Heiii♥

Dere kan tro at jeg har hatt en koselig ettermiddag og kveld. Jeg har nemlig vært på besøk hos den snille kjæresten min og familien hans. Vi har vært ute å nytt det pene vêret store deler av dagen, og spist en fantastisk god hjemmelaget pizza. Vi fikk til og med møtt noen gamle klassekammerater, noe som alltid er gøy :) 
♥Hvordan har din lørdag vært?

♥Er du glad i hjemmelaget pizza?

♥Har du brukt tid med noen du er glad i denne helgen?

♥Hvordan har vêret vært der du bor, i dag?

 


#blogg #hverdag #helg #fri #sol #sommer #kjæreste #lørdag #kos #mat #pizza
God morgen♥

Dere kan tro at jeg har hatt en flott start på dagen! Jeg våknet av meg selv klokken åtte, og gikk da ned å spiste meg en goood salat på utsiden av huset. Når jeg var ferdig med frokosten gikk jeg ut på min første tur, på en hel uke! Jeg har jo vært så forkjølet denne uken, så jeg har ikke kunne gjort så mye gøy før nå. Det var veldig herlig å være ute igjen, men jeg kjenner at formen er ikke helt god fortsett. 

 

 

♥Hvordan har din dag startet?

♥Skinner solen hos deg også?

♥Hva spiste du til frokost i dag?

♥Har du noen planer for dagen?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #sol #sommer #mat #kosthold #foto #tur #natur #norge
Heihei♥

Nå er det bare en skoletime igjen før det er HELG! Jeg gleder meg masse til jeg kommer hjem, i dag skal vi nemlig få besøk av en av de aller beste heste-venninnene mine, og den snille mammaen hennes. Det er alt for lenge siden jeg har sett de nå! Jeg tror faktisk ikke jeg har sett de siden jeg sluttet å ri...

 

Throwback til da jeg var hestejente, haha! Nå rir jeg bare om jeg har lyst en dag. Heldigvis har jeg en mamma som ELSKER å ri, og passe ponnien min, så vi har han fortsett hjemme i stallen :) Er han ikke søt?  

 

♥Har du ridd?

♥Liker du dyr?

♥Har du noen dyr?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

 

#blogg #sol #sommer #hest #ponni #ridning #hverdag #skole #helg #fredag 
God morgen♥

Er du en av de som er så heldig å ha fri i dag? Vel, jeg er IKKE en av de. Jeg skal love dere at min morgen ble mer stressende enn jeg hadde planlagt. Jeg klarte nemlig å forsove meg i over en time og et kvarter! Det som er sikkert er at jeg må ha satt på et ekstra gir, fordi jeg klarte både å kle på meg, spise frokost, få med meg nistepakke, ta bilder (!!!!) og rekke skolebåten.  

♥Har du fri i dag?

♥Hva synes du om dagens antrekk?

♥Har du forsovet deg i det siste?

♥Har du noen gøye planer for helgen?


#blogg #hverdag #sol #sommer #skole #antrekk #mote #outfit
Heihei♥

Mai måned begynner å nærme seg slutten, så nå vil jeg gjerne vise dere hva jeg har elsket denne måneden :)

 

Chanel leppestift

Jeg er egentlig ikke noen stor fan av leppestifter, fordi jeg synes fort at det kan bli litt for mye. Men denne her er jeg blitt helt forelsket i! Den gir et naturlig resultat, samtidig som leppene får en sommerlig og søt farge. I tillegg gir den leppene fuktighet, og holder de dermed myke hele dagen. 

 

L'Oreal Blur cream

Denne fjeskremen er også en av mine absolutt favoritter denne måneden. Huden blir rett og slett bare SILKEMYK, og den vil se mye jevnere ut. I tillegg er fargen veldig naturlig, så man ender ikke opp med et orange fjes ;) 

 

Blomsterpynt

Er det noe jeg har brukt mye denne måneden så er det blomsterpynt til håret. Jeg synes bare at det er SÅ pent! Jeg kommer virkelig i sommerstemning :)

 

Kosedressen min♥

Hva kan jeg si? Haha, denne kosedressen kjøpte jeg på Primark for sånn ca. 70 kr. Det er ikke verdens mest moterette antrekk akkurat, men behagelig? JA! Jeg må nok si at jeg nesten BOR i denne kosedressen her hjemme. 

 

Bikinien min 

Selv om det "bare" er mai, har jammen meg solen vært mye framme! Bikinien jeg kjøpte på Topshop i Edinburg har blitt brukt flere ganger allerede, og den har virkelig en nydelig passform på kroppen! 

 

Smoothie

Er det flere enn meg som mener at sommeren er smoothiens høytid? Det er få ting jeg vet om som smaker mer sommer en en god, kald smoothie. Det har derfor vært herlig å kose seg med en god smoothie på terrassen, den siste tiden.

 

Skogsturer

Sist, men ikke minst; turer i skogen. Åh, ord kan ikke beskrive hvor utrooolig glad jeg er i å gå på tur. Når det i tillegg er et sånt fantastisk vêr som det har vært i år, er det bare fantastisk. Denne måneden har jeg gått MASSE på tur, og ofte har jeg tatt med kameraet for å prøve å få noen blinkskudd. 

 

 

♥Hva har du elsket denne måneden?

♥Liker du noe av det samme som jeg liker?

♥Har du hatt en god måned?

♥Er du klar for JUNI nå?♥ 
#blogg #hverdag #sommer #sol #mai #vår #anbefaling #favoritt #foto #mote #skjønnhet
Heei♥

Kan det blir bedre enn dette? Jeg tror ikke det... På Tysnes skinner nemlig solen som om det skulle være midt på sommeren. Fuglene kvitrer, og hester og kaniner koser seg på de grønne bakkene. Åh, jeg elsker slike dager!
♥Hva synes du om bildene?

♥Er det fint vêr der du bor?

♥Har du fri i dag?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?
#blogg #hverdag #foto #natur #sol #sommer #mai #fri #herlig 
God morgen♥

Morgenstund har gull i munn, er det ikke det de sier? Vel, det stemmer nok. Det stemmer hveertfall om dagen begynner med full sol, FRI, sommertemperatur og god mat, slik som den gjorde i dag. Åh, livet er herlig!

♥ Lapper ♥ Honning ♥ Frukt  

♥Har du hatt en god start på dagen?

♥Hva spiste du til frokost?

♥Har du fri i dag?

♥Har du noen spennende planer for dagen?

 

 

 

#blogg #hverdag #sommer #sol #mat #fri #kosthold #frukt 
God kveld♥

Da har familien Pedersen grillet for første gang i år. Jeg tror aldri grillmat smaker så utrooolig godt, som den gjør årets aller første gang. Noe av det beste med sommeren må være grilling, jeg får hvertfall aldri nok, haha! Når jeg tenker grillmat, tenker jeg sol, sommer, ferie, gode venner, bading, familie, strand, fine kvelder...

↓ Lillebror A.K.A. grillsjef ↓

↓ ♥Potetsalat♥ ↓

↓ Nam, nam, nam! ↓
♥Har du grillet i år?

♥Liker du grillmat?

♥Hva er det beste du vet på grillen?

♥Har du hatt en flott dag?

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #grill #grilling #mat #nam #kjøtt #salat #kos #familie
Heihei!♥

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, sovnet jeg og sov helt til nå for ikke så lenge siden. Jeg følte meg mye friskere når jeg våknet, så det var jo bra :) Likevel har det skjedd noe ENDA hyggeligere enn det i dag. Jeg fikk nemlig akkurat en mail fra den Australske Ambassaden. De fortalte meg at nå har jeg fått godkjent visumsøknaden min! Da er det med andre ord bare flybilletene jeg trenger å få tilsendt før jeg er klar til å pakke kofferten :D Åh, det føles SÅ godt å ikke trenge å bekymre seg for den søknaden lengre! 

♥The perfect snack♥ 

 

♥Har du opplevd noe hyggelig i dag?

♥Har du trengt å søke om visum før?

♥Har du også spist mye melon i det siste?

♥Hva foretrekker du, melon eller jordbær?

 

 

 

#blogg #hverdag #reise #mat #kosthold #frukt #sommer #australia #skole #visum #utveksling
God dag♥

I dag ble det tidlig hjem fra skolen på meg... Jeg våket og bestemte meg for at i dag SKULLE jeg på skolen, jeg følte meg jo trossalt litt bedre enn i går. Jeg fikk til og med tatt noen halvhjertede antrekksbilder før jeg gikk! Vel, jeg skjønte allerede på skolebussen at det var en dårlig idé, å ikke hvile hjemme en dag til. Jeg satt på skolen og hadde litt naturfag, før jeg bestemte meg for å reise hjem igjen.

Jaja, nå er det fri i morgen, så jeg SKAL bli frisk til fredag!

↑ Smilet ser litt rart ut... Grunnen er at jeg sto egentlig å hostet, samtidig som jeg skulle smile, haha! ↑

♥ Sko//Primark ♥ Bukse//BikBok ♥ Skjorte//Pull&Bear ♥ Smykke//Primark 

♥Hva synes du om antrekket?

♥Har du fri i morgen?

♥Er du en av de som til og med har fri på fredag?♥ (isåfall HELDIG)

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #antrekk #syk #outfit #fri #sommer
Heii, dere♥

Jeg ligger fortsett 100% forkjølet inne i sengen min. Jeg er SÅ missunnelig på alle de andre, FRISKE vennene mine som sender meg snap's  av seg selv ute i sommervêret. Jeg vil ogsååå! Jaja, jeg får bare smøre meg med tolmodighet her jeg ligger. Hvis jeg er flink til å bare slappe av, kan jeg kanskje bli så frisk at jeg hvertfall får gjort noe gøy på fridagen min på torsdag :) Jeg satser på det!

Siden jeg ikke akkurat føler for å stille opp til noe selfie fotografering i dag (haha), slenger jeg med noen bilder, som jeg har vært ute å knipset i naturen, den siste tiden. 

 

 

♥Har du hatt en fin trsdag?

♥Hva synes du om bildene?

♥Hvilket bilde likte du best?

♥Har du noen tips til å bli kvitt stiv nakke?♥ (Seriøst, forkjølte meg er desperat!)

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #natur #tirsdag #syk #jente 
Heihei♥

I dag ligger jeg bare helt forkjølet i sengen min, med andre ord, ikke noe spennende for dere å høre om. Heldigvis hadde jeg et gøy innlegg, som jeg hadde skrevet for en stund siden, men ikke publisert. Jeg tenkte at det passet fint å vise det til dere i dag. Dette innlegget handler nemlig om små og store ting, som gjør meg glad i hverdagen. 

 

Gode ting i livet:

- treffe igjen gamle venner

- ta av seg bunaden etter en lang 17. mai

- besøke nye land

- våkne opp på søndager å føle seg utsovet

- se at folk man er glad i smiler

- dra på piknik som sommeren

- ha en god hårdag

- le så mye at man får vondt i magemusklene

- nyte soloppganger og solnedganger

- finne igjen småpenger man ikke husket at man hadde mistet

- grilling

- den første natten i nyvaskede laken

- kakerester etter et besøk

- siste skoledag før en ferie

- få et adrenalinkick


- endelig få noe du har ønsket deg lenge

- god musikk og dansing

- julelys

/bildene er lånt fra tumblr

 

♥Har du hatt en god dag så langt?

♥Hva gjør deg glad?

♥Blir du glad av det samme som meg?

♥Hva synes du om slike inlegg, vil du at jeg skal lage flere?

 

 

#blogg #hverdag #syk #forkjølet #tumblr #inspirasjon #motivasjon

 
God kveld!♥

Åh, det er SÅ utrolig kjedelig å være syk! Jeg føler at halsen min skal brenne opp, hode mitt skal eksplodere og magen skal få krampe etter all hostingen. Skoladagen i dag virket som varte i 100 år, men det var herlig å endelig komme hjem. Snille mamma hadde kjøpt masse god frukt, så jeg kan hvertfall kose meg med noe her jeg ligger i sengen min.

 

♥Hvordan har din dag vært?

♥Er du glad for at det er fri på torsdag?

♥Er du ofte syk?

♥Liker du best frukt eller bær?

 

 

#blogg #hverdag #skole #mat #kosthold #syk #forkjølet #jordbær 
Heihei♥

I dag har ikke jeg hatt en så god start på dagen. Jeg er så grådig forkjølet, men for å ikke få mer fravær, måtte jeg prøve å gå på skolen likevel. Jeg angrer litt på at jeg ikke ble hjemme, fordi nå sitter jeg bare å hoster og venter på at dagen skal bli ferdig. Jeg får bare holde ut og drømme meg bort til varmere strøk. Om ikke til syden, så hvertfall hjem til den gode, varme sengen min...

 

 

♥Er du frisk i dag?

♥Har du hatt en fin morgen?

♥Skal du noe gøy denne uken?

♥Drømmer du deg ofte bort til varmere strøk?

 

 

#blogg #hverdag #skole #mandag #syk #forkjølet #svimmel #sommer #inspirasjon #motivasjon
Heia♥

Nå er jeg jammen meg blitt skikkelig forkjølet med feber, hoste og vondt i halsen IGJEN. Det blir derfor en en tidlig kveld for meg, med frukt, te og teppe... På en skala fra 1-10, vil jeg gi karakteren 9.5 når det gjelder hvor kjipt der er å bli forkjølet nå på førsommeren. Er det noen som er enig med meg? 

♥Har du vært syk i det siste?

♥Hva er ditt beste råd for å holde deg frisk?

♥Hvordan har helgen din vært?

♥Gleder du deg til å starte på en ny uke?

 

 

#blogg #hverdag #helg #syk #forkjølet #mat #frukt #kosthold #te #sommer
Heiii♥

Dere kan tro at jeg har hatt en koselig dag! Jeg har nemlig vært i konfirmasjon med en utrolig herlig familie. Konfirmanten var kjempe flott, og det har vært latter fra start til slutt! I tillegg var det selvfølgelig MASSE god mat, og ikke minst mange gode kaker ;) Jeg våknet dessverre opp med en kjempe forkjølet kropp, så jeg kjenner det skal bli herlig å sette seg litt nedpå å slappe av nå.  

♥Har du hatt en fin dag?

♥Hva synes du om Tysnesbunaden min?

♥Har du vært i noen konfirmasjoner i år?

♥Er du klar for en ny uke?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #bunad #konfirmasjon #kos #foto #familie #mat
Heihei♥

I dag har jeg rett og slett bare levd det gode liv i solen, med god musikk og god mat. Det er lenge siden jeg har hatt en hel dag der jeg ikke har hatt noen planer, så dette har vært kjempe herlig. Her på Tysnes har solen vært framme helt siden i dag tidlig. Jeg merker virkelig at sommeren er på vei! 

Nå er det snart på tide at jeg kaster meg ut på en treningstur, vi blogges senere :)

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Hvordan er vêret hos deg?

♥Hva har du gjort på i dag?

♥Har du noen planer for kvelden?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #sol #sommer #foto #antrekk #lørdag 
Heihei♥

Er du en av de som synes at det kan være vanskelig å finne på noe spennende til frokost, lunch eller kvelds? La deg friste av dette herlige, lille måltidet. Oppskriften ble jeg tipset om i blandet "Det Nye". 

Du trenger:

- Polarbrød (gjerne spelt)

- Tomater i skiver

- Kyllingpålegg (eller annet pålegg)

- Salatblader (eller spinatblader)

- Cottage cheese

- Olivenolje

- Salt

- Pepper

 

- Oliven

- Trepinner

 

Slik gjør du:

1. Vask og rens salaten. Bland med litt olivenolje, salt og pepper i en bolle.

2. Fordel cottage cheese jevnt cutover på et av polarbrødene.

3. Legg så på tomatskiver, kyllingpålegg og salat.

4. Legg på nytt polarbrød og press litt ned. 

5. Sett et trespyd gjennom polarbrødet og tre på en eller flere oliven. 

 

♥Synes du dette så godt ut?

♥Har du smakt noe lignende?

♥Hva liker du å spise til lunch?

♥Liker du polarbrød?

 

 

#blogg #hverdag #helg #tips #mat #kosthold #matpakke #detnye #frokost #lunch #lørdag 
Goood morgen♥

Har du sovet godt? Det har hvertfall jeg :) Det ble litt sent i går, men er det ikke sånn det skal være i helgene? I går kveld, ble plutselig hele himmelen helt rød! Det var så utrolig fint at jeg måtte bare ta bilde av det. Jeg får virkelig en sommerfølelese nå når det er så fint, varmt og mange nydelige solnedganger. 
 

♥Var det en fin solnedgang hos deg i går?

♥Hva synes du om bildet?

♥Hadde du en fin kveld i går?

♥Hva skal du bruke dagen til?

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #helg #fredag #lørdag #sommer #solnedgang 
God kveld♥

Da har meg og kjæresten vært ute på en koselig tur mens solen enda var framme. Det er herlig med slike dager! Vi gikk rundt en skogsvei her i nærområdet. Det er så godt med en lang, stille tur etter en hel uke på skolen :)

↓ Vi traff til og med pappa på veien! :D På Tysnes ruller vi med traktor! #bondelivet ↓

 

 

♥Hva liker du å gjøre etter en lang, slitsomm uke?

♥Har det vært fint vêr der du bor i dag?

♥Bor du i by eller på landsbygda?

♥Hvordan har uken din vært?

 

 

 

#blogg #hverdag #traktor #trening #kjæreste #kos #natur #helg #fredag 
God heeelg♥

Nok en uke er ferdig, og jeg kjenner at det kribler i hele kroppen med tanke på at det bare er 4 (?) uker igjen til SOMMERFERIEN! Tenk det da? Ingen skole, (forhåpentligvis) ingen regn, ingen stress - baare kos! En ting er sikkert, jeg skal ikke kaste bort et sekund av denne ferien, hverken i Norge eller i Australia... Jeg vil huske denne sommeren!


/bildene er fra tumblr

 

♥Hva er dine sommerplaner?

♥Liker du best Sommer eller vinter?

♥Hva synes du om bildene?

♥Er du glad for at det endelig er helg?

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #sommer #sol #tumblr #motivasjon #inspirasjon #mote #sol 
Heeei♥

Da er den andre delen av spørsmålsrunden svart på og klar :) Som jeg nevnte tidligere, er denne delen om utvekslingen min. Håper dere er fornøyd med svarene! 

 

 

Så hvorfor velger du å dra på utveksling?

Jeg velger å dra på utveksling fordi jeg har lyst å oppleve masse nytt! Jeg ønsker å lære meg flytende engelsk, få nye venner, lære mer om kulturen i AUstralia, få en "ekstra" familie og rett og slett ha et år jeg aldri kommer til å glemme. 

Hvorfor valgte du å dra akkurat til Australia?

Vel, jeg hadde egentlig tenkt å reise på utveksling til USA, men så ombestemte jeg meg plutselig. Jeg tenkte at det måtte være så utrooolig spennende å oppleve Australia en gang i livet.


 

Når bestemte du deg for at du ville dra på utveksling?

Jeg bestemte meg egentlig for at jeg ville reise vekk å studere så fort som mulig, da jeg gikk i 8-9. klasse. Da jeg gikk i 10. klasse fikk jeg høre om utvekslingsprogrammene og tenkte at det var noe som kunne passe for meg :)

 

Hvor lenge skal du være borte i Australia? Får du komme hjem i mellomtiden?

Jeg skal være borte i ca. 10 måneder. Nei, jeg får ikke komme hjem i mellomtiden, så hjemlengselen kan nok bli et problem...

 

Har du fått vite om denne utvekslingen via skolen eller internett? Hvis internett, hvilken side så du på og hvordan "søkte" du på utvekslingsprogrammet?

Jeg søkte mest på internett, men skolen min hadde også ganske mange informasjonshefter. Jeg reiser med organisjonen Explorius og de har sin egen hjemmeside. Man søker ved å sende inn et interesseskjema :) 

 

Er det noe du gruer deg til ved utvekslingen?

Jeg gruer meg til å være borte fra de jeg er glad i i Norge. I tillegg er jeg veldig nervøs for min første skoledag i Australia. 

 

Hva ser du mest frem til med utvekslingsåret ditt i Australia?

Det må nok være å oppleve så masse HELT nytt! Jeg elsker å reise, treffe nye mennesker, se nye plasser, lære meg nye språk osv.

 

Gruer du deg tl å være borte fra venner og familie?

Åh, ja, det skal være sikkert og vist! Jeg tror jeg kommer til å savne noen av de så alt for masse... Jeg får skrive masse brev :) 

 

Hva ser du mest frem til? 

Jeg gleder meg SÅ masse til å møte vertsfamilien min! I tillegg gleder jeg meg veldig masse til å se Australia, fordi jeg har aldri vært i et lignende land :)

 

Hvor i Australia skal du bo?

Jeg skal bo ca. 20km utenfor storbyen Perth. Plassen jeg skal bo heter Hillarys. Jeg føler meg veldig heldig, fordi jeg skal bo i gå/sykkelavstand til stranden!

 

Kunne du velge mellom camphus og vertsfamilie?

Nei, for meg var det eneste alternativet vertsfamilie, og det var det jeg ønsket meg å ha også. Men jeg vet ikke hvordan det er med andre land eller organisisjoner. 

 

Ka skal du gjøre når du er på utveksling? Altså skal du gå på skole? Hvilken skole eller linje?

Jeg skal gå noe som tilsvarer vg2 studiespesialisering. :) Jeg skal gå på en lokal skole med ca. 1000 elever. Når jeg kommer hjem igjen er planen å begynne på vg3 studiespesialisering igjen, men det er ikke alle som får året sitt i utlandet godkjent.

 

Hva kostet utvekslingen?

Med den organisasjonen jeg reiser med, koster et skoleår år i Australia ca. 120 000kr. Selvfølgelig blir det jo litt flere utgifter etterhvert, med tanke på at man trenger litt lommepenger. Man må ikke betale for mat selv når man er på utveksling :) 

I tillegg kan man selv velge å delta på utflukter når man er på utveksling, og da må man betale selv. 

 

Var det noen aldersgrense?

Med den organisasjonen jeg reiser med må man være på "videregående alder" om man kan kalle det det, haha! De aller, aller fleste reiser når de er 16/17. På hjemmesidene til organisasjonene finner man mer informasjon om dette. /bildene er ikke tatt av meg

 

 

♥Fikk du svar på det du lurte på?

♥Har du vært på utveksling?

♥Har du hatt lyst å reise på utveksling?

♥Har du vært i Australia før?

 

 

#blogg #utveksling #hverdag #australia #explorius #perth #sommer #sol #beach #tumblr #spørsmålsrunde
God morgen♥

I dag er dagen jeg har ventet på, i dag er det FREDAG! Åh, så utrolig herlig! Det er bare noen timer på skolen igjen, så er det HELG. Sommerferien nærmer seg virkelig nå :) 

 

♥Er du glad for at det er fredag?

♥Gleder du deg til sommerferien?

♥Skal du på skole/jobb i dag?

♥Har du noen planer for helgen?

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #fredag #helg #foto #antrekk #outfit #sommer #ferie 
God kveld♥

Vet dere hvem som skal legge seg tidlig som bare det? Jo, meg. Haha, jeg har nemlig vært så utrolig trøtt hele uken! Og siden jeg egentlig er ferdig med dagens gjøremål tar jeg like gjerne kveld. Her i huset blir jeg stadig vekk mobbet, de sier at det er ikke lenge før jeg ikke en gang får med meg barneTV om kvelden, haha! I morgen bør jeg hvertfall føle meg svært opplagt :) 

Jeg klarer virkelig ikke å gå å legge meg uten en skikkelig god kvelds. I dag ble det skive med makrell i tomat. Kan dere skjønne at noe som er så sunt og godt kan lukte såååå grusomt?

I tillegg til skiver, var det også vannmelon og jordbær :) Nam, nam, nam...Tenk, enda en uke er øyeblikk ferdig! Jeg kommer ikke over hvor fort tiden går... Jeg håper at tiden kan stå litt stille denne helgen, fordi jeg har en følelse av at det kommer til å bli en super helg!

 

♥Spiser du makrell i tomat?

♥Hva liker du å spise til kvelds?

♥Er du trøtt i dag?

♥Skal du noe spesielt denne helgen?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #torsdag #mat #kosthold #nam #frukt #jordbær #melon
Heiaa♥

Da har jeg kommet meg hjem fra skolen. Nå er det snart helg altså! Åh, jeg kjenner at denne helgen skal bli god. INGEN prøver på mandag, med andre ord, jeg skal BARE slappe av! Haha, eller jeg skal i en konfirmasjon på søndagen da, men det er jo baare kos :) 

Dagen min har vært grei. Torsdagen begynner alltid med to fritimer på skolen, noe som passer meg godt :) På slutten av dagen hadde vi en geografiprøve, og den følte jeg gikk veldig bra! Det er en herlig følelse å faktisk føle at man får ting skikkelig til :)


 

♥Hva synes du om bildene?

♥Hvordan har din dag vært?

♥Er du klar for helg?

♥Hvilken dag i uken er din favoritt dag?

 

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #skole #antrekk #outfit #foto #snart #helg #glede #lykke #kos 
Heiheii♥

To ting jeg liker godt er å gå på tur i skogen, og ta bilder. Dette er to ting som passer fiiiint sammen, og nå tenkte jeg at jeg ville vise noen bilder jeg tok en dag jeg var ute på tur. 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Liker du å ta bilder?

♥Går du ofte på tur?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

 

 

#blogg #foto #natur #norge #skog #trening #tur #canon #hverdag 
God morgen?

Jeg føler det var i går at jeg skrev forrige "Trenings Torsdag" innlegg, men jammen meg er det en hel uke siden! Tidligere i uken var jeg ute å tok bilder til dere, men når jeg skulle se igjennom de fant jeg ut noe veldig rart. Jeg hadde ikke sko på meg! Hahaha, jeg var så ivrig at jeg glemte helt skoene. Det er vel ikke lenge før jeg løper halve joggeturen før jeg finner ut at skoene er hjemme...

Uansett... I dag tenkte jeg at jeg ville vise dere noen flere mageøvelser jeg liker godt. Det virker som om mange av dere liker når jeg viser øvelser for magen, men om dere ønsker øvelser for andre spesielle kroppsdeler er det bare å si ifra! :D  

 

- For mage -

Jeg synes at bildene forklarer ganske godt hvordan denne øvelsen skal utføres, men om noe er uklart er det bare å spørre. Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget denne øvelsen, men den har allerede blitt en favoritt. 

 

1. posisjon

2.posisjon

 

 

- For mage (og kjernemuskulatur) -

Denne øvelsen er på en måte en spennende versjon av planken. Forskjellen er at man skal ikke bare "stå" i ro, man skal "svinge" fra side til side. Håper bildene er beskrivende nok :) 

 

1. posisjon

2. posisjon

3. posisjon

4. posisjon

 

♥Bruker du noen av disse øvelsene?♥

♥Hvilken kroppsområde vil du at neste Trenings Torsdag skal handle om?♥

♥Har du trent denne uken?♥

♥Hvilken mageøvelse er din favoritt?♥

♥Var bildene beskrivende nok?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #treningstorsdag #trening #fitness #styrke #mage #sommer #sol 
Heihei♥

I kveld, tenkte jeg at jeg ville ha et lite tilbakeblikk her på bloggen, med noen av de siste antrekkene mine. Det er jo så gøy nå når sommeren begynner å nærme seg, og vi slipper de store vinterjakkene... Nå er jeg spent på hvilket av antrekkene du likte best! :D 

 

Antrekk 1:

 

Antrekk 2:

Antrekk 3:Antrekk 4:
 

Antrekk 5:

Antrekk 6:

 

Antrekk 7:

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Hvilket antrekk likte du best?

♥Har du hatt en fin dag?

 

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #ootd #mote #klær #bikbok #primark 
Heihei♥

Tidligere i dag, sa jeg at jeg skulle legge ut de første svarene til spørsmålsrunden. Jeg valgte å dele svarene opp i to deler, en del om meg og en del om utvekslingen. Svarene om utvekslingen kommer nok før helgen :) Her kommer spørsmålene og svarene om meg!

 

Blogg:

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte hovedsaklig å blogge fordi jeg ville ha en plass å dele bilder og opplevelser når jeg er på utveksling i Australia. 

 

Hvor gammel var du da du startet å blogge?

Jeg var 16, haha! Jeg har bare blogget i noen måneder :) 
Hvor mange timer bruker du på bloggen hver dag?

Det varierer veldig. Det jeg bruker mest tid på er å tenke ut hva jeg vil blogge om. Å få tatt gode bidler tar også litt tid. På hvert inlegg jeg publiserer bruker jeg veø 20-60 min :)

Hvilken blogger leser du?

Blogger jeg leser hver dag er fotballfrue.no, ssbk.blogg.no og martheborge.blogg.no. Ellers leser jeg bloggene til dere søte som kommenterer, og en del av de andre bloggene på topplisten.

 

Hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer ofte bare bildene mine i litt iPhoto, men en gang i blandt bruker jeg også PicMoncey.
Trening: 

Hvor ofte trener du og hvordan trener du?

Jeg trener hver dag. Haha, eller det er ikke sånn at jeg liksom har DEN harde treningsøkten hver dag, men jeg prøver å være i aktivitet hver dag. Som oftest er jeg enten ute å går, jogger, sykler eller har styrke.

Pleier du å trene med venner? Anbefaler du det?

Jeg trener som oftest alene, men jeg synes helt klart at det er veldig motiverende å trene med andre!
 

Reise:

Hvor mange land har du vært i?

Jeg har vært i Sverige, Danmark, England, Skottland, Sveits, Østerrike, Tyskland, Spania, Andorra, Portugal og Tyrkia.
Hvor vil du reise til med bestevenninnen din? ;) hahaha

Åh, det er så mange plasser! California, London, New York, Hawaii, Barcelona, Edinburgh (igjen;)) og egentlig overalt! 

Hvilket land/by er din drøm å dra til?

Åh, det er så mange plasser jeg vil reise til! Men California er en av mine største drømme destinasjoner :) 

"Favoritter":

Favoritt-frokosten på en hverdag? Og en helg?

Hmmmm, på en hverdag må det nok være havregrøt... I en helg er det kanskje pannekaker med frukt :) 
Hva er ditt favoritt sitat/quote?

Åh, det er så mange fine.... Jeg liker veldig godt sitatet "If you don't make mistakes, you aren't really trying" :)

 

Hva er din favoritt mat?

♥Taco♥

 

Hva er din favoritt film?

Haha, av en eller annen grunn liker jeg veldig godt action filmen Abduction!

Hva slags musikk liker du?

Jeg liker veldig masse ulik musikk. Hva jeg vil høre på kommer egentlig helt an på humøret den dagen :) 

 

Hvilket språk liker du best?

Jeg liker veldig godt Engelsk :) 

Hvilken serier pleier du å følge med på?

Hahah, akkurat nå for tiden ser jeg på Teen Wolf av alt i verden... Men One Tree Hill er nok fortsatt favorittserien min av alle serier :) 

Annet:

Har du noen fobier?

Vel, jeg får HELT panikk om jeg føler meg "innesperret", så jeg vil nok si at jeg har litt klaustrofobi. I tillegg HATER jeg syr som slanger og edderkopper, så jeg har vel en slags fobi for det også ;) 

 

Hva var det siste du spiste?

En banan, haha!

 

Hvordan har du det for tiden?

Jeg har det faktisk veldig bra! Jeg bekymrer meg en del for utvekslingen da, men jeg har det egentlig veldig fint :) Håper du også har det fint!
Kunne du ha laget et innlegg med ting man kan finne på med kjæresten? Og koselige/romantiske småting man kan gjøre ilag?

Det kan jeg sikker gjøre en gang ja! :D 

 

Om du skulle beskrive deg selv med 3 ord, hvilke ord ville det vært?

Haha, sånne spørsmål er vanskelig! Hmmm, kanskje glad, eventyrlysten og alltid sulten ;)

 

Beskriv den perfekte dagen. :)

Den perfekte dagen er nok en varm dag i sommerferien, der jeg ikke har noen spesielle planer, bare koser meg med god mat, soool, bading, trening og venner. 

 

Hva er de 3 tingene/gjenstandene du ikke kan leve uten?

Det må nok være mat, mobil og fluffy tøfler, haha!

 

Det beste du vet om sommeren, om høsten, om våren og om vinteren?

Det beste med sommeren må vel vere sol, venner, bading og ferie. Det beste med høsten, må være de første regnkveldene med teppe og kakao. Det beste med våren er nok gleden av å vite at sommeren er her snart og det beste med vinteren må være dager med skikkelig snæ, aking og ikke minst julaften :) 

 

En tradisjon i din familie du ikke vil gi slipp på?

Hmm, det er kanskje ikke akkurat en tradisjon, men jeg liker at vi har den rareste humoren. Haha, selv om jeg kan bli litt flau en gang i blandt, er det definitivt verdt det! 

 

 

♥Fikk du svar på det du lurte på om meg?

♥Vil du at jeg skal fortsette med å ha spørsmålsrunder?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Hva skal du i kveld?

 

 

#blogg #hverdag #snart #helg #spørsmålsrunde #foto #reise #trening #utveksling
God morgen♥

Tenk at nå er vi halvveis til helg! Haha, det trøster jeg meg med hver eneste onsdag... Det var gøy å se at så mange likte tipset jeg delte med dere i går kveld :) Nå tenkte jeg at jeg ville vise noen bilder av kveldsen jeg spiste i går. Jeg ELSKER salater, og denne salaten med spinat, avokado, egg og tomat falt virklelig i smak. Om du liker avokado, bør du virkelig prøve denne salaten ut!

Senere i dag kommer forresten svar på del 1 av spørsmålsrunden ut på bloggen :) Hihi, jeg som trodde at jeg ikke skulle få et eneste spørsmål... Jeg fikk faktisk så mange at jeg måtte dele inn i to deler! Den første delen er svarene på de spørsmålene som handlet om meg og hverdagen min, mens den andre delen er om utvekslingen.

 

♥Liker du salter?

♥Hvilken salat er din favoritt?

♥Gleder du deg til det blir helg?

♥Har du hatt en fin morgen?

 

 

#blogg #hverdag #mat #kosthold #onsdag #snart #helg #avokado #egg
God kveld♥

For øyeblikket sitter jeg på terrassen, og har akkurat inntatt dagens kvelds. Det jeg vil gjøre i dette inlegget, er å gi dere et sommertips jeg tror dere kan få god bruk for :) Hva smaker vel mer sommer enn det jordbær gjør? 

Det var tidligere i dag, at jeg la merke til noen som hadde skåret jordbærene opp med en eggeskjærer. Jeg tenkte at dette måtte jeg hjem å prøve, og jammen meg, det var helt genialt! Det eneste man trenger å gjøre, er å skjære bort den grønne stilken på jordbæret og putte bæret i eggeskjæreren. Resultatet ble perfekt oppskjærte jordbærbiter :) Jeg tror at alle har sitt egent lille eller store hverdagstips. Jeg blir hvertfall veldig glad om du vil kommentere hva ditt tips til å gjøre hverdagen litt enklere er :) 

 

 

♥Har du et hverdagstips?

♥Har du prøvd å kutte jordbær slik før?

♥Liker du jordbær?

♥Hva forbinder du med sommer?

 

 

#blogg #hverdag #jordbær #mat #kosthold #sommer #tips #sol #ferie #vår


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits