Heihei!♥I går fikk jeg spist sommerens føste kvelds ute på terrassen, og det var så utrooolig herlig! Til nå har det jo vært så urettferdig kaldt her i området, men nå begynner det virkelig å komme seg.


 

Så over til i dag. Dagen startet (litt for) tidlig, siden jeg hadde kjøretime veeeldig tidlig i Byn, men det gikk nå greit det også. Da jeg kom hjem ble det litt skuring og maling utenfor huset, før jeg fikk gjennomført en god treningsøkt på elipsemaskinen. Med andre ord, en helt grei dag! Det jeg gleder meg STORT til, er morgendagen. Da er det nemlig meldt både full sol og over 20 grader her på Tysnes! DET må nytes!

Ellers håper jeg at du har hatt en superduper dag, og at kvelden din blir minst like fin :) Vi snakkes!

 

 

♥Hvordan er temperaturen der du bor?♥

♥Har du hatt en fin tirsdag?♥

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #sommer #ferie #sommerferie #livet #helse #trening #bilder #mat #kosthold
Hei og god kveld!♥

Hvordan har dagen din vært? Min har hvertfall vært veldig fin den! Den ble startet tidlig, etterfulgt av ganske mange timer på jobb. Men etter at jeg kom hjem i halv fem tiden, har jeg bare koset meg. Faktisk har jeg nettop fått gjennomført en solid 1 og 1/2 times økt på elipsemaskinen, noe jeg sier meg meget fornøyd med, hvertfall med tanke på at gårsdagens tur egentlig var ganske så voldsom, og at jeg egentlig vrikket ankelen på vei ned fra fjellet.

Forresten, tommel opp for serietitting mens jeg "elipser", hadde det ikke vært for de seriene, hadde jeg aldri holdt ut så lenge! Å trene på elipsemaskin er nemlig egentlig noe av det aller, aller kjedeligste jeg vet om. Det eneste som kan slå det på kjedsomhetslisten, er kanskje å studere maling som tørker eller observere gresset gro...

Nå vil jeg egentlig bare lage meg en god kvelds, før jeg går tidlig til sengs. I morgen må jeg nemlig opp urettferdig tidlig, for å rekke en kjøretime på andre siden av Bjørnefjorden. Når dagene er så travle, så føles det som om tiden bare flyr forbi jo! Jeg er redd for at sommerferien kommer til å være over før jeg en gang har fått tid til å få inn feriefølelsen jeg... Menmen! Jeg håper at du har hatt en fin dag du også :) Snakkes!

 

 

♥Hvordan har du hatt det i dag?♥

♥Har du noen tips til å få elipsetrening/ergometersykling/tredemølleløping noen hakk mer spennende?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #jobb #trening #fitness #bilder #foto #helse #livet #sommer #ferie
Hei på deg!♥

Vet dere hva? I dag er det 10, bare TI dager igjen, til jeg setter meg på flyet til London! LONDON liksom! Ikke bare skal jeg reise til en av de byene jeg har hatt aller mest lyst til å besøke i lang tid, jeg skal møte min kjære, kjære Alexa fra Australia. Det er så rart å tenke på at om bare ti dager skal jeg få oppleve en så utrolig by, sammen med en så utrolig venninne. Hvem drømmer vel ikke om å "reise verden rundt" med bestevennene sine? Jeg tror hvertfall ikke at ord er nok for å beskrive hvor mye jeg gleder meg. Vel og merke er det bare snakk om 2 dager på reise, men jeg er sikker på at vi kommer til å utnytte de to dagene til det fulle!

- a new city, and a lot of new memories! -


I dag er det jobbdag, men det legger ikke en demper på humøret av den grunn. Jeg har så utrolig mye å glede meg til, at jeg kan rett og slett ikke la være å smile! Jeg håper du er i like godt humør som meg, og at du får en finfin dag! :)

 

 

♥Hvordan har du det i dag?♥

♥Skal du reise noen steder i sommer?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #jobb #reise #london #ferie #sommerferie #sommer #bilder #inspo 
Hei og god kveld!♥

Tenk at det er søndag allerede da folkens? En ting som hvertfall kan være sikkert, er at jeg har hatt en helg HELT utenom det vanlige. Den har rett og slett vært fylt med kjekke ting og kos 24 timer i døgnet!


 

Det dagen i dag har gått til, har vært skitur oppover mot Omnatind, for helg nummer to. Forrige helg var jo Pappa og meg nesten uvirkelig heldig med både vær og alt, og hadde en tur som aldri kommer til å gå i glemmeboken. Så i dag ville vi ta Mamma og Simon med oss til samme topp, for å vise de også, hvor magisk Rosendalsalpene kunne være om sommeren. Dessverre var vi en smule (les VELDIG) mye mindre heldig med været, noe som gjorde at vi faktisk ikke kom oss helt til topps. Menmen, turen var fantastisk likevel! Vi har stooor kost oss i hverandres selskap, og nå sitter vi igjen med verdens herligste tretthetsfølelse i hele kroppen. Fjellturer altså, det er SÅ herlig! 

Her slenger jeg med et par bilder av 4 crazy tysnesinger som prøvde for gjeves å nå toppen i tidenes skodde. Selv om vi dessverre måtte gi tapt til slutt, betydde ikke det at humøret ble dempet av den grunn! En helt fantastisk dag hadde vi, fylt av både melkesjokolade, latter, knall&fall, våte votter og alt annet som måtte følge med en tipptopp topptur :) 


 Nå er det som står på planen for resten av kvelden hvile og kos. En perfekt avsluttning, på en perfekt helg!

 

 

♥Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort på?♥

♥Er du klar for en ny uke?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #tur #natur #fjell #ski #sommer #juni #ferie #sommerferie #bilder #livet 
Hei på deg!♥

Selv om det vi alle ønsker oss, er en to måneder lang sommerferie uten en eneste regndråpe i luften. Dessverre er det ikke alltid slik det blir når man bor i Norge... Derfor må man nesten rekne med en del regnvæsdager til og med i ferien. Men selv om det regner betyr det ikke at det trenger å være en bortkastet feriedag! Her kommer noen forslag til hva du kan finne på den dagen sommerværet ikke lenger står helt til forventningene :)


 

1. Kle deg godt, og ta deg en tur i regnet. Kanskje blir dørstokkmila litt ekstra lang, men jeg kan garantere deg at følelsen du sitter igjen med når du kommer inn, er verdt alt sammen. Da kan du nemlig kose deg med skikkelig, skikkelig god samvittighet inne i sofaen resten av dagen! 

2. Kast deg rundt, og rydd rommet ditt. Om det å rydde er gøy? Nei. Men om det blir ti ganger koseligere å slappe av inne på et ryddig rom etterpå? JA! Pynt gjerne med noen friske blomster også, det får hele rommet til å føles SÅ mye freshere!

3. Finn frem det mest fluffy plagget du eier, og nyyyt livet i den myke sengen din, mens favorittserien din ruller på skjermen. Serier på en regnvæsdag slår aldri feil! 

4. Ha hjemmespa! Inviter gjerne venninnen din, så blir det enda koseligere! Et spa trenger ikke å være så avansert, på nettet finner du mange oppskrifter til produkter du kan lage ved hjelp av bare ingredienser du har i huset :) 

5. Bak noe! Hva som hels! Noe helt nytt, eller favoritt kjeksene dine. Det spiller ingen rolle! Trenger du tips? Hva med denne fantastiske rabarbrakaken HER. Eller hva med denne kokos&sitron formkaken HER? Eller denne fluffy sjokoladekaken HER? Det er bare fantastien som setter grenser :) 

♥Hva pleier du å gjøre på en regnværsdag i ferien?♥

♥Regner det der du bor i dag?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #sommer #sommerferie #regn #juni #tips #livet #kos #mat #baking 
Hei på deg!♥

I dag har morningen min vært en del travlere enn vanlig. Du skjønner det at om ikke lenge, må jeg kaste meg på fergen til byn. Kjøretime er grunnen til at jeg må dertil, og på grunn av busser og ferger som klaffer dårlig kommer jeg meg ikke hjem før i syv-tiden i kveld. Menmen, da får jeg ta det hele som en tur, og kose meg på veien. :)

Selv om klokken bare er blitt litt over tolv, har jeg både fått spist frokost, jobbet noen timer og fått gjennomført en herlig treningsøkt på elipsemaskinen i kjelleren. Jeg elsker effektive morninger! Man sitter liksom igjen med en slik god følelse, resten av dagen!!

  

♥Hvordan har du det i dag?♥

♥Skal du noe kjekt i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #bilder #foto #trening #fitness #sommer #juni #ferie #sommerferie 
Hei på deg!

Da sitter jeg endelig på hurtigbåten, på vei hjem fra jobb. I dag var det faktisk pent vær her på Vestlandet, så litt ekstra kjipt var det å stå inne på lageret på jobb på en så fin dag. Menmen, når jeg kommer hjem i etteemiddag skal jeg nyyyyte sommerværet, sammen med familien. Det er jo selveste sankt hans i dag, så det må jo nesten feires :)

Feirer du sankt hans? Isåfall hvordan?

Hvordan er været der du befinner deg i dag?
Hei og god kveld♥

Da er feiringen av 18 års dagen til gode Ingrid vel overstått, og jeg kan ikke annet enn si at vi hadde en uforglemmelig natt, på Solstråleøyen hvor vi campet. Med grilling, kaker, muffins, kortspill, gitarspill, skattejakt (haha, kveldens høydepunkt!!), mygg (MASSE mygg) telt oppsetting og kos, fikk vi med oss det meste av det som hører med campinglivet. Vel og merke ble det lite (les heller next to nothing) soving på oss, men er det ikke sånn det er med camping? Sove kan vi gjøre i graven!

Jeg tenkte jeg ville legge ved noen bilder jeg tok med mobilen gjennom kvelden og natten. Jeg våger å påstå at alle koste seg like mye, og var kjempe glad for invitasjonen. Så tusen takk til deg Ingrid for det!
♥Hva liker du best med å campe?♥

♥Pleier du å få sove godt i telt?♥

 

 

#blogg #hverdag #sommer #ferie #sommerferie #bursdag #bilder #foto #minner #venner
Hei på deg!♥

På fredag satt sommerferien offisielt i gang, og allerede i kveld er jeg klar for at en hel haug med nye sommerminner skal bli laget. Du skjønner det at min kjære vennine Ingrid fylte 18 år for ikke så mange dagene siden, noe som selvfølgelig skal feires.

Så i kveld skal vi på bursdagscamping, noe jeg er sikker på at blir SÅ artig. Baggen er pakket, liggeunderlag på plass, sovepose med og MYE myggspray i baggen. Med andre ord, jeg skal nå være klar for hva enn en natt i naturen skulle by på :))) Jeg håper du får en tipp topp dag videre, så snakkes vi i morgen! ♥Hvordan har helgen din vært til nå?♥

♥Har du fått sommerferie?♥

♥Er du glad i å campe?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bursdag #camping #bilder #venner #kos #sommer #ferie #sommerferie
Hei og god kveld!♥

FOR en dag jeg har hatt! Vet dere hva? Jeg har ikke en gang ord for den! 


 

Tidlig, tidlig i dag tidlig, stod Pappa og jeg opp, klar for en spennende topptur (på ski) til nabotinden til Melderskinn, Omnatind. Og denne turen, den skulle vise seg å bli den mest spektakulere turen jeg noen noensinne har vært med på! Solen skinte (vi kunne gå i SHORTS mesteparten av turen!!), det var heeelt vindstille og toppen, den skulle vise seg å være magisk! Som sagt, jeg har ikke en gang ord, så bildene fra toppen får tale for seg. 
Turen tok vel rundt seks timer, og at både Pappa og jeg var helt gele i beina da vi kom ned igjen, ja det er både sikkert og vist! Men det var SÅ UTROLIG verdt det! Tenk at min første tur i slik norsk natur etter året i Australia, skulle bli så uforglemmelig. 

Og kaninen min har forresten blitt MYE bedre i dag, så da er det ikke en ting i verden som kan bekymre meg denne lørdagskvelden! Håper din lørdag har vært nydelig den også, så snakkes vi i morgen :)

 

 

♥Har du hatt en fin dag?♥

♥Er du glad i å gå på tur?♥

♥Har du en favoritt fjelltopp?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #tur #fjell #ski #natur #bilder #foto #sommer #snø
Hei på deg!♥

I dag folkens, i dag er det FREDAG! Ukens beste dag, uten tvil! Dessverre har ikke morningen min vært så fin som den kunne vært. Dere skjønner det at den lille kaninen min er ikke seg selv i dag... Hun bare ligger i et hjørne og vil verken leke, spise eller drikke! Jeg er virkelig bekymret for henne! Det er ikke lett med syke dyr, i og med at de ikke selv kan fortelle hva som er i veien. Jeg håper virkelig at hun kommer seg utover dagen! Stakkars lille... 

Men jeg tenkte likevel at jeg kunne slenge med noen bilder av dagens sommerinspirerte antrekk, før jeg setter i gang med litt av hvert som trengst å gjøres i huset. Jeg tenkte nemlig å overraske familien med nyryddet hus, når de kommer hjem fra jobb i ettermiddag :)

 

♥Har du erfaring med slappe kaniner??♥

♥Hva synes du om antrekket?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #antrekk #mote #outfit #bilder #foto #kanin #syk #sommer
Hei og god kveld♥

Dagens andre- og siste treningsøkt er overstått, og jeg kan med god samvittighet lene meg tilbake i godstolen, med min fluffy morgenkåpe om kroppen, Det Nye i hånden og en fruktelig (tog du an?) god kvelds på pulten. Du skjønner det at i dag kom snille Mormor og Besti hjem fra Danmark, med flere små, artige danske-gaver. Blandt disse var noen utrolig søte og saftige "flate ferskener", i tillegg til en pakke spennende, tørkede tranebær. I kombinasjon med en godt moden banan, ble dette et perfekt lite kveldsmåltid etter en veldig stor og god (sen) middag!

 

 

♥Har du hatt en fin dag?♥

♥Har du sett/smakt slik type fersken før? Og hva med tørkede tranebær?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mat #kosthold #helse #trening #livet #sommer #juni #frukt #bilder #foto #kvelds #detnye #inspirasjon #motivasjon
Hei og god ettermiddag♥

Etter en uke som til nå har vært fylt med veldig lange dager, var det utrolig herlig å reise hjem fra jobb i dag, med fri helt til over helgen. Ikke så overraskende så regner det her på Vestlandet i dag også, men nå har vi blitt lovet at i løpet av helgen, da skal sommeren komme! Jeg krysser fingrene for det!

Du skjønner det at helgen min er allerede helt fullstappet med gøye planer. I morgen kommer eeendelig Simon hjem etter noen lange uker i Stavanger, på lørdag skal jeg på skitur (!!!!!!) på fjellet med Pappa og fra søndag til mandag skal jeg overnatte på en øy sammen med en god gjeng fra ungdomsskolen, for å feire fine Ingrid sin 18års dag. Jeg GLEDER meg til denne helgen!

Men selv om jeg gjør så mye kjekt og har så mye å glede meg til, så kan jeg ikke for å lengte tilbake til Paris... De dagene jeg hadde sammen med Mormor og Besti i Paris for noen uker siden, kan bare ikke sammenlignes med NOE annet! De var bare helt fantastisk, rett og slett! En dag må jeg tilbake til den byen der altså...  

♥Har du noen kjekke planer for helgen?♥

♥Skal du reise noe sted i sommerferien?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #reise #paris #throwback #bilder #foto #sommer #kos #juni
Hei på deg!

Etter en ganske så lang dag med både jobb og kjøretime, sitter jeg endelig på kaien og venter på ferge hjem til Tysnes. Inponerende nok kjørte jeg ikke på noen i dag heller på kjøretimen, så det sier jeg meg meget fornøyd med, haha! Selv om jeg egentlig koser meg både på jobb og med kjøringen, så kjenner jeg at det skal bli veldig godt å komme hjem nå, til et varmt hus, tørre klær og god middag. Det regner jo (ikke så overraskende) her på Vestlsndet i dag også, og etter mye venting på forskjellige busser har jeg ikke klart å holde meg tørr, selv med paraply. Menmen, sommerregn, er det ikke det vi skal kalle det?

Hvordan er været der du befinner deg i dag?
Hei og god kveld!♥

På vei hjem fra jobb i dag, måååååtte jeg bare en tur innom senteret. Du skjønner det at i dag var min første "pay day" noensinne (!!) så da var det klart at jeg måtte snope meg noooe fint for litt av pengene... Og fine ting, det fant jeg! Egentlig fant jeg så mye fint at jeg hadde lyst til å svi opp hele lønningen med det samme, men jeg klarte heldigvis å snakke vett i meg selv før det var for sent. Men jeg skal si dere det at jeg ble HELT imponert over hvor mye fint KappAhl har fått inn nå til sommeren! Jeg kunne kjøpt med meg halve butikken jo! Meeen heldigvis nøyet jeg med meg 3 fine salgs-plagg. Jeg er veldig "into" marine for tiden, så både denne skjorten fra Hampton Republic kolleksjonen og de to sommertoppene fra samme kolleksjon forelsket jeg meg helt i! De ser kanskje helt gjennomsnittlige ut på bilde, men på er de utrolig søte! 

I morgen er det tidlig opp igjen. Jeg skal nemlig på jobb i morgen også, etterfulgt av en dobbel kjøretime. Jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til kjøretimen, men jeg er heldigvis en smule mindre nervøs nå enn forrige gang :) Ellers håper jeg at du har hatt en fin dag, så snakkes vi!

♥Hva synes du om innkjøpene?♥

♥Har du unnet deg noe nytt til garderoben i det siste?♥

♥Liker du marine-stilen?♥

 

 

#blogg #hverdag #tirsdsg #jobb #shopping #klær #newin #mote #bilder #foto #sommer #juni #livet
Hei og god morgen!♥

Da sitter jeg på fergen på vei til jobb, med verdens beste samvittighet inni meg. Du skjønner det at i dag tidlig klarte jeg faktisk å komme meg opp for å trene, FØR jeg måtte ut av dørene og avgårde til jobben. Jeg skal ærlig innrømme at det var ikke bare lett å kommme seg utav sengen da alarmen ringte tidlig i dag tidlig, men nå, NÅ føles det godt :) 

Jeg håper at du får en suuuper tirsdag, så snakkes vi!

 

 

♥Er du en morgenfugl?♥

♥Har du planer om å trene i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #jobb #trening #fitness #bilder #livet #helse #sommer #juni
Hei igjen♥

På grunn av hektiske timeplaner hos alle i huset i dag, passet det derfor ikke å lage middag til vanlig tid. Men mat måtte jeg jo selvfølgelig ha når det nærmet seg vanlig middagstid uansett, så da falt valget på en herlig, fylt omelett + salat. En enkel, sunn og kjapp løsning, om man verken har noe særlig tid eller ingredienser til å stelle i stand en stor middag. Og tro det eller ei, om du fyller omeletten din med masse godt, så blir den faktisk mettende også!


 

Dagens omelett ble fylt med skinke, paprika, løk, mais, ost og krydder. Skikkelig godt ble det! 

 

♥Liker du omelett?♥

♥Hva skal du ha til middag i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #mat #middag #kosthold #helse #livet #bilder #foto #juni #sommer
Hei og god morgen♥

Dagens morgenøkt er vel overstått, og jeg er veldig klar for å komme i gang med den nye uken. Å trene om morningen er noe jeg har blitt utrolig glad i det siste året, ikke bare fordi man slipper å "grue" seg hele dagen, men også fordi man sitter igjen med en så fantastisk god samvittighet, resten av dagen. 

"Todays outfit" er ganske laid back, ettersom planene for denne mandagen for det meste er husarbeid og pensumlesing. Jeg går fortsett rundt i min egen lille lykke-boble, etter London-bilettene som ble bestilt i går, så selv om dagens planer ikke er de aller mest spennende, er jeg i et tipptopp humør! :)

sko - gatebutikk i Paris // bukse - BikBok // topp - Dotti // cardigan - H&M // klokke - CMYK

 

 

♥Hva synes du om dagens laid backe antrekk?♥

♥Hva er dine planer for i dag?♥

♥Skal du noe artig denne uken?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #bilder #foto #antrekk #outfit #mote #vår #sommer #juni #livet
Hei og god kveld♥

Vet dere hva? I skrivende stund har jeg akkurat fått bestilt biletter til London, drøm blir til virkelighet!!! Om MINDRE enn en måned flyr jeg ned til London, for å møte verdensbeste Alexa som skal der på ferie med familien sin. Dette hadde jeg ALDRI trodd at kom til å skje, da jeg fortvilet sa hadet til henne i Australia, for vel 50 dager siden. Jeg er så lykkelig! Jeg savner henne jo så utrolig masse, og å vite at vi faktisk får se hverandre igjen SÅ SNART, er bare helt fantastisk! Ikke bare får jeg sett Alexa, jeg får faktisk sett London også! Vel og merke er jeg der nede i bare to små dager, men to dager i London er veldig mye bedre enn ingen dager i London :)

Ettermiddagen min gikk til å kose meg med et langt, varmt bad, litt lesing, en episode med Suits på netflix'en og noen gulrøtter å knaske på. En rolig og fin avsluttning, på en ellers så travel helg. Eller avsluttning og avsluttning. Det vi skal avslutte helgen helt med, er en litt forsinket feiring av bursdagen til Mamma, med hjemmelaget sushi og masse kos. Jeg håper du får en like fin kveld som det jeg tror jeg har i vente, så snakkes vi i morgen! :)

 

 

♥Har du hatt en fin helg?

♥Hvordan har du tenkt å tilbringe kvelden?

♥Har du et tips til meg som skal besøke London for første gang?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #reise #london #sushi #mat #helse #livet #glad #suits #netflix
Hei og god morgen♥

//produktene er sponset

Et problem med å trene flere ganger for dagen, er at man også må dusje flere ganger for dagen, noe som lett fører til tørr og irritert hud. For selv om en god dusj kan føles både komfortabelt og oppkvikkene, gjør vannet huden raskt tørr. Det kalde været vi har her i Norge, hjelper ikke akkurat på det heller, og medfører at man må jobbe enda hardere for å holde huden fuktig og velpleid. 

Men fortvil ikke! Umulig å holde huden fuktig er det ikke; hvertfall ikke med litt hjelp fra NIVEA sin nye Creme Smooth dusjsåpe. Denne såpen er nemlig beriket med sheasmør, noe som gjør at den er både mild og nærende. Den renser, tar vare på fuktigheten og gjør huden silkemyk på en gang! 

Jeg fikk gleden av å prøve ut både Creme Smooth dusjsåpen, og Smooth Caring body lotion'en, og må si at jeg har ble overrasket over hvor myk og fuktig disse produktene faktisk gjorde den tørre, slitne huden min. At jeg har fått meg to nye favoritter innen velværeprodukter er helt sikkert!!

 

 

♥Har du prøvd noen av disse produktene?

♥Sliter du med tørr hud?


 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #foto #velvære #NIVEA #reklame #annonse #sponset 
Hei og god dag♥

I dag har min flotte, flotte Mamma bursdag, og at det må feires er det ingen tvil om. Snille, flittige Mamma, selvfølgelig må hun feires! Jeg tror ikke jeg kjenner en eneste person, som prøver så hardt som henne å gjøre godt for andre. Er det noen som spør Mamma om hjelp, er det aldri et nei å høre fra hennes munn. Alltid setter hun andre sine ønsker fremst, selv om det motsatte egentlig hadde vært det beste for henne. Er det en person jeg ser utrolig høyt opp til, så er det deg Mamma. Du er fantastisk! 


Selve bursdagsbanet er faktisk ikke hjemme i dag. Men om ikke så alt for lenge kommer hun hjem, og til det har Mormor, Besti og jeg stelt i stand en aldri så lite overraskelses-feiring. Selv tror hun ikke at vi hadde tenkt "å gjøre så mye utav det", men både ost&kjekt, reker, fruktfat og kake har vi fikset, så dette skal bli artig! Kaken laget jeg faktisk helt selv, og jeg ble faktisk utrolig fornøyd med resultatet om det skal være lov å si selv! Dette er liksom andre gangen i hele mitt liv at jeg lager kake alene, og så ble den faktisk bra!!! 

Gulrotkake med kremost-glassur og friske bær, jeg håper den faller i smak hos deg Mamma!! :) 

 

♥Har du en favoritt kake?

♥Når har du bursdag?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #bursdag #kake #mat #bilder #feiring #foto #familie #vår #sommer #livet #juni
Hei og hallo!

Jeg har faktisk MYE spennende å fortelle dere i dag! Du skjønner det, at i går, hadde jeg min første dag EVER i en skikkelig jobb. Frem til i år har jeg bare jobbet hjemme på gården om sommerene og slikt, men nå har jeg altså fått blitt vikar på Compact. Vel og merke holder jeg bare på med å fikse esker, men jobb er jobb, og jeg tjener for første gang mine HELT egne penger.

Og det kan komme godt med! For vet du hva? Nå kommer de ENDA mer spennende nyhetene! Min kjære venninne Alexa, fra Australia skal nemlig en "snartur" til London for å besøke familie om ikke mange ukene, og da fant vi ut at det hadde jo vært verdens beste ide at jeg flydde ned der for å møte henne. Så med begge våre (allerede litt for) fulle timeplaner, prøver vi som bare det å få alle pusslebitene på plass. Det er overhode ikke bestemt enda, men et håp, det har vi!! Jeg savner henne jo allerede så utrolig masse, det hadde vært som i en drøm å få se henne igjen... Og så LONDON da! Hvem kan takke nei til en sånn mulighet?

Har du vært i London før? Hva synes du om byen?

Har du sommerjobb i år?
Hei på deg!♥

 

Med tanke på at vi er kommet oss godt i gang (og vel som det!!) med den nye uken, er det på høy tid at jeg kommer med ukens middagstips. Middagen jeg vil tipse dere om denne uken er kremet pasta med stekte laksebiter. Vi prøvde ut oppskriften for første gang her hjemme i går, men det ble så utrolig vellykket at jeg har ikke gjort annet enn å glede meg til å fortelle dere om middagen! Jeg vet jeg sier hver uke, at middagene jeg tipser dere om er SÅ lette å lage. Og det mener jeg også. Men denne folkens. Denne var faktisk ENDA enklere enn det! Så om du liker pasta og laks, ja, da ser jeg ingen grunn til å ikke prøve! :)


KREMET PASTA MED STEKTE LAKSEBITER

- porsjoner: 4

- tilberedningstid: ca. 25 min

- vanskelighetsgrad: lett!!

 

DU TRENGER

- 500g laksefilet

- 2ss nøytral olje

- 1 pk spaghetti eller pastaskruer (gjerne fullkorn)

- 1 stor brokkoli

- 2-3 dl mat- eller kremfløte

- 1 fedd hvitløk, finhakket

- 1 dl finrevet parmesan (kan sløyfes om du ikke liker den sterke smaken)

- 3 ss pastavann

- 1 dl hakkede urter (f.eks. gressløk, persille, dill, løpstikke)

- salt og pepper

SLIK GJØR DU

- Kok pastaen som anvist på pakken.

- Del laksen i biter og stek den med salt og pepper noen minutter i olje. Trekk pannen av varmen.

- Varm opp fløten i en liten kjele med den finhakkede hvitløken og urtene. Når blandingen nærmer seg kokepunktet rører du inn parmesanosten. Spe med litt av pastavannet. Smak til med salt og pepper.

- Del brokkolien i biter og kok den i (bare!!) noen minutter. Sil av vannet både på brokkolien og på pastaen.

- Vend pastaen i sausen og anrett de stekte laksebitene + brokkoliene. 

♥Synes du dette så godt ut?

♥Hva skal du ha til middag i dag?

#blogg #hverdag #torsdag #mat #middag #tips #middagstips #kosthold #helse #bilder #oppskrift #sommer #livet
Hei og god morgen (formiddag?)♥

Akkurat nå, sitter jeg nedi stuen å nyter en frisk liten smoothie, bestående av banan, honningmelon, nektarin, litt melk og havregryn. Det perfekte med å putte havregryn i smoothien, er at den blir så utrolig mye mer mettende! Til nå har jeg både fått trent, ryddet rommet, vasket klær og støvsuget huset, så med formiddagens innsats sier jeg meg veldig fornøyd. Med andre ord, jeg tok meg nå en liten lunch-pause med god samvittighet! 

Nå tenkte jeg at jeg ville få unnegjort litt mer arbeid her i og rundt huset, før jeg setter i gang med middagen, til lillebror kommer hjem fra skolen. I dag er det kremet pasta med laks som står på menyen, og jeg gleder meg faktisk grådig mye til å teste ut denne oppskriften! Om den blir vellykket, gir jeg selvfølgelig en lyd om det her på bloggen :)


 

- smoothie is always a good idea -
Jeg håper du får en suuuper dag! Vi snakkes :) 

 

 

♥Skal du noe kjekt i dag?

♥Har du smakt smoothie med havregryn/musli? Hva synes du om det?

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #mat #kosthold #smoothie #helse #livet #sommer #trening #bilder 
Hei på deg!♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg ute på terrassen å nyyter et herlig, lite fat med sunne godsaker. Grønnaker med dipp er undervurdert, spør du meg! Det er jo faktisk utrolig godt!! Dagens treningsøkt er overtått, dusjen er tatt og litt husarbeid har allerede blitt gjort. Nå tenkte jeg at jeg bare ville spise opp det lille mellommåltidet mitt, før jeg setter i gang med norskpensum lesing. Kanskje jeg kan ta bøkene med ut i dag? I dag skinner nemlig solen fra (så godt som) skyfri himmel. DET er noe som ikke er hverdagskost her på Vestlandet, så da må det nesten nytes :)


- snack paprika, gulrøtter, agurk og cherrytomater 

dip: rømme med holiday mix -

Jeg håper du får en fantastisk dag! Vi snakkes :)

 

♥Er du glad i grønnsaker som snack?

♥Har du noen artige planer for dagen?

 

#blogg #hverdag #tirsdag #snack #mat #kosthold #helse #grønnsaker #bilder #foto #trening #livet
Hei på deg♥

I skrivende øyeblikk sitter jeg med en kopp te, klar for å trø i treningsklærene. I dag tidlig var jeg bortom den gamle skolen min for å ha en presentasjon om det å reise på utveksling, noe som gikk veldig greit. Jeg håper at jeg klarte å få frem hvor utrolig kjekt og lærerikt det å reise på utveksling er, og at om de har muligheten er det absolutt noe de burde gjøre. Man lærer jo bare så utrolig mye av det å måtte klare seg "på egen hånd" i et fremmed land!

Jeg slenger med noen bilder av dagens antrekk, før jeg kaster meg i gang med treningen. En lengre økt på elipsemaskinen står på planen i dag, så ønsk meg lykke til! ;)Sko - gatebutikk i Paris // Bukse - BikBok // Veske - Kardashian Kollection // Tskjorte - Primark // Skjerf - gatebutikk i Paris

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?

♥Har du noen kjekke planer for dagen?


#blogg #hverdag #mandag #antrekk #outfit #mote #bilder #foto #skole #trening
Hei igjen!♥

Å tenke på at enda en helg går mot slutt er nesten skremmende. Jeg kan ikke tro hvor utrolig mye fortere helge-dagene går, enn ukedagene. Jeg følte at det nettop var fredag jo! Men men. Jeg synes egentlig ikke at mandager er for ille heller jeg. Det er liksom noe spesielt med mandager, som om man får en helt ny start, hver uke. Og det er nå vel fint?


Akkurat nå sitter jeg å nyter en varm kopp chai-te, etter en fin dag, og en fin helg generelt. I dag har jeg både fått trent med lillebror, stelt hestene, støvsuget huset, gjennomført enda en treningsøkt, jobbet med en presentasjon, vært i middagsbesøk hos Mormor og Besti, fått Mamma og Pappa hjem fra tur og Facetimet med Alexa. Mye koselig!I dag kjenner jeg at det blir en tidlig kveld. Når helgene er så kjekke og travle, tar de også litt ekstra på. I morgen tidlig skal jeg faktisk opp på den gamle ungomsskolen min å ha en presentasjon om det å reise på utveksling, så da gjelder det å være opplagt. Jeg håper du har hatt en like fin helg som det jeg har hatt. Snakkes! :)

 

 

♥Har du hatt en fin helg? Har du gjort noe artig?

♥Er du klar for en ny uke?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #foto #utveksling #trening #mat #vår #sommer #juni
Hei og god kveld♥

I dag er det 45 lange dager siden jeg sa hadet til min fantastiske Alexa, i Australia. Alexa, jeg savner deg så utrolig mye! Vi Facetimer stadig vekk, men det er liksom ikke det samme som å være med hverandre "in real life". Vi hadde det så utrolig gøy sammen. Men heldigvis... HELDIGVIS kommer hun på besøk til meg allerede neste sommer! Og SOM jeg gleder meg til det!

Noe av det aller vanskeligste med å reise på utveksling var nok akkurat dette å i hadet til alt og alle. Det er så mye, og så mange jeg savner. Men slik var det jo da jeg bodde i Australia også, da lengtet jeg jo hjem! Så det er vel prisen man må betale for å være glad i flere land på en gang; det er alltid noe og noen man må savne. 

 

 

♥Lengter du etter noe/noen?

♥har du hatt en god helg?


 

#blogg #hverdag #helg #søndag #utveksling #australia #utvekslingaustralia #explorius
Hei og god kveld♥

Du kan tro at lillebror og jeg har hatt en koselig kveld, borte hos de snille, snille besteforeldrene våre. De inviterte oss bort på middag, og heldige oss kom til det flotteste bordet jeg har sett på lenge, i tillegg til mat som var helt fantastisk god! Vi kunne ikke fått det bedre på restaurant, det er jeg helt sikker på :))

Helt bortskjemt ble vi i dag! Menyen bestod nemlig av laks&reker til forrett, andebryst til hovedrett, etterfulgt av bær&vaniljesaus, frukt&ost + kjeks og kaffe&konfekter. Det er unødvendig å si at vi mer trillet enn gikk hjemover, men godt, det var det så absolutt! 

 

 

♥Hva har du kost deg med, denne lørdagskvelden?

♥Har du kontakt med besteforeldrene dine?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #kos #bilder #foto #familie #vår #juni 
Hei på deg!♥

Nå er det jammen meg en god stund siden jeg har gitt lyd fra meg! Du skjønner det at Macbook'en min ble helt plutselig ødelagt og måtte bli sendt inn til reprasjon, men nå har jeg heldigvis fått lånt meg en an Mac til min kommer tilbake igjen. 


Du kan tro jeg er fornøyd og glad i dag. ENDELIG kom sommerværet til Tysnes, og både i går og i dag har solen skint fra (nesten) skyfri himmel. Herlig! Siden jeg er hestepasser denne helgen, ble dagen startet med litt stallarbeid og en tur med hestene, før jeg måtte en tur til Våge for å handle. Vanligvis pleier jeg jo å trene så fort jeg våkner, men i dag ble ikke løpeturen før i ett-tiden. Men det gjorde ikke noe det, når jeg faktisk fikk løpe i bare kort thights og en tynn topp, UTEN å fryse i det hele tatt! Det har jeg ikke kunne gjort på LENGE, og jeg skal love deg at det var herlig!

Jeg har nettop tatt middagsstellet hos hestene, så nå tror jeg at jeg vil sette meg litt ut på terrassen, men fjeset mot solen litt, før jeg setter i gang med resten av dagens gjøremål. Jeg håper du får en like strålende dag som det jeg har hatt til nå, så snakkes vi snart! :) 

 

♥Har du noen kjekke planer for helgen?

♥Hvordan er været der du bor?

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #løping #bilder #foto #sol #sommer #vår #juni #helse #livet #hest
Heihei♥

Er det en opplevelse jeg husker spesielt godt i fra Paris, så er det da vi (i et utslitt øyeblikk) bestemte oss for å bli syklet til neste busstopp i rickshaw, istedenfor å gå. Vel... I rushtrafikken i Paris, skulle dette vise seg å bli mer skremmende enn vi hadde planlagt på forhånd, haha! Ikke bare syklet sjåføren i en vill fart, det føltes også ut som om hele vognen skulle falle fra hverandre!! Og om du tror sjåføren hadde planer om å holde seg på forthauet, tar du feil! Han suste rett ut i trafikken, midt i mellon både mopeder, biler, busser og andre motoriserte kjøretøy. Jo mer Mormor hylte, jo mer lo sjåføren! Han syntes tydeligvis dette var veldig morsomt, haha!

 

 

♥Har du kjørt rickshaw før? Hvordan opplevde du det?


 

#blogg #hverdag #reise #ferie #paris #norge #vår #juni #storby #throwback #sykkel #trafikk #bilder


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits