Hei og god kveld!♥

I dette øyeblikk, sitter jeg med treningsklærne på, klar for en kveldsløpetur sammen med min kjære treningspartner Pappa. Ingen økter er så harde som de jeg har med han, så jeg vet egentlig ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg mest da, haha! Men så er følelsen jeg sitter igjen med etter en slik økt ENDA bedre enn den jeg pleier å få etter vanlige økter da, så det blir liksom verdt det til slutt! Jeg kjenner det at å presse meg selv når jeg faktisk trener sammen med andre, er MYE lettere enn når jeg trener for meg selv. Flere som har det på samme måte?

Uansett, vi får vel komme oss ut, istedenfor å sitte her å grue seg for noe som egentlig bare er kjekt likevel. For med litt god musikk på ørene, og så fint vær som vi har i kveld, så er det jo faktisk bare herlig! Jeg ville bare ønske deg en fortsett fin kveld, så snakkes vi! :)


sko - asics // tights - H&M // topp - H&M

 

 

♥Har du fått trent i dag?♥

♥Har du noen gøye planer for helgen?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #trening #fitness #løping #bilder #sommer #ferie #sommerferie
Hei på deg!♥

Det er SÅ kjekt å få ønsker fra dere lesere når det kommer til hva jeg skriver om på bloggen, og "tips for å komme i gang med treningen" er et innlegg som har blitt etterspurt fra flere. Selvfølgelig er slike ting (som hvem som blir inspirert av hva) veldig individuelle, men her har jeg samlet sammen 8 tips som virker hos meg, og som jeg håper at kan være til hjelp for noen av dere også.


 

 

Ikke utsett

- ALDRI utsett treningsøkten mer enn høyst nødvendig. Da blir det bare til at du går å gruer du 10 ganger mer enn du egentlig trenger, i tillegg til at sjangsene er store for at du faktisk ikke får gjennomført en økt den dagen (heller).

Få tak i en partner

- Om du sliter med å holde motivasjonen oppe, og spesielt med å faktisk komme seg avgårde til gymmen som planlagt, så skaff deg en treningspartner! Det er MYE vanskeligere å skippe en treningsøkt som er planlagt med venninnen din, enn en som bare er planlagt inni hodet ditt! En lillebror, en forelder, en venn, hvem som helst som er innstilt på å trene er en potensiell partner :)

Litt er bedre enn ingenting

- Litt er SÅ mye bedre enn ingenting! Hvertfall når det kommer til det å få treningen inn som en rutine! Ikke bruk unnskyldningen at du "bare" har tid til 25 minutter i treningsklærne, om du så bare har muligheten til 10 svette minutter, så er det så viktig å faktisk bare GJØRE det!

Finn ut hva du liker

- For å komme i gang (og ikke minst fortsette) med treningen, så må du finne ut hvilke aktiviteter du LIKER, og fokusere på de. Da blir det en million ganger lettere å holde ut med, og faktisk kose seg med treningen i lengden.

Føl deg fin

- Unn deg en ny treningstopp, eller et nytt par løpesko, eller bare et nytt, fresht hårbånd! Så lenge du føler deg fin i treningsklærene, blir det å kle seg i trenignstøy til en mye større glede i hverdagen. 

Sett deg mål

- Mål som er konkrete, og realistiske. Sett deg store mål, men også små delmål som du kan nå på veien. Slik holder du motivasjonen oppe hele veien!

Inspirerende "dingser"

- Ikke vær redd for å ta i bruk inspirerende "dingser" som pulsklokke, skritteller eller mobil apper. Jeg personlig, synes det er MYE mer motiverende å løpe om jeg ser hvor fort jeg løper, hvor langt jeg løper og hvordan dagens form er i forhold til "normalen".

Spis nok

- Sist, men ikke minst, SPIS NOK! Mange som begynner å trene, gjør det fordi de har ønsker om å gå ned i vekt, noe jeg respekterer masse. Men ned i vekt eller ikke, når du setter i gang med å trene, MÅ du passe på å få i deg den næringen kroppen din trenger. Spiser du ikke nok, kommer verken du eller kroppen din til å orke å trene, og det hjelper så godt som ingenting med noen av de andre tipsene over her. Å ikke gi kroppen nok mat er IKKE sunt, uansett!!

♥Hva er dine beste tips for å komme skikkelig i gang med treningen?♥

♥Har du ett (eller flere) øsnker om hva jeg skal skrive om på bloggen?♥

 

#blogg #hverdag #blogg #trening #fitness #tips #motivasjon #sommer #sol #ferie #sommerferie
Hei og god morgen folkens!♥

Åh, å våkne opp slik som dette, i nyvasket, friskt sengetøy, i et helt stille hus, på et rom som dufter av roser, og vite at jeg har FRI, deeeet er fantastisk det! Det er liksom SOMMER! Åh, måtte disse late, herlige dagene aldri ta slutt...


 Med Amerikanerene går det forresten superfint. I går fikk jeg tatt de med på en lokal fjelltur, før vi spiste masse god hjemmelaget mat som Mamma hadde stelt i stand, før vi avsluttet kvelden med et koselig bad i badestampen nede ved sjøen. Det har vært SÅ koselig å ha de på besøk her! I dag reiser de igjen utpå formiddagen, så vi får se om vi kan finne på noe kjekt før det :)

 

♥Har du hatt en god natt?♥

♥Har du noen kjekke planer for helgen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #roser #blomster #bilder #sommer #sol #ferie #sommerferie 
Hei og god kveld!♥

Siden det er torsdag og alt i dag, tenkte jeg at jeg kunne ha en aldri så liten "throwback thursday" eller "TBT" så noen så fint kaller det, til Londonturen jeg hadde tidligere i måneden, hvor jeg fikk besøkt min fine Alexa. Selv om vi to bare fikk vært sammen i knappe 25 timer, var turen så absolutt verdt det, og jeg stor koste meg fra begynnelse til slutt! Den jenta der misslykkes ALDRI med å få meg til å smile... Å tenke på at det er et helt år til vi får se hverandre igjen, er så utrolig trist, men vi får krysse fingrene for at tiden kommer til å gå fort! Jeg savner deg, Alexa!

 

 

♥Hva synes du om bildene fra turen vår?♥

♥Har du venner du bare får se en sjelden gang?♥

 

 

#blogg #hverdag #reise #london #throwback #TBT #bilder #foto #sommer #ferie
Hei på deg!♥

For ikke så lenge siden fikk jeg spørsmål fra en søt bloggleser, om jeg kunne lage et innlegg om 5 ting jeg gruer meg til, og 5 ting jeg gleder meg til.

Så da tenkte jeg at selvfølgelig kunne jeg det! Nå har jeg samlet sammen to lister her, med de 10 første tingene som dukket opp i hodet mitt, her jeg sitter. 


Først, 5 ting jeg gruer meg til...

♥Skolestart

-Rett og slett fordi jeg bare ikke skjønner hvordan jeg skal klare å komme meg utav denne fantastiske feriemodusen. Noen gang...

♥Vinteren kommer

-Lange, mørke, kalde, regntunge dager... Nei takk!

♥Jeg blir "voksen"

-Jeg har ikke lyst å bli voksen jo! Å flytte ut, betale mine egne rekninger, bekymre meg om hus, mat, penger osv. JEG VIL IKKE!!! Jeg er ikke klar!

♥Det går opp for meg at Australia er over

-Etter at jeg kom hjem fra utvekslingen tidlig i sommer, har jeg liksom hatt det så fint og travelt at jeg har liksom ikke en gang rukket å tenkt skikkelig over at utvekslingen, Australia, alt sammen faktisk er OVER. Og når det kommer til å virkelig gå opp for meg, kommer det til å gjøre vondt. 

♥Eksamen

-Ja, jeg vet det er EVIGHETER til jeg skal opp i eksamen, men jeg gruer meg ALLEREDE! Det er liksom siste året, alt er liksom så alvorlig nå, og det er skremmende!

Såååå, den gøye delen! 5 ting jeg gleder meg til...

♥Santorini 

-Jeg har klart å holde det hemmelig for dere helt til nå, men nå gleder jeg meg så mye at jeg holder på å sprekke! I høst, har Simon og jeg bestilt oss kjærestetur til Santorini, og vi gleder oss så mye at vi kan nesten ikke vente!!! (Så ja, om du tilfeldigvis har noen supre tips til oss Santorini-farere, så blir jeg veldig glad om du legger igjen i en kommentar!) :)))

♥Middag

-Jeg gleder meg ALLTID til neste middag. Samme hva, samme hvor, samme når. Mat... <3

♥18

-Selv om det er skremmende å bli "voksen", så er jeg utrooolig spent, og gleder meg veeeeldig til å fylle 18 nå på tirsdag! Wiiii!

♥Jul

-Kalde, våte, mørke dager gleder jeg meg ikke så alt for mye til, men JUL og all kosen den høytiden tillhører, DET gleder jeg meg til! 

♥Å se Kristina igjen

-Det er bare sånn to dager siden vi var med hverandre sist, men det er like fantastisk å se henne igjen. Hver eneste gang! 

 

♥Hva gruer du deg til? Og hva gleder du deg til?♥

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #tingjeg #5ting #reise #skole #sommer #ferie #mat #sommerferie #sol
Hei og god morgen♥

Jeg er så glad! Jeg klarte det igjen, å komme meg opp tidlig nok til å trene før dagen satte i gang! Jeg skal ikke lyge å si at det var lett å stå opp da alarmen ringte akkurat, men jeg klarte det likevel, og det er det viktigste, haha!


Nå skal Mamma og jeg kjøre å hente to jenter fra Amerika, som skal bo hos oss fra i dag til i morgen. Det tror jeg blir kjempe koselig! Jeg har planer om å ta de med på en aldri så liten fjelltur, plukke blåbær, bade i badestampen og la de overnatte på hytten. Jeg håper de synes det blir kjekt :)


♥Har du trening på planen i dag?♥

♥Hva tror du at to amerikanske jenter hadde syntes hadde vært gøy å gjort på landet?♥

 

 

#blogg #hverdag #trening #fitness #bilder #sommer #sol #ferie #sommerferie #livet #helse
Hei og god kveld♥

Noe av det jeg synes er aller best med sommer, er de lange, stille, varme, regnfrie kveldene. På slike kvelder synes jeg ikke det er noe som er herligere enn å gå meg en tur i naturen. Og i kveld var en slik kveld. Jeg kom nettopp inn igjen, og føler meg bare en million ganger bedre nå, enn jeg gjorde da jeg gikk ut. Det å bare kunne høre sine egne steg og fuglekvitter, det er undervurdert altså!

♥Hva synes du er det beste med sommeren?♥

♥Er du også glad i slike stille kvelder?♥

 

#blogg #hverdag #tur #trening #bilder #sommer #sol #ferie #sommerferie #helse 
Hei på deg!♥

Her på Tysnes har vi hatt en fin formiddag med sol, nå før den dessverre forsvant bak en stor sky. Jeg har vært en tur i skogen for å plukke blåbær, men utenom det har jeg for det meste bare slappet av. Jeg kom forresten på at det er veldig lenge siden jeg har hatt et "through my instagram" innlegg, og tenkte at det derfor hadde vært kjekt å vise dere litt hva jeg har lagt ut der den siste tiden. Siden sist har jeg jo både kommet hjem igjen fra Paris, vært på en nydelig topptur til Omnatind, overnattet i telt med vennene mine, gjort mye gøy med kjæresten, besøkt Alexa i London, vært på fjellferie med familien og blitt gjenforent med min kjære venninne Kristina. Med andre ord, MYE kjekt, på relativt få uker :)


Om noen måtte lure, så heter jeg forresten kristi_pedersen på insta. Om du vil at jeg skal ta en titt innom din profil, blir jeg glad om du legger igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet under her :)

 

 

♥Hva heter du på instagram?♥

♥Bruker du instagram mye?♥

 

#blogg #hverdag #onsdag #instagram #bilder #reise #london #paris #sommer #ferie #sol #sommerferie
Hei og god morgen!♥

Gjett hvem som klarte å komme seg opp, og starte dagen med en svett treningsøkt? JEG KLARTE! Wihuu, det føltes bare SÅ godt å være tilbake i rutine igjen, sånn når det kom til morgentrening. Jeg vet at det er mange som foretrekker å trene senere på dagen, men jeg er slik at jeg faktisk føler jeg fungerer aller best om morningen, og får alltid gjennomført mye hardere økter tidlig på dagen, enn sent. I tillegg får jeg sitte igjen med den fantastiske "ferdig-trente-følelsen" resten av dagen, noe som også er et stooort pluss!

Post workout frokosten jeg hadde, kan jeg heller ikke klage på! Frokostblanding, gresk yoghurt og gårsdagens håndplukkede blåbær fra skogen, kunne bare ikke slå feil denne onsdags morningen... Mmmm.♥Har du planer om å trene i dag?♥

♥Skal du noe kjekt i løpet av dagen?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #trening #mat #kosthold #yoghurt #frokostblanding #bær #frokost #bilder #sommer #ferie #sommerferie
Hei og god kveld♥

Da er jeg hjemme igjen, fra en superkoselig båttur sammen med familien og Kristina. ENDELIG fikk jeg litt sommerfølelse! Åh, SÅ herlig! Selv om det ble litt kjølig når vinden kom nå på slutten, var det bare fantastisk å være på sjøen igjen, virkelig.

Jeg kjenner faktisk at jeg er enda sliten etter helgens festligheter, så det blir nok en relativt tidlig kveld på meg i dag. I morgen har jeg store planer om å virkelig prøve å komme meg inn igjen i rutinene når det kommer til morgentrening, så da blir det spennende å se om jeg klarer å komme meg opp når alarmen ringer :) Jeg ønsker deg en strålende kveld, så snakkes vi veldig snart! 

♥Har du vært ute i båt i sommer?♥ 

♥Har du hatt en fin dag til nå?♥

 

#blogg #hverdag #tirsdag #båt #sol #sommer #ferie #sommerferie #bilder #kos #familie #livet 
Hei igjen!

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Er det ikke det de sier? Vel, Kristina, familien min og jeg ventet hvertfall ikke forgjeves på solen i ettermiddag, for solen kom tilbake, og vi pakket med oss mat og drikke, for å reise på båtturen vi egentlig hadde planlagt å ha tidligere i dag. Nå kooooser vi oss på sjøen, og skal snart gå i land for å steke oss noen fiskeburgere. Livet er herlig altså!

Liker du å være på havet?

Skinner solen hos deg også i ettermiddag?
Hei og hopp♥

FOR en fin morgen og formiddag jeg har hatt! Jeg våknet til solskinn hjemme hos Simon og de, hvor vi spiste oss en god frokost, før jeg ble hentet av Pappa. Siden været var såpass flott som det faktisk var i dag, fikk jeg ikke mer enn kommet meg hjemmom, før Mamma, Pappa og jeg bestemte oss for å finne frem treningstøyet og legge ut på en fjelltur. Dagens topptur gikk til fjellet "Ravnanuten", og var en herlig tur! 

Nå var egentlig planen å ta båten ut en tur, men plutselig forsvant solen. Derfor bestemte vi oss for å heller nyte en pizzabolle og to her hjemme, imens vi venter (og håper) på at solen skal komme tilbake. 

♥Hvordan har dagen din vært til nå?♥

♥Har du noen gøyale planer for resten av dagen?♥

 

#blogg #hverdag #tirsdag #trening #tur #fjelltur #bilder #natur #sol #sommer #ferie #sommerferie #familie
Hei igjen!♥

Dette må være den fineste mandagen jeg har hatt på lenge! Dagen startet allerede så tidlig som 7:30, da jeg bestemte meg for å kaste på meg treningsklærne og starte uken med en svett økt på elipsemaskinen. De første 5 minuttene var ikke akkurat for supre, men følelsen etterpå, DEN var herlig den!

Deretter ble det en lang, varm dusj, før jeg koste meg med en god frokost sammen med Mamma og Pappa. Da frokosten var spist, var det ikke lange tiden før jeg fikk hyggelig morgenbesøk av Kristina, som spurte om jeg ville bli med ut på en powerwalk i solskinnet. Selvfølgelig svarte jeg ja til det, og vi koste oss lenge og vel på tur. SÅ herlig! 

Vi var vel hjemme igjen i ett tiden, og satt oss da ned med en god kopp kaffe, mens vi fortsatte litt på planleggingen av bursdagsfesten min, som begynner å nærme seg med stormskritt. Deretter tok vi oss en tur til sjøen, før vi koste oss på hytteterrassen i ettermiddagssolen, helt til hun gikk hjem igjen nå nettop. 

Nå skal jeg bare kaste meg i dusjen, før jeg tar turen bortom Simon, hvor jeg tenkte å tilbringe kvelden. Jeg håper at din uke har startet like fint som det min har gjort, så snakkes vi :)
♥Hvordan har dagen din vært til nå?♥

♥Har du noen koselige planer for kvelden?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #trening #helse #livet #sommer #ferie #sol #sommerferie #bilder
Hei og god morgen♥

Husker dere at jeg nevnte at jeg hadde et bananbrød(kake?) i ovnen? Vel, resultatet ble faktisk så bra at jeg bare MÅ dele oppskriften med dere! Det eneste jeg vil gjøre annerledes neste gang, er å la den stå litt lenger i ovnen enn jeg gjorde nå, fordi den ble litt for lite stekt i midten. Men det er jo så vanskelig å vite også, fordi alle ovner er jo forskjellige, så en generell steketid går liksom ikke helt an å forholde seg til...  Man må liksom bare stikke tannpirkere i kaken og så håpe på det beste, haha!Tørr ble den hvertfall ikke da, og smaken var super, selv om den godt kunne stått de 5 siste minuttene :)


 

DU TRENGER:

♥100g smør (romtemperert)

♥150g sukker

♥2 egg

♥2 godt modne bananer

♥225g hvetemel

♥2 ts bakepulver

♥1ts kanel

♥0.5dl melk

SLIK GJØR DU:

- Forvarm stekeovnen til 180 grader. 

- Kle en brødform med bakepapir.

- Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør blandingen i en håndmikser i to minutter.

- Ha røren i brødformen og stek kaken midt i ovnen i 50-60 minutter.

- Avkjøl kaken på rist. 

TIPS:

Kaken er god nok i seg selv, men å dyppe den litt i vaniljekesam og hjemmelaget blåbærsyltetøy var overhode ikke feil det heller! :D 

♥Har du bakt/smakt banankake før? Hva synes du?♥

♥Er du glad i å bake?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #oppskrift #mat #kake #baking #bilder #foto #sommer #ferie #sommerferie
Hei og god kveld♥

I skrivende stund sitter jeg på rommet med et godt pledd rundt meg, og en herlig lukt som har spredd seg i hele huset. Du skjønner det at jeg bestemte meg heeeelt spontant for å sette i gang med et bakeprosjekt, så nå står det en banankake i ovnen. Oppskriften er helt ny, og jeg er veldig spent på resultatet! Jeg lover å fortelle dere hvordan det ferdige resultatet ble! :)


 

Nå i kveld kom jeg på at det er så lenge siden jeg har satt meg ned å kost meg med deres blogger, noe jeg selv synes er veldig kjekt og inspirerende å gjøre. Nye blogger er jo alltid kjekt å legge merke til, men jeg vet det er mange av dere som leser bloggen min også, som har veldig fine blogger. Så om du har eller vet om en blogg du synes er fin, så blir jeg veldig glad for tips! Legg gjerne igjen addressen i kommentarfeltet innlegget :)   

 

♥Har du, eller vet du om en fin blogg?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #sommer #sol #ferie #sommerferie #bilder #foto #trening #mat #inspirasjon #baking
Hei og god morgen (dag?)♥

Dere kan tro at vi koste oss i går! Først var vi hjemme hos hun som hadde bursdagsbesøket og koste oss der i noen timer, før vi tok turen innom et litt større arrangement en annen plass på øyen. SÅ koselig! 

Og nå har jeg endelig fått stått opp, spist frokost og kommet meg i treningstøyet. Nå er det nemlig en intensiv økt på elipsemaskinen som står på planen! Haha, for å vær ærlig så gleder jeg meg ikke like mye som vanlig til å trene i dag, men jeg får bare sette i gang før jeg ombestemmer meg igjen. Det er jo aldri så ille når man bare har kommet i gang! Eller hva? :)

 

 

♥Hvordan tilbragte du lørdagskvelden?♥

♥Har du noen artige planer for i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #bilder #sommer #ferie #sommerferie #sol #juli
Hei og god kveld!♥

I skrivende stund er Kristina og jeg sååååå klar for kveldens 18års dag! Imens jeg blogger, sitter Kristina å spiser noen last minute fiskekaker med sweet chilli saus, som hun har blitt hekta på siden hun kom til Norge, hahaha! Den jenten altså... Hva skulle jeg gjort uten henne?

Uansett, vi får nesten kaste oss ut dørene! Håper du får en fantastisk kveld, og en fin helg :) Vi snakkes!

 

♥Har du noen kjekke planer for kvelden?♥

 

#blogg #hverdag #lørdag #helg #bilder #outfit #mote #antrekk #bilder #sommer #sol #ferie #sommerferie
Hei igjen!♥

Åh, denne solen, den er SÅ fantastisk! La den aldri forsvinne igjen, værsåsnill!!


 

Jeg har tilbragt formiddagen ute i solen, i bikini og med norskboken i hånden. Det føles SÅ godt å se at jeg endelig begynner å komme i mål med pensum!!! Men siden jeg har litt problemer med å faktisk huske det jeg leser, prøver jeg å bare ta et kapittel om gangen. Noe som betyr at jeg har tid til å kose meg litt innimellom også! Nå foreksempel, tok jeg meg (noe jeg hvertfall syntes var) en vellfortjent pause, med en skål frokostblanding, kald gresk yoghurt og friskt hjemmelaget blåbærsyltetøy. Mmmm... 

♥Er du glad i yoghurt? Liker du gresk yoghurt best, eller foretrekker du vanlig?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #sommer #ferie #sommerferie #mat #kosthold #bilder #sol 
Hei og god morgen!♥

For første gang på en hel liten evighet, SKINNER solen, fra så godt som skyfri himmel! Og det er FANTASTISK! Kristina og jeg startet dagen med en kjapp frokost, etterfulgt av en herlig powerwalk i solskinnet. Akkurat slik jeg liker å starte dagen!

Nå har Kristina tatt turen tilbake til sin hytte, og jeg har funnet frem bikinien og norskbøkene. Jeg har planer om å få gjennomført et par timer med skikkelig lesing, nå før Kristina kommer tilbake igjen i ettermiddag. Du skjønner det at i kveld er det nok en 18års dag som står på planen for Kristina og jeg, så da må vi jo ha litt tid til å fikse oss sammen før vi går :) 

 

♥Skal du noen kjekt i dag?♥

♥Er det fint vær der du befinner deg?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #sommer #sol #bilder #livet #trening #powerwalk #ferie #sommerferie
Hei og god kveld♥

Er det noe jeg har hatt utrolig bruk og glede for de siste kveldene, så er det det nye paret tøfler jeg kjøpte da jeg var på Primark sist gang i London. I mine øyne er det ingenting som går bedre sammen enn kalde, våte kvelder og varme, fluffy tøffler! Været er en ting man overhode ikke kan gjøre noe med, så da har jeg funnet ut at det er MYE bedre å gjøre det beste utav en sommer full av regn, enn å ligge hjemme å være irritert over det. Jeg har jo trossalt ferie, og det er jo herlig uansett hvilket vær det er! 

♥Er du glad i å bruke tøffler?♥

♥Har du hatt sommervær i det siste, eller er været like trist hos deg som hos meg?♥

 

#blogg #hverdag #fredag #helg #primark #shopping #newin #london #reise #sommer #ferie #sommerferie
Hei igjen♥

Siden Kristina kom til Norge forrige helg, har vi hengt sammen KONSTANT, helt til hun måtte tl byn med familien sin i går. Selv om det bare er en dag siden vi var med hverandre, så savner jeg henne allerede og kan nesten ikke vente til hun kommer tilbake i ettermiddag! Haha, jeg er glad for at hun fra nå av bare må reise "hjem" til byn, ikke helt til Sveits!!!En dag sammen med Kristina er ALDRI en kjedelig dag. Måtte timene frem til hun kommer tilbake fra byn gå fort! :))

 

 

♥Hvem skal du tilbringe denne fine fredagen med?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #sommer #ferie #sommerferie #venner #kos #livet
Hei og god morgen♥

Denne uken har gått helt skremmende fort, og jeg kan ikke tro at det er fredag, allerede! 


 

Siden det er helg og alt, feiret jeg morningen med en god frokost, full av friske bær. I kjøleskapet fant jeg jordbær og moreller, og kombinerte dette med frokostblanding toppet med den første smakebiten av det hjemmelagede blåbærsyltetøyet jeg lagde i går. Mmmmm... En super start på dagen!♥Hva spiste du til frokost i dag?♥

♥Synes du den siste uken har gått fort?♥

♥Har du noen gøye planer for helgen?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #mat #kosthold #helse #livet #frukt #bær #sommer #ferie #sommerferie
Hei og god kveld!♥

I forrige innlegg, fortalte jeg jo at for en gangs skyld var ikke været så alt for værst her på Vestlandet. Vel, haha, det varte bare til Mamma og Pappa fikk besøk av noen venner av seg, og skulle sette i gang med grilling og kos på terrassen... Vi hadde ikke mer enn fått lagt kjøttet på grillen, før himmelen åpnet seg og det værste regnværet jeg har sett på så lenge jeg kan huske brøt ut. Stakkars Pappa måtte stå med paraply og greier å grille, i mens vi flyttet maten inn og spiste der i stedenfor. Men det ble koselig det også :)  

♥Hvordan har været vært der du befinner deg i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #mat #grilling #kos #sommer #ferie #sommerferie #regn #norge #bilder #livet
Hei igjen!♥

For en herlig dag jeg har hatt! Været har ikke vært helt på topp, men det har ikke vært så værst heller, så det har hvertfall gått an å kose seg ute. Dagen startet med god frokost sammen med Simon, før jeg tok meg en forfriskende powerwalk. Deretter hjalp jeg til litt her hjemme på gården, blant annet med å kjøre grus på en ny vei vi holder på å lage.

Da jeg hadde hjulpet til hjemme en stund, bestemte jeg meg for å overraske Mamma, ved å gå ut på blåbærtur! Jeg tok blåbærspannet med meg under armen, og fikk virkelig satt tolmodigheten på prøve, da jeg fant ut at det kom til å ta meg flere timer for å få nok bær til det syltetøyet jeg så gjerne ville få laget. Men gi meg på tap, det skulle jeg HVERTFALL ikke, haha! Men omsider ble spannet fullere, og syltetøy, det ble det også! Mamma ble såååå glad, og da var det jo så absolutt verdt det.

Og slikt syltetøy da... Det er jo reine smaken av sommer! Er du enig?

♥Er du like glad i hjemmelaget syltetøy som det jeg er?♥

♥Har du plukket noen bær i år?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #blåbær #bær #syltetøy #diy #sommer #sol #ferie #sommerferie #bilder #helse #livet
God morgen♥

I går kveld fikk jeg den beste overraskelsen jeg kunne ønske meg på døren; typen i skjorte, og med blomster og sjolokade i hånden. Snakk om å være heldig!  

♥Hadde du blitt glad for en slik overraskelse?♥

 

#blogg #hverdag #torsdag #blomster #sjokolade #romantisk #bilder #sommer #ferie #sommerferie #livet
Hei igjen♥

Dagen blir bare suprere, og suprere! Det er SÅ herlig med sommerferie altså!


 

De siste månedene har jeg jo vært mye ute å reist, men har fått oppdatert dere lite om hvilke innkjøp jeg har trykket ned i koffertene hjem. En av favoritt plaggene, er desidert denne toppen fra Primark, ikke bare fordi den var så billig at jeg nesten ikke kunne la være å ikke kjøpe den, men også fordi jeg ELSKER både fargene, mønsteret og detaljene på den. Den ser kanskje ikke så alt for stilig ut der den bare henger, men til et par svarte bukser og stilige sko, da er den skikkelig stilig altså!
Når jeg er i utlandet, prøver jeg helt latterlig hardt å spore opp en Primark, haha! Er det en butikk jeg elsker mer enn noe annet, så er det virkelig Primark altså. De har et utvalg som er helt crazy og priser som er lavere enn alt annet jeg har sett! I tillegg er jeg faktisk overraskende imponert over kvaliteten på varene, så da hamstrer jeg som bare det når jeg får sjangsen :) 

 

 

♥Har du hørt om Primark før? Har du kanskje vært på en? Hva synes du isåfall?♥

♥Har du en favorittbutikk? Hvorfor er dette din favoritt?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #shopping #mote #newin #primark #london #paris #bilder #sommer #ferie #reise #sommerferie
Hei på deg!♥

Kristina og jeg innviet jo hytten vår for året i går, og SOM vi koste oss! Selv om hytten bare ligger i utkant av gården, føler vi at vi er i vår helt egen verden der oppe! Vi danset, lo, sang og koste oss til langt på natt. I tillegg fikk vi faktisk kommet godt i gang med planleggingen av 18års dagen min som er om ikke så alt for lenge, noe som også var veldig kjekt! 

I og med at vi for det meste bare hoppet rundt i pyjamas, ble det ikke tatt så veldig mange bilder, men jeg har selvfølgelig noen å vise dere :)


I dag tidlig følte vi oss sprekere enn sprekest, og la ut på en joggetur helt i de tidlige morgentimene. Herlig! Eller, det vil si... Å komme seg ut på den turen, og det å sette i gang, det var IKKE herlig, men følelsen etterpå, DEN var herlig! 

 

 

 

♥Har du hatt en god natt?♥

♥Har du noen spesielle planer for dagen?♥

♥Hvordan er været der du bor?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #bilder #kos #venner #sommer #minner #hytte #ferie #sommerferie
Hei og god kveld!♥

I dag har jeg hatt nok en fantastisk ettermiddag, sammen med fine Kristina. Hun banket på døren her i tre-tiden, og etter det har vi stort sett bare ledd i ett. Men vi var spreke også da! Vi bestemte oss nemlig for at vi ville få oss litt frisk luft mellom regnbygene, så da tok vi oss like gjerne en lengre powerwalk inn langs veien. Herlig!

Haha, alle vi møtte på vår vei må ha trodd at vi var HELT sprø, fordi vi har jo fortsett så mye snakk å ta igjen at maset går jo i ett!!! Og så blir vi jo så høylytte også, når vi blir så gira! Så de andre stakkars joggerene som var ute på tur, må ha hørt oss MINST en kilometer før de så oss! 


Selv om vi helst ville holde tempoet oppe, for å ta turen som en aldri så liten treningsøkt, ble det ganske så mange stopp skal jeg fortelle deg. Du skjønner det at i dag oppdaget vi for første gang i år at markjordbærene og blåbærene begynte å nærme seg modne, så da kunne vi jo bare ikke gå rett forbi heller!!! Haha... 

Planen for kvelden er koselig hyttetur. Den lille hytten jeg har i skogen, er nemlig selve definisjonen på sommer for Kristina og meg. Vi har så mange minner fra den hytten der sammen, helt fra vi var pitte små! Og hyttetur ER koselig da! Og i og med at dette blir første overnattingen vi har der sammen for i år, blir det selvfølgelig ENDA koseligere :) 

Jeg håper du har hatt en super dag til nå, og at du får en kveld som er minst like fin! Vi snakkes! 

 

 

♥Har du hatt en fin dag til nå?♥

♥Har du plukket bær denne sommeren, eller er det litt for tidlig der du befinner deg også?♥

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #trening #powerwalk #bilder #natur #helse #livet #sommer #ferie #sommerferie
Hei på deg♥

Hvordan har du det? Jeg er nettopp ferdig med en god treningsøkt på elipsemaskinen, og føler meg egentlig ganske så strålende! I dag er en sånn dag som bare er super, uten noen spesiell grunn. En sånn dag der man ikke gjør annet enn å gå rundt å være glad :)


 

At jeg fikk meg en bukett med nydelige roser som holdt på å regne helt red i fra hagen, inn på rommet mitt, gjorde ikke akkurat humøret værre for å si det sånn! Åh, jeg tror ikke noen lukt i hele verden kan måle seg med duften fra friske roser! Jeg synes det er akkurat som om luften i hele rommet bare blir en million ganger friskere, bare ved å flytte inn litt blomster. Slike små hverdagsgleder altså....
- happiness is...

...fresh flowers -

 

 

♥Hvordan har du det i dag?♥

♥Er du glad i roser?♥

 

#blogg #hverdag #tirsdag #bilder #foto #roser #sommer #ferie #sommerferie #trening #livet #helse
Hei igjen!♥

Alle bakkene på gården er nå ferdig klipt, og jeg sier meg fornøyd med formiddagens arbeidsinnsats her hjemme. Da var ferdig med utearbeidet, gikk jeg inn og satt på en litt sen lunch-kaffe, og satte meg ned i godstolen på rommet mitt, fremfor vinduet. Da så jeg de skjønne suvenirene jeg kjøpte da jeg var i London for vel en uke siden, og kom til å tenke på hvor skremmende mye jeg har fått opplevd de siste månedene.

Det siste halve året har jeg blitt så sinnsykt mange opplevelser rikere. Opplevelsene er så mange at jeg ikke en gang klarer å telle dem, og jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har fått alle disse mulighetene. Jeg har fått reist så mye, opplevd så sinnsykt mange nye steder!

Jeg bodde i Perth i Australia, gikk på skole der og fikk venner der, jeg besøkte Melbourne med vertsfamilien min, jeg kom HJEM igjen (!!!) til Norge, jeg var så vidt hjemmom, før jeg reiste til Paris, med verdens kuleste, snilleste og sprekeste besteforeldre, var i LONDON for å møte min beste Australske venn, da hun var på ferie der og sist men ikke minst, jeg fikk oppleve ekte norsk natur på Hardangervidden, sammen med verdens herligste familie og verdens snilleste kjæreste. 

Og dette er bare reisene. Utenom reisene har jeg også fått så uendelig mange nye inntrykk. Jeg har møtt så mange nye mennesker og prøvd så mye nytt. I tillegg har jeg fått tilbragt kvalitetstid sammen med de jeg har kjent så lenge, og er så glad i.

Og selv om jeg har opplevd så mye det siste halve året at jeg nesten ikke klarer å helt få inn alt på en gang, så vet jeg det at den personen jeg er i dag, den er så utrolig annerledes enn den personen jeg var for 6 måneder siden. Jeg har vokst så utrolig mye som person! Jeg er liksom fortsett Kristi, men jeg er liksom en Kristi som tenker så annerledes, og ser så annerledes på ting enn jeg gjorde før! Og det, det er jeg faktisk veldig stolt over! Selv om jeg ikke er "i mål" enda, så føler jeg hvertfall at jeg er på god vei! :) 

 

♥Føler du at du har vokst som person i det siste?♥

♥Hvilke ting i livet får deg til å føle at du vokser som person?♥

 

#blogg #hverdag #mandag #kaffe #bilder #reise #london #paris #australia #utveksling #bilder #sommer #ferie #sommerferie
Hei på deg!♥

Etter at jeg ble "reunited" med min kjære venninne Kristina for noen dager siden, har vi hengt sammen 24/7. Ord kan ikke beskrive hvor godt det var å endelig få se henne igjen! Vi har hatt så mye snakk å ta igjen at å være sammen om dagen har bare ikke vært nok. I går bestemte vi oss derfor for at vi måtte nesten ha enda en sleepover, denne gangen på hytten deres. 

Der planla vi bursdager, snakket og lo til langt på natt, og hadde det rett og slett bare fantastisk koselig. Vi våknet i ni-tiden i dag, og stod opp, spiste frokost og tok oss en god powerwalk, før vi nå for ca. 10 minutter bestemte oss for å gå litt hvert til sitt. I dag hadde vi nemlig begge en del ting som måtte gjøres, i tillegg til at jeg tenkte meg en tur bort til Simon i ettermiddag. Så da får vi heller savne hverandre litt til vi ser hverandre igjen i morgen tidlig, haha! 

 

♥Hvordan har helgen din vært?♥

♥Skal du jobbe denne uken, eller har du ferie?♥

♥Har du noen gøye planer for dagen?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #sommer #ferie #sommerferie #bilder #venner #kos #sleepover #juli 


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits