Hei igjen!♥

Før jeg går å legger meg, har jeg lyst å vise dere noen bilder jeg enda ikke har fått vist dere, fra den siste dagen vår i Paris. Selv om siste dagen på ferie alltid er litt trist og rar, fikk vi gjort utrolig mye kjekt.


↓ Etter at vi hadde gått en morgentur opp til toppen av Montmatre-området (hvor vi spiste frokost), ville vi spasere hele veien rundt den nydelige kirken Sacré-Coeur, før vi satte i gang med suvenirhandling. På veien kom vi over denne fantastiske parken her, en park som var helt utenkeig grønn og velstelt!

↓ Er man turist, så er man turist, selvfølgelig måtte vi ta bilder med Sacré-Coeur i bakgrunnen!↓ Så var vi klar for litt heftig suvenir-shopping!

↓ Da vi følte oss fornøyd med handlingen, satte vi oss ned på en café for å spise ekte franske pannekaker, noe vi hadde hatt lyst til å gjøre hele ferien. Dessverre var ikke slike ultra-søte pannekaker helt noe for oss, men det var jo så artig å få prøve!!

↓ Deretter gikk turen videre inn til Champs-Élysées, hvor vi blandt annet fikk danset med en klovn, sett triumfbuen enda en gang, kost oss på Starbucks og vandret litt i de sjarmerende side-gatene. 

↓ Da vi kom hjem igjen til hotellet denne ettermiddagen, pakket vi bare koffertene og slappet litt av, før vi gikk ut for å spise feriens siste måltid. Vi gikk på samme restaurant som kvelden før, og var minst like fornøyd denne kvelden! Fantastisk mat, rett og slett!

Etter middagen tok vi en rimelig tidlig kveld, siden vi måtte opp allerede i seks-tiden morningen etterpå. Jeg har ikke vært hjemme i mer enn to-tre dager, men allerede lengter jeg litt tilbake til denne helt fantastiske byen. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kunne kost meg mer enn det jeg gjorde disse dagene med Mormor og Besti, men at jeg må tilbake en gang i fremtiden, det er helt sikkert! 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Har du smakt slike pannekaker? Likte du det?

♥Er du enig i at den siste dagen på ferie alltid er litt rar og trist?

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #reise #paris #norge #bilder #foto #vår #livet #mai
Hei og god kveld♥

For en helg jeg har hatt! Eller for en uke får jeg nesten si! Først Paris, og så en slik kjekk helg. Bursdagsfesten i går var grådig vellykket, og jeg er utrolig glad for at jeg gikk. Det ble litt sent i natt, men det gjør jo egentlig ikke noe når det er søndag, og man kan sove godt frempå. 


Da jeg kom hjem fra Simon i to-tiden i formiddag, satt Pappa i gang med å lage wok, noe som smakte f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. Deretter lot jeg maten synke litt, før jeg bestemte meg får å få gjennomført dagens trening. Jeg var jo egentlig litt trøtt etter i går, men siden nytt, fresht treningstøy lå å ventet på rommet mitt (fra Paris), var det ikke det minste vanskelig å komme seg ut. Det var akkurat som om jeg hadde fått en helt ny motivasjon jo!! Er det flere enn meg som føler det sånn, når det gjelder motivasjon og nytt, fresht treningstøy??

Uansett, jeg kom meg hvertfall ut, og fikk gjennomført en økt som jeg selv var veldig fornøyd med. Deretter ventet den aller beste delen av det å trene; nemlig den gode, varme, lange dusjen etterpå og sist men ikke minst grådig god samvittighet i hele kroppen. Herlig! 

Nå er det bare en rolig kveld som står på planen. Jeg har ikke fått lest NOE norskpensum på over en uke, så jeg har en del å ta igjen på den fronten... Kanskje jeg får lest litt i kveld. Jeg håper hvertfall at du har hatt en fin helg så langt, og at du får en flott kveld. Vi snakkes!

 

 new in - workout clothes 

 

♥Har du hatt en fin helg til nå?

♥Hva er planene dine for i kveld?

♥Hva synes du om de nye treningsklærene mine?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #motivasjon #newin #bilder #foto #fitness #helse #livet
Hei og hallo♥

Da var den utrolige Paris turen over, og kofferten ligger tom på gulvet. Vi kom hjem i går kveld, og var mildt sagt en smule trøtt, haha. Med det tempoet vi har hatt de siste dagene, og alt det nye vi har fått sett, opplevd og smakt, så tar det på! Men SOM vi koste oss... Alle inntrykkene har fortsett ikke helt sunket inn enda, men det kommer vel etterhvert :) 


Selv om turen var HELT fantastisk, er det alltid like herlig å komme hjem igjen. Til egen dusj, egen seng og eget hus. I kveld er det en 18-års dag som står på planen, men frem til det vil jeg bare kooose meg. Åh, lørdager altså!  

 

♥Hvordan har du det i dag? Skal du noe kjekt denne helgen?

♥Er du like glad i vannmelon som det jeg er?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #reise #paris #norge #bilder #foto #mat #vannmelon #kosthold #helse
Hei og god ettermiddag!♥

I dag har vært den siste hele dagen vår her i Paris, men vi har jammen meg fått utnyttet den til det fulle! Allerede klokken kvart på ni i dag tidlig var vi på vei ut fra hotellet, klar for en morgentur opp til toppen av Montmatre, der vi hadde planlagt å spise frokost i kunstnerstrøket. Utrolig koselig!! 

Helt i høyden ligger Montmatre området hvor vi valgte å spise frokost, et utrolig koselig strøk!!

I dag falt valget på caféen "Le Sabot Rouge", en liten frokost-café med utsikt ut mot kunstnerene som gjorde seg klar for dagen :)

Vi fikk en enorm frokost, bestående av både brødmat med syltetøy, egg&bacon og fruktsalat. Jeg skal love deg at denne frokosten holdt oss mette helt til lunchtider, haha!


Da vi var ferdig med frokosten, koste vi oss i flere timer med suvenir-, gave- og kunstshopping i de fine, franske gatene. I tre-tiden hoppet vi på en buss ned til byn, hvor vi gikk av ved triumfbuen og spaserte ned Champs-Élysées en siste gang. Deretter ble det litt titting på antikk, i en antikk-festival, før vi busset oss hjemover mot hotellet igjen. Innimellom alt dette hadde vi også fått tid til en pannekake-lunch, noe som også var utrolig koselig.

Nå er alle kofferter pakket, og vi er klare for å gå ut å spise en siste middag her i koselige Paris. I morgen tidlig skal vi nemlig bare stå opp, spise frokost på hotellet og komme oss avgårde til flyplassen. Jeg tror flyet vårt går i 11-12-tiden, så vi er ikke hjemme så alt for sent :) 

Jeg håper du har hatt en strålende dag, vi snakkes!

 

 

♥Hvordan har din dag vært?

♥Har du noen koselige planer for kvelden?


#blogg #hverdag #reise #paris #norge #mat #frokost #tur #bilder #foto #kos #vår 
Hei folkens!♥

//konkurranse i samarbeid med NIVEA

For en uke siden la jeg ut en konkurranse her på bloggen, der vinneren fikk stikke av med sitt helt eget "Festival Survival Kit", fra NIVEA. Nå er altså vinneren trukket, og denne gangen var det Kine Linnea som er den heldige. Du kommer til å få en email av meg i løpet av dagen, der du forteller meg hvilken adresse du vil ha produktene sendt til :) Gratulerer!

 

 

 

♥Pleier du å ha vinnerlykke?

♥Har du noen artige planer for dagen?

 


#blogg #hverdag #bilder #konkurranse #reklame #annonse #NIVEA #skjønnhet #velvære
Hei og god morgen♥

En ny dag står for døren, og jeg gleeeder meg til å få oppleve enda litt mer av alt det Paris har å by på. I dag skal vi ta dagen litt som det kommer, og bare kooose oss. 


I går var dessverre internettet på hotellet for dårlig til å komme med en oppdatering, men jeg vil prøve å laste opp noen bilder fra den fine gårsdagen. Vi var faktisk ute å nøt Paris helt fra ni om morningen, til ni om kvelden!! Det aller første vi gjorde var å gå opp til Sacré-Coeur for å spise frokost i kunstnerstrøket, før vi la avgårde på en veldig avansert metro-rute, for å komme til et shoppingsenter langt uti gokk, der vi hadde blitt fortalt at det fantes en Primark. Og Primerk hadde de, og shoppet fikk vi!! Så da vi kom hjem noen timer senere, med fult av handleposer, var vi bare rett innom rommet for å legge fra oss, før vi igjen tok noen runder med dobbeltdekker-turistbussene nedi byn. Der fikk vi både kost oss, og handlet litt til. I tillegg fikk vi besøkt det meget kjente senteret som heter Galerie La Fayette, hvor det bugnet i dyre merkebutikker som Chanel, Dior osv., før vi tok alle trappene til toppen, hvor de i 7. etasje hadde en nydelig topp terasse, med utsikt over heeele Paris. Nå hadde dessverre kameraet mitt bestemt seg for å ikke virke lenger, så fra dette har jeg ingen bilder... Da vi hadde vært på La Fayette, gikk vi litt rundt i gatene her med operaen og koste oss med smaksprøver fra Lindt butikken, før vi satte kursen hjemover. Dessverre var det blitt så sent nå, at turistbussene stoppet, og etterlot oss midt i byn. Heldigvis ble ikke vi vippet av pinnen av den grunn, vi spaserte likegjerne hele veien hjem til området der vi bor, der vi spiste en bedre middag på en koselig gate-restaurant, før vi gikk hjem til hotellet og gikk å la oss. En veldig fin dag!

Jeg fikk tatt noen bilder før kameraet sluttet å virke, så her kommer gårsdagen i bilder: 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Kunne du tenke deg å besøke Paris?


 

#blogg #hverdag #reise #bilder #foto #paris #norge #shopping #mat #kos #turist #vår 
Hei på deg!♥

//forhåndspublisert innlegg

Jeg har blitt så ivrig på å lage middag til familien etter at jeg kom hjem fra Australia, og i forrige uke prøvde jeg noe som jeg bare MÅ anbefale videre! Ikke bare var det skam lett å lage, jeg synes VIRKELIG det smakte godt også! Litt spicy er retten, men for meg som er glad i spicy mat, var dette midt i blinken :)


KYLLING-KJØTTBOLLER MED WOKEDE GRØNNSAKER OG RIS

- porsjoner: 4 

- tilberedningstid: under 30 minutter

- vanskelighetsgrad: LETT!

DU TRENGER

Til kjøttbollene

- 400 g kyllingkjøttdeig

- 4 ss olje (til steking)

- 2 stk hakket vårløk

- 1/2 hakket rød chilli uten frø (sløyf gjerne chilli om du ikke er glad i spicy mat)

- 1/2 kopp griljermel

- 1/2 kopp hakket frisk koriander (du kan drysse litt tørket koriander over istedenfor, om du ikke har frisk)

- pepper og salt etter smak

Til woken

- 3-4 gulrøtter

- 2 løk

- 1-2 paprika

- olje (til steking)

- pepper etter smak

Tilbehør

- 4 porsjoner ris

- sweet chili-saus

SLIK GJØR DU

Sett over vann til ris. Kok risen etter anvisning på pakken.

Bland ingrediensene til kyllingkjøttbollene og form de som kuler. Stek bollene i oljen på medium varme.

Wok grønnsakene. 

Server måltidet med sweet chili-saus.

TIPS

Server gjerne med soya saus i tillegg, om du liker det over risen og grønnsakene :)
 

♥Er du glad i spicy mat?

♥Er dette noe du kunne likt?

 

 

#blogg #hverdag #helg #mat #kosthold #oppskrift #middag #tips #helse #bilder #paris #reise
Hei og god morgen!♥

Det jeg tror må ha vært favoritt øyeblikket mitt i hele går, må nok ha vært øyeblikket vi kom til toppen av Triumfbuen... Etter trapp etter trapp etter trapp, kom vi omsider til den mye omtalte toppen, hvor vi hadde blitt lovet at utsikten over Paris var utrolig. Og utrolig, det var den så absolutt! Jeg knipset selvsagt bilder, og jeg tror rett og slett at de skal få tale for seg selv!
Nå har vi fått stått opp, og er klar for å ta turen oppover her i Montmatre, hvor vi vil finne et koselig sted å spise frokost, før vi skikkelig begynner på dagen. I dag er det lovet strålende sol og en herlig varme, så det blir spennende å se om det viser seg å stemme :) Jeg håper du får en tipp topp dag, vi snakkes!

 

♥Hva synes du om utsikten?

♥Har du vært på toppen av Triumfbuen før?

 

#blogg #hverdag #reise #paris #norge #turist #foto #bilder #utsikt #by #storby #ferie #vår 
Hei igjen♥

En av turistatraksjonene vi fikk sett i dag var jo Eiffeltårnet, og for en opplevelse det var! Det ble selvfølgelig knipset i vei med bilder, så her kommer en liten smakebit på hvordan møtet vårt med det elleville tårnet var! :)

Det er jo mulighet for å ta heis opp alle etasjene i tårnet, men køene var så SINNSYKT lange, at det gadd vi rett og slett ikke (med tanke på hvor kort tid vi har her i Paris). Så da ble det en sjoko-vanilje-is på oss hver, mens vi spaserte nedover mot Champs-Élysées istedenfor. En veldig lur avgjørelse tror jeg! :) 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Har du besøkt Eiffeltårnet før?

 

 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #tirsdag #vår #reise #paris #turist #norge #foto #bilder #eiffeltårnet
Hei og god kveld!♥

I dag har vi VIRKELIG levd som ekte turister her, og hoppet av og på slike dobbeldekker-turistbusser helt siden klokken 9 i dag tidlig. Nå er vi rimelig utslitt kan du si, men vi har trossalt fått opplevd så utrolig store deler av alt Paris har å by på, på bare en dag!!! Jeg har så utrolig mange bilder å vise dere, både fra i går, og selvsagt i dag, men jeg kan bare ikke få lastet opp alle på en gang... Men før jeg gjør noe annet, vil jeg vise noen kjappe bilder som ble tatt på turistbussen i morgentimene :)

Den kjente jernbanestasjonen, Hard Rock Café, Operaen, ulike flotte kirker, Concord plassen, Champs-Élysées, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Louvre Museet, Notre-Dame er bare NOE av det vi har fått sett i dag! I dag har jeg rett og slett sett og opplevd så mye nytt, at jeg tror ikke inntrykkene virkelig kommer til å synke inn på flere dager. 

 

 

♥Har du vært på en slik turistbuss? Likte du det?

♥Har du hatt en fin dag?

 


#blogg #hverdag #helg #tirsdag #pinse #vår #reise #norge #paris #turist #bilder #foto 
Hei og god morgen!♥

Jeg har vært våken ganske lenge allerede, SÅ klar for dag nummer to her i Paris! Om ikke så alt for lenge er det tid for frokost, men først vil jeg vise dere bildene som ble tatt av en utrolig flink gate-artist utenfor Sacré-Coeur i går.
Hva synes du om artisten?

Skal du noe artig i dag?


#blogg #hverdag #reise #paris #norge #foto #turist #bilder #vår #mai 
Hei og god kveld!♥

Nå begynner energien vår virkelig å bli slutt på, her vi ligger på hotellrommet. Men FOR en dag vi har hatt, jeg sier det igjen... Det jeg bare MÅ vise dere før vi går helt til sengs, er bildene fra kaffeen vi nøt på det som må være den absolutt søteste caféen i hele Paris (om ikke hele Frankrike!!!!). Caféen lå i et fantastisk skjønt strøk, og het La Maison Rosé. Snille Mormor og Besti, de er vi har det så kjekt på reise sammen!  

 

♥Hva synes du om caféen? Var den ikke bare hel-skjønn vel?


 

#blogg #hverdag #reise #helg #langhelg #pinse #vår #paris #norge #café #kos #bilder #foto #livet
Hei igjen!♥

Du kan TRO vi har hatt en helt vill første dag i Paris! I halv to tiden ankom vi hotellet, men dessverre var det noe gale med rommet vårt, så vi kunne ikke få skjekket inn før nesten åtte... Men vi satt oss ikke ned å sturte, vi satt heller bagasjen fra oss i resepsjonen og la i vei for å utforske byen. Og fra halv to, helt til åtte, har vi vært ute på farten, og fått opplevd så mye at jeg ikke en gang har ord!

Bare noe av det vi har gjort i dag er å kikke i koselige boder, utforske Montrmatre området, spist god lunch på en gate-café, gått hele veien til den kjente kirken Sacré-Coeur, vært inni kirken, blitt tegnet av en gate-kunstner, vært på et slags fransk mat-marked, drukket kaffe på verdens søteste rosa café, utforsket flere gater, vært på museum, blitt imponert over gate-artister, handlet ett (bare ett faktisk!!) par sko og spist koseig kvelds.


Jeg har så uendelig mange bilder å vise, men et sted må jeg begynne... Så jeg begynner med de aller første bildene jeg tok i området her vi bor :) 

 

♥Hva synes du om området? Er det ikke koselig vel?

♥Har du hatt en fin dag?


 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #pinse #vår #reise #paris #norge #bilder #foto #shopping #turist #by #storby
Hei og hallo!♥

Da sitter vi på flyet til Paris, med internett og det hele. Nå er reisen virkelig i gang! Vi kom til Flesland i dag i god tid, og fikk både skjekket inn bagasje, kommet oss gjennom sikkerhetskontrollen, kjøpt blader & snacks og satt oss ned for å spise litt utenfor gaten. Veldig koselig!

Helt siden vi reiste fra Tysnes i fem-tiden i går ettermiddag, har vi stooor kost oss. Vi reiste rett til leiligheita, der vi spiste tidenes kvelds, med både hjemmelagde karbonader og et fantastisk fruktfat. Deretter så vi et koselig program på TV, før vi rett og slett gikk å la oss. I dag tidlig måtte vi nemlig opp allerede klokken 6, så da gjaldt det å være uthvilt! 

Men siden internettet her på flyet er s.å.  s.e.i.n.t. (jeg får ikke en gang lastet opp et eneste bilde...), så jeg tror jeg klapper igjen PC'en nå. Nå skal vi kose oss med litt blader og snacks, før vi pluuuutselig lander i Paris! Wiii, jeg er så spent!!!

 

♥Er du glad i å fly?

♥Skal du noe kjekt i dag?

 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #pinse #vår #reise #paris #norge #bilder #foto #norwegian 
Hei og hallo♥

//når dette blir publisert er jeg nok på flyet til Paris

I dag folkens, i dag den 25. april, er det nøyaktig en måned siden jeg stod opp for siste gang i Australia. Allerede klokken 03:30 stod jeg opp og kjørte en aller siste gang hjennom Hillarys, gjennom Perth, ut av byen og så til flyplassen. Det er nøyaktig en måned siden jeg klemte vertsfamilien min en siste gang utenfor gaten, og begynte på den lange, lange reisen hjem igjen til Norge. På samme måte som utvekslingsåret mitt både føltes utenkelig langt, men også skremmende kort, føles denne måneden hjemme akkurat lik. 
Siden jeg kom hjem har det skjedd så utrolig mye. Lillebror konfirmerte seg, jeg var i dåp til min aller første "niese", det har vært 17. mai og jeg har gjort meg klar for reisen til Paris. I tillegg har jeg fått møtt igjen så mange av de jeg savnet så mye, blandt annet heeeele familien min, kjæresten min, bestevennene mine, og sist men ikke minst, alle dyrene våre. Ikke nok med det, jeg har jobbet, lest norskpensum, begynt på lappen, satt skikkelig i gang med treningen igjen, vært ordentlig forkjølet og tatt MANGE turer i fjellet. De 4 siste ukene har rett og slett bare flydd forbi! 

Men samtidig som det føles som om dagene har flydd, føles det som om det er åresvis siden jeg sa hadet til Alexa, siden jeg gikk ut fra rommet mitt i Australia en siste gang, siden vi hadde familie avskjeds-fest på kinarestauranten og siden jeg så den siste soloppgangen i eventyrlandet, høyt oppi luften, på et tidlig fly fra Perth til Sydney. 
Alt dette, alle disse tingene og alle disse følelsene på en gang, jeg vet fortsett ikke hvirkelig hva jeg skal si. Jeg føler meg ikke verken skikkelig lykkelig eller skikkelig trist, jeg føler meg bare tom. Å vite om gleden av å komme hjem, eller sorgen av å forlate alt er størst, det er jammen ikke godt å si... Ikke en gang etter nøyaktig en måned. 
♥Føler du at den siste måneden har gått fort eller sakte?
♥Har du fri i dag?


#blogg #hverdag #helg #pinse #vår #norge #australia #reise #paris #utveksling #utveksling14/15 #utveksling16/17 #utvekslingaustralia #exploriusHei på deg!♥

Her sitter jeg på rommet, nydusjet og med et varmt teppe rundt meg, mens jeg nyter synet (og duften) av de nydelige rosene jeg fik av snille, snille Simon. Den gutten der slutter aldri å imponere altså!

Du kan tro jeg hadde en spennende start på dagen i dag! Min kjære nabo/klassekammerat/bestevenn/barnehage-kjæreste (hahaha!) som har vært på utveksling i Frankrike dette året, har nemlig hatt en hjemme-helg denne helgen, og da han spurte om han fikk bli med meg på morgenjoggeturen i dag tidlig, kunne jeg ikke ant enn å rope ja! For det første er det jo SÅ mye gøyere å ha noen å trene med, og for det andre så var det jo helt fantastisk å endelig se han igjen! 

Haha, hadde det ikke vært for at vi avtalte å løpe sammen i går kveld, tror jeg faktisk aldri jeg hadde kommet meg ut i dag tidlig, fordi været var ikke annet enn HELT forferdelig... Men med så mye prat vi hadde å ta igjen, føltes ikke turen verken lang eller kald, og vi fikk faktisk løpt nesten 9 kilometer, før vi fant ut at vi var så våte og kalde at vi måtte gi oss :)

 


 

Det første jeg gjorde da jeg kom inn, var å ta en LANG dusj, før jeg tok turen bortom Mormor og Besti. Vi reiser jo til Paris allerede i morgen tidlig (og til byn allerede i kveld faktisk), så vi hadde noen siste ting å avtale og planlegge. Åh, jeg gleder meg så mye til denne turen at jeg nesten ikke har ord!!! Alt er jo ferdig pakket nå, og alt av kamera og lignende er helt oppladet og klart, så nå er det ikke mye igjen som må fikses.

Men nå venter litt husarbeid og andre små ting, så vi får nesten snakkes. Jeg håper du får en tipp topp søndag! Nyt dagen! :)

 

 

♥Er du like glad i roser som det jeg er *stjerner i øynene*?

♥Har du noen kjekke planer for dagen?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #reise #paris #norge #trening #løping #tur #regn #bilder #foto 
Hei og god kveld!♥

Selv om det siste døynet har vært et vanskelig døyn av forskjellige årsaker, så har jeg klart å få pakke kofferten min klar. Klar for tur til Paris! Allerede på mandags morgen tar flyet av fra Flesland, med 3 Tysnesinger som gleder seg GRÅDIG til å oppleve et par fine dager i Paris. Mormor, Besti og jeg gleder oss om kapp nå, og jeg tror med hånden på hjertet jeg kan si at vi har lest så mye som går an å lese seg opp på til denne turen. Så dette, DETTE kommer til å bli bra!
Så nå er altså alt av solbriller, ladere, kamera, toalettsaker osv. osv. pakket og jeg begynner å komme veldig i modus for Pariiiiis! Wiii, dette skal bli så fint!

 

 

♥Har du vært i Paris? Isåfall hva er ditt beste "Paris-tips"?

♥Hva er du mest redd for å glemme, når du reiser på ferie?


 

#blogg #hverdag #helg #reise #paris #norge #bilder #foto 
Heihei og GOD HELG!♥

Hvordan har du det? Tenk dere, nå er det helg, IGJEN!


I hele dag har jeg gått å gledet meg til å dele denne f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.e. smoothie oppskriften med dere, bare fordi jeg tror den kommer til å falle så grådig godt i smak! Jeg mikset den sammen i går, av tilfeldige ingredienser vi hadde tilgjengelig her hjemme, men så ble den så utrolig vellykket! Så om du ikke enda har bestemt deg for hva du føler for som lørdagsgodt denne helgen, synes hvertfall jeg at denne er et veldig godt alternativ!


Smoothien består av:

- banan

- honningmelon

- litt kanel

TIPS:

Pass på at enten bananen eller honningmelonen er frossen, for best resultat. Om du ikke har frossen frukt, kan du eventuelt mikse i noen isbiter. Jeg brukte ca. 1/2 ts kanel i selve smoothien, i tillegg til at jeg drysset litt over toppen. Det smakte SÅ godt! 

 

♥Liker du smoohie?

♥Har du smakt denne blandingen før?

♥Hva er planene dine for helgen?


 

#blogg #hverdag #helg #fredag #tips #smoothie #helse #kosthold #oppskrift #mat #livet #foto
Hei og god morgen!

I skrivende øyeblikk har faktisk feieren nettop kommet på besøk, og jeg hører ville lyder fra taket over meg, haha! I dag tidlig (allerede kvart over syv faktisk), bestemte jeg meg for å legge ut på en lengre fjelltur. Turen ble på nesten hele tre timer, og var veldig fin den, det eneste var at det var VELDIG vått, haha! Så jeg kom aldri til toppen av fjellet, men jeg fikk meg nå en fin tur likevel! Jeg tok noen bilder på turen, så her kommer litt fra min våte morgentur!

Men nå har vist feieren gått igjen, så da kan jeg trygt gå i dusjen (vi har nemlig et vinduet fra taket inn ti badet, haha!!), så ja, vi får snakkes! Ha en flott dag!!

 

 

Regner det der du bor i dag?

♥Har du noen kjekke planer for helgen?

#blogg #hverdag #fredag #tur #natur #fjell #trening #helg #helse #livet 
Hei igjen!♥

Dagen i dag er jeg veldig fornøyd med. For det første har jeg fått gjort masse, men også fått gjennomført 2 gode treningsøkter! Dagen startet med kort løpeøkt etterfulgt av en lengre skogstur, før jeg tok på meg husmorsrollen. Jeg fikk både ryddet og støvsuget huset, i tillegg til at jeg fikk vasket og tørket en hel haug med klær. Så nå blir Mamma nok glad når hun kommer hjem fra jobb!

Deretter fikk jeg satt meg litt ned med norsk-lesing en stund, før jeg følte jeg trengte en pause. Og vet du hva? Det var nå jeg fikk gjennomført dagens andre økt! Pausen min bestod av noe så sprekt som 30 minutters intervalltrening på ergometersykkel, før jeg skulle sette i gang som husmor igjen. Nå var det nemlig tid for å stelle hester, før middagen skulle lages til lillebror kom hjem fra skolen. Kyllingkjøttboller med wokede grønnsaker og ris stod på dagens meny, og resultatet ble faktisk så vellykket at jeg tror jeg må dele oppskriften på bloggen en dag! 

Men ja, det jeg EGENTLIG ville frem til i dette innegget (haha), var hvor utrolig effektivt jeg synes det er å sykle på ergometersykkel. Jeg pleier å kjøre 4x4 intervaller, og etter vel en halv time føler jeg VIRKELIG at kroppen har fått kjørt seg, og det er jo så godt! 

Men nå må jeg nesten løpe, vi snakkes! :) 

♥Hva synes du om å sykle på ergometersykkel?

♥Foretrekker du å løpe eller sykle?

#blogg #hverdag #torsdag #trening #sykkel #fitness #helse #livet #norge #vår #mai #bilder #fotoHei på deg!♥

//skrevet i samarbeid med NIVEA(reklame)

Jeg har lenge vært utrolig begeistret for produktene til NIVEA, så da jeg fikk beskjeden om at de hadde laget et praktisk "survival kit" med de aller mest nødvendige produktene til en festival, ble jeg veldig glad. For selv om festivaler er både kjekt og koselig, er det ikke til å stikke under en stol at det ikke er alltid man verken får sove eller stelle seg i luksus... Men da kan noen enkle, praktiske hygiene- og velværeprodukter gjøre festivalopplevelsen MYE bedre!


Ikke bare har jeg fått gleden av å teste ut denne festival samlingen, jeg har også fått lov til å holde konkurranse her på bloggen min, hvor en heldig vinner får stikke av med sitt helt eget "festival survival kit" fra NIVEA. Hvor artig er vel ikke det? Så om du ønsker å delta, trenger du rett og slett bare å legge igjen en kommentar under innlegget her, å fortelle hvilken 3 ting DU ville tatt med deg på en festival (om du bare kunne tatt med 3 ting). Så fyr løs! Vinneren blir trukket torsdag, om akkurat en uke. 

Her kommer litt mer info om produktene:

Selve samlingen består av NIVEA Sun Protect & Refreshing Sun Lotion SPF 10 (200ml), NIVEA Sun Anti-Age Face Sun Cream SPF 30 (50ml), NIVEA Lip Butter Coconut, NIVEA Gentle Cleansing Wipes, NIVEA Sensitive 3 In 1 Micellar Cleansing Water og NIVEA Dry Comfort Roll-On.

Begge solkremene hadde jeg faktisk testet ut allerede før jeg fikk denne festival samlingen, og har vært grådig fornøyd med de. Om du vil, kan du lese mer om hva jeg synes om de HER.

Roll-On'en hadde jeg ikke prøvd før, men har lenge brukt andre NIVEA roll-on'er og har aldri vært missfornøyd verken med de, eller med denne. Å føle seg svett er virkelig noe som kan være med på å drepe selvtilliten, men med NIVEA sin roll-on slipper du både fuktighet og kroppslukt, hele dagen!

Lip Butteret hadde jeg også allerede testet ut tidligere, men å få enda et gjorde meg absolutt ingenting! Dette er nemlig en SOLEKLAR favoritt hos meg, når det kommer til leppeprodukter. Du kan lese mer om hva jeg synes om det HER.

Renseserviettene var jeg også veldig fornøyd med! Med naturlig mandelolje og Hydra IQ rengjør de huden, i tillegg til at de tilfører fuktighet. Ikke bare fjerner de vanlig sminke, de fjerner til og med vannfast mascara!

Rense vannet er kanskje det i samlingen som imponerte meg mest. Denne blandingen rengjør, fjerner sminke og tilfører fuktighet nemlig i ett eneste steg, og etterlater en hud som føles både myk og fresh!


 

 

♥Hvilken 3 ting er nødvending for deg å ha med på festival?

♥Kunne du tenke deg å vinne et slikt "festival survival kit" fra NIVEA?

 
#blogg #hverdag #torsdag #skjønnhet #velvære #festival #vår #sommer #NIVEA #reklame #annonse #konkurranse 
Hei og god kveld!♥

Du kan tro jeg har det godt her jeg sitter, med en gooood kvelds og fluffy morgenkåpe. En perfekt avslutning, på en fin dag!


- norske skiver med egg og kaviar; noe av det jeg savnet mest i Australia -Etter at jeg oppdaterte dere i dag tidlig, har jeg både fått tatt vårrengjøringen i hytten, slått alle bakkene som skal slås med traktoren og laget middag til familien kom hjem. Etter middagen fikk jeg til og meg satt meg ut i solen på terassen i en herlig halvtime, før jeg gikk ut for å øvelseskjøre med Pappa. Da vi kom hjem igjen var vi faktisk så spreke at vi la ut på en lengre joggetur i kveldssolen, selv om vi egentlig var litt trøtte. Det føltes grådig godt da det var gjort da!


Nå vil jeg bare nyte resten av kveldsen, før jeg tar en helt rolig kveld. Jeg håper du har hatt en god dag, og at du får en flott kveld. Vi snakkes! :)

 

 

♥Hva har du gjort på i dag?

♥Hva liker su å spise til kvelds?

♥Er du glad i egg og kaviar?

 


#blogg #hverdag #onsdag #mat #kosthold #helse #livet #trening #foto #bilder #norge #mai #vår
Hei og god morgen!♥

I skrivende stund har jeg nettop kommet inn fra en herlig morgenøkt, ute i det fine, friske været. Morningen er helt klart den tiden på døgnet jeg klarer å få gjennomført de beste øktene, så derfor prøver jeg å komme meg opp og ut tidlig, hver dag. 


I dag bestod morgenøkten min av litt oppvarming (hopp og sprett) utenfor huset, en løpetur på 5 km etterfulgt av en fin skogstur. Så nå er jeg klar for å starte dagen med GOD samvittighet, med en slik sliten (men herlig) følelse i kroppen.Nå vil jeg egentlig bare drikke meg noen glass vann og spise en banan, før jeg setter i gang med dagens gjøremål; nemlig vaske ned hytten. Vi har nemlig en slik søt, liten hytte her på gården, hvor vi barn i familien elsker å bruke nå om sommeren. Problemet er bare at siden denne hytten for det meste bare blir brukt om sommeren, må vi ta en skikkelig rengjøring der hver vår. Og siden jeg har bestemt meg for at i dag er dagen for å vaske, så får jeg bare sette i gang!

Jeg håper at du får en strålende onsdag, så snakkes vi :) 

 

 

♥Skal du noe artig i dag?

♥Liker du best å trene tidlig på dagen, eller senere?

 


#blogg #hverdag #onsdag #trening #helse #livet #bilder #foto #vår #norge #mai 
Hei igjen!♥

Dagens middag ble rett og slett så vellykket, at jeg har lyst å dele den her på bloggen. Her i huset er vi veldig glad i fisk, så det blir det spist ganske så mye av. Men med tanke på hvor mye variasjon man kan ha når det kommer til fisk og fiskeretter, så blir vi overhode ikke lei! I dag prøvde vi "Grillet laks med bønnemos" for første gang, men det ble en ny fiskefavoritt, helt klart!

 

- porsjoner: 4

- tilberedningstid: under 30 minutter

 

Du trenger:

TIL LAKSEN

- 4 laksekoteletter à 175 g

- finrevet skall + saften av 1 sitron

- 3 ss lønnesirup

- 1 ss grov sennep

- 1/2 ts salt

TIL BØNNEMOSEN

- 3 bokser hermetiske cannelibønner (hvite bønner) à 400 g, skylt og avrent

- 1 ss olivenolje

- 5 ss crème fraîche 

- 1 hvitløkfedd, knust

- salt

- pepper

TILBEHØR

- 12 asparges

- 4 gulrøtter

- 1 tomat 

- friske urterSlik gjør du:

1. Forvarm stekeovnsgrillen. 

2. Legg laksekotelettene i en ildfast form.

3. Bland sitronskallet, sitronsaften, lønnesirupen, sennepen og saltet i en bolle, og hell blandingen over laksekotelettene. Grill kotelettene uten å snu dem i om lag 6 minutter (eller til kjøttet er gjennomstekt).

4. Lag bønnemosen: Varm bønner, ojle, crème fraîche og hvitløk i en gryte til det begynner å boble. Krydre raust med salt og pepper, og mos med en tresleiv.

5. Kok gulrøttene, damp aspargesene og skjær opp tomaten. 

6. Fordel bønnemosen på 4 tallerkener, legg en laksekotelett på hver tallerken (og hell steksjyen/sausen over), legg på grønnsakene, pynt med grønne urter og server.

 

 

 

♥Er du glad i fisk?

♥Hva spiste du til middag i dag?


 

#blogg #hverdag #tirsdag #mat #kosthold #middag #tips #laks #fisk #helse #livet #oppskrift
Hei og god morgen!♥

I dag må jeg jammen si at jeg har vært effektiv i morgentimene, og har både fått trent og støvsuget huset allerede. Jeg har virkelig blitt et A-menneske med årene (haha), og foretrekker så absolutt å bli ferdig med det som må gjøres, i løpet av formiddagen. Da kan jeg jo bruke ettermiddagen til akkurat det jeg vil, og det er jo så herlig!


Nå skal jeg sette i gang med noe som er myyye mindre kjekt enn både trening og (til og med værre enn) støvsuging, nemlig norskpensum-lesing... Jeg har aldri før hatt verken konsentrasjonsproblemer eller vanskelig for å lese bøker, men nå med denne norsken sliter jeg skikkelig. Det er jo akkurat som om det jeg leser går rett inn det ene øret, og rett ut det andre! Jeg klarer bare ikke å huske NOEN ting! Huffameg... Jeg får vel bare prøve å ta litt og litt om gangen, slik at det i det minste ikke blir så mye informasjon på en gang. Og så får jeg prøve å overbevise meg selv om at dette synes jeg er SPENNENDE! Haha, fordi da blir det liksom litt lettere å huske!- the rain is pouring down outside, it's a fluffy socks kind of day today -

 

 

♥Skal du noe artig i dag?

♥Synes du det er vanskelig å huske det du leser?#blogg #hverdag #tirsdag #skole #studie #utveksling #trening #bilder #foto #mai #vår #norge 
Hei igjen!♥

Middagen er i magen, og jeg tenkte bare at jeg ville vise dere "today's outfit", før jeg løper ut dørene. Nå er det teorikurset som står på planen, og jeg er faktisk skikkelig nervøs, haha! Du skjønner det at sånne trafikkregler og slikt, det er ikke akkurat det jeg er best på... Meeeen det er jo det jeg skal på kurs for å lære mer om da, så det er jo egentlig ingenting å grue seg for! 

Skjerf//Primark - Genser//Lindex - Fluffy vest//Villains - Bukse//BikBok - Veske//Kardashian Kollection

 

♥Hva synes du om antrekket?

♥Synes du det er lett å holde styr på alle reglene i traffikken?

♥Har du noen kjekke planer for kvelden?
#blogg #hverdag #foto #bidler #antrekk #outfit #mote #mai #vår #mandag
Hei på deg!♥

Da er en ny uke i gang, og i dag tidlig, startet jeg uken med en fin skogstur, etterfulgt av en økt på ergometersykkel. Med andre ord, en "ukens første-treningstur" jeg ble veldig fornøyd med. 

Jeg vet ikke hvordan været er der du bor, men her på Tysnes er det hvertfall ISKALDT! Vel og merke er det opplett da, noe som i det minste gjør det liiiitt bedre... Men jeg følte jo at jeg holdt på å fryse nesen av meg på turen i dag tidlig! 


Uansett... Nå vil jeg jobbe litt, før det er tid for å begynne på middagen. Hele ettermiddagen/kvelden min kommer nemlig til å gå med til et teorikurs (til bil-lappen) jeg må gå på, på Os. Og selv om kurset egentlig bare varer i 3 timer, kommer det til å ta meg ca. 6 timer til sammen, pga. ferge og greier og greier... Sånn er det å bo på en øy, haha!

Men nå hører jeg at vaskemaskinen er ferdig, så jeg får gå ned å sette på en ny en! Jeg håper du får en fantatisk mandag, så snakkes vi :)

 

 

♥Hva er dine planer for i dag?

♥Hvordan er temperaturen hos deg?


 

#blogg #hverdag #mandag #trening #bilder #foto #mai #norge #foto #livet #helse
Hei, og gratulerer så mye med dagen!♥

Her på Tysnes har jeg virkelig hatt TIDENES 17. mai feiring. Dagen startet med salutt klokken 7, før vi kom oss opp, fikk i oss frokost og kom oss i finstasen, før vi stilte opp i toget klokken 10. Vi hadde ikke gått i mer enn to-tre minutter før himmelen ÅPNET seg og det HØLJET ned med regn. Hele toget ble derfor kliss klass gjennomvåt, men hva gjør vel det når det er selveste 17. mai vi feirer?

Deretter gikk det videre på felles-feiring i idretshallen vår. Der var det leker og taler og musikk og kaker, og selvfølgelig masse kjentfolk, som jeg ikke har sett siden før jeg reiste på utveksling! Kjempe koselig!

I to-tiden kjørte Mamma, Pappa, Lillebror, Simon og jeg hjem til Mormor og Besti, der DEN 17. mai lunchen ventet oss. Der koste vi oss i flere timer med frukt, laks & eggerøre, reker, pølser & potetsalat, rømmegrøt, kaker og mye mer! Jeg føler fortsett at jeg ruller jo, haha!


Jeg har hatt kameraet med meg i dag, så her kommer noen bilder fra min feiring. 

↑ Jeg ble ønsket velkommen hjem fra Australia av den fantastisk kule ordføreren vår!


↑ Mamma og jeg↑ En smuuuule våte kan du si... 

↑ Jeg prøvde å få noen seriøse bilder av lillebror, til konfirmasjonskortene hans, meeeen...

↑ Simon og jegPappa og jeg kom oss faktisk ut på en løpetur nå i kveld, noe jeg må si meg veeeeldig fornøyd med! Egentlig var planen å ha fri i dag, men etter så mye mat og stillesitting var det egentlig bare herlig å røre litt på seg. 

 

 

♥Hvordan har din 17. mai vært? Har du feiret?

 

 

#blogg #hverdag #17mai #mai #vår #feiring #17 #nasjonaldag #familie #mat #foto #bilder
Hei på deg!♥

Du kan tro at jeg hadde det koselig på jentekvelden i går! jeg hadde ikke sett mine kjære jenter på nesten et helt år, så det var virkelig en etterlengtet reunion! Og det beste av alt, de var begge akkurat sånn som jeg husket de; søte, gode og glade! 

 


 

Siden Ingrid var alene hjemme denne helgen, var det hos henne vi hadde overnattingen. Det første vi gjorde da Elisabeth og jeg kom til Ingrid i fem/halv seks-tiden, var å fylle skåler med frukt og bær, å nyte skålene ute i hagen. Etter så lenge fra hverandre hadde vi så mye å snakke om at praten gikk virkelig i ett!

Etter en god stund med kos ute i hagen (og det begynte å bli kaldt), gikk vi inn for å begynne på den tradisjonelle jentekveld-tacoen. Hver eneste jentekveld lager vi taco, og det er like godt hver eneste gang! I tillegg har vi SÅ mye gøy når vi lager tacoen, at bare det i seg selv er jo verdt det. Resten av kvelden bestod for det meste av prating, prating, prating og mer prating. SÅ lenge borte, det var ikke grenser for hvor mye vi hadde å ta igjen! 

Vi stod vel opp i åtte-tiden i dag tidlig, og kledde bare på oss, før vi satt oss ned med taco-reste-frokost. Haha, dette er også en tradisjon når det kommer til jentekveldene våre, vi spiser alltid restene etter tacoen til frokost. Og for de som lurer... Taco smaker MINST like godt til frokost som til kvelds (synes hvertfall vi), hahaha! 

Jeg hadde kameraet med meg, så noen bilder har jeg å vise fra kvelden :))

♥Har du spist taco til frokost før?

♥Har du hatt en fin helg til nå?

♥Hva er planene dine for 17. mai?

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kos #livet #bilder #mat #taco #mai #17mai #vår #norge #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei igjen!♥

Jeg ville bare rett innom å oppdatere dere en til gang i dag. Om veldig få minutter, løper jeg ut dørene, klar for en skikkelig jentekveld. ENDELIG skal jeg få se mine kjære venninner igjen, etter 10 måneder på utveksling. Ord kan ikke beskrive hvor godt det blir å se de igjen!Hver eneste jentekveld lager vi taco, og siden jeg heller ikke har hatt taco på VELDIG lenge, ser jeg grååådig frem til det også (haha). Jeg håper at du har hatt en fin dag til nå, og at du får en flott helg videre! Vi snakkes :)

 

 

♥Har du noen kjekke planer for helgen?

♥Er du glad i taco?


 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #fredag #antrekk #outfit #mai #17mai #vår #livet 
Hei og god morgen!♥

For en herlig følelse jeg sitter igjen med nå! Jeg kom meg opp klokken syv i dag, og følte meg for første gang på lenge opphvilt. Så da la jeg ut på en lengre morgenløpetur, og kom meg hele 10km, før klokken ble halv ni og jeg satte kursen hjemover igjen. Da jeg kom hjem lå fortsett de andre å sov, noe som gjorde at jeg følte meg enda sprekere som faktisk fikk gjennomført en slik økt før dagen egentlig hadde satt skikkelig i gang, haha.


I det siste har jeg blitt så utrooolig glad i små fruktfat med banan sammen med frukt og bær. Og hva passer vel bedre enn fruktfat i rødt, hvitt og blått nå som vi går selveste nasjonaldagen i vente? 

♥Er du glad i frukt og bær?

♥Har du planer om å trene i dag?

♥Har du fri i dag, eller må du på skole/jobb?


 

#blogg #hverdag #langhelg #helg #fredag #mat #kosthold #trening #helse #livet #foto #mai #17mai #vår


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits