Heisann!♥

 

 

 

Dette innlegget har jeg gruet meg så mye til å skrive, men nå må jeg bare. De siste ukene (månedene egentlig) har jeg hatt det så grusomt travelt, at jeg har rett og slett gått rundt med konstant dårlig samvittighet for at jeg får gjort så lite med bloggen. Jeg er en sånn person som liker å enten gjøre ting 110% eller ikke i det hele tatt. Og de siste ukene har jeg bare ikke hatt kapasitet til å gi de 110%, noe jeg synes har vært utrolig dumt. 

 

 

De neste månedene har jeg både en russetid og en enda mer hektisk eksamensperiode fremfor meg. Disse månedene vet jeg at jeg ikke kommer til å få den tiden jeg vil ha til bloggen, og har derfor bestemt meg for at jeg skal ta en bloggpause. Til jeg er ferdig med siste eksamen i slutten av juni, vil det derfor ikke være noe nytt å finne her på bloggen. Dessverre. 

 

 

Pausen vil likevel ikke si at jeg aldri kommer tilbake! Denne bloggen har gittt meg mye, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg koser meg med denne hobbyen. Hver eneste dag får jeg en hel haug fantastiske kommentarer, og jeg ville aldri vært de foruten. Å motta så mange fine ord, fra så mange skjønne lesere, er helt klart noe jeg kommer til å savne i hverdagen min. Likevel er jeg nødt å prioritere resten av det som hører med i livet som 18 åring, eksempelvis eksamenslesing. Jeg har satt meg veldig høye mål karaktermessig, og for at jeg skal klare å nå de målene, må jeg bare nedprioritere bloggen. 

 

 

Jeg håper likevel at nettopp du vil klikke deg inn på bloggen min når sommerferien kommer, for å se etter nye livstegn. Denne sommeren har jeg nemlig helt utrolig mye spennende på planen, og håper dere vil være med på den reisen med meg. 

 

 

Men for nå, tusen, tusen takk for at du har tatt deg tid til å følge meg. Hver eneste kommentar og hvert eneste ord, det har gitt meg så mye glede. Måtte du få en strålende vår, så håpes jeg at vi snakkes igjen i juli! Stor klem♥

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag våknet jeg klokken ti over 7, helt sikker på at jeg hadde forsovet meg til skolebussen. Etter 2-3 sekunder skjønte jeg heldigvis at det var lørdag, og måtte nesten le litt av meg selv. 

 

 

 

Etter som jeg likevel var våken, stod jeg opp etter en liten stund og laget meg en god frokost. Nå sitter jeg å koser meg med en morgenkaffe, mens jeg planlegger dagen jeg har fremfor meg. Det er mye skolearbeid på planen, men litt gøy vil jeg unne meg innimellom. Faktisk tror jeg at jeg vil starte dagen med en aldri så liten fjelltur når kaffien er drukket. Høres ikke det ut som en god plan vel? 

 

 

 

 

//Today I woke up ten past 7, absolutely sure that I had overslept for school. After 2 to 3 seconds I remembered that it was Saturday, and had to laugh at myself. 

 

 

 

As I was already awake, I went downstairs to make myself a nice breakfast. At the moment I'm drinking my morning coffee, as I'm planning my day. I have a lot of school work to do, but I also want to make time for something fun. Actually, I think that I might go for a short hike in the mountains when I'm done with my coffee. Didn't that sound like a nice plan?

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva skal du i dag?♥

♥Har du oppleve å tro at du har forsovet deg, men så er det egentlig helg?♥

 

 

 

 

//♥What are you up to today?♥

♥Have you ever had the feeling that you overslept, to find out it was weekend?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

For tiden går hver eneste dag opp i skole, lesing, trening, lesing og mer lesing. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg satt meg ned i sofean, uten å måtte lese noe mer før jeg kvelden kom. Det er ikke akkurat noe gøy, men som jeg stadig sier, så vil det nok bli verdt det til slutt!

 

 

 

I de små pausene jeg unner meg, finnes det likevel ting som får meg til å holde motivasjonen oppe. Slike ting er hovedsaklig gode minner jeg ser tilbake på med et smil, og for tiden, er det spesielt den fantastiske turen jeg hadde til Praha, som pusher meg videre. Den turen bestod kun av gode minner (haha, sett bort ifra de litt såre føttene etter all spaseringen på brostein), og bare tanken på turen får meg alltid i godt humør! Av den grunn tenkte jeg å legge ved et par bilder fra Praha, som alltid får meg til å trekke på smilebåndene! :)  

 

 

 

 

 

//At the time every day is filled with school, studying, training, studying and more studying again. I can actually not even remember the last time I sat down, without having to read anything when I got up again. It's not too fun, but as I keep telling you, I'm sure it will be worth it in the end! 

 

 

 

In the short breaks that I actually allow myself, beautiful memories help me find the motivation. Those memories push me forward, and the trip I had to Prague with my lovely grand parents earlier this spring, never fail to make me smile. Therefore I thought to share some of the pictures from the trip we had, before I go to bed. Good memories, it's one of the most beautiful things we have in life! :)  

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Hva får deg til å smile?♥

 

 

 

 

//♥What makes you smile?♥

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

I går ble det aldri noen tid til å stikke innom, etter som jeg satt å pugget 90% av hele ettermiddagen, og de 10 siste prosentene ble brukt til bursdagsfeiring av lillebror, samt en etterlengtet treningsøkt.

 

 

Puggingen var til dagens heldagsprøve, som for så vidt gikk ganske bra. I morgen er det enda en ny prøve på planen, så det blir ikke en særlig spennende ettermiddag i dag heller.

 

 

All lesingen tar nesten knekken på meg, men når jeg ser resultatene jeg får, og ser mulighetene til å komme inn på drømmestudiet til høsten, så klarer jeg likevel å holde ut. Så vidt? Men det er vel akkurat nok?

 

 

 

//Yesterday I didn?t have any time for the blog, as I spent 90% of my afternoon studying. The other 10 percentages I spent celebrating my little brothers birthday, in addition to complete a short workout.

 

 

The studying was for todays major test, a test that actually went pretty good. Tomorrow it?s time for a new test, so I guess I won?t do much else than to study today either.

 

 

All the studying nearly kills me, but when I look at the results I get from it, and how close I am to getting in on my dream university, I keep going.


 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Det er på sånne dager, der motivasjonen er vanskelig å finne, at små gleder kan glede så stort. I går kom mine kjøre besteforeldre hjem fra Danmark, og med seg hadde de to vidunderlige plater mørk sjokolade til meg. Det aller beste jeg vet! Et knekk eller to skal jeg jammen meg unne meg i kveld, selv om det ikke er helg... :) 

 

 

//It's on days like this, when the motivation is hard to find, that little things can mean so much. Yesterday my lovely grandparents came back from Denmark, and in their suitcase they had brought home two wonderful dark chocolates to me. I LOVE dark chocolate! I know it's not weekend yet, but I sure will have a bit tonight... :) 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

 

 

 

 

 

 

Har du det travel for tiden?
Hva gjør du på i dag?

 

 

 

 

 

 

//Are you busy at the moment?

What are you up to today?

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Nok en ny uke er i gang, og jeg kan nesten ikke tro hvor fort tiden går. Denne helgen tok slutt alt for tidlig... 

 

Etter en fin helg med strålende sol, våknet jeg opp til at regnet slo mot vinduet i dag. Heldagsprøve i rettslære stod også på planen, så jeg kan fortelle deg det at jeg ikke akkurat følte meg for motivert til å ta fatt på den nye uken. Men nå er heldagsprøven overstått, og været har klarnet en hel del opp! Så nå føles ikke mandagen fullt så grå lenger. 

 

 

Før jeg løper til bussen, tenkte jeg å dele et par bilder fra den herlige søndags formiddagen jeg hadde. Jeg bestemte meg for å utnytte det nydelige været, og tok med meg både kaffe, smoothie og bolle ut i solen. Åh, måtte sommerferien komme veldig snart, for slike formiddager ønsker jeg meg flere av!

 

 

 

 

//Another week has started, and I can't believe how fast the time flies. This weekend was way too short... 

 

 

After a lovely weekend, with the sun shining all day long, I woke up to the rain beating against my window this morning. I was also very aware of the major law test we were having on school today too, so you can say that I wasn't too excited for the new week. Anyway, no the test is over and the weather has actually improved! In other words, the Monday doesn't seem that grey anymore. 

 

 

Before I run to catch the bus, I thought to share a few pictures from the lovely Sunday morning I had. I decided to enjoy the great weather, and brought both coffee, smoothie and a bun outside. Oh, may the summer come quick, because these moments, I need more of them!

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

 

♥Hvordan var været hos deg i helgen?♥

♥Skal du noe gøy denne uken?♥

 

 

 

 

//♥How was the weather at your place this weekend?♥

♥Are you doing anything fun this week?♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

Gårsdagen ble plutselig til en så koselig dag, da jeg ble invitert på årets første grilling, etterfulgt av en tur til øyens eneste utested. Der møtte jeg mange kjente, og koste meg så mye at jeg ikke kom meg hjem før i de tidlige morgentimer. Litt redusert har jeg derfor følt meg denne formiddagen, men etter en kveld med så mye latter, så var det absolutt verdt det. 

 

 

 

 

//Yesterday took such a nice turn, when I was invited to the first BBQ of the year, followed by a trip to the local pub. There I had so much fun, and didn't get home until the early morning hours. I was therefore a bit tired this morning, but after a night with that much laughter, it was absolutely worth it. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeg leser som en gal i dag, etter som jeg har 2 store heldagsprøver og 1 viktig vanlig prøve denne uken. Likevel tenkte jeg å bruke denne "lesepausen" til å dele et par outfit bilder med dere. Bildene fikk jeg knipset i går, og både kåpen og skoene mine er nye. Kåpen var jeg så heldig å få tilsendt av Sheinside og skoene er fra Nelly. 

 

 

 

//Since I have way to many tests this week, I have to read as a crazy person today to get through it all. However, I thought to use this "study break" to share a few outfit pictures with you. I snapped them yesterday, and both my coat and my shoes are new. I was lucky enough to get the coat sent to me from Sheinside, and my shoes is from Nelly. 

 

 

 

  

 

 

 

 

coat - Sheinside LINK HERE (sponsored) // top - New Yorker // jeans - Nelly // shoes - Nelly LINK HERE

 

 

 

 

 


 

 

 

♥Hva synes du om antrekket? Og om kåpen og skoene?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

 

//♥What did you think of my outfit? And the coat and the shoes?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

I disse dager flyter internett over av bilder fra den verdenskjente festivalen Coachella i Amerika, hvor jeg så absolutt skulle ønske jeg hadde vært. Sang, musikk, kunst og et helt hav av kjendiser inntar de store slettene, og koser seg natt og dag. 

 

 

 

 

//These days Internet is full of pictures from the famous Coachella Festival in America, where I would have absolutely have loved to be. Music, art and a whole lot of celebrities occupy the great plains, and it sure looks great. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For alle oss som ikke er så heldige å ha biletter til festivalen, tenkte jeg i kveld å komme med et aldri så lite bildedryss fra festivalen. Så kan vi drømme oss langt bort, til en av verdens mest inspirerende festivaler! Jeg mener, bare se på de antrekkene da... De er så festival "goal" en kan tenke seg. 

 

 

 

//To all of us which is not lucky enough to have tickets to the festival, I thought to share a few dreamy photos from the festival. Then we can float away in our dreams, to one of the most inspiring festival in the world. I mean, just look at those outfits... They are all the most festival goal you can imagine. 

 

 

  

 

 

♥Har du hørt om Coachella før?♥

♥Kunne du tenke deg å ta turen dertil?♥

 

 

 

 

​//♥Have you ever heard about Coachella?♥

♥Would you love to be there too?♥

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Planen min for i går kveld var egentlig å få postet denne antrekksposten, men da jeg plutselig fikk en helt utrolig kjip allergisk reaksjon på et eller annet, ble det heller en veldig tidlig kveld. Øynene hovnet opp, nesen rant og jeg følte meg generelt bare veldig, veldig uvel. 

 

 

 

 

En allergitablett som hjalp fikk jeg heldigvis tak i til slutt, og føler meg mye piggere i dag. Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier? Uansett, her kommer gårsdagens antrekkspost! Hihi :) 

 

 

 

 

 

//Originally I was planning to post this outfit post last night, but I got this really annoying allergic reaction to something, so I had to go to bed early instead.

 

 

 

 

Today I'm feeling so much better, so here comes the outfit post. Better late than never, or what? Hehe :) 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

sweater - New Yorker // skirt - New Yorker // shoes - Nelly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Er du plaget av allergi om våren?♥

 

 

 

 

//♥What did you think of my outfit?♥

♥Do you get allergic during spring?♥

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Det var SÅ gøy at så mange av dere ville være med på quiz'en i går. Dagen i dag har vært helt utrolig stressende, med en heldagsprøve i politikk som dessverre ikke akkurat gikk min vei. Menmen. Her kommer hvertfall svarene på quizen! 

 

 

 

//It was SO much fun to see how many of you actually wanted to participate on yesterday's quiz. Today has been way too stressful, with a major test in politics on school, which didn't go too well. Anyway. At least I can give you the answers tonight! 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

1. Da jeg gikk på barne og ungdomsskolen pleide jeg å spille kornett, i øyens skolekorps. 

 

//1. When I was younger, I used to play the cornet in the school band.

 

 

 

SVAR: Fakta! Haha, jeg spilte faktisk kornett i skolekorpset i en hel årrekke... 

 

ANSWER: Fact! I actually played the cornet in the school band for ages... 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

2. Jeg fikk ett fallskjermhopp i bursdagsgave av Mamma og Pappa da jeg ble 18, og tok hoppet samme måned. 

 

//2. When I turned 18 my parents gave me a gift certificate for skydiving, and I took the jump the same month. 

 

 

 

SVAR: Fleip! Hahah, for det første hadde Mamma ALDRI kjøpt meg en slik gave, og for det andre hadde jeg nok aldri, aldri tørt å hoppe selv. 

 

ANSWER: Prank! Hahah, my Mum would never agree to buy me a gift like that. I probably wouldn't dare to jump either. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

3. Da jeg var yngre, var mitt største ønske å få et hamster til kjeledyr. 

 

//3. When I was younger my biggest wish was to get a pet hamster. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta. I dag lurer jeg bare på hvorfor. Av en eller annen grunn fikk jeg for meg at det å ha et hamster ville være så fantastisk. Ønsket forsvant heller fort etter jeg fikk passe en av venninnene mine sitt hamster i en uke, og det eneste det gjorde utenfor "hjemmestedet" sitt, var å komme ut for å bite meg i fingeren. 

 

ANSWER: Fact! Today I just wonder why. For some reason I had the idea that it would be so perfect to own a hamster. However, this wish disappeared the time I got to look after one of my friend's hamster for a week, and got to see how the only thing it did outside its "safe spot", was to bite me in my finger. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

4. Jeg har bodd i 3 forskjellige land, iløpet av mine 18 år. 

 

//4. I have lived in 3 different countries, throughout my 18 years long life. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta! Jeg er født og oppvokst i Norge, men har bodd ett år både i Spania og Australia. 

 

ANSWER: Fact! I'm born and everything in Norway, but I have also lived a year in Spain and a year in Australia. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

5. Jeg har 1 mindre tattovering på kroppen. 

 

//5. I got 1 minor tattoo on my body. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg har ikke en eneste tattovering på kroppen, og har ikke planer om å ta en heller. 

 

ANSWER: Prank! I don't have a single tattoo on my body, and I don't plan to get any either. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

6. Jeg fikk min første mobiltelefon da jeg var 7 år. 

 

//6. I got my first phone when I was 7 years old. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg måtte vente til jeg var 10 år. Haha. 

 

ANSWER: Prank! I had to wait until I was 10 years old. Haha. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

7. Første gang jeg var skikkelig forelsket, så var det  i Troy Bolton fra filmen High School Musical. 

 

//7. The first time I was in love, it was with Troy Bolton from the movie High School Musical. 

 

 

 

SVAR: Fakta! Jeg var sånn 12, så hvordan kunne jeg ikke? Jeg er 18 nå, og må fortsett innrømme at jeg synes den syngende high school karakteren er sjarmerende. 

 

ANSWER: Fact! But I was like 12, so how could I not? I'm 18 now, but have to admit that I still think he's charming. 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

8. Jeg skal være russ i år og er med i en russebuss som heter "Solbrent". 

 

//8. I'm a leaver this year, and I'm part of a bus called "Solbrent". 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Jeg er russ i år, men er ikke med på noen russebuss i det hele tatt. Og hvertfall ikke en med navn "Solbrent", haha! 

 

ANSWER: Prank! I'm a leaver this year, but I'm not a part of any bus, especially not one called "Solbrent", haha!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

9. Jeg gjennomgikk en trassalder da jeg var rundt 13/14 år, der jeg var helt 100% overbevist om at jeg måtte ha blitt byttet ut som baby på sykehuset, og egentlig tilhørte en annen familie. Dette etter som jeg mente at jeg ikke hadde noe til felles meg resten av familien min her hjemme (eller de med meg), og at jeg måtte få ta en gentest. 

 

//9. I went through this weird period when I was about 13/14 years old, where I was a 100% convinced that I had been replaced at the hospital, and that I really belonged to another family. I told everyone that this had to be the truth, as I didn't have anything in common with my family (or them with me for that sake), and that I had to take a genetic test. 

 

 

 

 

SVAR: Fakta. Haha, alle her hjemme elsket å være ute, elsket å trene, elsket å gå i fjellet, elsket tørre vitser, elsket livet på gård, elsket det regnfulle Vestlandet og elsket i all hovedsak alt jeg hatet. Men tro det eller ei, etter hvert som årene har gått, har jeg jammen meg begynt å elske akkurat de samme tingene...

 

ANSWER: Fact. Haha, my whole family loved being outside, they loved to workout, they loved to spend time in the mountains, they loved horrible jokes, they loved the life at our farm, they loved the rainy Norway and in general, they loved every single thing that I hated. But believe it or not, a few years later I suddenly loved all the same things... 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

10. Jeg fikk en slange til kjæledyr da jeg ble 5, etter som lillebroren min var allergisk for pelsdyr.

 

//10. I got a pet snake when I was 6, as my bother were allergic to animals with fur. 

 

 

 

 

SVAR: Fleip! Er det noe jeg hater og frykter, så er det nettopp slanger. Broren min er heller ikke allergisk mot pelsdyr, men til og med om han hadde vært, hadde jeg foretrukket et liv uten kjæledyr enn et liv med slange, haha!

ANSWER: Prank! I can't imagine anything worse than snakes. My bother isn't allergic to fur animals either, but even if he was, I wouldn't have a pet snake. I'd rather have no pets at all then. 

 

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

 

♥Hadde du mange rette svar?♥

♥Hvordan har dagen din vært?♥

 

 

 

 

//♥Did you have many right answers?♥

♥How has your day been?♥

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Inspirert av skjønneste Marthe Borge, har jeg i dag satt sammen et "fleip eller fakta-innlegg", der jeg kommer med 10 ulike påstander. 5 av de er fleip, mens 5 av de er fakta. De aller, aller fleste av de har jeg aldri røpet på bloggen før, så om dere gjetter riktig, er dere veldig gode!

 

 

 

Som sagt er halvparten rett og halvparten feil. I kommentarfeltet skal dere få svare på hvilke nummer dere tror at faktisk stemmer, og hvilke dere tror er tull. En av de neste dagene lover jeg å komme med fasiten i et eget innlegg, så får vi se om noen har klart alle! :) 

 

 

 

 

//Inspired by Marthe Bortge, I have put together a "prank or fact-post", where I come with 10 different statements. 5 of them are pranks, while the other 5 are facts. Most of them, I have never ever said anything about on the blog, so if you guess them right, you're very good! 

 

 

 

As I said, 50% of them are wrong while the other 50% are right. You get to answer which ones you believe is true, and which ones you believe is nonsense. One of the next few days I promise to come with the answer key in a separate post, so that we will get to see if there was anyone getting them all right! :) 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

PRANK OR FACT?

 

 

 

 

 

1. Da jeg gikk på barne og ungdomsskolen pleide jeg å spille kornett, i øyens skolekorps. 

 

//1. When I was younger, I used to play the cornet in the school band.

 

 

 

 

2. Jeg fikk ett fallskjermhopp i bursdagsgave av Mamma og Pappa da jeg ble 18, og tok hoppet samme måned. 

 

//2. When I turned 18 my parents gave me a gift certificate for skydiving, and I took the jump the same month. 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

3. Da jeg var yngre, var mitt største ønske å få et hamster til kjeledyr. 

 

//3. When I was younger my biggest wish was to get a pet hamster. 

 

 

 

 

4. Jeg har bodd i 3 forskjellige land, iløpet av mine 18 år. 

 

//4. I have lived in 3 different countries, throughout my 18 years long life. 

 

 

 

 

5. Jeg har 1 mindre tattovering på kroppen. 

 

//5. I got 1 minor tattoo on my body. 

 

 

 

 

6. Jeg fikk min første mobiltelefon da jeg var 7 år. 

 

//6. I got my first phone when I was 7 years old. 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

7. Første gang jeg var skikkelig forelsket, så var det  i Troy Bolton fra filmen High School Musical. 

 

//7. The first time I was in love, it was with Troy Bolton from the movie High School Musical. 

 

 

 

 

8. Jeg skal være russ i år og er med i en russebuss som heter "Solbrent". 

 

//8. I'm a leaver this year, and I'm part of a bus called "Solbrent". 

 

 

 

 

9. Jeg gjennomgikk en trassalder da jeg var rundt 13/14 år, der jeg var helt 100% overbevist om at jeg måtte ha blitt byttet ut som baby på sykehuset, og egentlig tilhørte en annen familie. Dette etter som jeg mente at jeg ikke hadde noe til felles meg resten av familien min her hjemme (eller de med meg), og at jeg måtte få ta en gentest. 

 

//9. I went through this weird period when I was about 13/14 years old, where I was a 100% convinced that I had been replaced at the hospital, and that I really belonged to another family. I told everyone that this had to be the truth, as I didn't have anything in common with my family (or them with me for that sake), and that I had to take a genetic test. 

 

 

 

 

10. Jeg fikk en slange til kjæledyr da jeg ble 5, etter som lillebroren min var allergisk for pelsdyr.

 

//10. I got a pet snake when I was 6, as my bother were allergic to animals with fur. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hvilke påstander tror du er fleip og hvilke tror du er fakta?♥

♥Synes du dette var en artig måte å bli bedre kjent med meg på?♥

 

 

 

 

 

//♥Which ones of the statements do you believe are pranks, and which ones do you believe are facts?♥

♥Did you like this way of getting to know me?♥

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

Det var veldig gøy at dere likte videobloggen så godt. Det gir meg så mye inspirasjon når dere kommer med slike tilbakemeldinger. Den neste videobloggen jeg har i tankene er en treningsvideo, etter spørsmål fra dere. Så den vil komme om en stund! :) 

 

 

 

//It was great to hear that you liked the video blog I posted yesterday. It makes me so happy, when you give me feedback like that. The next video I have planned is a workout video! :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag slo det meg hvor lenge siden det er jeg har hatt et "places I'd like to go-innlegg", så jeg bestemte meg for at i dag var en god dag å lage et nytt ett. Denne uken er det nemlig Bali som er i dagdrømmene mine, etter som min gode venninne Kristina, er så heldig å få tilbringe en herlig uke på den frodige øyen. Hun sender meg snapper både dag og natt, og kjære vene hvor missunnelig jeg er. Haha, men jeg unner henne det selvsagt 100%!

 

 

 

Naturen, bygningene, dyrene, menneskene, temperaturen.... Sukk, som jeg kunne ønske jeg var der!

 

 

 

 

//Today I realised how long it is since I had a "places I'd like to go-post" on my blog, and did therefore decide to make one today. This week Bali has been all over my mind, as my lucky friend Kristina is at the lush island at the moment, and keep sending me snaps day and night. 

 

 

 

The nature, the buildings, the animals, the people, the temperature... Oh, how I wish I was there!

 

 

 

  

//bilder lånt fra Pinterest

 

 

 

 

 

 

♥Drømmer du også om Bali? Har du kanskje vært der?♥

♥Hvor drømmer du om å reise?♥

 

 

 

 

 

 

//♥Do you dream about Bali too? Maybe you have been there?♥

♥Where do you want to go?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

For en dag det har vært. Heldagsprøve i samfunnsfaglig engelsk, og jeg har faktisk aldri vært så stressa før, som det jeg var 5 minutter før innleveringsfristen, og jeg fortsett ikke hadde skrevet en konklusjon enda. Menmen, jeg kom meg gjenom det også gitt!

 

 

 

Og gode nyheter guys, jeg har endelig fått satt sammen innkjøpsvideoen fra Praha! I videoen fikk jeg vist alt jeg kjøpte, uten om et treningsantrekk som var i vaskemaskinen og et par sko jeg helt glemte ut. Jaja, skoene og treningsantrekket får jeg heller vise en annen dag. Som sagt fikk jeg alt sammen for vel 2 000 norske kroner, og synes selv jeg fikk helt sinnsykt masse for pengene. 

 

 

 

Husk å sette videoen på HD for best kvalitet! :) 

 

 

 

 

 

//What a day... I had tests all day at school, and have never ever been that stressed out before. Oh well, I survived. Haha!

 

 

 

However, good news guys, I have finally finished the video blog where I show what I bought in Prague! In the video I got to show everything, except from a workout outfit that was in the washing machine and a pair of shoes which I totally forgot. Oh well, I will show those things to you another day. As I told you before, I got everything for about 2 000 norwegian kroner, and believe that I did some really good bargains. 

 

 

 

Remember to put the video on HD to get the best quality! 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

♥Hva synes du om videoen? Og innkjøpene mine?♥

♥Synes du det er gøy med videoblogger?♥

 

 

 

 

 

//♥What did you think of the video? And the things I bought in Prague?♥

♥Do you like it when I make video blogs?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god mandags morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vet det er mange som ofte synes (inkludert meg), at mandager kan være harde. Personlig har jeg en grusomt travel uke fremfor meg, og er sikker på at jeg ikke er alene om det. For å kickstarte denne mandagen, tenkte jeg derfor å dele et par quotes, som jeg synes egner seg supert til slike litt tunge, mandags morgener. 

 

 

 

//I know that there are people out there (myself included), who think that Mondays are a bit tougher than the rest of the week. Personally I have a very busy week in front of me, and I'm sure that I'm not the only one who does. To kick start this Monday, I therefore thought to share a few quotes, which I think is perfect for Monday mornings.

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Synes du mandager er ekstra harde? Eller liker du de?♥

♥Har du en favoritt "mandags-quote?♥

 

 

 

 

 

//♥What do you think of Mondays? Do you like them?♥

♥Do you have a favourite "monday-quote"?♥

 

 

 

 

 


 
 

 

 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

For et nydelig vær det har vært i dag. Solen har skint fra morgen til kveld, rett og slett! Etter som jeg tidlig skjønte at jeg kom til å måtte bruke det aller meste av dagen på skolearbeid, bestemte jeg meg like gjerne for å ta meg meg bøkene ut på terrassen. Jeg tok med meg både solbriller og teppe, og la meg (tro det eller ei) ned i bikini. I ly av huset var det nemlig ikke et vindpust, og i tillegg til å kjenne solen varme mot kroppen, fikk jeg meg en frisk farge på ryggen.

 

 

 

Årets aller første vannmelon fikk jeg også spist i dag, og hjelpes så godt det smakte. Det var som om alle skoleprosjekt og eksamensnerver befant seg på en fjern planet, og den gode frihetsfølelsen av sommer kom snikende. Dessverre varte ikke denne følelsen lenger enn til vannmelonen var oppspist, men det var nå i det minste bedre enn ingenting. Haha! 

 

 

 

 

//What a beautiful weather it has been this Sunday. The sun has been out all day! Since I understood already this morning, that most of my Sunday would be spent doing homework, I decided to bring my books outside. I found sunnies and blankets outside, and lay down in (believe it or not) bikini. Sheltered from the house, there was no wind and in addition to feeling the warm sun on my body, I got a fresh tan on my back.

 

 

 

The first watermelon of the year was also eaten this afternoon, and gosh how nice it tasted. It was like all of the school projects and exam nerves belonged on a distant planet, and the great feeling of summer and freedom showed up. Unfortunately the feeling of summer only lasted until the watermelon was eaten, but it was at least better than nothing. Haha! 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Videobloggen er dessverre ikke klar helt enda, etter som det tar en god del tid å få den redigert (og jeg har hatt veldig liten tid til rådighet utenom skolearbeidet i dag). Men den er hvertfall på vei, dere får trøste dere med det! :) 

 

 

 

//Unfortunately the video blog isn't ready just yet. It takes quite a bit of time to edit videos like that, and I haven't really had much time to do it today. However, it is on it's way! :) 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

♥Hvordan har været vært hos deg i dag? Har du fått sommerfølelse?♥

♥Hva har du brukt dagen din på?♥

 

 

 

 

 

//♥How has the weather been at your place today?♥

♥What have you been up to this Sunday?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

Solen skinner inn vinduene på rommet mitt, og jeg har hatt en helt vidunderlig morgen så langt. Frokosten er spist, dagens første kopp kaffe i magen og jeg er kledd i treningsklær. Så fort dette innlegget er publisert, tenkte jeg nemlig å legge ut på en aldri så liten formiddagstur i fjellet, før jeg setter i gang med leksene. 

 

 

 

 

Det jeg ville i dette innlegget, var å vise dere mine siste innkjøp i sminkeverden. Da Makeup Mekka kom med sine nye highlight tuber, på lanseringssalg til kun 19kr per stykke, klarte jeg nemlig ikke å la være. Jeg unnet meg en tube i fargen "pink champagne" og en i "golden sand". Etter som jeg også har måtte skrape foundationen min den siste uken, ble det en foundation på salg for 50kr, i tillegg til et hightlight sett på salg til samme prisen. Utrolig gode kjøp spør du meg, så nå gjenstår det bare å se om jeg er like fornøyd med disse produktene, som jeg har vært med Makeup Mekka sine produkter tidligere. Jeg mener, for den prisen er man jo klar over at produktene ikke akkurat kan konkurrere med de dyreste merkevarer, men så lenge de er brukende, mener jeg så absolutt det er verdt å spare de 100-lappene! 

 

 

 

 

 

//The sun is shining through my windows, and I have had such a lovely morning this far. I've had breakfast, coffee and is now dressed in my workout outfit. As soon as this post is published, I thought to start the day with a walk in the mountains, before I start doing my homework. 

 

 

 

 

What I wanted to do in this post, was to show you my latest makeup buys. When Makeup Mekka launched their new highlight tubes, on launch sale for just 19kr per tube, I just couldn't resist. I got myself one tube in the colour "pink champagne" and one in "golden sand". Since my foundation is about to get empty, I also got myself a new one, on sale for only 50kr. In addition to this, I got a highlight set on sale, for the same price as the foundation. In my eyes this was some really good bargains, and now I only hope that the products are as good as the products I have received from Makeup Mekka earlier. I mean, with that price everyone knows they can't compete with the most expensive brands, but as long as I can use the products, I think it's worth saving those money!

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Noen gode nyheter har jeg også til dere! Jeg har nemlig fått filmet alle klippene jeg trenger til en innkjøpsvideo fra Praha, og mangler nå bare å få satt videoen sammen, før jeg kan dele den med dere. Noen som gleder seg til å se? 

 

 

 

 

//I also have some good news for you! I have finally filmed everything I need for a video blog where I show you all the things I bought in Prague. The only thing left now, is to put the clips together and edit the video, before I can show it to you. Are you excited to see it? 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

♥Har du prøvd Makeup Mekka sine produkt? Synes du at du for "valuta for penga"?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

 

 

//♥Have you ever tried products from Makeup Mekka? Did you like them?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 

 
 

 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

Jeg skulle gjerne få sagt hei til dere tidligere i dag, men timene har rett og slett bare flydd forbi. Jeg våknet hos June, og var ikke tilbake på Tysnes før i ett-tiden. For de som så håpefullt har spurt etter antrekksbilder fra ballet i går, så må jeg nok dessverre skuffe dere å si at noen antrekksbilder ble det aldri tatt. Jeg bestemte meg nemlig for å ta en "kamerafri-kveld", der jeg bare fokuserte på å leve i øyeblikket og kose meg. Det var veldig herlig, men nå er jeg veldig klar for en ny, frisk bloggstart igjen! 

 

 

 

Kvelden i går, eller faktisk hele dagen, var bare helt fantastisk. Jeg ble med June etter skolen, hvor vi på vei hjem, bestemte oss for å prøve den nyåpnede iSushi restauranten. Der spiste vi oss sprekkmette på helt fantastisk god mat, og koste oss max. 

 

 

 

Videre bar det hjem til henne, hvor vi etter litt startet forberedelsene for kveldens ball. Vi dusjet, pyntet oss og lo i flere timer, og var i tidenes humør da ballet tok til klokken åtte. Der var det først tid for servering, før hele trinnet koste seg i timevis. Sang, dans, leker og latter fylte salen til sent på natt, og vi kunne alle være enige om at det hadde vært en vellykket kveld. Faktisk, har jeg ikke hatt det så gøy på veldig lenge! 

 

 

 

Som sagt ble det ingen antrekksbilder av meg i kjolen, men et par bilder fra kvelden har jeg lagt ved under her. 

 

 

 

 

//I wish I could have said hello to you earlier today, but the hours have simply disappeared. I woke up at June's place, and wasn't home until one o'clock. To those of you who were hoping for outfit pictures from last night, I'm sorry to say that I didn't get to take any. I decided to have a "camera free-night", where I just focused on living in the moment and have fun. It was very nice to have a day like that, but now I'm feeling very ready to grab my camera again! 

 

 

 

Last night, or actually yesterday itself, was absolutely amazing. I joined June after school, and on our way home, we decided to stop by at the new sushi place called iSushi. There we ate heaps of tasty food, and simply had such a good time. 

 

 

 

What we did next, was going to her place, where we started the preparations for the ball. We showered, dressed up and laughed for hours, and was in the best mood when we left for the ball around eight o´clock. There we got even more delicious food, before our whole year group kept going for hours. We were singing, dancing, playing games and laughing until the early morning, and I think we can all agree that it was an amazing night. Actually, I had one of the best nights I can remember! 

 

 

 

As I said, there will unfortunately not be any outfit pictures from last night. However, I do have a few phone pictures to show you. 

 

 

 

  

 

 

 

 

♥Hva gjorde du i går?♥

♥Har du vært på ball før?♥

 

 

 

 

//♥What were you up to last night?♥

♥Have you ever attended a ball?♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

I dag er endelig dagen hvor russeballet er, og dere vil ikke tro hvor mye jeg gleder meg! I dette innlegget tenkte jeg å gi dere et aldri så lite sneak peak på kjolen, og selvsagt også tilbehøret. Kleskoden for kvelden er "pyntet", men likevel ikke type limousine/kjole til x antall tusen kroner-pyntet, noe jeg synes er helt supert. Jeg synes jo det er utrolig gøy å kunne pynte meg, men slike sinnsykt pyntede arrangement synes jeg lett kan ta bort det et ball egentlig handler om, nemlig å ha det koselig, sammen med venner. 

 

 

 

//Finally the prom day is here, and I'm so excited you have no idea! In this post I thought to give you a sneak peak on my dress, and of course the accessories too. We are going to get dressed up nice for tonight, but it's still not the kind of limo/dress worth several thousand dollars party, which I think is great. I do like to get dressed up, however, I feel like the super dressed up parties tend to take away what a ball is all about; having a fun night with your friends. 

 

 

  

 

 

 

Kjolen jeg har valgt for i kveld, er faktisk en kjole jeg kjøpte i Sveits for noen år siden, sammen med Kristina. Jeg har brukt den ved en anledning eller to tidligere, men synes den var alt for fin til å ikke bruke i kveld også. Å kjøpe ny kjole, når jeg egentlig allerede hadde en jeg likte godt synes jeg var for dumt, så da blir det gjenbruk på meg i kveld :)  

 

 

 

//The dress I have chosen for tonight, is actually a dress I bought in Switzerland a few years ago, together with Kristina. I have used it once or twice already, but I think it's too nice not to reuse. I think it's dumb to buy a new dress, when I already got one that I like, so I'll go for reusing tonight. 

 

 

  

 

 

Verken skoene, clutchen eller smykkene er nye de heller, men jeg har nå likevel troen på at jeg kommer til å føle meg veldig fin i kveld. Det er nå vel bedre å kle seg i gamle ting man liker godt, enn nye ting man kjøper, simpelthen bare for å gå i noe "nytt"? Eller hva tenker du? 

 

 

 

//My shoes, clutch and jewellery is old too, but I still believe that I will feel beautiful tonight. Isn't it better to wear old things which we like, than new things we buy simply to wear something "new"? Or what do you think?

 

 
 

 

 

 

 

♥Hva tenker du om å gjenbruke kjoler og tilbehør i slike situasjoner?♥

♥Hva er planene dine for i kveld?♥

 

 

 

 

//♥What do you think about reusing dresses and accessories like this?♥

♥What are your plans for tonight?♥

 

 

 

 

 
 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

Det er travelt for tiden, men jeg har endelig fått sammen den siste delen av spørsmålsrunden med svar. Denne gangen omhandler spørsmålene litt mer meg og mitt liv. Håper dere liker innlegget! 

 

 

 

//It's quite busy at these days, but I have finally been able to put together the last part of the Q&A session. This time the questions is more about me and my life. I hope that you will enjoy the post! 

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

OM MEG // ABOUT ME

 

 

 

 

Hva liker du å gjøre om sommeren? 

 

​//What do you like to do in the summer? 

 

 

 

Om sommeren liker jeg å jogge i bare tskjorte og shorts, tilbringe mye tid ute i solen, være med venner, bade og skape nye sommerminner rundt grillen til langt på natt! 

 

//When it's summer, I like to go running in just shorts and t-shirt, spend a lot of time in the sun, hang out with good friends, go swimming and create new summer memories by the BBQ all night long! 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

 

//What do you like doing in your spare time? 

 

 

 

På fritiden liker jeg å trene, ta bilder, blogge og være med venner. Lese bøker, se på Netflix og lete etter inspirasjon i magasiner er jeg også veldig glad i, men det har dessverre ikke blitt mye tid til dette i det siste... 

 

//In my spare time I like to exercise, take photos outside, blog and hang with friends. I also love reading books, watching Netflix and looking for inspiration in magazines, but unfortunately I haven't had much time for this lately... 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hva er ditt favorittfag?

 

//What's your favourite subject? 

 

 

 

Muligens politikk&menneskerettigheter at the moment. Eller gym. Hehe!

 

//Possibly politics&human rights at the moment. Or gymnastics. Hehe! 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hvor kjøper du klær og sminke og sånt? 

 

//Where do you buy clothes and makeup and stuff? 

 

 

 

Jeg er den typen som heller storhandler klær når jeg er på ferie i utlandet, enn å kjøpe klær på kjedebutikkene her i Norge. Dette er av to grunner, der den første er at jeg liker tanken på at sjangsen er mindre for at jeg da kommer med samme par bukser som 10 andre i klassen, og grunn to er at jeg ofte synes klær i Norge er overpriset. Unner jeg meg likevel noen nye godbiter, er sjangsen stor for at det er Nelly jeg bestiller fra. Når det kommer til sminke, er jeg stor fan av både Makeup Mekka og Bli Vakker sine sider. 

 

//I'm the kind of girl who would rather do a large shopping when I'm out travelling, than to buy clothes at the chain shops here in Norway. It's two reasons for this, where the first reason is that I like the idea that I won't come to school in the exact same pair of pants as 10 other girls in my class, and the second reason is that I quite often think that clothing in Norway is expensive. However, if I do get myself something little, it's most likely from Nelly. When it comes to makeup, I'm a huge fan of both Makeup Mekka and Bli Vakker

 

 

 

 


 

 

 

 

Kan du lage flere treningsvideoer? 

 

//Can you create more workout videos? 

 

 

 

Ja, det kan jeg gjerne gjøre! Jeg er så glad i at dere kommer med forslag, for ellers vet jeg liksom aldri helt om det jeg gjør er ønsket eller ikke. Men en treningsvideo burde ikke være umulig å få til i nær fremtid! Har dere noen spesielle ønsker når det kommer til hvilken type trening? Vil dere ha flere styrkeøvelser, eller en mer kondis-rettet video? 

 

​//Of course I can! I love it when you come with suggestions like that, because when you don't, I feel like I never really know if what I do s wanted or not. But another workout video should be very possible for me to make soon! Do you have any specific wishes when it comes to types of workouts? Would you like another video focusing on strength exercises, or a video focusing more on cardio? 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?

 

//How long have you and your boyfriend been together? 

 

 

 

Det har dessverre blitt slutt mellom oss, men vi var vel sammen i rundt tre og et halvt år. 

 

​//Unfortunately we're not together anymore, but it lasted for about three and a half years. 

 

 

 

 


 

 

 

 

Vil du bo i Norge resten av livet, eller kunne du tenke å bo i et annet land? 

 

//Have you thought about moving to another country, or do you want to live in Norway for the rest of your life? 

 

 

 

Dette er noe jeg tenker veldig mye på, veldig ofte. Og jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil. Jeg elsker jo å reise, og å oppleve nye steder, men samtidig er jeg veldig glad i Norge. Det jeg tror jeg har kommet frem til så langt, er at jeg vil prøve å ta meg et utvekslingsår et sted i verden på universitetet også, og så tar jeg det derifra. 

 

//This is something I think a lot about, very often. And I can't seem to really get anywhere with my thoughts. Because I do love to travel, and to experience new places. However, I do love Norway too. What I think I have decided so far, is that I want to go on exchange for a year at uni too, and then take it from there. 

 

 

 

 


 

 

 

 

Har du noen gang vurdert å slutte å blogge? Eventuelt hvorfor? 

 

//Have you ever considered to stop blogging? If so, why?

 

 

 

Ja, det har jeg. Hvertfall de siste to månedene. Grunnen? Den er fordi jeg føler at jeg ikke alltid har den tiden jeg kunne ønske jeg hadde, til å gitt dere enda mer. Til å blogge oftere, lage flere videoer, ha enda sprekere bilder, og rett og slett mer gøy. Grunnen til at jeg fortsett blogger, er rett og slett at jeg fremdeles synes denne bloggen gir meg så mye, at jeg ikke har lyst å gi meg. Skolen kommer fremdeles til å ta veldig mye tid frem mot eksamen. Men når eksamen er ferdig, da kommer jeg plutselig til å få fritid igjen. Og da er bloggen noe av det kjekkeste jeg vet om! Haha, så hang on guys, når bare sommeren kommer, da skal jeg endelig bli mer meg selv igjen! 

 

//Yes, I have. Especially the last two months. Why? Because I feel like I can't deliver what I want to deliver. I want to deliver more blog posts, more videos, more fancy pictures and simply more fun. The reason why I haven't quitted yet, is because I still feel like this blog gives me so much, that I just can't put it down. I know that school will still take a lot of my time for a few more weeks, but when the exams are over, I will get my spare time back. And when I do, blogging is one of the things I enjoy the most! Haha, so hang on guys, when only my exams are over, I will come back stronger than ever!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om svarene?♥

♥Kjenner du deg igjen i noe av det jeg sier?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

//♥What did you think of my answers?♥

♥Do you recognise yourself in any of my answers?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

Her jeg sitter å ser på det grå, triste været utenfor, lengter jeg til sol, varme og sommerbrun hud. Og med sommerbrun hud, er det ikke noe i verden jeg synes er penere, enn å kle seg i hvitt. Jeg vet det enda er en stund til man kan satse på å få gyllen hud her i Norge, men optimistisk som jeg er, har jeg allerede begynt å lete etter sommergodbiter. Det skulle vise seg å være på Nelly sine sider jeg fant plaggene jeg likte aller best, og tenkte å dele et par favoritter med dere nå i dag.

 

 

 

Måtte sommeren komme snart, fordi jeg er allerede innstilt på bare ben, brune legger og hvite, flagrende kjoler! 

 

 

 

 

 

//Here I'm staring out at the grey, sad weather, I'm daydreaming about sun, summer and tanned skin. And with tan skin, I reckon that the most beautiful thing is to get dressed in white. I know that it's still quite a bit of time, until one can expect to get a tanned skin here in Norway, but optimistic as I am, I have already started to look for some summer treats. It turned out to be on Nelly's online page that I ended up with finding most of my favourites, and thought to share a few of those with you now. 

 

 

 

May the summer come quick, because I'm already set for sunshine, tanned legs and white, fluttering dresses!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nr. 1 - LINK HERE  //  Nr. 2 - LINK HERE  //  Nr. 3 - LINK HERE

 

 

  

 

 

 

Nr. 4 - LINK HERE  //  Nr. 5 - LINK HERE  //  Nr. 6 - LINK HERE

 

 

  

 

 

 

Nr. 7 - LINK HERE  //  Nr. 8 - LINK HERE  //  Nr. 9 - LINK HERE

 

 

  

 

 

 

Nr. 10 - LINK HERE  //  Nr. 11 - LINK HERE  //  Nr. 12 - LINK HERE

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

NB: Prisene kan endre seg etter kampanjene til Nelly. 

 

 

 

 

Nå skal jeg øyeblikk kle meg i håndballklær til kveldens trening, men ville bare så gjerne innom dere for å si hei først. Måtte du få en super, duper kveld!

 

 

 

//I'm off to handball practise in not long, but I just wanted to say hi to you before I left. May your evening turn out great! 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

♥Hva synes du om hvite plagg? Og om disse plaggene fra Nelly?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

 

//♥What do you think of white clothing? And about these items from Nelly?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 


 
 

 

 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Nok en ettermiddag har vært preget av skoleoppgaver, og jeg kjenner jeg lengter godt etter å legge meg i kveld. For å ikke miste motivasjonen helt etter middag, fant jeg ut at jeg simpelthen måtte ha med meg noe godt opp på rommet. Valget falt fort på de friske blodappelsinene Mamma hadde kjøpt på butikken i dag. Det ble derfor en vitamin shot bestående av saften av 1 blodappelsin + 1 oppskåret blodappelsin og en halv nashi. Eg god måte å få opp blodsukkeret og å få i meg mine daglige vitaminer! 

 

 

 

 

​//Another long afternoon has been spent studying, and I can already feel how amazing it will feel to go to bed tonight. To stay motivated after dinner, I got the feeling that I simply had to bring some snacks up to my room. The choice fell on some of the fresh blood oranges my Mum brought home from the shops today. I made myself a vitamin shot consisting of the juice of 1 blood orange + 1 sliced blood orange and half a nashi fruit. A good way to bring up my blood sugar and to get my daily vitamins!

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Nå er det bare en dusj og en kjapp finpuss på en presentasjon som gjenstår, før jeg kan finne sengen. På skolen i dag hadde vi tidenes gymøkt, som jeg allerede kjenner godt i kroppen. Både kondisjon og basisball stod på planen, og jeg kan med hånden på hjeret si at jeg ikke har vært så svett siden før påske. Men selv om det var smertefullt (haha) når det stod på, føles det herlig nå. 

 

 

 

//I only have to shower and do a last finishing touch on a presentation, before I can go to bed. On school we had the most intense gymnastic session, which I can already feel in my body. It was both aerobic fitness and basic strength, and I can honestly say that I haven't been that sweaty since before Easter. It did feel painful (haha) when it was on, but now that it's over, it feels great. 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Har du passet på å få i deg de daglige vitaminene i dag?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

 

//♥Have you made sure that you have got your daily vitamins this Monday?♥

♥What are you up to tonight?♥

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Første skoledag etter 14 herlige dager med ferie er overstått, og jeg kan ikke si annet en at jeg følte jeg fikk et hardt slag midt i fjeset. Noen som kjenner seg igjen i den følelsen eller? 

 

 

 

Uansett, nok klaging fra min side! I dag har jeg endelig fått knipset noen antrekksbilder til dere igjen, av dagens skoleantrekk. Både skoene, tskjorten og solbrillene er kjøpt i Praha, og jeg kan nesten ikke vente til jeg får vist dere alt jeg fikk kjøpt! Praha var nemlig et shoppingparadis uten like, og for rundt 2000 norske kroner, fikk jeg meg noe sånt som 1 par sko, 1 bukse, 1 shorts, 1 treningsantrekk, 3 kjoler, 5 skjørt og 12 topper. Gode kjøp? Jeg vil si så! 

 

 

 

 

 

//The first day back on school, after 14 wonderful days of holiday is over. To be honest with you, I felt like this whole back to school thing hit me hard, right in my face. A massive slap, that's what is was, haha. Is there anyone else who has had that feeling, or what? 

 

 

 

 

Anyway, enough whining from me! Today I have finally taken some new outfit pictures to show you. It's today's school outfit, and both the tshirt, the shoes and the sunnies are bought in Prague. I'm so excited to show you the rest of my purchases too! You see that Prague was a shopping paradise, and for just about 2000 norwegian kroner, I got something like 1 pair of shoes, 1 pair of pants, 1 pair of shorts, 1 workout outfit, 5 skirts and 12 tops. A good bargain? I would say so! 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

sunnies - New Yorker // coat - Romwe LINK HERE // tshirt - New Yorker // pants - Gina Tricot // shoes - a random shoe shop in Prague

 

 

  

 

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Hvordan har mandagen din vært så langt?♥

 

 

 

 

 

//♥What did you think of my outfit?♥

♥How has your monday been this far?♥

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Dagen i dag har ikke akkurat vært så alt for festlig. I morgen er første dag tilbake på skolebenken etter en 14 dager lang ferie, og typisk nok hadde alt solearbeidet jeg måtte få ferdig i ferien, blitt utsatt til i dag. Med andre ord ble det plutselig veldig mye som måtte gjøres på en gang, og jeg kjenner at motivasjonen min ikke har vær mulig å finne noen steder. Motivasjon eller ikke, jeg har hvertfall fått unnagjort en del til nå, og er glad for det! 

 

 

 

 

I kveld tenkte jeg å dedikere et innlegg til de helt nydelige gatene i Praha. Det er bare vel to dager siden vi reiste fra byen, men jeg lengter allerede tilbake. For en by, og for en ferie, ikke minst. Den uken i Praha, har helt klart fått plass høyt oppe på listen av de beste feriene jeg har vært på noen gang! 

 

 

 

 

 

//This Sunday hasn't really been any fun. Tomorrow is first day back on school after a 14 days long holiday, and of course I have postponed all the holiday homework until today. In other words it was suddenly way too much to do all at once, and I feel that my motivation is nowhere to be found. However, I have at least finished a fair bit of the work now, which I'm happy about!

 

 

 

 

Tonight I thought to dedicate a post to the beautiful streets of Prague. It's just about two days since we left the city, but I already want to go back. What a city! And what a holiday! That week in Prague is definitely one of the best holidays I have ever had! 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Er ikke bygningene bare helt nydelige vel? Så utsmykket!♥

♥Har du vært i Praha? Isåfall, hva synes du om gatene?♥

♥Hva har du gjort på i dag?♥

 

 

 

//♥Doesn't the buildings look great?♥

♥Have you ever been to Prague? In that case, what did you think of the streets?♥

♥What have you been up to today?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For litt under en uke siden, valgte jeg å starte en spørsmålsrunde. Jeg fikk inn veldig mange fine spørsmål, og har kost meg mye med å se gjennom de! Jeg fant til slutt ut at å presse alle inn i ett innlegg ville bli for mye, så jeg ble fint nødt til å dele svarene inn i to deler. Del 1 får dere nå, hvor jeg har tatt for meg alle spørsmålene jeg fikk angående utvekslingen. 

 

 

 

 

//About a week ago, I decided to start a Q & A session. I received so many good questions, and have had a lot of fun looking through them! Eventually, I decided that it would be to much to answer them all in one post, so I had to make two parts. Here's part 1, where I have answered all the questions about my exchange year in Australia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTVEKSLING // EXCHANGE

 

 

 

 

Når du var på utveksling, reiste du med et spesielt selskap? Isåfall, hvilket? 

//When you went on exchange, did you travel with a particular company? Which?

 

Ja, det gjorde jeg. Jeg reiste med Explorius. 

//Yes, I did. I used Explorius. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodde du hos vertsfamilie? 

//Did you live in a host family? 

 

Ja, jeg bodde hos et veldig hyggelig eldre ektepar. 

//Yes, I stayed with a very lovely elderly couple. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefaler du andre å reise på utveksling? 

//Do you recommend others to go on exchange? 

 

 

Ja, helt klart! Det er et år du aldri kommer til å glemme. Det er fylt med opplevelser fra ende til annen, og du vil vokse veldig mye som person. Selvsagt vil det komme vanskelige dager på utvkelsing også, der du lengter veldig hjem, men de gode dagene gjør det hele så utrolig verdt det!

//Yes, absolutely! It's a year that you will never forget. It's filled with adventures from the beginning to the end, and you will grow so much as a person too. Of course, there will be bad days too, where you miss home, but the good days makes it all so incredibly worth it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvorfor valgte du akkurat Australia? 

//Why did you choose to go to Australia?

 

Jeg så på Australia som et utrolig spennende land, som ikke minnet om noe jeg hadde opplevd før. I tillegg fristet både varmen og strendene meg veldig, og i ettertid er jeg uendelig glad for at jeg valgte akkurat Australia. Jeg har ikke angret et sekund på det valget! :) 

//I thought of Australia as a very interesting country, which was unlike every other country I had ever experienced. In addition to this, the weather and the beaches tempted me quite a bit too. I'm very glad that I did choose Australia, and have not regret my choice of country one single time! :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva var det kjekkeste og tøffeste med utvekslingsåret? 

//What was the best and the worst thing when it comes to your exchange year?

 

 

Det tøffeste var helt klart det å lengte hjem. Spesielt i starten lengtet jeg veldig, og gren hver dag de første 6 ukene. Heldigvis bedret dette seg og etter hvert tenkte jeg mindre og mindre på det "gamle" livet mitt i Norge. Det er vanskelig å bestemme seg for hva som var det kjekkeste. Det var så utrolig mye som var kjekt. Men høyt på listen står helt klart det å få oppleve et så eksotisk og unikt land, skape nye vennskap for livet og å bli så mye tryggere i engelsk iløpet av året, som det jeg gjorde. 

//The worst thing to me, was definitely the homesickness. Especially in the start I missed home a lot, and cried every day the first 6 weeks. Luckily this changed, and eventually I thought less and less on my "old" life in Norway. It's hard to say what was the best part of it, because there were so many great things. However, I loved the fact that I got to experience such an exotic and unique country, making new friends and the fact that I got to improve my English as much as I did. 

 

 

 

  

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Var du fornøyd med svarene?♥

♥Kunne du tenke deg å reise på utvkelsing?♥

 

 

 

 

 

 

//♥What did you think of my answers?♥

♥Have you ever thought of going on exchange?♥

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Vi kom oss trygt hjem i går, vel og merke veldig sent. Men alt gikk fint, og jeg kan med hånden på hjertet si at vi hadde en super avslutning, på en helt super ferie!

 

 

 

Om ikke så lenge skal jeg avgårde til noen venner, hvor jeg skal tilbringe kvelden. En av de har vært på ferie i over tre uker, så jeg er sikker på vi har masse å snakke om siden sist! Før jeg går, tenkte jeg å legge ved noen bilder at det berømte "Dansehuset" i Praha, som vi også fikk besøkt under oppholdet. For min del var det hvertfall det desidert stiligste bygget jeg noen gang har sett, så jeg synes det var en veldig fin opplevelse! Hva synes du om huset?

 

 

 

 

//We got home safe last night, and everything went okay. 

 

 

 

In not long I'm going out with some friends, but before I do so, I thought to share a few pictures with you. The pictures are of the famous "Dancing House" in Prague, which was one of the things we got to see before we left. It was defiantly the coolest building I have ever seen, so I was impressed! What do you think of it?

 

 

 

 SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Har du noen gang hørt om "Dansehuset" før?♥

♥Hva synes du om formen på bygningen?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

 

//♥Have you ever heard of the "Dancing House"?♥

♥What did you think of the building?♥

♥What are you up to tonight?♥

 

 

 

 

 
 

 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

I går lovde jeg dere bilder fra det spennende tårnet vi besteg, og her kommer de endelig. Som dere ser, ser tårnet ut som en miniutgave at Eiffeltårnet i Paris, og gav en helt utrolig utsikt. Turen opp og ned til toppen var heller meget skremmende, men verdt det for utsikten var det så absolutt! 

 

 

 

 

//Yesterday I promised you pictures of the cool tower we climbed, and here they are. As you can see, the tower looks like a mini version of the Eiffel Tower in Paris. Going up to the top was extremely scary, but it was so worth it for the view!

 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

For de som måtte lure, så blir tårnet kallet "Petrin Lookout Tower" og er litt over 60 meter høyt. For å komme til toppen kan du enten gå de 299 trappetrinnene, eller betale litt ekstra for å ta heis. Tårnet ble bygget i 1891.

 

 

 

 

//For those who might wonder, the tower is called "Pertin Lookout Tower" and is just over 60 metres tall. To et to the top, you can either climb the 299 stairs or pay a bit extra to take an elevator. The tower was built in 1891.

 

 

 

 SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Har du hørt om "Eiffeltårnet i Praha" før?♥

♥Hadde du likt å besøkt toppen?♥

 

 

 

 

//♥Have you ever heard about the "Eiffel Tower in Prague" before?♥

♥Would you have liked to visit it?♥

 

 

 

 

 
 

 

 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Jeg er på bena, og klar for den aller siste dagen her i Praha. Tanken på at dette var den siste dagen jeg våknet opp i denne herlige hotellsengen i dette herlige landet, gjør meg virkelig trist. Jeg har hatt en helt fantastisk ferie, og skulle så gjerne (som jeg sikkert allerede har sagt fire ganger) sette ferien på pause, for å ikke måtte gi slipp på de gode dagene helt enda. Men hverdagen kaller jo den også, og uten hverdager hadde jo ikke ferier smakt så godt heller!

 

 

 

//I'm awake, and is ready for our very last day here in Prague. Thinking of the fact that this was the very last day I got to wake up in this fantastic hotel bed in this fantastic country, makes me really sad. I have had an amazing time, and would (as I have probably already said four times) do anything to pause this holiday, so that I wouldn't have to let it go this soon. However, the everyday life calls, and without those "boring" days, the holidays wouldn't taste that good either!

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

Flyet vårt går allerede i kveld, så vi har ikke så alt for mange timer igjen. De timene vi har, vil vi hvertfall utnytte så godt vi kan, så jeg må nesten bare løpe. Måtte du få en fin, fin dag! :) 

 

 

 

//Our flight is already tonight, so we don't have that many hours left. However, we want to get as much as possible out of those hours, so I have to go already. May your day turn out amazing! :) 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

♥Hva er dine planer for i dag?♥

 

 

 

//♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

 


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Giveaway · Inspirasjon · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Reisetips · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits