Hei på deg!♥

//konkurranse i samarbeid med NIVEA

For akkurat en uke siden, hadde jeg en konkurranse på bloggen, der NIVEA ville sponse en heldig vinner med to av deres nyeste solprodukter. Nå er vinneren trukket, og Emilie D, du kan forvente å få en e-mail fra meg i løpet av dagen :) Gratulerer!


Nå har jeg vært hjemme i vel 3 dager, og jeg må si at jeg har fått gjort VELDIG mye til nå. Jeg har fortsett ikke helt klart å komme meg tilbake til rett døgnrytme, men det kommer seg! I går fikk jeg tatt den første fjellturen på 10 måneder (i Australia var det ikke et eneste fjell), og det var SÅ herlig! Jeg elsker å gå i fjellet, og jeg har virkelig savnet det! Ellers har jeg kost meg masse med den gode familien min, og spist masse god norsk mat, hahah! 

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Har du noen kjekke planer for langhelgen?

♥Er du glad i å gå i fjellet?

 


#blogg #hverdag #reise #fjelltur #trening #natur #bilder #utveksling #konkurranse #NIVEA #reklame
God morgen♥

Sakte men sikkert begynner det å gå opp for meg at jeg er ikke lenger i Australia. Veldig rart er det, veldig, VELDIG rart. Det å våkne i sin egen seng, SNAKKE NORSK, ha familien min tilbake igjen, FRYSE og så videre, og så videre, det er så rart! 

Å få tilbake den norske døgnrytmen er vist ikke barebare merker jeg. Den første natten sov jeg ganske godt, fordi jeg var så sliten etter reisen, men i går da jeg skulle gå å legge meg var kroppen min VELDIG innstilt på at det egentlig nærmet seg mer morgen enn kveld. Og på toppen av alt våknet jeg i tre-tiden i dag tidlig og fikk overhode ikke sove igjen. Menmen, et par dager til nå, så blir det nok bedre :) 

 

 

♥Har du hatt slike tidsforskjell problem før? Har du noen gode tips til meg?

♥Hvordan har du det i dag?

 


#blogg #hverdag #reise #australia #norge #utveksling #skole #studie #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hallo!♥

Nå er det jammen meg lenge siden jeg har gitt lyd fra meg! Helt siden jeg gikk å la meg på fredag kveld, har egentlig alt gått helt i ett. Klokken 03:30 lørdag, satt jeg i gang på den LANGE reisen hjem til Norge. Hele lørdag og hele søndag var jeg på reis, og da jeg endelig kom frem til Flesland var jeg så trøtt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Så mange lange flyturer, og så mange følelser på en gang, gjorde det ikke akkurat enklere. Å forlate Australia var ikke lett, men å komme hjem igjen til min fantastiske familie og min egen seng, eget rom, mamma's norske middager, kjæledyr og så videre og så videre, det var HELT fantastisk... 

Her kommer et par snapshots fra hjemreisen. Perth til Sydney, Sydney til Singapore, Singapore til Helsinki, Helsinki til Oslo og til slutt Oslo til Bergen:


Og så kom jeg hjem til min kjæææære familie til slutt! Åh, det var så godt!

Jeg kan ikke tro at hele utvekslingen min er ferdig... Det er så rart! Jeg vet ikke en gang hva jeg føler, jeg føler meg bare tom. Til nå har jeg ikke hatt et ledig øyeblikk siden jeg kom hjem, det er så mye jeg vil gjøre på en gang. Og så utpakkingen da, den tar virkelig sin tid! 

Men jeg er en smuuule jetlaged kan du si, så jeg trooor nesten at jeg skal ta kveld. Vi skrives! :)

 

 

♥Har du vært på noen lange flyturer før? Hva synes du om det??

♥Hadde du en fin helg?

 


#blogg #hverdag #reise #perth #sydney #australia #norge #utveksling #utvekslingaustralia #explorius #bilder
Hei!♥

//lokal tid: 17:31

For en merkelig dag dette har vært... Min aller, aller siste dag på utveksling her i Australia. Nå er alle koffertene pakket, og når jeg våkner opp i neste gang, skal jeg avgårde til flyplassen. Dagen jeg både har gledet meg og gruet meg til i hele 10 måneder er kommet, og jeg vet ikke en gang hva jeg føler. Det er akkurat som om jeg er helt tom!

Dagen i dag har for det meste gått til litt trening, en del pakking og mye farvel. Det er så masse og så mange jeg kommer til å savne.

Her kommer et bildedryss fra pir'en jeg besøkte i Busselton på tirsdag, og undervannssenteret på enden av den lange piren. Om ikke så lenge får jeg besøk av noen som ville komme å si en siste farvel, så skal jeg hoppe rett til sengs. Allerede klokken 03:30 setter vi kursen mot flyplassen i morgen, så da gjelder det å få seg noen gode timer med søvn før den tid kommer. 


♥Hva synes du om bildene?

♥Har du noen kjekke planer for helgen?


#blogg #hverdag #reise #utveksling #australia #perth #explorius
Hei på deg!♥

//innlegg skrevet i samarbeid med NIVEA

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og med sommer følger både bading, grilling, ferie, sol, og ikke minst soling med. De fleste av oss vet nok at sol kan skade huden vår, men vet du HVOR MYE huden vår faktisk kan bli skadet om man ikke beskytter seg godt nok i solen? Denne korte videoen av Thomas Leveritt og NIVEA, fikk hvertfall meg til å smøre meg inn med solkrem en ekstra gang, før jeg gikk ut på tur i solsteiken tidligere i dag!


Så lege jeg kan huske, har NIVEA sine solprodukter vært en favoritt hjemme hos oss, ikke bare pga. den fantastiske lukten av NIVEA solkrem (som ikke minner meg om noe annet enn sol, sommer, ferie, grilling, latter, glede og gode minner), men også fordi NIVEA sine produkt trekkes fort inn i huden, og aldri ender i en fettete, klissete hud. 

Den 1. mai lanserer NIVEA to nye solkremer, NIVEA Sun Protect & Refresh Refreshing Sun Lotion (SPF 10) og NIVEA Sun Anti-age Face Sun Cream (SPF 30). Disse produktene har jeg vært så heldig at jeg har fått prøve ut, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har vært GRÅDIG fornøyd!

NIVEA Sun Protect & Refresh Refreshing Sun Lotion er siste tilskudd til NIVEA Sun's Protect & Refresh-serie, en serie som bruker mentol som en aktiv ingrediens for å kombinere umiddelbar beskyttelse, i tillegg til en avkjølende effekt på huden. 

NIVEA Sun Anti-age Face Sun Cream har en svært effective balanse av UVA-, og UVB-filter, noe som gir ansiktskremen en øyeblikkelig og langvarig beskyttelse for solen, i tillegg til at den forebygger tidlig aldring av huden. 


Ikke bare har jeg fått gleden av å teste ut disse produktene, jeg har også fått gleden til å dele ut både en NIVEA Sun Protect & Refresh Refreshing Sun Lotion og en NIVEA Sun Anti-age Face Sun Cream til en heldig vinner, her på bloggen min. Så om du kunne tenke deg å få tilsendt et par nye solprodukter i posten, helt gratis, så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet der du forteller meg om du er flink til å beskytte deg i solen. Vinneren trekker jeg ut på torsdag den 30. april, om akkurat en uke! 
♥Er du flink til å beskytte deg i solen, eller burde du bli bedre?

♥Hva synes du om NIVEA sine solprodukter?
#blogg #hverdag #konkurranse #NIVEA #sol #sommer #velvære #bilder #annonse #reklame Hei igjen!♥

//lokal tid: 15:48

Nå går det mot ettermiddag her i Australia, og om ikke så alt for lenge skal jeg begynne å gjøre meg klar for familie-farvell-middagen vi skal ha på kinarestauranten "vår" i kveld. Det blir trist å si hadet til alle, men jeg må ofre noe, for å få igjen alt det jeg har savnet så mye fra hjemme. 


Før jeg hopper i dusjen, har jeg bare lyst å vise dere bildene jeg tok da vertsmor og jeg stoppet ved en av de nydelige strendene utenfor Augusta. Ikke bare var det en skyfri dag, vi fikk til og med besøk av en hel delfinflokk, på de 10 minuttene vi luftet oss der! 


♥Hva synes du om bildene?

♥Har du sett ville delfiner før?

 

#blogg #hverdag #reise #roadtrip #turist #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius 
God morgen til deg♥

//lokal tid: 13:16

I formiddag har jeg både fått sendt hjem den 16kg tunge kassen min i posten, avsluttet det australske mobilabonnementet mitt og slike små ting som må bli gjort før jeg setter kursen hjemover. Det er SÅ rart å tenke på at jeg har mindre enn TO døgn igjen her i Australia. Jeg kan ikke tro det!! 


Det jeg vil vise dere i dette innlegget, er bildene jeg tok da jeg fikk gleden av å oppleve Jewel Cave, en utrolig krystallgrotte nær Augusta her i Western Australia. Jeg gikk ned på en times guidet tur, og det var faktisk utrolig interessant!!! På det dypeste var vi over 40 meter under bakken, og det var noen helt fantastiske formasjoner der nede! Ulike typer krystaller har blitt dannet over millioner av år, av vann som trenger seg gjennom bakken, ned til grotten. Dessverre ser grotten veldig skitten ut på bildene jeg tok pga. blitsen, den var mye penere i virkeligheten!

↓ Dette hullet dere ser i taket, var den eneste inngangen til grotten helt til de bestemte seg for å åpne den til offentligheten. Gjennom dette hullet falt det ned ca. 1 dyr per 50 år, noe som gjorde at de har funnet mange spennende skjelett her nede, siden det ikke var noen vei ut igjen. Et av disse skjelettene var faktisk en tasmansk tiger, et dyr de egentlig trodde var fullstendig ikke-eksisterende her i Australia. 

↓ Ser dere treroten som kommer hele veien gjennom taket og fortsetter enda lengre ned, under grotten? Så sterke er faktisk røttene til karri trærene her i Australia!

↓ En formasjon de kaller "the karri forrest". Formasjonen ser HELT lik ut som den virkelige karri skogen i området!!

↓ Krystall som blir dannet utrooolig sakte, av dråper som kommer fra overflaten og trenger seg ned gjennom grotten.↓ Kan du se kamelformasjonen omtrent midt i bildet? 

♥Har du vært i en grotte før?

♥Har du noen kjekke planer for i dag?

 


#blogg #hverdag #reise #turist #bilder #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius 
Hei hei!♥

//forhåndspublisert innlegg, nå er det blitt natt i Australia

De neste bildene jeg vil vise dere fra road trip'en jeg kom hjem fra i dag, er bildene fra det berømte fyrtårnet på Cape Leeuwin. Cape Leeuwin er det mest sør-vestlige punktet på det Australske kontinent. Ikke bare har de beholdt det gamle fyrtårnet her, de har også beholdt de andre bygningene hvor fyrvokterene bodde med sine familier. Utenom fyrtårnet, er Cape Leeuwin også kjent for punktet hvor du kan se det Indiske havet møte Sørishavet. 

↓ Meg og en sjørøver-ku, haha!  

 

♥Hva synes du om bildene fra Cape Leeuwin?

♥Hvordan har du det i dag?

 


#blogg #hverdag #bilder #reise #turist #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

//lokal tid: 18:03

Da har jeg både fått pakket ut fra turen, og pakket ferdig koffertene og boksen som skal sendes hjem til Norge.


Neste ut at bildene fra road trip'en, er bildene fra da jeg klartet det berømte "Gloucester tree" i Walpole. Dette treet er et 72 meter høyt karri tre, og er verdens nest høyeste brann-utsiktstre. I gamle dager, brukte brannmenn dette ekstremt høye treet til å se etter skogbranner, og for å gjøre det mulig å klarte til topps, har det blitt satt inn 153 metal pinner som kan klatres. Mellom 50 og 60 meter oppe i treet, er det blitt bygget en slags trehytte/platform, hvor modige turister kan nyte den utrolige utsikten. 

Da jeg skulle prøve å klarte dette treet, ble jeg svimmel bare jeg stod på bakken å så opp. Men vet dere hvem som omsider klarte å komme seg helt til topps? Jo, det var meg! Jeg bestemte meg for at dette SKULLE jeg klare, og jammen meg klarte jeg det! 

Jeg var helt skjelven i evigheter etter at jeg kom ned, men utsikten fra toppen var helt klart verdt det!!!

I det fjerne kan man faktisk se en skogbrann, eller en burn down som de kaller det. Dette er en kontrollert skogbrann, som skal sørge før at skogsområder aldri blir så tilgrodd, at om en ekte skogbrann oppstår, skal ikke hele halve landet brenne ned. En liten funfact er at bare 20% av turistene som bestemmer seg for å prøve å klarte treet kommer til topps. De andre 80% ombestemmer seg på veien, og klatrer ned igjen. Da jeg fant ut av dette etter at jeg hadde klatret til toppen, ble jeg litt ekstra stolt, haha!

 

 

♥Blir du skremt av høyder? Ville du klatret dette treet?

♥Har du gjort noe lignende før?

♥Hva synes du om utsikten?

 


#blogg #hverdag #bilder #reise #turist #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #roadtrip #natur
Hei og hå!♥

//lokal tid: 15:51

Lenge siden sist! Jeg kan ikke huske sist jeg ikke oppdaterte bloggen på over to hele dager, men jeg har vært på road trip uten tilgang til verken PC eller internett helt siden mandags morgen. 


På de siste to-tre dagene har jeg fått sett så utrolig mye nytt av Western Australia, og jeg er så takknemmelig for det. Vi har kjørt fra Perth til Walpole, Walpole til Pemberton, Pemberton til Augusta, Augusta til Busselton og fra Busselton og hjem til Perth igjen. På veien har vi stoppet for å se alt som er verdt å se, og jeg har blandt annet fått gått en tretopp tur, klarte et ENORMT tre som fra gammelt av var et brann-utsiktstårn, sett det berømte fyrtårnet i Augusta, vært nede i en krystall gruve, besøkt den 1.8km lange bryggen i Busselton og besøkt undervanns-senteret også i Busselton.

Jeg har SÅ mange bilder jeg vil vise dere, men jeg kan ikke få lastet opp alle på en gang, så de får komme i flere innlegg. Først ut er bildene jeg tok da vertsmor og jeg gikk den berømte tretopp turen i Walpole. 

Vi var "bare" 40 meter oppe i tretoppene på denne turen, men vi følte virkelig at vi var "on top of the world"! Det som ikke går an å se på bildene, er at disse broene svaier noe helt ekstremt, pga alle trærene som beveger seg med vinden. Da vi i tillegg kunne se RETT NED, skal jeg love deg at hvertfall jeg ble litt bleik i fjeset... ;) 

 

♥Har du gjort noe lignende?

♥Har du høydeskrekk?

♥Hva synes du om de australske trærene, de er annerledes fra de Norske, ikke sant?

 


#blogg #hverdag #roadtrip #bilder #reise #turist #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Heihei!♥

//lokal tid: 08:33

Farvel partyet i går ble en SÅ vellykket kveld, selv om det var utenkelig trist å si farvel til alle de skjønne jentene mine. 10 av 13 inviterte kunne komme, og jeg er så takknemmelig for hver og en a dem som kom. Vi spiste og lo og hadde det rett og slett bare utrolig artig. Jeg hadde kameraet ute hele kvelden, så nå har jeg masse å vise dere!


Temaet var "Australiana", og det var grådig artig at så mange av de faktisk kom som noe typisk australsk! Alexa og jeg gikk for australske hatter. 

Keely og Diann var Snugglepot and Cuddlepie, fra en serie med veldig kjente barnebøker her i Australia. Av mat hadde vi chips, nøtter, sjokolade, fairy bread, sausage rolls, mini-burgere og cupcakes. SÅ MYE GOD MAT! Jeg tror ALLE trillet hjem, hahaha!

Tvillingene sine kostymer var jeg også veldig imponert over. Å kle seg ut som en boks med Vegemite, hva er vel mer Aussie enn det?? Og så en jakke full av koalaer, det søteste jeg har sett på lenge!Og hva er vel et Australsk party uten en stilig badevakt? Haha, Megan kom utkledd som en Aussie badevakt og jeg digget det! (Og ja, badevaktene bruker faktisk slike latterlige huer for å beskytte seg fra solen her, haha!!!) 
Da jeg hadde ryddet og vasket etter alle sammen, og var klar for å ta kveld, var klokken nesten blitt tolv i går kveld. Så at joggeturen klokken 6 i dag tidlig var litt hardere enn vanlig, det kan jeg love deg! Haha, men det var så utrolig verdt det alt sammen. 


I dag er det footy dag, men det er ikke bare en "vanlig" footy dag. I dag er det nemlig The Western Derby mellom de to store footy lagene i Western Australia, nemlig West Coast Eagles og Fremantle Dockers. Lagene spilte en treningskamp i starten av sesongen, der Fremantle vant med noen mål, men i dag krysser vi alle fingrene vi har for the Eagles! Også i dag får jeg lov til å ta med meg Alexa, så jeg tror det kommer til å bli en suuuper kamp-dag.  


I morgen tidlig, klokken 5, legger vertsmor og jeg ut på en 3 dagers road trip. Vi skal på tur Down South her i Western Australia, og jeg er veldig spent på å få se enda litt mer av denne nydelige staten før jeg reiser. 6 dager, SEKS DAGER har jeg igjen på utveksling, jeg kan nesten ikke tro det!!! De siste dagene har jeg levd utav ferdigpakkede kofferter, og rommet mitt er så rart nå som alle tingene er pakket ned. Jeg har en SVÆR kasse som må sendes hjem, men det får jeg fikse når vi kommer hjem fra road trip'en. 

Ellers vil jeg gjerne ønske min kjære lillebror gratulerer så mye med dagen! Jeg savner deg så utrolig mye, og er så glad i deg. Jeg kan nesten ikke tro at du er blitt 15 år allerede, tenk som tiden går! Ikke bare har min lillebror bursdag i dag, min gode venninne Elisabeth blir faktisk 18 i dag, så grattis så mye til deg også! Med tanke på hvor mange bursdager jeg går glipp av denne siste uken, kunne jeg nesten ønske at hjemreisedatoen min var en uke tidligere. 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Når har du bursdag?

♥Har du noen kjekke planer for dagen?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #lørdag #bilder #reise #mat #venner #perth #australia #utveksling #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hå!♥

//lokal tid: 14:11

I dag er det lørdag, og her i huset begynner alt å bli klart til farvel partyet som går av stabelen i kveld. I kveld kommer nemlig alle de beste venninnene mine for å si farvel, noe som i seg selv er veldig trist. Men selv om det blir trist å si hadet, gleder jeg meg mye til å få besøk av de! 

I hele formiddag har vertsmor og jeg ryddet, vasket, laget mat og dekorert. Til nå har vi fått laget ferdig både gulrotkake-cupcakes og sjokoladekake-cupcakes. I tillegg har vi fått klart alt av snacks. Så nå er det bare sausage rolls, fairy bread og mini-burgere som gjenstår.

Pyntingen ble vi begge VELDIG fornøyd med, så fornøyd at jeg ikke klarte å vente å vise dere til partyet er over... Så her får dere en aldri så liten smakebit av mitt norsk-australske farewell party, hihi! Ellers må jeg bare få nytte sjangsen til å ønske min fantastiske mormor gratulerer med dagen! Er det en kvinne jeg virkelig ser opp til, så er det deg Mormor! Jeg håper du får en helt fantastisk dag og at du får alt det du ønsker deg. Jeg kunne ønske jeg var hjemme til å feire deg, men vi får ta en litt sen feiring når jeg kommer hjem (allerede NESTE helg) istedenfor :) 

 

 

♥Hva synes du om pyntingen?

♥Skal du noe kjekt i dag?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #party #bilder #reise #mat #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 11:03

Og GOD FREDAG! Her i Australia har klokken allerede blitt 11, og jeg har hatt en grådig fin morgen. Dagen startet (som vanlig) med en morgenløpetur langs kysten. Å tenke på at jeg bare har et par slike turer igjen gjør meg så utrolig trist! Jeg mener, shortstemperatur klokken seks om morningen, sol, ingen regn, lyden av havet... Hva mer kan man ønske seg? 

Da jeg kom inn igjen, tok jeg meg en god dusj og laget frokost. Deretter vasket jeg litt klær, før jeg tok en tur ut i hagen, for å få litt morgensol på kroppen.

I kveld skal vertsmor og jeg på et spennende basketball arrangement, noe jeg gleder meg veldig til. Nå derimot er det rydding og pakking som står på planen! Fra og med i dag er det nemlig noe som skjer HVER ENESTE dag, helt til dagen før jeg flyr hjem igjen. I morgen skal jeg nemlig ha en stort avskjedsparty her hos oss (noe vi har mye å gjøre klart til), på søndag er det footy-dag og så reiser vi avgårde på road trip på mandag, og kommer ikke hjem før sent på onsdag. Så er det torsdag, hvor jeg må få stenge alle bankkontoene jeg har her osv. før vi har familie avskjedsmiddag on kvelden. Og så er det fredagen, min aller siste dag i Australia... 

Men men, jeg får komme meg i gang med ryddingen! Vi snakkes :) Ha en strålende fredag! 

 

 

♥Skal du noe kjekt i helgen?

♥Hvordan er været hos deg i dag?

♥Er du interessert i basketball?

 


#blogg #hverdag #helg #fredag #trening #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 09:58

FOR en kveld jeg hadde i går!! Alexa og familien hennes inviterte meg med på en meksikansk aften inni byn, og vi hadde virkelig tidenes "fiesta"! Moren til Alexa hadde besøk av en av venninnene sine fra England, så vi var hele 6 glade "meksikanere" på eventyr. Restauranten var SÅ stilig, kelnerene var utkledd, alle fikk sombreroer og maten var f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.


Jeg hadde heldigvis kameraet med meg, så i dag har jeg mange artige bider å vise dere :) Som hovedrett gikk jeg for en utrooolig smakfull kylling burrito, mens Alexa gikk for en enchilada. Til dessert delte Alexa, søsteren hennes og jeg to MAGISKE desserter. 

Det er så mye som skjer på tiden, at dagene flyr! Ni dager har jeg igjen nå, bare NI DAGER! Alle klærene mine ligger pakket i kofferter og en stooor boks på gulvet mitt, og alt føles veldig merkelig. Jeg prøver å få gjort så mye som mulig disse siste dagene. 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Er du glad i meksikansk mat? Har du en favoritt meksikansk rett?

 

 

#blogg #hverdag #mat #meksikansk #bilder #reise #australia #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 13:52

I dag har det vært full sol igjen, så da jeg hadde fått dagens treningsøkt overstått og hjulpet vertsfar med å sette sammen noen bokser, pakket jeg strand-bag'en og satte kursen mot stranden. Der nøt jeg solskinnet i vel to timer, før jeg syklet hjem igjen. Strandlivet, jeg bare ELSKER det! Å tenke på at jeg bare har 10 små dager igjen her, gjør meg veldig trist. Feiringen av vertsbror i går var veldig koselig. I kveld skal jeg også ut, denne gangen sammen med Alexa og familien hennes. Det er meksikansk-aften som står på planen, og jeg gleder meg SÅ masse!!! Det er så trist å tenke på at jeg må forlate alle disse fantastiske menneskene, men jeg må bare prøve så godt jeg kan å ikke la det ødelegge den siste tiden min her. Jeg er trossalt heldig som faktisk har fått muligheten til å bli kjent med de!!

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Skal du noe kjekt i dag?

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #strand #sol #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Heisann!♥

//lokal tid: 09:18

Hjemme er det vel midt på natten nå. Her har klokken akkurat blitt ni, og jeg sitter her i sofaen med en kopp te, helt herlig utslitt i hele kroppen, etter en utrolig god morgenøkt. Jeg har hatt et par dager hvor jeg liksom ikke har hatt den ekstra energien jeg trenger for å få gjennomført de skikkelig gode øktene, men i dag følte jeg meg endelig på topp igjen! 

I går hadde vertsbror bursdag, så i kveld skal hele familien ut å feire på "Little Caesars", en veldig fin pizza restaurant nede på marinaen. Ellers vil jeg bare nyte dagen så godt som mulig, jeg har trossalt bare 11 dager igjen her! Åh, det er så crazy å tenke på!! 

 

 

♥Er du fortsett våken?

♥Har du hatt mye energi i det siste?

 


#blogg #hverdag #tirsdag #trening #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 19:25

For noen dager siden, fikk jeg spørsmål av en søt leser om jeg kunne lage et slik "50 spørsmål" innlegg, som har vært populært blandt andre bloggere den siste tiden. Denne leseren mente nemlig at dette var en veldig god måte for henne som leser, å bli litt bedre "kjent" med meg. Hvorfor ikke? tenkte jeg, og satt i gang med disse 50 spørsmålene som alle snakker om. Jeg fant ut at 50 spørsmål på en gang, var litt i meste laget, så jeg begynte med de 25 første i dette innlegget.


 

1. Hvor gammel er du om 5 år?

Om 5 år er jeg 22 år! Wææ, DET er skremmende å tenke på! 

 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?

Alexa♥, og selvsagt vertsfamilien min.

3. Hvor høy er du?

157.5 cm, ikke så mye å skryte av, haha!
4. Hvilken film så du sist?

 Maleficent, i går, sammen med vertsmor.

 

5. Hvem ringte du sist?

 Vertsmor. 

 

6. Hvem ringte deg sist?

 Alexa på Facetime, haha!

 

7. Hva stod det på den siste SMS'en du fikk?

 Ok :) Jeg ser på det.

 

8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS?

Sende SMS, helt klart! Jeg tror jeg må være verdens kleineste person å ringe, jeg vet aldri hva jeg skal si og ender bare opp med å være superklein, haha.

 

9. Hva er ditt favorittsted?

Stranden! Hvit sand, sol, varme, salt luft, varmt vann, lyden av bølger... Åh♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst?

Trafikkork. Jeg mener, hva er mer bortkasting av livet enn å sitte i trafikkork...

 

11. Når så du moren din sist?

Åh, det er lenge siden det!! 1. juli var datoen da jeg klemte "hadet" til den fine familien min, på Flesland. Jeg kan nesten ikke vente til jeg ser dem igjen (om UNDER to uker, wiii!)!

12. Hvilken øyenfarge har du?

Grønn.

 

13. Hvilken julasang er din favoritt?

Hmmm, jeg elsker alle julesanger, og generelt alt som har med jul å gjøre. Men "White Christmas" er en sang som er høyt på listen!

 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt?

Gift♥

 

15. Når våknet du i dag?

 05:50

 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

Hmm, om 10 år er jeg 27 år. Jeg håper at jeg er ferdig med utdannelse og har fått meg en god jogg som jeg trives i.

 

17. Hva skremte deg om natten som barn?

Mørket og lukkede dører. 

 

18. Hvilket youtubeklipp fikk deg til å le sist?

DETTE klippet får meg ALLTID til å le. 

 

19. Hva er din beste egenskap?

Jeg er ganske sta, noe som har hjulpet meg i mange situasjoner.

 

20. Hva er din værste egenskap?

Haha, som nevnt i forrige spørsmål er jeg sta, og det er ikke alltid positivt...

 

21. Sover du med eller uten klær?

Jeg tror jeg er over gjennomsnittet glad i søte pyjamaser, SPESIELT fluffy pyjamaser. Så om det ikke er alt for varmt, finner du meg nok i en fluffy pyjamas, haha!

 

22. Hvor mange puter har du i sengen?

Her i Australia har jeg 3, men hjemme hadde jeg så mange at jeg nesten ikke hadde plass til meg selv! Jeg ELSKER puter!

 

23. Hva er det rareste du har spist?

Jeg har spist mye rart, men fairy bread var VELDIG rart. 

 

24. Har du stasjonær eller bærbar data?

Bærbar. 

 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?

FLUFFY SOKKER. Haha!

 

 

♥Hva syntes du om innlegget?

♥Har vi noe til felles?

 


#blogg #hverdag #helg #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #50spørsmål
Hei og god dag!♥

//lokal tid: 17:25

Endelig, ENDELIG kom solen tilbake! Med bare 12 dager igjen i Australia, vil jeg ikke miste EN ENESTE solstråle! Så da morgenøkten var i boks, ringte jeg Alexa om hun ville bli med meg en veldig impulsiv tur til stranden. Og det ville hun! Så fra 11 til 2 stooor koste vi oss i solskinnet, med sand mellom tærene og vind i håret. Åh, strand-livet er HERLIG! 

Jeg er så glad for at jeg har Alexa her i Australia, vi har det så artig sammen. Vi prøver å skape så mange fine minner som mulig før jeg reiser, noe jeg synes vi har vært veldig flink til den siste tiden! 

Det ble selvsagt knipset noen bilder i dag:Resten av dagen har gått til pakking, pakking og mer pakking. Jeg bestemte meg for å prøve å pakke ned alt som skal bli med meg hjem, og må si at det var like ille som jeg hadde fryktet... Så nå ser det ut som om NOK en boks må sendes hjem med skip. Men det er jo alle minnene mine fra Australia det er snakk om, og de er veldig viktig for meg. 

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Hadde du en god helg?

♥Skal du noe kjekt denne uken?

 


#blogg #hverdag #mandag #strand #sol #reise #bilder #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

//lokal tid: 18:02

Jammen meg ble en grå regnværsdag om til en super, duper koselig dag sammen med Alexa. Egentlig skulle vi jo ut på søndagstur, men været var bare så grusomt at vi bestemte oss for å finne på noe innendørs isteden. 


Klokken 10 kom Alexa å plukket meg opp i den lille blå bilen sin, før vi satte kursen mot marinaen. I lengre tider har vi hatt planer om å ta turen til en veldig spesiell restaurant som heter San Churro. Der er de nemlig spesialister på "Churros", en rett som Alexa mente at jeg MÅTTE få med meg før jeg reiser hjem igjen til Norge. 

På San Churro stooor koste vi oss med fantastiske churros dyppet i smeltet sjokolade og varm chai latte i søte kopper. 

Da vi hadde kost oss med både god mat og drikke, var klokken nesten blitt 11, og butikkene åpnet. Vi satt oss derfor i bilen igjen, og kjørte til Joondalup shoppingsenter. Der løp vi rundt i timesvis, men hadde det kjempe koselig. Jeg er SÅ glad, fordi jeg fikk ALLE avskjedsgavene til vertsfamilien under kontroll. I tillegg fikk jeg tak i alt jeg trenger av bagasjelapper osv. til den lange hjemreisen. Hjemreisen som kommer om bare 13 DAGER (!!) ...

Jeg var ikke hjemme igjen før i tre-tiden, og var da rimelig gåen etter så mange timer med shopping, haha. Jeg kommer til å savne Alexa så utrolig mye når jeg reiser hjem, men jeg er glad for at vi har utnyttet den siste tiden så godt, og gjort så mye kjekt sammen. 

 

 

♥Har du spist Churros før? Hva synes du om det?

♥Hvordan har du det i dag? Er været bra hos deg?

♥Skal du noe kjekt i løpet av dagen?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #shopping #kos #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 08:58

I går kveld, rett etter at jeg hadde publisert innlegget på bloggen, ble det gjort en overraskende endring i planene. Siden vertsfar gikk ut på jakt med vennene sine, syntes vertsmor at hun og jeg kunne gå ut å spise middag/kvelds, så da gjorde vi det. Vi endet opp med å gå på Grape Vine, en restaurant som aldri skuffer. 


I dag våknet jeg opp til NOK EN DAG MED STORM! Åh, det er SÅ frustrerende! I en uke har det regnet konstant nå, noe som nesten aldri skjer her i Australia. Men selvfølgelig måtte det skje akkurat nå når jeg bare har 13 dager igjen på utveksling... Menmen.

Jeg kom meg likevel i treningsklærne da jeg våknet, og fikk gått meg en god tur på vel to timer (i regnet...). Det føltes ikke så godt da jeg var ute, men da jeg kom inn igjen til den varme, varme dusjen, ja, da føltes det jammen meg godt!

Det er jo søndag i dag, så egentlig skulle Alexa og jeg ut på søndagstur. Men siden været bare blir værre og værre, bestemte vi oss heller for å ta en shoppingdag i dag. Siden det er søndag, åpner ikke butikkene før 11. Men klokken 10 kommer hun å plukker meg opp i den lille bilen sin, slik at vi kan gå ned til en av kafeene på marinaen å nyte en god, varm kopp kaffe og litt mat, før vi setter i gang med handlingen. 

 

♥Hvordan har helgen din vært til nå?

♥Er du glad i å gå på shopping?


#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #shopping #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

//lokal tid: 17:34

Da går lørdagen mot slutt her i Australia, og jeg har hatt en veldig god dag. I dag har jeg faktisk fått sett SOLEN i mellom regnbygene, noe jeg ikke har gjort på nesten en uke. For første gang på evigheter fikk jeg også løpt min vanlige morgentur UTEN regnjakke, noe som var f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.


På torsdag var jeg jo i dyreparken med Alexa og hennes familie, og derifra hadde jeg så mange bilder at jeg måtte dele inn i flere innlegg. Bildene jeg gledet meg mest til å vise sparte jeg (selvsagt) til sist, så her kommer (endelig) bildene fra mitt første møte med EKTE KOALAER! Jeg er ganske sikker på at dette må være en av verdens aller søteste dyrearter, jeg mener, se på de da!! Så fredelig, så avslappet, så fluffy...Viste du at koalaer sover i opp til 20 timer HVER ENESTE DAG? Jeg synes jeg sover mye liksom, men sammenlignet med koalaer er jeg selve natterangleren! ;)

 

 

♥Hvordan har du det i dag?

♥Har du sett en ekte koala før? Hva synes du om de?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #dyrehage #reise #bilder #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 11:15

I går kveld var det tid footy kamp igjen, og vet dere hva? West Coast Eagles, laget vi heier på, knuuuuste det andre laget! Hele 131-62 endet stillingen på, noe som virkelig er en solid seier!

Siden vi hadde noen ekstra biletter, ble Alexa med vertsmor og meg, og det var utrolig kjekt. Det var faktisk Alexa sin aller første footy kamp, men jeg tror hun likte det godt. Jeg knipset noen kjappe bilder fra kampen, så her kan dere få en aldri så liten smakebit fra kvelden:

Nå har jeg akkurat kommer hjem fra en veldig koselig kaffe-tur til Dôme, sammen med områderepresentanten min. Hun kom for å si hadet i dag, og det var da det slo meg for fult at jeg faktisk bare har TO uker igjen på utveksling!! TO UKER! Det er ikke lenger enn en sydenferie jo! Jeg prøver så godt jeg kan å nyte hver eneste dag, men været er litt skuffende. I nesten en uke nå, har det bare regnet og regnet og regnet... Ikke ser det ut som om stormen har tenkt å gi seg med det første heller.

Menmen, jeg kan jo fortsett nyte Australia. Det blit bare LITT kjipt å komme hjem igjen BLEIK, istedenfor med en fin sommerbrun hud, haha! Vel og merke er det jo faktisk langt utpå høsten her i Australia, så litt regn må jeg vel nesten bare regne med ;)

 

♥Hva er planene dine for i dag?

♥Hvordan er været der du befinner deg?

♥Skal du noe spesielt denne helgen?


#blogg #hverdag #helg #lørdag #sport #bilder #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg, og god fredag!♥

//lokal tid: 13:31

Her kommer del to av bildene fra turen jeg hadde til dyreparken med Alexa og hennes familie i går. Jeg fikk sett og opplevd så mye nytt og spennende, at alt har fortsett ikke sunket helt inn enda. 

↓ En wombat! 
↓ Emu

I dag er det footy dag, og Alexa skal bli med vertsmor og meg på footy (australsk fotball) kamp. Jeg tror dette kommer til å bli en helt fantastisk ettermiddag/kveld! Det eneste som er litt kjipt at uværet har fortsett ikke gått over (!!), så at vi kommer til å bli våte, det er ganske så sannsynlig. Men vi har pakket med oss både regnjakker og bossekker til å ha over beina (haha!), så vi skal være ganske så forberedt! 

Selv om det har vært et ukoselig vær i hele dag, har jeg likevel fått gjennomført to veldig gode treningsøkter ute i løpet av morgentimene. Ja, det å trene ute i dårlig vær kan være ganske kjipt, men den følelsen man får når man endelig kommer inn igjen og kan nyte en laaang, vaaarm dusj, den følelsen er bedre enn det meste. 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #sport #bilder #dyrehage #reise #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

//lokal tid: 20:10

Tidligere fortalte jeg om den vellykkede turen jeg hadde til dyreparken i dag, sammen med Alexa og hennes familie. Siden jeg bare kan laste opp x-antall bilder i hvert innlegg, må jeg dele opp bildene jeg tok i dag i et par deler. 

Dagens høydepunkt i dyrehagen må helt klart ha vært å få mate de søte kenguruene, så del en tenkte jeg at fikk bli bildene fra akkurat dette. 

Det morsomste av alt, var at jeg ble faktisk BITT av en av de hvite kenguruene, haha! Da jeg ikke hadde mer pellets igjen, ble den rett og slett så fornermet at den bet meg i armen! Heldigvis hadde jeg regnjakken på meg, så det var ikke for vondt. Men at jeg kjente det, det skal jeg love deg, haha! 

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli klar for å ta kveld. Det har vært en lang dag, med mange nye inntrykk, og slike dager tar litt ekstra på :) I morgen er det footy dag, og Alexa skal bli med vertsmor og meg på kamp, så det gleder jeg meg MYE til! 16 dager har jeg igjen på utveksling, og jeg er klar for å nyte hver eneste dag!

 

♥Har du møtt en kenguru før?

♥Har du blitt bitt av et merkelig dyr før?


#blogg #hverdag #bilder #dyrepark #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 16:10

For et opplevelsesrikt og kjekt døgn jeg har hatt, siden siste innlegg jeg postet! I går ettermiddag tok jeg jo turen til Alexa, der jeg skulle overnatte. Vi hadde først en helt utrolig koselig kveld med både kjekke program på TV'en og tacokvelds, før vi våknet til en (om mulig) enda bedre pannekakefrokost. Etter pannekakefrokosten var det noe ENDA mer spennende som stod på planen, nemlig en tur til "Carversham Wildlife Park"!! Der fikk jeg sett og opplevd så utrolig mye nytt, og jeg er så takknemlig for at Alexa og familien hennes tok meg med til denne dyreparken.

Det jeg er mest redd for i hele verden tror jeg må være slanger, men vet du hva jeg gjorde i dag? Jeg så frykten i øynene, og bestemte meg for å HOLDE en pytonslange!! Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke vært så skremt på så lenge jeg kan huske, men av og til er det artig å trakke utav komfortsonen. Er du enig?

Alexa knipset noen bilder da søsteren hennes og jeg fikk holde den ekle, ekle pytonslangen. Går det kaaaanskje an å se at jeg er litt skeptisk? Hahaha!
Jeg har SÅ mange bilder å vise dere fra i dag, men jeg kan ikke laste alle opp i et innlegg. Jeg skal laste opp litt flere senere i kveld, men nå må jeg nesten gå. Jeg håper du får en strålende torsdag, vi snakkes! :) 

 

 

♥Har du vært i dyrepark? Hvor og når? Og hva synes du?

♥Hva synes du om slanger? Har du noen gang holdt/tatt på en?

 

 

#blogg #hverdag #bilder #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #dyrepark
God morgen til deg!♥

//lokal tid: 13:37

I dag tidlig bestemte jeg meg for at regnet ikke skulle stoppe meg fra å få gjennomført en solid morgenøk. Så jeg kastet meg i treningsklærene og la ut på tur i stormen.

Egentlig hadde jeg bare tenkt å ta en kort økt, men det var så friskt å løpe i stormen at jeg løpte jammen meg hele 15 kilometer!! Jeg var helt kliss gjennomvåt da jeg kom hjem, men det gjorde egentlig ingenting, fordi temperaturen her er fortsett veldig behagelig. Og den følelsen jeg satt igjen med da! Ingenting er bedre enn å komme hjem helt utslitt fra en treningsøkt!

Ellers har formiddagen for det meste gått til en rolig tur med Pup i parken (vi var så heldig å ha oppholdsvær hele turen), lunch med vertsmor og litt pakking. I ettermiddag skal jeg nemlig til Alexa på en koselig sleepover, før vi tar turen til en villdyrspark hvor vi skal ha piknik i morgen, så da hadde jeg litt av hvert jeg måtte passe på at jeg hadde klart.

↑ En kliss våt meg etter 15 km i regnet, og en super happy Pup klar for tur i parken ↑

 

 

♥Har du planer om å trene i dag?

♥Synes du det er oppfriskende å være ute i regnvær, eller synes du bare det er kjipt? Haha!

♥Skal du noe spesielt i dag?

 

 

#blogg #hverdag #trening #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

//lokal tid:14:49

Hjemme i Norge har vel hverdagen startet igjen for de fleste? Her i Australia er det fortsett skoleferie, noe som er absolutt HERLIG! Jeg våknet opp i dag tidlig til regn som trommet mot taket, og la meg til å sove en time videre. F.a.n.t.a.s.t.i.s.k.!

Det har stort sett regnet i hele dag, men jeg har likevel klart å komme meg ut på to lengre turer. Regn eller ikke, en dag uten frisk luft er noe av det værste jeg vet, så da var det bare å finne frem regnjakken igjen. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær, er det ikke det de sier? ;)

Utenom de to turene ut i dag, har jeg bare gjort et par slike små ting som å vaske litt klær, rydde litt på rommet, holdt vertsbror litt med selskap mens han måtte jobbe på en motor i garasjen vår og blitt med vertsmor på noen kjappe ærend. Jeg har faktisk noe planlagt hver eneste dag fremover helt til neste onsdag, så en dag uten så mye på planen var egentlig ganske herlig...

Her det bare regner og regner og regner, sitter jeg å lengter meg litt tilbake til strand turen jeg hadde på søndag, da det fortsett var full sommer. Her i Australia skifter været virkelig fortere enn noen annen plass jeg har vært!!


I kveld er det familie kveld, så om ikke så alt for lenge skal vertsmor og jeg begynne å stelle i stand det som trengst av mat og annet. 18 dager igjen i Australia, jeg blir helt skremt når jeg tenker på det! På en måte har jeg bare lyst å reise hjem NÅ, jeg savner alle så mye, men samtidig klarer jeg ikke en gang tanken på å måtte forlate dette herlige landet!!

 

 

♥Har du begynt på skole/jobb i dag?

♥Hvordan er været hos deg?

 


#blogg #hverdag #helg #ferie #bilder #trening #reise #perth #australia #explorius #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia 
Hei på deg♥

//lokal tid: 17:17

Da går påsken mot slutten, og det er mandag; IGJEN. Nå må jeg si at dagene flyyyr virkelig, og da jeg fant ut at det bare er 19 dager (!!!) igjen av utvekslingen min, da ble jeg virkelig skremt altså. 


Men en ting jeg er veldig bestemt på, er å få det meste utav hver eneste dag jeg har igjen her i Australia. Så dagene mine er veldig travle for tiden, men veldig kjekke! I dag startet dagen med en helt fantastisk herlig løpetur langs kysten, etterfulgt av en powerwalk i nabolaget. Ingenting i verden får meg til å føle meg bedre, enn å starte dagen på en slik fresh måte. 

Da jeg hadde kommet meg hjem igjen, og fått tatt meg en dusj, satt jeg meg ned for å se en film på TV med vertsmor og vertsfar, før jeg ble med vertsmor på storhandling på The Wanneroo Markets. Da vi kom hjem fra markedet, og fått stablet alle innkjøpene i kjøleskapet, bestemte vi oss for å finne et sted å spise lunch. Hele 5 forskjellige steder skjekket vi ut, før vi ENDELIG fant noe som både var åpent og fristet, haha! Restauranten vi endet opp med til slutt var Dôme nede på Mullaloo. Der bestilte jeg meg en utrooolig god gresskar sandwich! Smørbrødet var oppvarmet, og inneholdt grsskar, spinat, fetaost og pesto. Tro det eller ei, det var S.Å G.O.D.T.Vi satt å kosts oss vel og lenge på Dôme, før vi satte kursen hjemover. Jeg bestemte meg for å finne frem treningsklærene igjen da vi kom hjem, for å legge ut på en tur langs stranden. I dag har det vært en dag fylt med truende skyer, men ingen regn (enda hvertfall). Selv om det var helt overskyet, fikk jeg meg en HERLIG lang tur lags strandkanten. Jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne disse strendene, så jeg vil ikke kaste bort en eneste mulighet til å nyte den nydelige hvite sanden eller den herlige salte luften. 

Det er morsomt at jeg nettop skrev at det ikke har vært noe regn her i dag, fordi akkrat i bildene ble lastet opp nå, åpnet himmelen seg og regnet høljer nå ned. Men men, hva gjør vel det, når jeg kan sitte inne med en god varm kopp med te og et fluffy varmt teppe?

Jeg håper du får en fiiin dag, vi snakkes :)

 

♥Skal du noe kjekt i dag?

♥Når begynner du på skole/jobb igjen?#blogg #hverdag #helg #mandag #påske #ferie #trening #mat #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid:16:09

Denne søndagen kan jeg absolutt ikke klage på altså! Dagen startet med et aldri så lite påskeegg, før jeg la ut på en morgentur i den friske, friske morgenluften. Da jeg kom hjem igjen, lå fortsett de andre å sov, så jeg listet meg i dusjen, før jeg begynte å rydde stille i klesskapet mitt. Planen var å få en liten oversikt over hva og hvor mye jeg må få plass til i kofferten hjem, men jeg må si at jeg fort fant ut at jeg har MYE mer å ta hjem enn jeg trodde...

Da klokken ble 9, kom Alexa å plukket meg opp i den lille bilen sin, klar for søndagstur. Denne søndagsturen var utroolig kjekk (som alltid), men også veldig annerledes fra de andre turene vi har hatt, langs kysten. I dag tok vi nemlig turen til Mathilda Bay, en utrolig fin løype inni byen, langs Swan River. Godt over 10 km ble turen på, noe vi begge syntes var veldig herlig, etter en lang påske med litt (for) mye påskegodt... Haha! 

Jeg hadde kameraet med meg på turen, så jeg har en hel haaaaug med bilder jeg vil vise dere :)↓ Hva jeg egentlig gjør her, lurte jeg veldig på når jeg så igjennom bildene, haha!
↓ Plutselig kom båten vi var på River Cruise på forrige fredag forbi! 

↓ Meg fremfor en statue som ifølge Alexa alltid blir kledd ut, haha!

↓ Alexa fremfor et meget spesielt naust.↓ Jeg blir ALDRI vant til synet av svarte svaner...

Da jeg kom hjem fra turen i halv ett tiden, syntes jeg at været fortsett var for fantastisk til å tilbringe resten av dagen innendørs, så jeg fant like gjerne frem bikinien og sykkelen, og syklet ned til stranden. Langs strandkanten gikk jeg meg enda en tur på vel en time, der jeg nøt solen, sanden og lyden av bølgene, før jeg syklet hjem igjen. Nå har jeg akkurat kommet utav dusjen, og jeg kjenner at en rolig kveld i sofaen skal faktisk bli veldig godt :))

 

Har du noen spesielle planer for i dag?

Har du vært på tur i påsken?

Hvordan er været der du befinner deg i dag?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #påske #ferie #tur #trening #reise #perth #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 17:29

Her i Australia begynner det å gå mot kveld, og jeg må si at jeg har hatt en veldig fin dag.

Dagen startet med en effektiv morgenøkt, før jeg måtte oppom senteret for å gjøre noen små ærend. Shopping antrekket mitt synes jeg var ganske så fresht i dag, jeg har nemlig fått meg en ny rosa zebra klokke, som matcher de rosa leopard skoene mine meget godt :)

Da jeg kom hjem fra senteret, satt jeg meg ned å så en koselig film sammen med vertsmor, før vi tok turen opp til restauranten "Grapevine", der vi spiste en suuuper god lunch. 

↓ Bruschetta og kyllingsalat. Mmmm...

Da vi kom hjem fra lunchen vår, satt jeg meg litt ned, før jeg gikk ut på en herlig ettermiddagstur i nabolaget. Åh, disse omgivelsene, og ikke minst, DETTE VÆRET kommer jeg til å savne SÅ mye!!

Da jeg kom hjem fra tur, ble jeg med vertsmor opp til senteret for gang nummer to i dag, for å få tak i noe kjøtt og brød til et party vertsbror har i kveld. Deretter satt vi i gang med å skjære opp brød, kutte opp kjøtt, lage ulike dipper, sauser osv., noe vi akkurat ble ferdig med. 

Nå har jeg tenkt å bare nyyte resten av lørdagskvelden. Jeg vil ta meg en lang dusj, finne det gode fluffy teppet mitt og kanskje til og med ta en ansiktsmaske? Hmm, det høres ganske perfekt ut spør du meg...

Jeg håper du har hatt en strålende påske til nå, og at du får en super lørdag. Vi snakkes! :)

 

 

♥Hva er dine planer for i dag?

♥Har du hatt en fin påske til nå?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #reise #perth #ferie #påske #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//lokal tid: 18:29

FOR en dag! Dagen startet med en herlig morgentur langs kysten, etterfulgt av en aldri så liten lårøkt i parken. Deretter fikk jeg ryddet og kastet ut ALT av skolesaker som ikke måtte bli med hjem igjen til Norge. Da jeg var ferdig med ryddingen, var det tid for å gjøre meg klar til påske-pikniken Alexa og familien hennes inviterte meg med på. Hele 14 stykker var vi, som rigget oss til midt i Trigg Beach parken. Jeg hadde kameraet med meg, så det ble selvsagt noen bilder! :)


Jeg var hjemme igjen i 4 tiden, og hadde bare en liten pause, før jeg gikk ut på en lengre ettermiddagstur til Mullaloo. Det begynner å gå opp for meg at alt dette, det reiser jeg fra om bare TRE UKER, så jeg vil nyte hver eneste dag så godt som mulig. 

Nå ruller "Family Feud" på skjermen, så jeg får klappe igjen PC'en. Jeg håper du får en grådig god dag :)

 

 

♥Har du noen spesielle påske-tradisjoner?

♥Hva er planene dine for i dag?

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #påske #ferie #mat #bilder #reise #australia #perth #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits