Heihei♥

I skrivende stund ligger jeg ute på plenen å soler meg. Jeg skal jo ut på en VELDIG lang reise i morgen (over 48 timer, wææ), og flere har i den forbindelsen etterspurt en slags pakkeliste, med hva jeg har tenkt å pakke med meg. Selve hovedkofferten min har jeg jo alt mulig rart i, siden jeg skal være borte i 10 hele måneder. I håndbagasjen min derimot, har jeg mer ting som jeg tenker at det alltid kan være lurt å pakke med seg, enten du skal langt eller ikke :) Her kommer noen håndbagasje-pakketips:

Jeg begynner med det jeg kaller det aller, aller viktigste:

- pass

- penger

- flybiletter

Så er det:

- mobil (ikke glem lader og ørepropper!)

- kamera

- jakke/genser (det er ofte kjølig på fly)

- solbriller

For å ha det behagelig: 

- komfortable sko

- fluffy sokker (de er så gode å bruke i steden for sko, inne på flyet!)

- nakkepute

- skifte topp og skifte sokker (det er lett å bli klam og ekkel etter en lang reise ;) )I tillegg til det jeg nevnte sammen med bildene, bør du huske:

- nødvendige medisiner (hovedkofferten kan forsvinne)

- adapter (du vil ikke sitte uten mulighet til å få støm) 

- komfortabel hårfrisyre (er det bare meg som får insanely vondt i hode av for stram frysyre?)

- kontanter i den valutaen du trenger

- bok/ukeblad (noe å holde seg opptatt med :) )

 

 

 

♥Hva synes du om innlegget?

♥Har jeg glemt å tatt med noe viktig?

♥Hva er ditt beste håndbagasje tips?

♥Er du glad i å reise?

 

 


/lik gjerne innlegget på Facebook

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #sommerferie #reise #guide #utveksling #utveksling14/15 #foto
God morgen♥

Jeg har vært våken i nesten tre timer nå, og har akkurat spist en vellsmakende frokost. I dag er jeg helt tom og rar inni meg. I morgen tidlig, skal jeg sette meg på ett fly og ikke komme tilbake på 10 måneder! Jeg skal reise fra alt jeg er så glad i her i Norge, og ikke minst skal jeg reise fra alle personene jeg er så glad i her hjemme... 10 måneder er lenge, men jeg er sikker på at jeg ikke kommer til å angre på at jeg reiser på utveksling. Jeg lurer veldig på hva jeg skal finne på i dag. I dag er jo siste sjangse til å gjøre de tingene jeg kommer til å savne når jeg er vekke, men jeg er helt tom for ideer. Jeg kommer vel på en hel del med ting jeg kunne gjort når jeg sitter på flyet... ;) 

 

 

♥Hva ville du gjort om du bare hadde en dag igjen hjemme?

♥Hva har du spist til frokost i dag?

♥Liker du egg?

♥Hva skal du gjøre på i dag?


 

 

/lik gjerne innlegget på Facebook :)

 


#blogg #utveksling #utveksling14/15 #australia #perth #mat #frokost #sol #sommer #ferie #sommerferie #sommeren14
Heii♥

Her kommer noen bilder av dagens antrekk. Nå er jeg klar for å ha et siste besøk av kjæresten før jeg reiser til Australia... Heldigvis er det "bare" 10 måneder til jeg kommer hjem igjen da! Det hjelper å tenke slik, da blir det ikke så trist å si hade til alle jeg er glad i :)

♥Sko//H&M♥Shorts//?♥Topp//H&M♥Smykker//Primark♥Solbriller//NewLook♥Hårpynt//NewLook

 

 

 

♥Hva synes du om dagens antrekk?

♥Hilken farge liker du å kle deg i?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

♥Har du noen planer for kvelden?

 

 


/lik gjerne innlegget på Facebook

 

 

#blogg #antrekk #outfit #foto #natur #sol #sommer #ferie #sommerferie #utveksling #utveksling14/15 #australia
Heihei♥

Jeg tenkte at jeg ville vise dere noen av favoritt antrekkene mine, som jeg har brukt den siste tiden. Noen av antrekkene er typisk hverdags antrekk, mens noen er litt mer pyntet. Håper dere liker de :) 

 

Nr. 1

 

Nr. 2

 

Nr. 3

 

Nr. 4

 

Nr. 5

 

Nr. 6

 

Nr. 7

 

Nr. 8 

 

 

♥Hvilket antrekk likte du best?

♥Hva synes du om slike innlegg?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 

 

 

 

#antrekk #blogg #hverdag #sol #foto #sommer #ferie #sommerfeire #outfit #mote
God morgen♥

Jeg har akkurat kommet inn fra en herlig morgentur. Solen skinner i dag også! Dette må være den fineste sommeren vi har hatt på vestlandet NOEN gang...

Gårsdagens kveld var kjempekoselig. Mamma, pappa og meg laget hjemmelaget pizza, og koste oss med fotball VM. Vi fikk også vite at korpset der lillebroren min spiller, kom på andre plass i NM for korpsmusikk! :D 

 

 

♥Liker du pizza?

♥Hva spiste du til kvelds i går?

♥Hva synes du om at lillebror sitt korps, klarte seg så bra?

♥Hvordan er vêret der du bor, i dag?

 


 

 

#blogg #hverdag #foto #mat #pizza #korps #sol #sommer #ferie #sommerferie
Heii♥

Da jeg kom inn fra kveldsturen min i dag, så tok jeg med meg noen roser fra hagen. Etter at jeg pakket alt den fra rommet mitt, synes jeg det ble så tomt der inne. Ett par roser hjalp virkelig på :) 

Det begynner virkelig å gå opp for meg at eg skal reise allerede på tirsdag! Det er så rart å tenke på at utveklingen i Australia, som jeg har gledet meg til SÅ lenge, faktisk øyeblikk blir realitet. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg gleder meg mest til. Noe av det jeg gleder meg aller, aller mest til, må nok være å endelig få møte vertsfamilien min. Jeg har jo snakket en del med de, og de virker bare bedre og bedre! Jeg tror jeg får ett fantastisk år hos de :)

 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Liker du blomster?

♥Hva er din favoritt blomst?

♥Hva gleder du deg mest til i sommer?

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #sol #sommer #ferie #sommerferie #roser #blomster #sommeren14 #utveksling #australia #perth #utveksling14/15
God dag♥

Da er jeg kommet hjem fra ett veldig koselig overnattingsbesøk. Nå er jeg klar for noen timer med familien, ute i solen. Litt matlging står også på planen :)


/bilde fra arkiv

 

 

♥Er det sol der du bor, i dag?

♥Hvordan har din dag vært til nå?

♥Har du noen planer for dagen?

♥Liker du å sole deg?

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #sommerferie #sommeren14 #foto #helg
God morgen (dag?)♥

Helt siden i går, har jeg pakket og pakket og pakket... Nå nærmer jeg meg endelig FERDIG! Det var jammen ikke lett å bestemme seg for hva man skulle pakke med seg for 10 måneder, når man bare hadde en liten og en stor koffert...  Til slutt fant pappa og meg ut at jeg skal få sende noen store vinter jakker og sko i en pakke i posten. Dette gjorde pakkingen liiiitt lettere ;) Da jeg skulle veie den store kofferten min, var den 1 kilo for tung. Heldigvis klarte jeg å pakke litt om, så nå er den greit under 20 kilo!


 

 

♥Hva er ditt beste pakketips?

♥Liker du å pakke?

♥Skal du reise noen plass i sommer?

♥Liker du å reise?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #ferie #reise #sommerfeire #utevekling #utveksling2014 #utvekling14/15 #sommer #sol #foto 
God kveld♥

Da har jeg kost meg med det siste grillmåltidet sammen med familie, før jeg reiser på utvekslingen. Det er så rart å tenke på at jeg reiser på tirsdag, ALLEREDE! Wæææ!↑ Pappa A.K.A grillsjef ;) ↑ 

 

♥Liker du grillmat?

♥Hva liker du best å grille?

♥Griller du ofte?

♥Har du hatt en fin dag?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #grill #kos #mat #foto #sol #sommer #reise #utveksling #australia #perth #pappa #sommerferie #ferie
God dag♥

I skrivende øyeblikk, sitter jeg å koser meg med et fantastisk godt fruktfat. Jeg venter på at pappa skal komme hjem fra jobb, slik at vi kan fyre i gang grillen :) Åh, jeg er heldig altså! Jeg mener... Sushi i går, og grilling i dag. Mine to favoritt måltid rett etter hverandre!

Jeg føler at jeg har fått mye ut av dagen til nå. Jeg startet dagen med å gå til legen, for å ta den siste hepatitt vaksinen før Australia-turen. Deretter tok jeg meg en tur i skogen, før jeg gikk hjem og fant kofferten. Jeg har begynt å legge frem klær, sko og jakker jeg vil ha med meg når jeg reiser, men jeg ser selv at jeg må nok kutte ut MINST halvparten! I tillegg til at jeg har pakket, så har jeg hatt litt tid til å ligge ute å nyte solen :) 

En ting som jeg ikke tror at jeg har fortalt dere når det gjelder utvekslingen, er at hele greien starter med en camp i Sydney! Det er grunnen til at jeg flyr fra Hong Kong til Sydney, i steden for rett til Perth :) Jeg lander i Sydney tidlig den 3. juli, og så varer campen til den 6. juli. Etter campen flyr jeg fra Sydney til Perth, noe som tar ca. 5 timer. På campen skal utvekslingsstudenter fra hele verden møtes. Vi skal komme inn i den nye tidssonen, få mer informasjon om regler, få vite mer om kultursjokk, være turist i Sydney, besøke Manly og gjøre masse sosialt med de andre studentene.

Jeg er veldig spent på hvordan denne campen kommer til å bli, med tanke på at vi sikkert er veldig trøtt etter den lange reisen. Jeg lover å ta MASSE bilder, men dessverre har vi bare tillgang til Wifi den dagen vi er i Sydney, så jeg får ikke oppdatert dere like ofte som jeg pleier. Jaja, jeg får ta det igjen når jeg kommer meg til vertsfamilien :)

 

 

 

♥Skal du/har du vært på utveksling?

♥Kjenner du noen som har vært på slik camp?

♥Har du noen gode tips når det gjelder den lange reisen?

♥Tror du det blir masse spennende å ta bilde av, når jeg kommer til Australia?

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #utveksling #reise #australia #sydney #sol #sommer #sommerferie #ferie #foto #utveksling14/15 #sommerferien2014
Heii♥

Da er jeg nok en gang klar for å gå meg en tur. Jeg elsker å bevege meg, og jeg synes helt klart at de beste dagene, er de som starter med en treningstur i skogen. Jeg blir i så utrooolig godt humør av denne glad-tightsen, at jeg bestemte meg for å bruke den i dag også ;)  

 

♥Hvordan liker du at dagen begynner?

♥Liker du å trene om morningen?

♥Hvordan er vêret der du bor?

♥Hva skal du i dag?

 

 

 

#blogg #trening #foto #hverdag #sol #sommer #sommerferie #sommeren14 #sommeren2014 #ferie #kos 
God morgen♥

Åh, gårsdagens kveld var super. Mamma, pappa, lillebror og meg stelte til en sushi-kveld. Hele familien elsker sushi, så tacoen blir ofte byttet ut med sushi! Vi koste oss masse, og sushi'en smakte fantastisk :) 

 

 

♥Liker du sushi?

♥Liker familien din sushi?

♥Hva er din favoritt rett?

♥Hva foretrekker du, taco eller sushi?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #sushi #mat #foto #ferie #sommerferie #sommer #sol #nam #familie
God kveld♥

Tidligere i dag, nevnte jeg at jeg hadde kjøpt meg en fargerik tights, som jeg gledet meg til å vise dere. Denne tightsen gjør meg rett og slett glad! Det er rart hvor mye slike farger kan gjøre med humøret :)

 

 

♥Blir du i godt humøt av farger?

♥Hva synes du om tightsen min?

♥Liker du fargerike treningsklær?

 

 

 


#blogg #hverdag #trening #foto #sol #sommer #ferie #sommerferie #glad #kveld #antrekk
Heiia♥

Som jeg nevnte tidligere i dag, så skulle jeg til byn å handle litt med mamma. Noe av det som ble med meg hjem var disse nydelige joggeskoene. Jeg har egentlig joggesko fra før, men siden jeg trener hver dag, så unnet jeg meg ett par til ;) Det er jo viktig med gode sko når man trener! Ikke nok med at disse skoene var utrolig fine, de var kjempe billige! Om det er noen av dere som vurderer å kjøpe nye sko, da bør dere ta en tur innom G-sport. Der er det nemlig skikkelig salg på sko for tiden!!! 

I tillegg til skoene, kjøpte jeg også noen nye flisgensre, en treningstights, en kosedress (haha), fluffy sokker (enda mer haha), solkrem (til Australia), ett par svarte sko (til skoleuniformen) og ett helt lass med marineblå sokker, som også er til skoleuniformen. Wiii, det blir skikkelig morsomt å prøve å bruke skoleuniform nå når jeg skal til Australia! Jeg gleder meg også veldig masse til å vise dere bilder av den nye treningstightsen min. Den er nemlig skikkelig stilig og fargerik! :D 

 

 

♥Hva synes du om de nye skoene mine?

♥Har du vært på super-salget til G-sport?

♥Har du noen gode joggesko?

♥Har du hatt en fin dag?

 


#blogg #hverdag #shopping #sol #sommer #sommerferie #ferie #australia #utveksling #mote #trening #foto #sko
God morgen, folkens♥

Da er jeg klar for en bytur sammen med mamma. Vi skal handle inn det siste jeg trenger av klær og ting til jeg reiser til Australia. Jeg tror denne dagen blir koselig :) 

 

 

♥Hva synes du om dagens antrekk?

♥Liker du å shoppe?

♥Shopper du ofte?

♥Hvordan er vêret der du bor, i dag?

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #sommerferie
God kveld♥

Som jeg skrev om tidligere, hadde vi besøk her på gården i dag. Det var flinke mormor som stod for pyntingen av bordet, det ble så fint! Jeg fikk knipset noen bilder før gjestene kom :)

↑ Var ikke disse serviettene bare sååå skjønne? ↑↑ Ferske bær, det er min favoritt på kakebordet! Det er så friskt og godt, nam! ↑

↑ Rabarbrakake (jeg har oppskriften til denne kaken på bloggen om noen er interessert) ↑

↑ Ett stykk selskapssyk kanin. Søte Dolly! ↑ 

I tillegg til disse to kakene hadde vi bløtekake og "verdens beste". Nam nam nam! Det spørs om jeg klarer tikka masala som vi hadde planlagt å spise til kvelds ;) 

 

 

 

♥Hvilken kake er din favoritt?

♥Baker du ofte kake?

♥Liker du å lage mat?

♥Hva foretrekker du, bær eller kaker?

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #sol #sommer #ferie #sommerferie #familie #kos #fri #mat
Heii♥

Da har jeg akkurat reist meg fra kakebordet, hvor jeg har tilbragt de siste timene. I dag feiret vi bursdagen til min tante, og det var virkelig koselig. Vi var ikke så mange, men vi hadde det veldig hyggelig sammen :)

♥ Sko//Primark ♥ Kjole//Primark ♥ Veske//Primark ♥ Solbriller//H&M 

 

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?

♥Har du vært i familiebesøk i det siste?

♥Hvordan er vêret hos deg i dag?

♥Har du hatt en fin dag så langt?

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #sommerferie #antrekk #mote #outfit #foto 
Heihei♥

Jeg har hatt en nydelig morgen, og jeg har troen på at resten av dagen blir minst like fantastisk. Solen skinner og jeg skal snart begynne å gjøre meg klar til et bursdagsbesøk for min kjære tante. Jeg tok meg en liten tur ut i hagen i ste, og da tok jeg noen bilder jeg har lyst å vise dere. Håper dere liker de :)

♥Hva synes du om bildene?

♥Hvilket bilde likte du best?

♥Tar du ofte bilder av naturen?

♥Har du noen spesielle planer for dagen?

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #sol #sommer #ferie #sommerferie #kos #familie #tirsdag #natur 
God morgen♥

Vet du hva? I dag er det nøyaktig EN UKE til jeg reiser til Australia på utveksling. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på reise nervøsiteten... Jeg må snart begynne å pakke kofferten. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Men jeg er overbevist om at jeg ikke kommer til angre på avgjørelsen om å reise.

Jeg tror at å reise på utveksling, er litt som å hoppe fra en høy klippe når man er å bader. Man har veldig lyst å hoppe, og man ser at det har gått bra med de andre som har hoppet. Likevel, når man står på toppen, klar til å hoppe i det, så er man utrolig skremt. Når man henger i luften angrer man kanskje litt, men når man lander i havet og kommer seg opp på land, er ferdig, da er man SÅ glad for at man turte å gjøre det - turte å utfordre seg selv. 


/bildet er ikke tatt av meg

 

 

 

 

♥Hva tenker du om det å reise så langt vekk, helt alene?

♥Skjønner du at jeg gruer meg?

♥Hadde du vært redd før du reiste?

♥Hva er dine sommerplaner?

 

 

 

 

 


#blogg #utveksling #australia #sol #sommer #sommerferie #ferie #foto #tumblr #perth #reise
God kveld♥

Dere kan tro at jeg har hatt en koselig Sankthans feiring sammen med familien! Vi har vært på besøk hos besteforeldrene mine, og der har vi fått både god mat og drikke. Som forrett hadde vi rekecoctail, som hovedrett rømmegrøt med tilbehør og til dessert hadde vi frukt, bær og sjokolader. Mmmmm... 

 

 

♥Feirer du Sankthans?

♥Har du hatt en fin kveld?

♥Liker du rømmegrøt?

♥Hva har du spist i kveld?

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #sommerferie #sankthans #mat #foto 
Heiheii♥

Jeg er vel ikke den eneste som har lagt merke til at playsuit'er, er ett plagg som er veldig inn i år. Jeg skjønner godt at disse plaggene er blitt populær, med tanke på at de både er stilige, behagelige og mye mer praktisk enn en kjole som blåser i alle retninger. Det som heller kan være ett problem (synes hvertfall jeg), er at playsuit'er kan være vanskelig å "style". Det er ikke alltid like lett å vite hvilket tilbehør man kan bruke. I dag tenkte jeg at jeg ville vise dere hvordan jeg liker å style en av mine favoritt playsuit'er :)

◊ Jeg synes at disse halvhøye korkskoene passet godt, både i farge og stil. De er også gode å gå på :) ◊

◊ Av smykker valgte jeg noen store, men enkle perlekjeder. ◊

◊ Siden playsuit'en min har så mye mønster, synes jeg det så mest ryddig ut med oppsatt hår. ◊

◊ Jeg valgte å bruke de runde hippie solbrillene mine, for å gjøre antrekket litt mer spennende. ◊◊ Det var med vilje, at jeg valgte kort halskjede. Hadde jeg brukt ett langt ett, ville det kanskje sett litt rotete ut framme pga. alt mønsteret. ◊
 

 

♥Hva synes du om antrekket?

♥Ville du gått i en playsuit i sommer?

♥Hvilket plagg synes du det er vanskelig å style?

♥Liker du når jeg har slike innlegg på bloggen?

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #sol #sommer #sommerferie #ferie #mote #antrekk #playsuit #mandag 
Goood morgen♥

Har du sovet godt? Jeg har sovet kjempe godt, og LENGE! Haha, jeg pleier alltid å våkne sånn i 7-8 tiden, men i dag sov jeg faktisk helt til ni. I skrivende øyeblikk, er jeg klar for å nyte en god frokost på terrassen. Det var litt kjøling i dag, så jeg valgte å ta med meg ett varmt teppe. Jeg får virkelig DEN sommerfølelsen av å kunne spise ute! :D 

♥ Havregryn&melk&syltetøy ♥ Fersk, saftig ananas 

 

 

♥Har du hatt en fin natt?

♥Hva skal du spise/har du spist til frokost i dag?

♥Har du fri i dag?

♥Er det sol hos deg i dag?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #sommer #sol #mandag #mat #helg #ferie #sommerferie #kosthold 
God kveld♥

Dere kan tro at jeg har hatt en flott søndag. Den startet med en koselig morgen med kjæresten, før meg og pappa gikk til toppen av Tysnes sitt høyeste fjell. Da vi kom til toppen, oppdaget vi at det hang en russebukse som "vimpel". Det jeg lurte på var om den personen buksen hørte til, måtte gå i bare bokseren ned fra fjellet. 

Det blåste som bare det på toppen! Både meg og pappa kunne "lene" oss i vinden. Ellers i dag, har jeg klippet over noen plener med traktoren. Haha, sånn er det på bondelandet!

 

 

♥Hvordan har din dag vært?

♥Har du kjørt traktor før?

♥Går du ofte på fjelltur?

♥Hva skal du i kveld?

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #sommerferie #traktor #trening #fjelltur #ferie #foto #helg
Heihei♥

Jeg har hatt en flott helg til nå, og er klar for å avlutte søndagen med stil. Jeg skal nemlig på fjelltur med pappa! Fjellet vi skal gå på heter Tysnessåta, og er 753 moh. Her på Tysnes er det delvis overskyet, men solen titter frem med jevne mellomrom :) 

 

 

 

♥Liker du å gå på fjellet?

♥Hvordan er vêret hos deg i dag?

♥Har du hatt en fin heg til nå?

♥Hva er planene dine for uken som kommer?

 

 

 

#blogg #hverdag #trening #sommerferie #helg #søndag #fjelltur #natur #foto #sol #sommer #tysnes
Heihei♥

I skrivende øyeblikk, er jeg klar for å ta turen til min fine kjæreste. Jeg har hatt en fantastisk dag til nå, og jeg tror at kvelden blir minst like fin. Det går virkelig ikke an å få sagt mange nok ganger, hvor utrolig herlig det er med ferie altså! Ingen lekser, ingen skole, ingen ting man må rekke...

 

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?

♥Er det sol der du bor også?

♥Har du hatt en fin dag til nå?

♥Har du noen planer for kvelden?

 

 


#blogg #hverdag #sommerferie #foto #antrekk #outfit #mote #fri #sommer #sol #ferie #skole
God morgen♥

For en herlig start på ferien. Jeg våknet av meg selv i dag tidlig, og følte meg uthvilt! Hva er vel bedre enn det? Deretter gikk jeg ned på kjøkkenet, og bestemte meg for å lage meg noen havrelapper. Åh, det smakte virkelig godt! Når jeg i tillegg kunne sitte ute på terrassen å spise, da ble morningen perfekt ;)

 

 

♥Liker du å stå opp tidlig?

♥Hva er din favoritt frokost?

♥Har du også fri i dag?

♥Hvordan er vêret hos deg?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #foto #inspirasjon #sommerferie #mat #kosthold 
God kveld♥

Jeg har brukt hele ettermiddagen på å nyte feriefølelsen. Åh, det er ubeskrivelig godt med FRI! Jeg kom akkurat inn fra en aldri så liten tur med min kjære kanin. Haha, i dag var hun så glad og spretten at det var nesten umulig å få noen skikkelige bilder, der hun stod i ro! Er hun ikke søt vel?

 

♥Hva synes du om kaninen min?

♥Liker du kaniner?

♥Hvilket dyr er ditt favoritt dyr?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #ferie #sommerferie #sol #sommer #kanin #foto #kos 
Heihei♥

Jeg kan ikke tro at jeg er ferdig med hele første året på videregående! Tiden går jo så fort! Nå er det skikkelig sommer altså. Fri, is, sol, bading, lange kvelder, late dager... Åh, jeg gleder meg! Jeg skal faktisk starte ferien min med en gang, med å legge meg ut å nyte solen. Solen skinner som bare det, men dessverre er det litt kald vind i dag. Jaja, jeg får finne meg en plass det ikke blåser :)  

♥Er du en av de som fikk ferie i dag?

♥Har det gått opp for deg at nå har du FRI?

♥Hvordan er vêret der du bor, i dag?

♥Hva vil du gjøre i dag?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #sol #sommer #ferie #skole #kos #foto #natur #chill #sommerferie
God morgen♥

Da er dagen som jeg har ventet så lenge på, endelig kommet. I dag, nøyaktig klokken ti, starter sommerferien min. Det er så ubeskrivelig herlig å tenke på at jeg er ferdig med 1/3 av gymnaset! Nå gjenstår bare to år, så kan jeg begynne å studere noe spennende. Jeg tror de to årene kommer til å gå utolig fort. Ett av de skal jeg trossalt leve i Australia... 

Nå er det bare 11 dager til jeg reiser fra Flesland! Det er 13 dager til jeg setter beina mine på Australsk jord, og 16 dager til jeg møter vertsfamilien min på flyplassen i Perth. Denne sommeren kommer til å blir uforglemmelig!

Her kommer noen bilder av dagens antrekk :)

 

 

 

♥Hva synes du om dagens antrekk?

♥Får du også ferie i dag?

♥Hva gleder du deg til i sommer?

♥Tror du jeg får det spennende på utveksling i Australia?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #ferie #sol #sommer #antrekk #mote #outfit #foto #utveksling #australia #utveksling14/15 #perth #sydney
Hei igjen♥

Da er vi akkurat ferdig med middagen. Vi rekk det akkurat i tide til lillebror skulle på fotballtrening :) Sushi er virkelig noe av det aller, aller beste jeg vet! Dagen min blir rett og slett bare bedre og bedre. Til og med solen er framme i dag!

 

 

♥Hva synes du om sushibitene vi laget?

♥Synes du det så godt ut?

♥Kan du lage sushi?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #sushi #mat #kosthold #skole #ferie #sol #sommer 
Heii♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en super dag på skolen. Vi hadde jo aktivitetsdag i dag, og det var virkelig morsomt. Jeg spillte 3 fotballkamper og var med i 2 tautrekkingskonkurranser. Det eneste kjipe var at jeg havnet i en lei takling, og ble trakket på hånden/tommelen. Heldigvis var det "bare" en fing, og den er allerede bedre ;) 

Nå er jeg klar for å lage sushi med familien! :D Åh, jeg ELSKER sushi!  

 

♥Er du glad i sushi?

♥Spiser du ofte sushi?

♥Hvordan har din dag vært?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #ferie #sol #sommer #foto #sushi #mat #kosthold


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Små tips · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens spørsmål · Utveksling · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits