue // Primark // 1 pund ♥

♥Hva synes du om bildene?

♥Likte du de nyeste innkjøpene våre?

♥Hvordan er vêret hos deg i dag?♥ 

♥Hva liker du best å gjøre når solen skinner?

 

#blogg #reise #shopping #antrekk #outift #mote #primark #ferie #påske

 
God kveld♥

I dag har vi vært typiske turister! Vi har både shoppet, spist god mat og gått i gatene med kamera :) Er ikke denne byen bare SÅ koselig?

↑ Fine Kristina i telefonkiosken. ↑

↑ En flink, Skottsk gatemusiker :) ↑

↑ Turist modus, haha! ↑↑ Hvorfor er ikke taxiene i Norge slik? ↑

↓ Vi har også handlet inn ekstreme mengder med te i dag, haha! Så nå har vi flere nye sorter te å prøve ut, før vi går å legger oss ;) ↓

 

♥Har du smakt pukka te // likte du den?

♥Hva gjør du når du er typisk turist?

♥Hva synes du om dagens bilder?

♥Hvordan har dagen din vært?

 

#blogg #ferie #påske #edinburgh #turist #shopping #hollister #resie #kos

 
Heihei♥

Da har vi nok en liten pause på hotellrommet. I dag er det masse vind her i Edinburgh, men det er ikke noe særlig kaldt :) Vi tenkte at vi ville vise dere dagens antrekk, hvor noen av plaggene er nye. 
♥ Solbriller // New Look // 5 pund ♥ Topp // River Island // 3 pund ♥

♥ Bukse // Primark // 8 pund ♥ Skjerf // Primark // 4 pund ♥ Solbriller // New Look // 5 pund ♥ Hårpynt // Primark // 3 pund ♥


Her kommer også et bilde av de nyyydelige blomstrende, trærne lags gaten. Er de ikke pene?  

♥Hva synes du om antrekkene våre?

♥Hva liker du best å kle deg i?

♥Hvordan er vêret der du er i dag?

♥Har du hatt en fin påske så langt?

 

#blogg #outfit #antrekk #shopping #primark #edinburgh #reise #ferie #påske #kos 
God morgen♥

Her startet vi dagen med en utrolig fancy kopp med te! Hihi, koppene er selvfølgelig kjøpt på Primark :D 

I dag skal vi ta oss en tur til den gamle delen av byen. Vi har også planer om å spise oss en bedre middag på kina buffeten "Jimmy Chung's". Selvfølgelig skal vi shoppe litt også ;)  

Natt te, jaja ;)↑ Solbriller // New Look // 5 pund ♥ Topp // River Island // 3 pund (SALG!) ↑

↓ Hårpynt // New Look // 7 pund ♥ Topp // River Island // 3 pund (SALG!) ↓

 

♥Hvilken te liker du best?

♥Synes du det er koselig å gå i gamle gater?

♥Hva er dine planer for i dag?

 

#blogg #ferie #påske #edinburgh #te #kos #shopping #hverdag 
God kveld♥

Vi har det fortsett fantastisk! :D Nå tenkte vi at vi kunne vise dere noen bilder av hotellet vi bor på.

Til nå, har vi vært veldig fornøyd, både med service, internet, rommet i seg selv og sentraliteten til hotellet. På rommet har vi alt vi trenger, og mer enn det :) Hotellet har også et veldig godt frokost tilbud. 

Her kommer noen bilder:

↓ Den koselige utsikten fra viduet vårt ↓♥Synes du det er koselig å bo på hotell?

♥Hvilket hotell har du vært mest fornøyd med?

♥Hvordan har dagen din vært og hva har du gjort på?

 

#blogg #reise #edinburgh #hotell #kos #shopping #hverdag #ferie #påske
Heiii!♥

Akkurat nå har vi en liten shoppingpause, på Starbucks. Vi har vært inne på butikken Primark, i FLERE timer, haha! Jeg tror de som jobbet der lurte veldig på hva som var gale med oss, men det var jo bare sååå masse fint OG billig der! :D Siden noen av dere lurte på om vi kunne vise det vi kjøpte, har vi nå tatt bilder av et av de nye antrekkene våre :) 

↓ Kristina sitt antrekk: ↓

♥ Bukse // Primark // 10 pund ♥ Veske // Primark // 8 pund ♥ T-skjorte // Primark // 8 pund ♥ Kopp // Primark // 2 pund ♥

↓ Kristi sitt antrekk: ↓♥ Sko // Primark // 3 pund ♥ Kjole // Primark // 7 pund ♥ Veske // Primark // 6 pund ♥ Jakke // Primark // 16 pund ♥ Kopp // Primark // 2 pund ♥
♥Hva synes du om antrekkene?

♥Har du shoppet på Primark før?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

#blogg #hverdag #ferie #påske #shopping #primark #outfit #mote #reise


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits