God kveld!♥

Formen har ikke akkurat bedret seg utover dagen, noe jeg synes er kjipt. Å bli syk nå, er det siste jeg har tid til! I håp om å våkne frisk som en fisk (ihvertfall friskere) i morgen, måtte jeg derfor ty til en naturlig vintaminbombe til kvelds. Yoghurt, havregryn og blåbær + hjemmelaget smoothie, proppet full av vitaminrike frukter og bær. Dette i tillegg til planen om å komme meg tidlig i seng, gjør sitt til at jeg både tror og håper på bedring til i morgen :) 

Jeg hopper øyeblikk til sengs, så vi får snakkes mer i morgen. Håper du har hatt en flott start på uken til nå!

 

♥Hvordan har dagen din vært?♥

♥Føler du deg frisk og rask, eller har den plutselige høsten tatt litt knekken på deg også?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #skole #skolestart #forkjølet #syk #vitaminer #helse #kosthold #mat #smoothie #yoghurt #blåbær 
Hei på deg!♥

Åh, noen ganger føles alt sammen litt håpløst ut altså... Med en gang jeg kom hjem fra skolen, var det rett i koseklærene og å begynne å lese lekser. I dag har jeg lest rettslære til jeg nesten har blitt gal, og føler fortsett ikke at jeg liksom kommer noe fremover. Sånne dager... Det er liksom bare noen dager som føles slik. Menmen. Sånn er livet! Det gjelder bare å puste godt, og prøve å finne tilbake til den positive tankegangen. For jeg VIL jo klare dette! Jeg kan jo ikke bare gi opp! 

Hmm. Det føles faktisk litt bedre allerede nå. Noen ganger hjelper det faktisk å skrive ned hva man føler! Da virker liksom problemet så lite og teit med en gang. Haha! Det er bare det med den tolmodigheten, jeg tror jeg har blitt tildelt litt for lite av den :) 


 

Formen ellers, føles uheldigvis ikke særlig god i dag. Det føles liksom som om jeg er en blanding av forkjølet og bare kvalm. Håper det bare er et resultat av litt for lite søvn den siste tiden, og at det ikke utarter seg til noe værre. Med litt ekstra hvile og forhåndsregler, håper jeg på at det går over til i morgen :)♥Har du også slike dager av og til, hvor alt bare føles litt håpløst?♥

♥Hvordan har mandagen din vært til nå?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #skolestart #bilder #trening #fitness
Hei og god morgen!♥

En ny uke er i gang, og jeg vet det er mange som synes at akkurat denne dagen i uka er litt ekstra tung. Og det skal jeg være enig i at den faktisk kan være! Men med å ta et par "forhåndsregler", synes jeg faktisk at mandagen er en dag som kan bli veldig fin. Her er noen av mine beste tips, for å få mandagen til å bli en litt bedre dag :)

 


Stå opp tidlig nok

- Ligger du å drar deg så lenge som mulig i sengen, etter at alarmen har ringt, blir det fort til at den nye uken får en stressende, veldig lite god start på dagen. Kommer du deg heller opp det kvarteret tidligere, får du plutselig mye bedre tid til å kose deg litt også!

Gjør ting klart dagen før

- Skolesekken, antrekket, nistepakken... Prøv å få gjort så mye som mulig klart kvelden i forveien, så slipper du alle de "små" tingene, som alle tar noen minutter hver å få gjort. På denne måten her har du enda mindre sannsynlighet for å komme i tidsknipe!

Ha et ryddig rom

- Våkner jeg opp til et strøkent rom, kanskje til og med et rom med noen friske blomster på nattbordet, ja, da blir dagen MINST ti ganger bedre enn om jeg våkner opp til et kaotisk rom. 

Sett på litt god musikk

- Finn frem favoritt spillelisten din da vel, og kos deg med en sang eller to, mens du holder på med morgenstellet! Det får hvertfall alltid meg til å trekke på smilebåndet :)

Kaffe

- Unn deg en god kopp kaffe, til frokosten eller på vei til skolen/jobben. På denne måten føler du deg fort mye kvikkere, i tillegg til at du sparer penger på å drikke egen kaffe, i forhold til å kjøpe en på bensinstasjonen. 

Noe godt til midddag

- Hvorfor ikke legge en av favorittmiddagene dine til mandagen? Om jeg vet at vi skal ha noe jeg elsker til middag, går jeg å gleder meg til dette gjennom hele skoledagen :)

Seriekveld

- Å foreksempel planlegge å se en episode eller to av favorittserien din etter at dagens gjøremål er over, er vel ikke så dumt det heller? Jeg mener, selvfølgelig er noen dager for travle for dette, men om man er litt flink til å være effektiv tidligere på dagen burde det gå fint. På denne måten har du noe å se frem til, hele dagen! 
♥Hva er ditt beste tips for å "overleve" mandagen?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #jobb #skolestart #tips #mat #netflix #kaffe 
Hei og god kveld!♥

Nok en uke er forbi, kan dere tro det? Var det ikke nettopp jeg skrev forrige "uken som gikk" innlegg? Denne uken har hvertfall vært veldig fin, men også veldig, veldig travel. Med skole, lekser, kjøretimer, treninger og alt det andre som følger med i hverdagen til en tenåring, ble det ikke mye tid til overs å kjede seg hvertfall! 


 

Ukens innkjøp

Jeg prøver virkelig å tenke her, men om jeg ikke tar helt feil, var faktisk det eneste innkjøpet jeg gjorde denne uken, en boks steinfrie druer på Rema1000'en etter skoledebatten på mandag, haha! Med andre ord, en veldig god uke for lommeboken :)

Ukens sang

Ukens sang er ikke akkurat en av de helt nyeste hit-sangene, men det var ikke før denne uken at jeg for alvor fikk øynene opp for "Downtown" av Donkeyboy. Så det må nok være sangen som stikker av med tittelen denne gangen!

Ukens cravings

Forrige uke var det knekkebrød med ost og skinke, denne uken har det vært yoghurt. Spesielt gresk yoghurt med havregryn og honning, har jeg hatt lyst på så godt som hver dag!

Ukens høydepunkt

Uken som gikk hadde mange fine høydepunkt, men gårsdagens besøk var nok helt klart det aller, aller beste! SOM jeg koste meg!

Ukens nedtur

Mye skolearbeid i helgen. Det er aldri kjekt. 

Ukens film 

Egentlig er jeg en sånn person som HATER skrekkfilmer, men jeg skal ærlig innrømme at filmen "The Uninvited" faktisk var en utrolig bra (og ikke minst skremmende!!) film. Filmen hadde ikke et eneste kjedelig øyeblikk, og bestod egentlig bare av en lang rekke høydepunkt. 

Ukens latter

Denne ukens latter må nok ha vært sammen med Kristina, i timene før besøket vårt kom på lørdag. Vi har det bare så utrolig morsomt sammen, og med oss to i samme hus, er det ikke et eneste stille øyeblikk. Vi er to jenter full av sinnsyke ideer, som ender i endeløse latterkramper, det er det vi er!

♥Hvordan har uken din vært?♥ 

#blogg #hverdag #helg #søndag #ukensomgikk #bilder #nyuke #skole #skolestart #film
Heihei!♥

Da har jeg kommet hjem fra et superkoselig middagsbesøk hos Mormor og Besti, og er igjen klar for å sette meg ned med litt skolearbeid. Jeg fikk heldigvis kommet meg ganske godt i gang i formiddag, så det er forhåpentlig vis ikke SÅ mye som gjenstår nå. 

Uansett, jeg lovet dere å vise antrekksbildene fra i går, så her kommer de :) 


topp - lindex // bukse - topshop // sko - en liten skobutikk i Australia

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

 

#blogg #hverdag #skole #helg #søndag #antrekk #outfit #bilder #ootd #foto #fest
Hei og god morgen!♥

FOR en kveld vi hadde i går! Jeg tror faktisk ikke kvelden kunne blitt bedre, på noen måte! Gjestene kom litt før halv seks, og sammen stelte vi i stand et helt herlig taco måltid. Vi satt å koste oss både lenge og vel, med både god mat og drikke (og musikk, haha!!), før vi flyttet oss lenger inn i stuen. Der hadde vi nemlig klargjort storskjerm til film. Så  der ble vi sittende (den ene mer skremt enn den andre), gjennom hele to grusomme skrekkfilmer. Som om ikke filmene var skremmende nok i seg selv, tordnet det og lynte så mye på utsiden, at hele huset ristet til tider. Det fikk virkelig pulsen opp hos oss alle sammen, skal jeg fortelle deg!

Klokken var vel blitt nærmere halv tolv da den siste skrekkfilmen var ferdig. Men da de to gjestene våre egentlig skulle spasere hjemover i mørket, ble vi alle enige at for å tørre det, måtte vi først lette stemningen litt igjen. Så da var det bare å snurre i gang en tredje film, denne gangen en god komedie. Vi lo og koste oss, og da filmen var slutt i halv to-tiden, ble det litt taco-nattmat-spising, før gjestene satte kursen hjemover. 

Klokken nærmet seg vel rundt halv tre, da Kristina og jeg omsider bestemte oss for at det var tid for å ta kveld. Det ble derfor liiiitt vanskeligere enn planlagt å komme seg opp i dag tidlig, haha! Men at det var verdt det, det er så absolutt klart. En slik kveld, det en av de kveldene man lever lenge på!

Jeg gleder meg til å vise dere antrekksbildene jeg fikk tatt i går før besøket kom. Men først må jeg bare få kommet meg skikkelig i gang med en innleveringsoppgave, som helst må bli ferdig i løpet av dagen. Jeg håper du får en fantastisk søndag, så snakkes vi veldig snart! :)

 

♥Hadde du en fin lørdagskveld?♥

♥Har du noen koselige planer for i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #søndag #fest #kos #venner #taco #film #bilder #polaroid #kamera #skole
God kveld!♥

Da har Kristina og jeg fått vasket, ryddet og klargjort alt som måtte gjøres til besøket kommer i kveld, og sitter nå bare spente på at de skal ringe på. Planen for kvelden er først og fremst tacolaging (og spising), musikk, dansing, latter og filmkos. Jeg tror det kommer til å bli en helt topp kveld! Haha, Kristina og jeg har jo allerede vært gjennom "pre-party" tradisjonen vår, som er å danse og synge og le i flere timer før vi må være klare. Så vi er HVERTFALL klar for i kveld!

Antrekket mitt viser jeg dere nøyere i morgen. Haha, men som dere kanskje ser, bestemte Kristina og jeg oss nok en gang for å "matche". Men i dag endet dette i at vi så godt som ser ut som et levende sjakkbrett attmed hverandre! Haha. Håper du får en fantastisk kveld du også, så snakkes vi i morgen :) 

 

♥Skal du ut i kveld?♥

♥Har du en god film å anbefale oss?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #fest #vennekveld #kos #bilder #taco #film
Hei igjen!♥

Åh, nå kan du tro at Kristina og jeg er fornøyd! Vi hadde jo planlagt en "treningsdate" i dag, og fikk virkelig gjennomført en fantastisk økt sammen. Det å trene sammen med noen, det er bare den beste motivasjonen jeg kan tenke meg! 

Nå er det dusjen som står for tur, og deretter litt rydding og vasking av hus. I kveld får vi nemlig besøk av to koselige venner, og skal feire lørdagskvelden sammen med de, lørdagstacoen og en god film. 

Jeg håper du har hatt en fin lørdag så langt, og får en strålende kveld! Vi snakkes veldig snart :) 

 

♥Hvordan skal du tilbringe kvelden? Og med hvem?♥

♥Har du trent i dag, eller planer om å trene?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #fitness #kos #film #taco
Hei og god morgen (formiddag?)♥

Nå har jeg kommet hjem fra et utrooolig koselig besøk hos Simon som kom hjem fra Stavanger i går, og vi hadde det sååå fint sammen. Det var så godt å få han hjem igjen!

Akkurat nå satt jeg meg ned for å spise et kjapt, lite mellommåltid, før jeg får besøk av Kristina. Vi har nemlig avtalt en aldri så liten "treningsdate" nå i formiddag, noe jeg ser veldig frem til! Å trene sammen med noen er alltid SÅ mye mer motiverende, enn det å trene alene. 

Senere i dag har vi også veldig kjekke planer, men dette tenkte jeg å fortelle mer om senere. Nå gjenstår det bare å si ha en suuuuper lørdag, så snakkes vi om ikke så lenge :)

 

 

♥Har du noen kjekke planer for i dag?♥

♥Hva pleier du å spise som mellommåltid?♥

♥Er du glad i Skyr sine yoghurter? Har du en favoritt smak?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kosthold #mat #mellommåltid #skyr #trening 
Hei og god kveld!♥

Du kan tro at jeg er en glad jente i kveld! I kveld kommer nemlig den snille kjæresten min hjem, for første gang på 14 hele dager. Han har jo måtte flytte bort for å gå på den skolen han ønsker, så da blir det av og til slik... Men selv om det blir mye savn i hverdagen på denne måten, er det ikke så alt for ille likevel. For nå blir det blir jo (om mulig) enda bedre å se hverandre igjen, siden det ikke er en selvfølge å kunne være med hverandre når som helst :)

Jeg håper du får en fantastisk kveld, så snakkes vi snart! 

♥Skal du noe koselig i kveld?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #kos #glad #skole #utdanning 
Hei på deg!♥

Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier? Vel, i dag, bestemte jeg meg for at jeg hadde lyst å kaste meg på trenden som de fleste bloggere allerede har kastet seg på. Jeg snakker selvfølgelig om innleggene der et utvalg setninger er påbegynt, og bloggeren selv fullfører setningen, med det han/hun synes passer best. På denne måten får leserene blitt litt bedre kjent med "personen bak bloggen" :) Håper innlegget faller i smak!


På shopping er jeg... helst med Kristina, hvis ikke alene. Jeg er en sånn person som ikke skikkelig får "roen på meg" om jeg handler sammen med andre. Ikke vet jeg hvorfor! Men med Kristina er det liksom annerledes.

På skolen er jeg... hun som alltid har hånden oppe for å spørre læreren om ting. Dette er rett og slett fordi jeg trenger å skjønne det vi har om, for å klare å gå videre til neste tema. Hvis ikke hår jeg liksom ikke helt bitene til å passe sammen. 

På jobb er jeg... ikke så ofte? Jeg har bare en vikarstilling der jeg klistrer klistremerker på bokser (haha, det høres så teit ut når jeg må skrive det), og det er ikke så ofte de trenger hjelpen min. 

I matbutikken er jeg... ikke så ofte der heller. Men når jeg er der, er jeg hun som alltid bruker dobbelt så lang tid som nødvendig, bare fordi jeg ser så mye rart i hyllene på vei til hyllen jeg egentlig skulle. 

På McDonalds er jeg... hun som fortsett synes at cheeseburgere er like godt, selv om jeg har sett alle de skrekk videoene som florerer på nettet OG har lest hva den inneholder av både kalorier og andre uhyggelige stoffer. 

På flyet er jeg... hun som alltid er latterlig nervøs, og synes liksom det høres mer sannsynlig ut at det store, tunge flyet faller ned, enn at det holder seg oppe i luften. Jeg mener, jeg har jo blitt forklart en millioner ganger hvorfor og hvordan og alt slikt, men likevel. Jeg blir så nervøs!

På bussen er jeg... hun som MÅ sitte med fjeset samme vei som kjøreretningen, for å ikke bli fullstendig bilsyk. Dere som sitter med ryggen mot kjøreretningen? HVORDAN KLARER DERE DET? Jeg bare lurer, fordi jeg klarer det overhode ikke!

På tinder er jeg... ikke. Jeg er en av de som egentlig aldri har skjønt meg på tindergreien, og har ikke så mye som en gang vurdert å laste det ned.  

På biltur er jeg.. veldig utolmodig. Jeg er en sånn som egentlig skulle ønske at bilturen var over, før den en gang hadde startet. Jeg liker ikke å sitte i ro så lenge, får kramper i baken om jeg ikke har god nok plass til å strekke beina (haha!) og blir lettere bilsyk enn du kan tenke deg. La oss bare si at jeg ELSKET veiene i Australia, hvor det så godt som ikke var en eneste sving. 

Hjemme alene er jeg... hun som storkoser seg i eget selskap. Forstå meg rett, jeg elsker å ha venner og familie rundt meg også, men å være alene gjør meg ingenting. Jeg nyter det faktisk!

På Facebook er jeg... en som så godt som aldri poster noe der, men må innom hver dag for å skjekke ut hva vennene mine driver med. 

I telefonen er jeg... skremmende klein egentlig. Både i den virkelige verden og på melding er jeg en som snakker mer enn gjennomsnittet mye, men på telefolen, glemmer jeg liksom ALT jeg vil eller kan fortelle den andre personen og ender bare opp med å lage kleine "ehhh, sååå" og "jaaa" og "hehe" lyder.

På melding er jeg... veldig pratsom, og bruker alltid en håndfull emojier for mye *smilefjes med solbriller på*

På ferie er jeg... HELT lykkelig. Jeg elsker å reise, og det å være på ferie er noe av det aller, aller beste jeg vet om. Det å møte nye mennesker, se nye steder, oppleve nye kulturer... Det gir meg bare SÅ masse!

Akkurat nå er jeg... VELDIG glad for at det er fredag :)

 

♥Synes du slike innlegg er kjekke å lese?♥

♥Kjenner du deg igjen, i noe av det jeg skriver om meg selv?♥
#blogg #hverdag #helg #fredag #jeger #ommeg #personlig #ferie #reise #skole #bilder 
Hei på deg, og god fredag!♥

I det siste har jeg blitt spurt ganske ofte om et spesielt spørsmål, og tenkte derfor at jeg kunne ta en skikkelig besvarelse nå i et eget innlegg, om akkurat det. Jeg har nemlig blitt spurt mye om hva mine beste bloggtips er, hvordan jeg har ideer til innlegg hver dag, og hvordan jeg ikke får skrivesperre. For det første, vil jeg bare si at jeg synes det er utrolig hyggelig å høre at dere synes jeg klarer å komme med nye, gode ideer i mange av innleggene mine, i og med at det peker mot at dere synes det er interessant å lese det jeg skriver om. Veldig hyggelig å høre! 

Vel, jeg er ikke akkurat noen professjonel jeg, så jeg kan ikke garantere at dette kanskje er det absolutt "rette" eller beste å gjøre, men for meg virker dette helt supert. Jeg har nemlig en egen notatbok, hvor jeg skriver opp idéene mine etter som jeg kommer på de. For det skal jeg ærlig innrømme, det er ikke hver dag idé etter idé popper inn i hodet mitt! Så absolutt ikke! Men på en annen side, har jeg dager hvor idéer bare hagler inn,  og jeg skriver da hver eneste en av de opp. Helst i notatboken min, men hvis jeg ikke har den i nærheten, skriver jeg et lite notat på mobilen, til jeg kommer hjem igjen, og kan skrive de inn i boken. Og da mener jeg ALLE idéer. Helt fra merkelige, randome, rare, små ideer, til andre idéer jeg selv mener er veldig gode. Ja, rett og slett alt mulig jeg kommer på som jeg ønsker å dele med dere!

På den måten kan jeg heller velge og vrake i ideer fra boken, på de dagene der kreativiteten min kanskje mildt sagt ikke leverer på sitt beste :)

 

♥Om du blogger, hva er ditt beste tips, for å ikke gå tom for ideer på kjedelige tipspunkt?♥

♥Synes du det er vanskelig å komme på kjekke ting å skrive om?♥

♥Har du et spesielt ønske om noe du kunne ønske at jeg skrev mer om?♥

 

 

#blogg #hverdag #blogg #tips #fredag #helg #bilder #ideer #skole #skolestart 
Hei og god formiddag!♥

Først ønsker jeg bare å takke for alle de fine meldingene og kommentarene jeg har fått etter det forrige innlegget jeg skrev, om det å komme hjem igjen fra utveksling. Det er så mye hjelp i å høre om andre som er eller har vært i samme situasjon, og høre at jeg ikke er den eneste som føler det slik jeg føler. TUSEN TAKK!


 

På skolen har jeg hatt to fritimer på rad nå, og har fått gjort ferdig en god del skolearbeid. Det jeg elsker med det å ha slike fritimer midt på dagen, er at det er en helt super mulighet til å få gjort ferdig lekser og andre ting som må gjøres, før skoledagen en gang er over. Da blir det mye bedre tid til kjekke ting npr jeg kommer hjem, og det er jo ingenting annet enn poitivt :) 

Jeg bladde gjennom arkivet her på bloggen min, og fant noen antrekksbilder som ble tatt helt i starten av "bloggkarrieren", altså våren 2014. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes hvertfall det er utrolig artig å se tilbake på slikt, hvor mye både jeg, klesstilen min og bildene jeg tar, har forandret seg på den tiden. Dette er helt klart en av pluss-sidene ved å ha blogg, at du kan bla deg så grundig tilbake i tid, både til ulike perioder og hendelser i ditt liv. 

♥Liker du å "bla tilbake" i tid?♥

♥Synes du jeg har forandret meg på denne tiden?♥

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #bilder #foto #antrekk #outfit #mote #TBT #throwback 
Heihei♥

Helt siden jeg begynte å fortelle folk om at jeg hadde bestemt meg for å reise på utveksling, har jeg blitt fortalt at jeg er så modig, at det er så imponerende å tørre noe slikt, og ikke minst, hvor vanskelig et slikt år er å fullføre. Etter jeg kom tilbake også, alle har fortalt meg om og om igjen, hvor flink jeg har vært som "klarte" alt det et år på utveksling hadde å by på, både godt og vondt. Men det ingen har sett ut til å tenkt på (og for å være ærlig hadde nok jeg aldri tenkt på det jeg heller, hadde jeg ikke opplevd det selv), så er det at kanskje ikke det vanskeligste er å si "ja, jeg vil på utveksling". Kanskje ikke det vanskeligste er å dra. Eller kanskje ikke det vanskeligste en gang er å bli der, et helt år alene.

Du skjønner det, at det å komme hjem igjen. Det er ikke bare lett det heller! Jeg mener, jo, det er lett. Man setter seg på et fly, er evig glad for å se alt og alle igjen, og ser på Norge på en helt ny måte, som et helt fantastisk land å bo i, et helt fantastisk hjem. MEN litt etter litt, kanskje ikke før etter et par måneder, begynner man sakte men sikkert å skjønne at hele utvekslingen, alle de følelsene og alle de opplevelsene som mest av alt bare fikk hele året til å virke uvirkelig, at alt dette er over. At det var et år i livet ditt, et kapittel i boken, som er helt over, ferdig lest, og bladd forbi. Det kommer aldri mer tilbake. Det er ferdig. Helt ferdig.

Forstå meg rett, jeg er overhode ikke missfornøyd med Norge, hjemmet mitt, skolen min, vennene mine eller noe! Ikke en gang været er jeg egentlig missfornøyd med! Men likevel, føles det så utrolig rart og tomt inni meg. Som om noe mangler på en måte!

Jeg savner hele det australske livet mitt. Jeg savner Pup, vertshunden min. Familien jeg bodde hos. Vennene mine der nede. Papegøyene i hagen. Kenguruene langs veiene. Bilene som kjørte på "feil" side av veien. Butikkene. Restaurantene. Maten. Sanden mellom tærene. Naturen. Menneskene. Den australske livsstilen. 

Men så er det ikke slik at jeg ville HELLER bodd der, enn her heller. Og det er kanskje det aller vanskeligste! Fordi hadde jeg ment at det beste for meg hadde vært å leve livet Down Under, er det ikke værre enn at jeg kunne tatt mitt siste gymnas år her hjemme, for å så fortsette studier i Australia. Ja, faktisk i Perth til og med! Men så er det jo det at her hjemme er det jo liksom at jeg har livet mitt. Familien min. Og alle andre jeg kjenner og er så glad i. Og så Norge da, jeg ELSKER jo Norge!

Men det er vel det som er den store tingen med utveksling, det at du aldri kommer til å føle at du er ordentlig "hjemme" igjen. Fordi en del av hjertet ditt vil alltid føle at det hører til et annet sted. Men sånn er det bare. Det er liksom prisen du må betale for å kjenne, og være glad i mennesker på mer enn et sted. Og om noen lurer, så synes jeg helt klart at det var verdt det. Men likevel. Det er så vanskelig å akseptere at det er slutt nå, alt i sammen.  

♥Har du opplevd noe lignende, eller følt noe lignende inni deg? Isåfall, hvordan taklet du det?

 


#blogg #hverdag #utveksling #australia #explorius #utvekslingaustralia #minner #personlig #tanker
God kveld!♥

Er det ikke lille lørdag onsdagen blir kallet? Vel, jeg feirer hvertfall denne "lille lørdagskvelden" med fluffy morgenkåpe, en god kopp te og den nyeste boken min i hånden. For ikke mange dager siden, kom nemlig Mamma hjem med en helt super bok til meg. Den heter "Student-kokekoka" og gir meg ikke bare mange gode oppskriftstips, men også en hel haug med andr nyttige tips det er gunstig å vite om når man er student. En genial bok, spør du meg!

For vel en time siden, var jeg ferdig med en svett og god økt på elipsemaskinen, så det er nå med god samvittighet at jeg sitter her i god stolen, med planer om å gjøre ingenting resten av kvelden. Eller ingenting og ingenting. Før jeg tar helt kveld, er jeg nødt til å lese litt mer lekser, men jeg måtte bare ha en pause med noe litt kjen´kkere lesestoff. Tenk om det hadde vært like kjekt og motiverende å lese skolebøker, som kokebøker? Da hadde det ikke stått på min innsats hvertfall!  

Menmen, jeg får nesten lese videre... Jeg håper du har hatt en fin dag, og at du får en flott kveld videre! Så snakkes vi snart :)♥Hva gjør du på, denne onsdags kvelden?♥

 

#blogg #hverdag #onsdag #skole #skolestart #lekser #bilder #mat #oppskrifter #inspirasjon #motivasjon
Hei igjen!♥

Regnet har høljet ned i så godt som hele dag, og jeg var egentlig mer trist enn glad for at høsten hadde meldt sin ankomst. Helt til jeg begynte å tenke over hva som faktisk hører meg til høsten. Fordi jeg elsker egentlig høsten! Det er en så utrooolig koselig årstid, og med høsten hører det med SÅ mange fantastiske ting! Så om du føler deg slik jeg gjorde i dag tidlig, da jeg fant ut at høsten var på full vei, så vil jeg gjerne minne deg på et par grunner til at høsten kanskje ikke er så ille likevel :)


 

 myke, oversized strikkegensre 

 varme kopper kakao, med MYE krem 

 søte sjal 

 fyr i peisen 

 film kvelder 

 gresskar og halloween 

 nydelige farger i skogen 

 duftlys 

 fluffy sokker 

 tid til å lese bøker 

 høstmoten 

 koselige cafébesøk 

 det nærmer seg jul 


//bildene er lånt fra autumncozy.tumblr.com

 

 

♥Er du en høst-person, eller foretrekker du helst de andre årstidene?♥

♥Hva synes du er det fineste med høsten?♥ 

 

 

#blogg #hverdag #høst #fall #autumn #høstmote #bilder #tumblr #inspo #inspirasjon #kos #jul
Hei på deg!♥

I dag våknet jeg opp til den første skikkelige høstdagen, og er ikke helt sikker på hva jeg føler om det... Jeg kunne liksom ønske at det fine sommerværet hadde holdt seg en uke eller to lengre. Men på en annen side ser jeg faktisk frem til lange, koselige høstkvelder også, med stormer som uler utenfor huset, gode bøker og varme kopper kakao. En annen ting som var fint med at høsten kom så brått på, var at jeg fikk allerede tatt i bruk den nye cardiganen jeg fant forrige mandag! Åh, den er bare  myk og herlig! Dere skal bare se at jeg kommer til å bruke den så godt som hver regnværsdag fremover. Haha!


cardigan - Cubus // tskjorte - Cubus // bukse - BikBok // sko - ? 


 

♥Hva synes du om dagens høstantrekk?♥

♥Har høsten kommet der du bor også?♥

 

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #ootd #mote #høst #høstmote #skole #bilder #norge 
God kveld!♥

Åh, SÅ herlig det var å komme hjem nå! Dagen i dag har gått slag i dag, og jeg har ikke vært hjemmom siden halv åtte i dag tidlig. Først skole, så kjøretime, så håndballtrening. en kjekk, men veldig slitsom dag. Det gøyeste av alt var treningen. Jeg koser meg virkelig med denne håndballen! 

Nå skal jeg bare få spist meg litt kvelds, før jeg rett og slett finner sengen. For å si det sånn, kommer det til å være eeeekstra godt å legge hodet ned på puten i kveld!♥Har du hatt en travel dag i dag?♥

♥Gleder du deg også til å komme deg i seng?♥

 

#blogg #hverdag #tirsdag #trening #håndball #sport #bilder #skole #skolestart
Heisann!♥

Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg bak rattet, snart ferdig med kjøretimen min. Jeg måtte gå rett fra skolen til kjøretimen, og siden det tar så lang tid å komme seg hjem med både ferger og buss, rekker jeg ikke å gå hjemmom før jeg skal på håndballtrening i kveld heller. Så jeg er faktisk ikke "hjemme fra skolen" før nærmere halv ti i kveld!

Uansett... Det jeg tenkte jeg ville vise dere denne ettermiddagen, er bildene jeg var ute å tok av solnedgangen her om dagen. Solnedganger er faktisk en ting jeg har som mål å sette av tid til å se flere av fremoner. De er jo så nydelige! Det er liksom en spesiell ro i slike øyeblikk. Som om hele verden bare står stille å ser på at solen går ned i horisonten.  

♥Hva synes du om bildene?♥

♥Er du flink til å ta deg tid til å nyte slike små øyeblikk i hverdagen?♥

 

#blogg #hverdag #bilder #foto #solnedgang #skole #tirsdag #trening #sommer #sol 
Hei på deg!♥

Er det en ting jeg er utrolig glad i, så er det å skjemme meg selv bort med herlige masker, skrubber og andre produkter. Og da jeg nevnte for familien at jeg ville prøve ut en ny maske her om dagen, var ikke hverken Lillebror eller Mamma sein med å spørre om ikke de også kunne få prøve. Slike ting som det gjør meg så evig glad. Og det å teste ut denne masken gikk fra noe som kom til å bli bra, til noe som ble helt fantastisk. Ikke bare fikk vi nytt en vellykket maske, vi lo og hadde det så utrolig morsomt sammen i tillegg. En perfekt måte å tilbringe litt kvalitetstid med de to kjære familiemedlemmene mine.

Å kjøpe masker er noe jeg unner meg en gang i blandt, men å lage sine egne, kan faktisk være vel så fint! For det meste er slike produkter meget enkle å mekke sammen, og ofte har du de fleste ingrediensene du trenger i huset. I tillegg florerer det av spennende "do it yourself" oppskrifter på nettet, så vanskelig å komme på ideer er det heller ikke. Denne masken her var helt ny for meg, men jeg må si at jeg likte den veldig godt! Tre veldig enkle ingredienser bestod den av, og tok meg mindre enn to minutt å stelle i stand. 

DU TRENGER

- havregryn (skal skrubbe døde hudceller bort)

- honning (har en rensefunksjon for huden)

- vann

SLIK GJØR DU

- kjør havregryn, honning og litt vann i en liten kjøkkenmaskin i ca. 30 sekunder. (eventluelt bare rør med en gaffel i en liten skål) 

- masser masken på huden, og la den sitte i 5-10 min

- vask vekk med en fuktig klut


♥Er du glad i å ta masker?♥

♥Pleier du å gjøre det alene, eller sammen med venninner/familie/kjæreste?♥

 

 

#blogg #hverdag #diy #doityourself #tips #ide #spa #velvære #skjønnhet #oppskrift #havregryn #honning 
God kveld, alle sammen!♥

Her jeg sitter å oppdaterer dere, er det i pyjamas, ute på terrassen, med et godt pledd rundt meg og et friskt fruktfat på bordet. Jeg har hørt triste rykter om at dette er den siste sommerdagen vi får her på Vestlandet, så da må den nytes til det fulle!

Før jeg sier noe mer, vil jeg bare takke alle og en hver av dere som kom med lykke ønskninger til meg i dag tidlig, før jeg skulle være med på å lede den debatten fremfor skolen. Jeg var så utrolig nervøs, men hvert eneste ord, av alle de fine ordene dere skrev til meg, hjalp litt på nervene. Tusen millioner takk! Og for de som måtte lure, så gikk faktisk debatten over all forventning. Skummelt var det selvfølgelig, men jeg synes jeg klarte meg fint! 

Det morsomme er at avisen var der å filmet, så om noen av dere har lyst å blandt annet høre og se på hvordan jeg gjorde det i dag, så er det fullt mulig å gjøre HER. Jeg sa ikke så mye på klippet, men det er meg som ønsker velkommen og litt slikt helt i begynnelsen :) 

 

♥Hva synes du om det å snakke fremfor store forsamlinger?♥

♥Har det vært fint vær hos deg også i dag?♥

 

#blogg #hverdag #mandag #skole #skolestart #mat #kosthold #frukt #kvelds #bilder #sol #sommer #norge #politikk
Hei på deg!♥

Er det en trend jeg synes er utrolig gøy, rett og slett, så er det 70-talls stilen. Som vi vet, kommer ofte gamle trender tilbake, og denne høsten er det mange som lar seg inspirere av de artige 70-årene. Med platåsko, slengbukser, belter, skjorter og MYE denim, har Gina Tricot kommet med en ny kolleksjon som klarer å mestre den hårfine balansen mellom det som bare er typisk 70-talls stil, men også med moderne snitt. Dette gjør kolleksjonen ikke bare til et rent 70-talls comeback, men samtidig en stil som har et helt nytt preg. 

Den nye kolleksjonen jeg snakker om er en denimkolleksjon, og blir kallet "Say Blue". Kolleksjonen handler om det blå, kanskje litt romantiske vemodet. Med å trekke inn alle disse referansene fra 70-tallet, har motekjeden lyst å få tydligere frem samholdet mellom denne denimen og musikk. Og på denne måten ble samarbeidet med den Svensk-Australske duoen Say Lou Lou. Sammen har da Gina Tricot og tvillingene Miranda og Elektra i duoen, produsert en utrolig fin 360° musikkvideo for coverlåten "Blue on Blue" av Bobby Vinston. På samme måte som kleskolleksjonen, har denne klassiske låten fått en ny, fresh tvist. 
I mine øyne er tvillingsøstrene det perfekte artistvalg når det kommer til musikkvideoen i denne kampanjen. Ikke bare er de musikalsk dyktige, de har allerede rukket å blitt yndlinger i motebransjen. Det som også er så fint, er at klærene de bruker som modeller i denne kampanjen er veldig lik deres personlige stil, noe jeg mener er en viktig faktor når kjeder velger sine "fjes" for nye kolleksjoner.  
I annledning dette samarbeidet, satt jeg sammen et antrekk jeg selv synes var stilig, med litt platåsko, litt belte, en bukse med sleng i fra Mamma sitt skap og en litt mer moderne dongerishorte jeg selv hadde. Ja, kanskje er det en stund siden denne moten var inn for første gang, men at den er på vei inn igjen nå, det er jeg helt sikker på!
♥Hva synes du om kolleksjonen? Og om videoen?♥
♥Er dette en stil du synes er fin?♥
//Dette innlegget er sponset
#blogg #hverdag #mandag #mote #bilder #antrekk #outfit #sommer #ginatricot
 God morgen, dere!♥

Denne mandagen kom skremmende fort synes jeg. I dag er en spennende dag, jeg skal faktisk være en av to fra klassen, som skal lede en hel politisk debatt fremfor hele skolen! Debatten skal vare fra 9 til 11, så dere får krysse fingrene for meg :) 

Men med mandagen, følger en ny uke. Og med inspirasjon fra flere andre bloggere, har jeg bestemt meg for å begynne med slike "uken som gikk" innlegg etter hver uke, for å liksom oppsummere uken litt. Så håper innlegget faller i smak!


 Ukens innkjøp...

Jeg var faktisk veldig fornøyd med alle innkjøpene jeg kom hjem med, da jeg var på shopping tidlig i forrige uke. Men om jeg skal velge et favoritt kjøp, så må det nok være de to hettegensrene fra Cubus jeg fikk på salg til bare 49kr per stykke. Jeg mener, de var helt skremmende myke OG søte OG billige! Hva mer kan man ønske seg i et innkjøp?

Ukens sang...

I uken som gikk fikk jeg utrolig mange nye favoritt sanger på listen, men en av de jeg likte aller best, var helt klart "Shut Up and Dance" av Walk The Moon. Den har gått på konstant i flere dager nå!

Ukens cravings...

Knekkebrød med skinke, ost og paprika! Hahha, dette må nok være en av de merkeligste mat-cravingsene jeg har hatt noen gang, men jeg har bare ELSKET akkurat den kombinasjonen i uken som gikk. Og da snakker jeg dette til frokost, lunch og kvelds, hver eneste dag! Herlighet så rar jeg er... 

Ukens høydepunkt...

Dette blir lett! Fredagskvelden jeg hadde sammen med den gode familien min. Vi spilte musikk på stereoanlegget, danset, sang, lo, så film og koste oss med god mat. En helt fantastisk kveld!

Ukens nedtur...

Hmmm... Dette blir ikke så lett, hvertfall ikke med tanke på hvor fin forrige uke egentlig var! Haha, om jeg må velge en situasjon, kan det kanskje ha vært da alarmen ringte på mandag, første skoledag... Da følte jeg meg mildt sagt ikke uthvilt nok til å ta fatt på hverdagen igjen. Men det kom seg fort!

 Ukens film...

22 Jump Street, belt klart! Jeg har sett den flere ganger før, men jeg synes bare den blir morsommere og morsommere for hver gang, og da jeg så den med familien på fredag, holdt jeg på å daue av latter!

 Ukens latter...

Den må nok ha vært under filmen 22 Jump Street, i "my name is Jeff" delen. Jeg ler like mye hver eneste gang! Jeg ler bare jeg tenker på det jo!

 

♥Hva synes du om innlegget?♥

♥Hva er dine planer for i dag?♥

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #skolestart #ukensomgikk #bilder #sommer #bilder
Hei og god kveld!♥

Tenk at søndagen går mot slutt allerede. Hvor i alle dager har denne helgen blitt av?

Det har gått rykter om at dagen i dag skulle være den siste sommerdagen her på Vestlandet, så så mye som mulig av den har jeg prøvd å tilbragt utendørs. Formiddagen ble for det meste brukt til lesing ute i solen, noe som føltes helt fantastisk. I ettermiddag har hele huset vært i bursdagsbesøk, til en liten skjønning i familien som ble hele 6 år denne helgen. Veldig koselig det også! 

Jeg tenkte at jeg hadde lyst å vise dere antrekket jeg brukte i bursdagen. Sandalene er fra en skobutikk i Australia som het "novo shoes" og kjolen som også er kjøpt i Australia er fra "chicabooty". Perfekt for sommerdager som i dag!

♥Har du gjort noe kjekt i dag?♥
♥Hva synes du om antrekket?♥

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #skole #skolestart #bilder #antrekk #outfit #mote #ootd #sommer #sol #kjole #shopping #sko #sandaler
Heisann!♥

Haha, at jeg ikke er en helt standard "rosablogger", det er ganske så sikkert. Jeg har jo vokst opp på gård, og da er mange av dagens gjøremål annet enn det å blogge for å si det sånn! Mange har lurt på hva jeg gjør på "når jeg ikke blogger", og det tenkte jeg at jeg skulle utdype litt nå.

For det meste er jeg jo en helt vanlig ungdom som går på skolen, må lese lekser og prøver å trene for å holde meg i form. Men av og til er det en del andre oppgaver som må gjøres her på gården også, og en av de er å klippe bakkene med traktor og beitepusser. Det er liksom "min jobb", så de fleste helger er det en del traktorkjøring som står på planen. Haha! Så når jeg ikke er ute å tar antrekksbilder, er sjangsen ganske så stor for at jeg kjører den søte, røde traktoren vår omkring! ♥Har du en spesiell "jobb" i hjemmet?♥
#blogg #hverdag #helg #søndag #gråd #bilder #traktor #bonde #norge #sommer #sol #skole #skolestart
God morgen, alle sammen!♥

I dag var jeg tidlig på'an og allerede klokken åtte var jeg i treningsklærene, klar for dagens morgenøkt. I det siste har jeg slitt en del med betennelse på fremsiden av leggene, pga. for mye løping på asfalt. I dag ble det derfor en lengre løpetur i skogen, istedenfor langs veien. Og egentlig var det helt herlig! Det er jo så nydelig i de norske skogene. Nesten som i et eventyr!

Planen for formiddagen min nå, er å få lest en del skolearbeid for neste uke, slik at uken ikke skal bli så heftig. I tillegg får vi besøk av min snille tante og fine kusine. I ettermiddag er det et bursdagsbesøk som står på planen, så en sånn helt slanske-søndag blir det nok ikke :)♥Hva skal du i dag?♥

♥Er du glad i å være i skogen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #løping #natur #bilder #skog #norge #sommer #sol #skole #skolearbeid #skolestart
Hei på deg!♥

Har du noen gang tenkt på hvor du ville bodd, om ingenting kunne stoppe deg fra å leve drømmen? Ikke penger, ikke jobb, ikke utdannelse, ikke språk, ikke distanse fra familie og venner? Dette gjør jeg ofte. Liksom drømmer meg bort. Men vet du hva som er morsomt? Jeg klarer aldri å bli enig med meg selv! Jeg mener, når det finnes så mange fantastiske, vidunderlige, spennende steder i verden, hvordan skal man da klare å bare velge ett sted? ;)


Jeg mener... Tenk da, et hus på stranden i solfylte California. Hvor amazing hadde vel ikke det vært? 

Eller en toppleilighet i selveste NYC, byen som aldri sover? Det hadde vært noe det!

Eller et sjarmerene trehus i Alpene kanskje? Med jacuzzi på terrassen, synet av ville fjell gjennom vinduene og skimuligheter rett utenfor døren?

Eller Paris da... En koselig liten leilighet, med utsikt til Eiffeltårnet. Det må være lov å drømme :) 

Eller hvorfor ikke tropisk? Å bo i en slik "trehytte" midt i regnskogen, jeg hadde ikke takket nei til å prøve det ut!


Og så er det Australia da... Jeg er glad i det landet, at å bo der, det hadde faktisk vært en drøm som kom i oppfyllelse. På stranden. Det hadde vært helt perfekt! Funfact: Det stilige huset dere ser i midten av de tre under her, har jeg faktisk kjørt forbi da vi var på road trip :)


Eller bare kanskje rett og slett Norge? Jeg trives egentlig helt fantastisk godt i dette landet, og ønsker faktisk ikke å forandre så mye på måten jeg lever på. Men så er det eventyrlysten min da, som drømmer om steder langt, langt borte, steder som er helt, helt fremmed for meg. 

 

 

♥Om du kunne valgt hvor som helst i hele verden, hvor ville du bodd?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #reise #california #paris #australia #sol #sommer #bilder #inspirasjon #drømmer
Hei på deg!♥

Egentlig er jeg et menneske som blir glad for det aller, aller meste, men i dag tenkte jeg at jeg ville skrive et innlegg med ting jeg kom på i farten som gjør meg EKSTRA glad. Og her er resultatet :)- Å våkne opp til sol og blå himmel. DET gjør meg virkelig glad!

- Helg. Den følelsen når man går ut dørene på skolen etter siste time på fredag, og vet at det er helg, det gjør meg viiiirkelig glad! Det er noe spesielt med den helgefølelsen altså... 

- Å planlegge reiser. Altså, det å reise, det gjør meg skikkelig glad det også, men å planlegge reiser sammen med mennesker man er glad i, og glede meg sammen med dem i flere uker. Det gir meg så utrolig masse glede, hver dag. 

- Å tilbringe tid med venner og familie. Det å ha mennesker jeg er glad i rundt meg, det gjør meg ubeskrivelig glad.

- Å få til noe jeg har øvd på lenge. Som foreksempel å slå en personlig rekord på løperunden min, eller å endelig klare å uttale et ord rett på engelsk, eller å endelig få en god karakter i et fag jeg har jobbet hardt i så lenge. Slike ting gjør meg SÅ glad. 

 

 

♥Hva gjør DEG glad?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #skolestart #ferie #helg #reise #bilder #norge #sommer #august
God morgen, dere♥

Har du sovet godt? Jeg har hatt den beste natten med søvn på lenge, og det føles heeeelt fantastisk! Åh, lørdager altså, det må være den beste dagen i uken å våkne opp på...

Planene for resten av dagen er litt uklare. Jeg har blandt annet et manus jeg må lese og pugge i løpet av helgen. Du skjønner det at på mandag skal det faktisk være en politisk debatt på gymnaset vårt, hvor en annen jente fra klassen min og jeg, skal lede hele arrangementet. Vi skal jo ikke selv utdype noe om politikk, men vi skal ønske velkommen, styre ordet og spørre et par spørsmål. Veldig spennende tror jeg det kommer til å bli!

Litt god trening vil jeg også ta meg tid til denne helgen. Jeg var egentlig ganske fornøyd med hvordan jeg klarte å få gjennomført en god økt hver dag etter skolen denne uken, men det er liksom noe spesielt med helgetrening. Da har man liksom inegnting man må rekke!
♥Har du hatt en god natts søvn?♥

♥Skal du noe kjekt i dag?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #skolestart #sommer #sol #norge #bilder
Hei og god kveld, dere!♥

For en fredag jeg har hatt! Den har rett og slett gått i ett fra morgen til kveld. For det første er det SÅ mye som skjer på skolen for tiden, men det kan jeg fortelle mer om senere i helgen. Da jeg kom hjem fra skolen, ventet det et superkoselig middagsbesøk hos Mormor og Besti, før jeg gikk hjem igjen. Jeg hadde en aldri så liten helge-rydding på rommet, før jeg fant frem treningsklærene og fikk gjennomført en god, svett økt på elipsemaskinen.

Egentlig følte jeg meg litt slapp i ettermiddag, og vurderte å stå over dagens økt, men bestemte meg for å prøve likevel. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! For etter bare noen minutter på maskinen, føltes det SÅ herlig! Spør du meg er "ferdigtrent følelsen" den aller beste følelsen man kan sette sige ned i sofakroken på en fredagskvelden med. Da kan man liksom SKIKKELIG nyte kvelden, og baaaare slappe av og kose seg, samtidig som man har den beste samvittigheten i hele verden. Herlig!sko - asics // tights - H&M // singlett - primark

 

♥Hva er dine planer for fredagskvelden?♥

♥Har du hatt en fin uke?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #skolestart #ferie #sommer #trening #antrekk #outfit 
Hei dere!♥

2 timer igjen, bare TO timer igjen på skolen er det for meg før det er helg! Åh, herlig det skal bli! Selv om mye spennende har skjedd denne første uken på skolen, har det også vært en litt ekstra tung uke, så to fridager nå, det skal bli veldig godt. I dag kan jeg ikke annet enn smile altså! 

♥Har du noen kjekke planer denne helgen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #foto #sommer #skole #skolestart 


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits