Hei og god kveld!♥

 

Da kan jeg endelig si meg ferdig med kveldens innleveringer, og gi meg selv en velfortjent liten time med avslapping før jeg finner sengen. Jeg synes ikke det er noe som er så godt, som det å fullføre oppgaver som har hengt over meg lenge. Jeg vet ikke hvordan jeg best skal forklare det, men det er liksom som en følelse av frihet! Haha. 

 

Før jeg går ned å lager meg litt kvelds, må jeg fortelle om en kjempefin liten overraskelse jeg fikk i dag, av de fantastiske besteforeldrene mine. De kom nemlig hjem fra en aldri så liten Danmarkstur, i forbindelse Besti sin bursdag. Tomhendt hjem kom de så absolutt ikke, og blandt bagasjen lå det hver sin presang til lillebroren min og jeg. Er vi ikke bare superheldige vel? Disse besteforeldrene våre, de skjemmer oss bort til den store gullmedaljen! Jeg fikk en eske deilige mørke sjokolader + et glass jeg bare elsket. Jeg hadde nemlig et lignende fra Primark i mange år, som dessverre gikk i gulvet og knuste for et par måneder siden. Og det har vært savnet siden, veldig savnet faktisk! Så Mormor og Besti, dere kunne ikke truffet bedre med gaven! Og tusen takk, igjen!

 

- hello new day, let's make it a good one -

 

 

 

♥Hva synes du om gavene? Var jeg ikke heldig vel?♥

♥Har du hatt en fin kveld til nå?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #gaver #sjokolade #heldig #bilder 
Hei på deg!♥

 

Før jeg kaster på meg treningsklærne, ville jeg så gjerne vise dere dagens antrekk. Skoledagen har vært helt sinnsykt hektisk, i dag! Jeg har både holdt MOT-foredrag i første klassen jeg er fadder for og hatt en to-timers historieprøve, som dessverre ikke gikk så bra som jeg hadde håpet på. Menmen, det er ikke noe å gjøre med det. MOT-foredraget gikk hvertfall fint! 

 

Skjorten jeg har på meg er den jeg kjøpte på Nelly for ikke så lenge siden. Jeg synes den er veldig fin! Den er liksom så lett, luftig og behagelig også :) Ellers er buksen fra BikBok, og skoene fra en av kjedebutikkene i Australia. 

 

Nå må jeg nesten løpe, om jeg skal rekke både å få trene og gjøre ferdig de to innleveringene jeg har til i morgen. Håper dagen din har vært super til nå, og at du får en fin kveld!

  

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Har du hatt en hektisk onsdag i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #bilder #mote #ootd #høstmote #skole #trening
Hei på deg!♥

Flere ganger i det siste, har jeg fått spørsmål om hvilke serie jeg ser på for tiden. Vel, svaret en nok en serie, som er gammelt nyttt for de fleste av dere. Det er nemlig bare den siste måneden jeg virkelig har fått øynene opp for serien "Gossip Girl". Tidligere har jeg jo sett både på Modern Family, The Carrie Diaries, Teen Wolf og Suits, men da det ikke var flere sesonger å se av de på netflix, måtte jeg finne meg en ny en. Og da ble det Gossip Girl. Men for de da, som kanskje er litt treig (sånn som meg), og enda ikke har hørt så mye om serien, kan jeg fortelle litt kjapt om den nå. 

Gossip Girl er en amerikansk TV-serie, som gir oss et innblikk i livene til de rikeste rike ungdommene i New York. Serien handler om besteveninnene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. Samtidig blir vi godt kjent med flere andre sentrale personer som Nate Archibald, Chuck Bass og Dan Humphrey. Det er vel egentlig bare en ting disse alle har til felles, og det er at livene deres er over gjenomsnittet kompliserte. Serien er både spennende, romantisk og morsom. En serie som hvertfall etter min smak er veldig god!
 

♥Hvilken serie har du likt denne måneden?♥

♥Har du sett Gossip Girl før? Isåfall, hva synes du?♥

 

#blogg #hverdag #serie #tips #gossipgirl #trening #månedensserie #treningstips
Hei og god kveld!

 

Da er kjøretimen overstått, og den gikk over all forventning. Nå sitter jeg på fergen hjemover, klar for kveldens håndballtrening når jeg kommer meg av fergen på andre siden. Ikke før nærmere halv ti er jeg hjemme i kveld, men for en økt håndball med gjengen, er det helt klart verdt det! Jeg har fortsett en del skolearbeid som må bli gjort i løpet av kvelden, men om jeg klarer å være effektiv nå resten av fergeturen, burde det gå fint det også. 

 

Jeg håper du har hatt en fin dag til nå, og at kvelden din blir fin den også. Snakkes! :)

  

 

Har du hatt en fin dag til nå?

Hva er planene dine for i kveld?

 

#blogg #hverdag #skole #trening #håndball #bilder
Hei på deg!♥

 

Da er halve skoledagen ferdig, og June og jeg sitter å spiser lunch sammen på et grupperom. Her er det liksom så mye roligere, en mye bedre plass å nyte lunchpausen enn nede i kantinen, spør du meg. Før neste time starter, vil jeg veldig gjerne vise dere gårsdagens antrekk, som jeg ikke har fått sjangs til å vise før nå. Det har blitt så kjølig ute i løpet av den siste uken, at nå kjenner jeg det er for alvor tid for å bytte ut den lette høstgarderoben, med noe varmere. Men jeg liker det jeg! Varme jakker, store skjerf... En herlig årstid!

 

Dagen i dag er en veldig travel en. Etter skolen er det kjøretime inne i byn som står på planen, etterfulgt av håndballtrening. Dette medfører at jeg faktisk ikke er hjemme før nærmere halv ti i kveld! Med alt skolearbeidet jeg må få gjort innen ukeslutt, er jeg ikke så sikker på hvordan jeg skal få alt til å gå opp, men jeg må bare gjøre mitt beste. Håper dagen din blir god, så snakkes vi senere!

  

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?♥

♥Har det blitt betydelig kjøligere der du befinner deg også, den siste uken?♥

 

 

#blogg #antrekk #mote #outfit #høstmote #høstantrekk #bilder #skole #trening
Heisann!♥

 

Etter en litt lang og tung dag på skolen, er jeg endelig vel hjemme. At forkjølelsen enda ikke har sluppet skikkelig taket er veldig irriterende, og gjør dagene litt ekstra tunge å komme seg gjennom. Før jeg fortsetter med prøveøving og innleverinsoppgaver, vil jeg veldig gjerne dele noen tips med dere. For ikke så lenge siden, delte jeg et innlegg, med 18 flettefrisyrer jeg synes egnet seg spesielt godt denne høsten (HER). Jeg fikk veldig god respons på innelgget, men av flere av dere fikk jeg høre at dere ikke følte dere så god på denne flettingen, selv om dere ønsket å kunne det. Jeg er ikke noen super-fletter selv, men har hvertfall fått samlet sammen noen av mine beste tips til en vellykket flettefrisyre. Håper tipsene faller i smak, og at noen av dere kan få litt ny motivasjon og kunnskap :)

 (bilder lånt fra google)

Prøv deg frem

Det viktigste for å få til en flette som kler deg perfekt, er kanskje det å tørre å prøve seg frem. Kanskje har du flettet mye før, kanskje ikke. Om du har flettet mye før, ikke alltid lag den fletten du "alltid har laget". Tør å prøve en helt ny en en gang i blandt! Og om du aldri har fått til å lage en flette, tør å prøve deg frem likevel! Kanskje du får det til denne gang?

 

Gjør det mange ganger

VELDIG VIKTIG! Ikke gi deg etter første misslykkede forsøk! Om du føler at du ikke er så god med flettingen, er det enesteste som hjelper å gjøre det mange ganger. 

 

Øv deg i blinde

Å se i speilet mens man fletter, synes hvertfall jeg bare gjør det hele eeeenda vanskeligere. Prøv heller å "føle deg frem" i blinde. Da blir ofte resultatet mye bedre!

 

Flett tørt hår

Vått hår kan være både tungt og vanskelig å ha med å gjøre. Prøv derfor å flette tørt, eller nesten tørt hår. 

 

Ikke bruk for mye produkter

Helt glatt hår kan være vanskelig å flette, men enda vanskeligere blir det om du bruker for mye produkter i håret. Da blir håret stivt og du kan få problemer med å skille håret fra hverandre.

 

Vær kreativ

Kanskje ikke den enkleste fletten er den som ender med stiligst resultat? I flettingens verden finnes det ingen regler, og det er bare fantasien som setter grenser :) 

 

 


 

 

 

 

♥Er du flink å flette?♥

♥Hva er ditt beste flettetips?♥

 

 

#blogg #hverdag #mote #skjønnhet #tips #høst #høstmote #fletting #flettetips #hår
Hei og god morgen!♥

 

Da er en ny uke i gang. Jeg vet ikke med deg, men jeg er hvertfall veldig klar for å gjøre dette til en super uke! På skolefronten er det skikkelig travelt for tiden, men det gjør bare tanken på ferie neste uke enda bedre. Ingen ferie føles bedre enn de som er skikkelig velfortjent! 

 

Før jeg løper videre til neste time, vil jeg vise dere et innlegg jeg jobbet med i går, og håper veldig at det faller i smak hos dere. I kommentarfeltet fikk jeg mange kommentrer på den nye sennepsfargede buksen min, og de som kommenterte mente den var veldig fin. Dette synes jeg var kjempe hyggelig! Jeg fikk også noen kommentarer fra jenter som vurderte å kjøpe en selv, men ikke var helt sikker på hvordan de kunne style den. Jeg litt usikker på dette selv i starten også, jeg mener, fargerike bukser er alltid litt vanskeligere å style enn vanlige, men kom litt etter litt på nye idéer. Og i går bestemte jeg meg for å lage et "en bukse - tre antrekk innlegg", slik at dere forhåpentligvis kan bli litt inspirert, og kanskje få noen idéer dere også. 

 

Antrekk 1:

sko - Primark // bukse - BikBok // genser - Lindex // jakke - BikBok

Antrekk 2:

sko - Primark // bukse - Bikbok // genser - Vero Moda // fluffy cardigan - Villains


Antrekk 3:

sko - Primark // bukse - Bikbok // genser - Vero Moda 

♥Hva synes du om innlegget? Og om antrekkene?♥

♥Hvilket antrekk likte du best?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #antrekk #outfit #mote #høstmote #ootd #bikbok #bilder #inspirasjon #motivasjon
Hei på deg!♥

 

Da nærmer nok en uke seg slutt, og for min del er det nå bare en uke igjen før høstferie og Santorini-tur står på agendaen. Wiiii, måtte dagene gå fort! Uansett... Jeg ville nå komme med den ukentlige lille oppdateringen min. Alt i alt var det en helt grei uke, men som alle de andre, forsvant den før jeg virkelig rakk å skjønne at den hadde satt i gang. Tiden flyr altså!

 


 

 

Ukens innkjøp

Haha, innkjøpet som stikker av med tittelen denne uken, må nok bli Subway lunchen jeg kjøpte på fredag. Rett og slett fordi det var ukens eneste innkjøp. Jeg mener, hvor bra er vel ikke det for lommeboken vel? Og den subwayen var skikkelig god også. Helt klart et godt kjøp! ;)

 

Ukens film

Denne uken har det liksom vært et perfekt "klissefilm vær" spør du meg. Sånn grått, kaldt og helt perfekt for søte, romantiske filmer. Så denne uken går tittelen til "The Notebook", filmen jeg aldri går lei. 

 

Ukens cravings

Skillingsboller! Jeg har gått rundt og hatt lyst på skillingsboller heeeele uken, og fikk oppfylt mine ønsker i går, da jeg kom på at jeg frøs ned en hel pose boller etter forrige bakerunde, som jeg kunne ta opp og varme. Mmmmm...

 

 

Ukens høydepunkt

Lørdagskvelden sammen med gode venner. Det var en koselig kveld altså... 

 

 

Ukens nedtur

Vel, ukens nedtur tror jeg må være at den gode planen min om å fordele skolearbeidet over hele helgen gikk fullstendig i vasken. Jeg satt nemlig ikke i gang før i dag, noe som betydde at jeg plutselig fikk VELDIG mye å gjøre, på bare en dag. 

 

 

Ukens sang

"What Do You Mean" av Justin Bieber!

 

 

Ukens latter

Tok helt klart sted under lørdagskveldens festligheter. I vår gjeng nattestider, skal jeg fortelle deg at det er ikke få gullkorn som blir servert. Russebilnavn var helt klart ett av kveldens store tema, og idéene som dukket opp i løpet av kvelden var mange. Dessverre virket samtlige navn mindre passende i dag tidlig, enn da de ble presentert i går! Haha. 

 

 

Ukens innsats

Haha, tittelen ukens innsats vil jeg veldig gjerne tildele meg selv, når det kommer til rydding og ordning. Du skjønner det, at når det er skolearbeid man helst skal begynne med, er det nesten morsomt hvor mye artigere alt annet plutselig virker. Ja til og med vasking! Jeg fikk derfor ryddet, støvsuget og vasket hele rommet mitt, pluss ryddet skapet, pluss bytte ut sommergarderoben med høstgarderoben, pluss tørket støv av alle hyllene... Med andre ord en real høstrengjøring! Fint var det, men det var de prioriteringene... 

 ♥Har du hatt en fin uke?♥

♥Har du noen spesielle planer for uken som kommer?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #ukensomgikk #bilder #musikk #mat #skole #reise #høstferie #høst
Hei på deg!♥

 

Det har tatt meg både litt ekstra tid og en kopp kaffe mer enn vanlig, for å komme i gang med denne søndagen, men etter en kveld som i går, kan jeg vel ikke forvente annet. Jeg hadde det superkoselig med vennene mine, men det ble mildt sagt sent før jeg omsider kom meg i seng. Men hva gjør vel det? Litt trøtt kan man tåle å være, etter en kveld med så mye hygge. Det sies at det er ikke kveldene du fikk plenty med søvn du kommer til å huske når du blir gammel, og det ligger vel noe sant i det? I går var hvertfall en kveld der mange nye minner ble skapt, og jeg er veldig glad jeg gikk. 

 

Før jeg satte meg ned for å oppdatere dere nå, hadde jeg meg faktisk en fin time ute i det friske været. For første gang på LENGE har jeg ikke våknet opp til regn, og det bare måtte nytes, selv om jeg egentlig har alt for mye på agendaen i dag, til å få nyte det så veldig masse. Det jeg rakk å få med meg på den tiden jeg var ute, var hvertfall at høsten virkelig har kommet. Jeg mener, hva er vel mer "høst" enn epler på trærne? Ikke mye, spør du meg. 

 

Her på gården er det Mormor og Besti som har de beste epletrærne, og et av de er virkelig fullt av epler i år. Enda er de ikke helt modne, men jeg tror ikke det gjenstår mye tid før de blir røde og fine! Eplekake, eplepai, friske epler... Jeg gleder meg hvertfall!

 

 

 

♥Tenker du også på epler, som et sikkert tegn på høst?♥

♥Hva er planene dine for i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #foto #eple #frukt #kos #høst 
Hei på deg!♥

 

Siden jeg er hun som alltid blir stressa om hun får dårlig tid, og som heller vil være klar en time for tidlig, enn fem minuttter for sent, er jeg allerede klar for kveldens festligheter. Selv om jeg ikke må gå før om sånn 1 og en halv time, haha! Jaja, da får jeg tid til å ta meg både en bolle og litt mat før jeg går. :) 

 

I tillegg har jeg jo god tid til å vise dere kveldens antrekk! Skjørtet jeg har på meg er fra Australia, og jeg er glad i det. Jeg liker så godt både fargen og mønsteret, og ville egentlig brukt det mye oftere enn jeg gjør! Bare synd det ikke passer med skjørt til alle anledninger, haha. 

 

Ellers håper jeg at du også får en suuuper kveld. Det er ikke lengre enn til naboen jeg skal i kveld (nabo for oss på landet er sånn over en halv kilometer vekke da, så helt nærme er det ikke likevel), men jeg har troen på at det blir en utrolig koselig kveld. Jeg forteller dere selvsagt om kvelden i morgen :) Snakkes!

 

topp - vero moda (tror jeg?) // skjørt - Villains // sko - Miss Diva Shoes

 


 

 ♥Hva synes du om antrekket mitt?♥

♥Hvilken planer har du for kvelden?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #antrekk #lørdag #fest #outfit #bilder #ootfd #dagensantrekk #mote 
Hei og god morgen!♥

 

Da har klokken rukket å bli ti, og jeg er klar for en tidlig treningsøkt, denne fine lørdagen. Det er ergometersykling og løping på elipsemaskinen som står på planen, så dere får bare ønske meg lykke til! :) Håper dere alle får en strålende start på lørdagen, så snakkes vi om litt. 

  

♥Har du planer om å trene i dag?♥

♥Skal du noe kjekt denne helgen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #morgentrening #bilder #fitness
Hei og god kveld!♥

 

Jeg er vel hjemme igjen fra dagens klassetur til Bergen. Filmfestivalen gikk over all forventning, og jeg synes det var utrolig kjekt at klassen fikk denne muligheten. Slike dager utenfor klasserommet, er gull verdt! 

 

Min egen innsats etter at jeg kom hjem, er jeg ganske fornøyd med. Jeg kastet meg nemlig direkte i treningsklærne, og fikk gjennomført en svett økt på ergometersykkelen, før fredagskosen satt i gang. I mine øyne, er det den aller beste måten å starte helgen på!

 

Den siste halvtimen derimot, har jeg drømt meg bort til plasser jeg for en dag siden ikke en gang viste eksisterte (de fleste av de hvertfall). Jeg kom nemlig over en hel haug med bilder på tumblr, med utrolige steder rundt om verden, som alle ser ut som om hadde vært amazing å besøke. Jeg har samlet sammen noen av de, og lurer på om det er flere enn meg som lar seg friste av vill natur og sterke farger, og som helst kunne tenke seg å kaste seg på flyet om 20 minutter?

 


Denali National Park, Alaska // Yellowstone National Park, USA // Mineral Spring, Cornwall, New York


Matterhorn, Zermatt, Switzerland // Yorkshire, England // Mountain Hotel, Chile


Anastarpi Beach, Snaefellsnes, Iceland // Grand Canyon National Park, USA // Kruger National Park, South Africa

 

 

♥Hva synes du om disse stedene?♥

♥Har du hørt om de før? Eller kanskje besøkt de?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #reise #bilder #afrika #amerika #usa #natur #motivasjon #inspirasjon 
Hei på deg!

 

I dag ble det veldig tidlig på'an, i og med at klassen skal på bytur. Bergen Internasjonale Filmfestival har begynt denne uken, så da fikk vi lov til å tilbringe en dag inne i byn, for å få være med på festivalen. Veldig kjekt synes jeg!

 

Nå har jeg kommet meg til fergen, og sitter her å nyter en medbragt frokost, og en kopp kaffe. Jeg våknet opp til nok en regnværsdag, med regnet trommende mot taket. Men hva gjør vel det? Slike dager er PERFEKT til å kose seg inne i. Jeg gleder meg allerede til å komme hjem i kveld, og kunne syke ned i en god stol, med en varm kopp te i hånden. Høsten altså, jeg elsker den!

 

 

 

Våknet du også opp til enda mer regn i dag?

 

Har du noen koselige planer for helgen?

 
Heihei!♥

 

Da har jeg kommet meg hjem fra skolen, men blir dessverre nødt til å sette meg ned med skolearbeid igjen så godt som med en gang. Kjipt, men nødvendig. Før jeg gjør det, vil jeg veldig gjerne dele et antrekk jeg helt glemte å vise dere på bloggen, tidligere i uken. Som dere ser, var det før regnet slo inn, og man kunne fortsett bevege oss utenfor uten støvler og paraply. Jaja, høsten har sin sjarm den også! :)

 

topp - Primark // bukse - Pieces // sko - Bianco

 

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Hvordan er været hos deg for tiden?♥

 

 

#blogg #hverdag #antrekk #outfit #mote #høstmote #høst #bilder #ootd #skole #skolearbeid #utdanning
Hei på deg!♥

 

Høsten har virkelig satt inn for fullt her på Vestlandet, noe som betyr at regn og vind nesten er blitt en selvfølge å våkne opp til. Og på slike dager har jeg funnet ut at det er ingen frisyre som egner seg bedre enn det den klassiske flettefrisyren gjør. Med fuktig vær og mye vind, er det nemlig ikke en selvfølge at de "vanelige" frisyrene mine holder seg presentable gjennom dagen, nei tvert i mot. Ofte trenger jeg ikke å bevege meg mer enn rett utenfor døren, før frisyren ser (om mulig) enda værre ut enn den gjorde sekundet jeg stod opp fra sengen. Derfor har nettopp fletter blitt en ny favoritt her hos meg. Ikke bare hos meg ser den ut til å ha bli populær, også hos kjendisene ser det du som om det er fletter som gjelder for tiden. Det florerer av fletter både på den røde løperen og på catwalken for tiden! Og det som i mine øyne er det aller beste med denne frisyren, er at det finnes ikke grenser for hvor mye variasjon det finnes, og hvor mange ulike frisyrer man kan få til. For å vise noen av mine flettefavoritter denne høsten, har jeg satt sammen noen collage med bilder jeg har funnet på nettet, i håp om at noen av dere også kan finne litt ny inspirasjon. Håper innlegget faller i smak! :)

  

 

♥Hva synes du om fletter?♥

♥Bruker du ofte fletter?♥

♥Er du flinke til å flette?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #bilder #collage #fletter #hår #inspirasjon #høst #mote #høstmote #diy #ideer
Hei og god kveld!♥

 

Det var så kjekt å høre at tipsene jeg la ut i forrige innlegg falt sånn i smak! Slike tilbakemeldinger er alltid kjekt å få. Ellers har det meste av kvelden min gått til skolearbeid. Jeg kjenner at med så mye arbeid vi har hatt den siste tiden, skal det bli veldig herlig med en hel ukes ferie, nå snart. Bare 9 dager igjen, nedtellingen er definitivt i gang! 

 

Til kveldens skolearibed, unnet jeg meg en tallerken grønnsaker og melon. Når jeg først setter meg ned med kveldsarbeid slik som dette, hjelper det mye både på motivasjonen og utholdenheten å ha noe slikt å nippe til.

 

 

 

♥Har du hatt en fin dag til nå?♥

♥Pleier du å lage deg study snacks? Isåfall hvilken type snacks?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #skolearbeid #mat #kosthold #snack #suntsnack #grønnsaker #melon #bilder
Hei på deg!♥

 

Det å sove godt om nettene, er ofte ikke en selvfølge. Og er du som meg, er du avhengig av mye søvn, og blir derfor fortvilet i perioder hvor søvnen ikke hodler mål. Vel, etter hvert, har jeg kommet frem til noen punkter som hvertfall hjelper meg veldig mye. Disse tenkte jeg at jeg ville dele med dere nå i dag. Håper de kan være til hjelp hos flere! :)

 

Ryddig rom 

Om jeg legger meg i et ryddig rom, får jeg en mye bedre natt, enn om jeg legger meg på et rom der halvskitne klær ligger vrengt på gulvet, og jeg nesten ikke kan reise meg opp, uten å snuble i noe. Et ryddig rom gir meg liksom en slik helt spesiell fredlighet! Så sett av noen minutter hver kveld, hvor du rydder det som eventuelt har hopet seg opp i løpet av dagen, og jeg vil tro du får bedre netter. 

Før midnatt

Å legge seg før midnatt, er vesentlig for mitt vedkommene. Legger jeg meg for sent, blir det en dålig natt, rett og slett. Jeg kommer aldri inni den dype søvnen, og våkner ofte. 

Slapp av

Ikke stress den siste tiden før du legger deg. Prøv heller å slappe av! Ta deg kanskje et bad, smør deg inn i gode kropsprodukter, eller lag deg en te. Gjør noe som får både kroppens muskler og hode til å slappe av :)

Faste leggetider

Kanskje du trodde faste leggetider bare var noe for førskolebarn? Absolutt ikke! Det å ha rutiner, med når man går til sengs, er dokumentert at har en positiv effekt på søvnen din. Ikke bare sover du bedre, du sovner også mye fortere, enn om du legger deg til forskjellige tider hver dag. 

Ingen koffein

Dropp koffeinen om kveldene. Enten det er cola eller kaffe, ikke innta det sent på ettermiddagene eller om kveldene. Å ha koffein i blodet gjør det MYE vanskeligere å få sove!

Ikke sov om dagen

Dropp slike "naps" på dagtid. Sover man om dagen, blir det enda vanskeligere å sovne når man faktisk går å legger seg, om kvelden. 

Ikke tren

Ikke tren rett før du legger deg. Under trening vil blandt annet kroppstemperaturen din øke, noe som er lite gunstig om du vil sovne lett og sove godt. Sats heller på å få økten gjennomført litt tidligere på dagen!

Stå opp til samme tid

Det er ikke bare rutiner på å legge seg til samme tidspukt som er viktig. Om jeg klarer dette i en periode, kan jeg være sikker på at perioden byr på mye bedre søvn, enn periodene jeg står opp på helt forskjellige tidspunkt. Kroppen trenger rutiner. 

God seng

Pass på at sengen din er komfortabel. Har du en madrass som egentlig er litt vond, eller en seng som på annet vis plager deg, vil du helt klart sove dårligere. Finn ut hvilke type seng du trives best i!
♥Sliter du med søvnen?♥

♥Hva er ditt beste søvn-tips?♥

 

 

#blogg #hverdag #tips #søvn #rutiner #bilder #foto #trening #kaffe #koffein
Hei på deg!♥

 

Du kan tro at jeg er glad, her jeg sitter klar for lunch! 3000 meteren som jeg har gruet meg så mye til er overtått, og med tanke på at jeg faktisk har vært såpass syk hele måneden kunne jeg ikke vært så mye mer fornøyd med resultatet. Jeg tror nesten ikke jeg kunne gjort det bedre uansett jeg! Kravet for å få sekser for jentene i år, var 13 minutter, og da jeg løp inn på 12:20 var jeg lykkelig. Det føltes så grusomt mens det stod på, men åh, det føles så godt nå som det er ferdig! Å se resultater etter alt det jeg har lagt ned i treningen det siste året, var utrolig godt. 

 

I dag tidlig, da jeg skulle ut å ta noen bilder, ville ikke den lille pusen min la meg være fred i det hele tatt. SÅ da fikk han bli med på bildene! Haha. Er han ikke skjønn vel?

  

 

♥Har du løpt 3000 meter før? Synes du også det var grusomt? Haha♥

♥Skal du noe spesielt i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #3000meter #trening #bilder #foto #antrekk #løping 
Hei og god kveld!♥

 

450 dager siden jeg reiste og 150 dager siden jeg kom hjem, og likevel virker det hele så uvirkelig likevel. Det at jeg har væst på utveksling i Australia, og hvertfall det at utvekslingen er ferdig, det er helt umulig å forstå. Det jeg drømte om så lenge, forsvant så fort. Og samtidig er det nesten heeelt uvirkelig å skjønne at jeg faktisk var i Australia.  Lille meg, alene på andre siden av jorden. Et kontinent jeg aldri før hadde vært i nærheten av. Nå virker det hele mer som en drøm, enn virkelighet.

 

Hadde det ikke vært for bildene jeg har, måtte jeg nok nesten knepet meg i armen, for å se om jeg faktisk var våken. Jeg. Australia. Nei, det er faktisk ikke til verken å fatte eller begripe. Et lite throwback skader aldri, så før jeg hopper til sengs, vil jeg mer enn gjerne dele noen av bildene fra oppholdet mitt i selveste eventyrladet. Paradise on earth

 

- Exchange isn't a year in your life. It's a life in a year. - 

 

 

 

♥Har du gjort/opplevd noe i livet ditt, som nå føles mer som en drøm enn virkelighet??♥

 

 

#blogg #hverdag #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #bilder #foto #throwback #paradise #sommer
Hei på deg!♥

 

Da er både skoledagen og en kjøretime overstått, og jeg sitter på fergekaien å venter på ferge hjem. Før fergen kommer, vil jeg veldig gjerne dele dagens antrekk med dere. Denne uken har høsten virkelig slått inn, og temperaturene har virkelig sunket. Skikkelig kaldt var det da jeg gikk til skolen i dag! Men da kom denne nye jakken fra Nelly godt med. Den er egentlig Mamma sin, men jeg var så heldig å få låne den i dag :) Jeg har ikke vært kald et sekund i løpet av dagen!

 

jakke - Nelly // bukse - pieces // støvletter - ??

  

Hva synes du om antrekket?

Hvordan er temperaturen der du bor? Har høsten slått inn for fullt der også?

 

#blogg #hverdag #antrekk #mote #outfit #høst #høstmote #bilder #nelly
Heisann!♥

 //sponset innlegg

 

Er du som meg, synes du det er utrolig vanskelig å få oversikten over de ulike rebbattene man kan bruke, når man handler online. Vel, takket være nettsiden rabble.no, som jeg har vært så heldig å få blitt ambassadør for, er ikke dette lenger et problem! Nettsiden er en samlingsplass for smartere shopping, kampanjer og rabattkoder, og gjør det en million ganger lettere å få oversikten over de godene man har som nettshopper. Rabble tilbyr ikke bare rabattkoder til et felt butikker, de tilbyr fordeler for flere spekter, både innen kvinne mote, herre mote, interiør og mye mye mer. Konseptet er helt gratis å bruke, så hvorfor ikke ta turen innom for å se selv? Jeg mener, hvem takker vel nei til rabatt? :)

 

Denne uken har nettsiden latt seg inspirere av høstens moteuker rundt om kring i verden, og har opprettet sin helt egne "Rabble Fashion Week". Jeg har allerede funnet meg nye høstfavoritter fra flere av butikkene de gir rabattkoder i, og vil veldig gjerne dele disse med dere nå.

 

 

 

 

HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Få ting er mer inn denne høsten enn ulike kåper, og disse fire fra Nelly ligger helt klart høyt på ønskelisten min. Så lune, så pene og så klassiske!

HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Kjoler er også noe man ser igjen i de aller, aller fleste motesamenhenger denne høsten, og disse 4 fra New Look scoret høyt på min liste av perfekte høstkjoler. HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Til slutt ønsker jeg å vise 4 av mine absolutt høstfavoritter i Asos sin veskeavdeling. Er de ikke bare nydelige vel?

 

 

♥Har du noen tidligere erfaring med rabble?♥

♥Shopper du mye på nett?♥

 

 

#blogg #hverdag #mote #høstmote #fashionweek #shopping #reklame #ad #rabble 
Hei på deg!♥

 

Nok en innlevering er levert, og en liten pause fra lesingen står nå på planen. I løpet av denne pausen, tenkte jeg at jeg ville få gjennomført en forsiktig treningsøkt. Jeg er fortsett rimelig forkjølt, men tenker det at om jeg tar det forsiktig, burde det gå greit. Men før jeg kaster meg i treningsklærne, vil jeg veldig gjerne dele en oppskrift jeg prøvde for første gang i går kveld, og som ble SÅ vellykket! Det hele begynte med at det hang så mange modne plommer i hagen, at jeg tenkte jeg ville prøve å få laget noe av de. Og resultatet ble en smaksbome av en plommekake, som HELT klart skal lages igjen! 

 

DU TRENGER:

175 g smør

2 dl brunt sukker

12 stk plommer

1 ts vaniljesukker

3 stk egg

1 dl mandler (finmalte i kjøkkenmaskin)

1 dl mel

 

SLIK GJØR DU:

1. Forvarm ovnen til 180 grader

2. Smør en form (paiform eller kakeform) og legg i bakepapir

3. Smelt noen ss med smør, og hell i formen

4. Dryss over et sjenerøst lag med sukker

5. Del plommene i to, ta ut steinene og legg de med skinnsiden ned i formen

6. Ha resten av smøret (helst ikke helt kaldt, da røren da blir veldig stiv), sukkeret og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin

7. Knekk i ett og ett egg, etterfulgt av melet og mandlene

8. Hell røren over plommene i formen, og stek i 50 minutter 

 

NB: det kan være nødvendig å legge litt aluminiumsfolie over kaken mot slutten av steiketiden, om du ser at toppen nærmer seg svidd :)

TIPS: kaken er herlig i lag med både krem og iskrem! :)

  

 

♥Synes du denne kaken hørtes spennende ut? Lot du deg friste av den?♥

♥Har du smakt/bakt noe lignende før?♥

♥Hva liker du å gjøre med/lage av plommer?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #mandag #mat #kake #oppskrift #baking #tips #plomme #bilder #foto 
Hei og god morgen!♥

 

Da er en ny uke i gang, og her på skolen er det fritime for mitt vedkommene frem til ti på halv 11. Herlig! Planen er å få gjort ferdig en innleveringsoppgave, men før det vil jeg bare vise dere noen bilder av dagens antrekk. Jeg har på meg den nye buksen jeg kjøpte i forrige uke, som flere av dere sa dere så frem til å få se antrekksbilder av. Dessverre var lyset litt vanskelig da jeg tok bilder, så den ser litt lysere ut enn den egentlig er. I virkeligheten er den liksom litt mer sennepsfarget om dere skjønner :) 

 

skjerf - gatebutikk i Paris // genser - Primark // bukse - BikBok // sko - Bianco

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Skal du noe spesielt i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #antrekk #mote #outfit #ootd #bilder #høst #høstmote #bikbok 
Hei på deg!♥

 

Siste innlevering er nå ferdig, og jeg lukker skolebøkene igjen for i dag. Det har blitt ganske mye skolearbeid denne søndagen, men takket være fine "lesepauser" ute i frisk luft, har jeg kommet meg flott gjennom dagen. For at jeg skal føle at jeg klarer meg optimalt i hverdagen, er jeg 100% avhengig av frisk luft og natur. En hel dag tilbragt innendørs er noe av det kjipeste jeg vet om! Det jeg vil ta opp i dette innlegget, er nettopp dette med naturen, hvorfor jeg mener vi begynne å være mer utendørs. Det å være ute i naturen, kanskje gå en tur i skogen, eller kanskje rett og slett bare være ute å få frisk luft, og nyte omgivelsene, det gir så uendelig med fordeler! Ikke alle, men noen av de fordelene jeg synes er viktigst, har jeg lyst å dele med dere nå i kveld :)

 

 

Å være ute i naturen kan: 

- tilby hvile for sinnet -

- redusere ryggsmerter og andre kroppslige plager -

- gi bedre søvn -

- gi energi -

- redusere stress -

- gi en sterkere kropp -

- motvirke depresjoner -

- redusere angst -

- fremme optimisme - 

 Og sammen med alle disse fordelene naturen kan gi, vil jeg sette meg som mål å komme meg ut i naturen minst annenhver dag resten av måneden. Regn eller ikke. Kort eller lang tur. Selv om hverdagen ofte er travel, burde det ikke bli umulig å få presset inn en 10-20 minutters tur i området. Er du med på utfordringen?

 

 

♥Er du glad i å være ute i naturen? Er du flink til å komme deg ofte nok ut?♥

♥Vil du være med på "ut minst annen hver dag utforndringen"?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #natur #trening #helse #bilder #foto 
Hei på deg!♥


Da går søndagen mot slutten, og jeg kan nesten ikke tro at enda en uke har gått forbi. Denne uken har vært mer enn gjennomsnittelig travel, men innimellom alt som har skjedd, har jeg også fått kost meg masse. Her kommer ukens lille oppsummering :)

 

 

Ukens innkjøp

Innkjøpene denne uken gikk for det meste i mat. Likevel kom jeg over en bukse på BikBok den ene dagen i byn, som jeg bare syntes var helt perfekt nå til høsten. Og da den bare kostet 199 kr, synes jeg den var verdt å bruke litt av sparepengene på! Det er akkurat denne buksen jeg ser for meg jeg kommer til å sitte og drikke pumpkin spiced latte hele høsten liksom... Haha! #høstmood jeg gleder meg til å dele flere bilder av den i antrekksposter i tiden fremover!

 

 

Ukens film

Ikke har jeg fått tid til å se en eneste film denne uken heller... Men er det innafor å komme med en serie i stedenfor? Isåfall blir det helt klart "Gossip girl"! Den serien er bare SÅ god altså!

Ukens cravings

Yoghurt. Spesielt gresk yoghurt, men også bare yoghurt generelt. Denne uken har det blitt spist helt utrolig mye yoghurt, men lei, det er jeg fortsett ikke!

 

 

Ukens høydepunkt

Det er vanskelig å velge bare ét høydepunkt uker som er så fine som denne har vært. Men kvelden Simon og jeg hadde i Bergen var helt klart en av de aller fineste høydepunktene uken hadde å by på. Og color runet med Simon, Lars Even og Kristina på lørdag, det var utrolig gøy det også! 

 

 

Ukens nedtur

Å få forkjølelsen tilbake... Ingenting er så kjipt som å få slike forkjølelser som bare drar og og drar ut i det uendelige. Og akkurat nå som jeg var så klar for å komme tilbake i de gode treningsrutinene og alt, så måtte jeg selvsagt bli værre igjen... Jaja, det er ikke noe å gjøre med det heller!

 

Ukens sang

"Lush Life" av Zara Larsson. For en gladsang!

 

 

 

Ukens latter

Må nok ha tatt plass under lørdagens colour run. Med fargepulver over hele seg, til og med inn i både munn og nese, man kan ikke annet enn å le av hvor latterlig det alt så ut! 

 

 

 

♥Hvordan har uken din vært?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #ukensomgikk #bilder #innkjøp #mote #høst #høstmote #musikk #mat #trening #colormerad

 
Hei og god morgen!♥

 

God søndagsmorgen! Det er nå vel ingen morgen i uken, som er helt som den på søndagen, er det vel? Så stille, så rolig, så fin... Her på Tysnes har vi vært ekstra heldig i dag, ikke bare er det søndag, det er til og med sol! Og etter alle de sure dagene vi har hatt med både regn og vind, kunne jeg ikke vært gladere. 

 

Det eneste kjipe, er at jeg (sammen med de andre i familien) har klart å få den utrolig irriterende forkjølelsen tilbake, noe som helt klart setter en demper på stemningen. Menmen. Det er ikke så mye å gjøre med, annet enn å ta det med ro og kle meg godt. Så går det nok over snart!

 

Slik formen er i dag, kjenner jeg at den planlagte treningsøkten er nok ikke særlig lurt. Ganske kjipt, men sånn er det bare. Det jeg derimot vil gjøre istedenfor, er å ta meg en lengre tur i skogen. Det har jeg ikke fått gjort på lenge, så det blir nok fint det også. Håper du får en strålende søndag, så snakkes vi snart! :)

 

 

  

♥Hvordan er været der du befinner deg i dag?♥

♥Hva er planene dine for dagen?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #mat #frokost #kosthold #kaffe #sol #september #trening 
Hei og god kveld!♥

 

I dag har vært en så travel dag, at det å komme hjem var bare HELT fantastisk. I tillegg har jeg jo faktisk bodd i byn nesten hele uken, noe som gjorde det eeeekstra fantastisk å komme hjem til eget hus. 

 

Det er ikke lenge før vi setter i gang med tacokveld her hjemme, men jeg ville bare fortelle dere litt om dagens color run, og ikke minst, vise de gøye bilene fra før, under og etter løpet! Det var en fargefest uten like, og definitivt en helt unik opplevelse. Løypen i seg selv var ikke så alt for lang, 5 km. Man trengte heller ikke å løpe, så det var et arrangement som alle kunne delta på, noe jeg syntes var utrolig kjekt! Dessverre begynte det selvsagt å reine (det er Vestlandet vi snakker om) ganske tidlig, så det ble en kald fornøyelse kan man si. Men gøy, det var det! Og veldig glad er jeg for at Simon, Lars Even og Kristina ville være med. Slike ting er så mye morsommere å gjøre med koselige venner, enn alene. 

 

 

 

♥Har du vært med på noe lignende?♥

♥Hva synes du om bildene? Så det gøy ut?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #løping #løp #colormerad #colorrun #bilder #venner 
Hei og god morgen!♥

 

Du kan tro at vi hadde det koselig i går! Jeg vet ikke om alle føler det slik, men hvertfall for oss Tysnesinger som nesten aldri kommer oss til byn for å gå ut å spise, synes slike ting er utrolig koselig. 

 

I dag er den store dolour run dagen, så glider meg til å oppdatere dere på hvordan det gikk i kveld! Men nå må vi bare løpe ut dørene :) 

 

Først vil jeg bare vise dere den andre middagen jeg laget meg på leiligheten denne uken, etter turen til Stoltzen på torsdag. Jeg hadde både et ekstra kylingbryst og litt grønnsaker fra dagen før, så da ble det en enkel wok, med skive til, Også denne gangen veldig enkel og raskt, men veldig godt! Og så sunt i tillegg. Bare pluss sider med denne retten!  

 

♥Er du glad i wok?♥

♥Hva liker du å ha i woken?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #kosthold #middag #tips #middagstips #wok #kylling #helse #bilder
Hei og god kveld!♥

 

Når dette innlegget blir publisert, er mest sannsynlig Simon og jeg kommet oss ut for å spise. Jeg fikk tid til å gå innom Starbucks for å få wifi til både litt skolearbeid og blogg i ettermiddag. Både museumbesøket og den historiske byvandringen var veldig spennende, så dagen gikk egentlig skremmende fort. Litt kaldt var det å gå rundt i Bergen, men det gikk nå fint det også. Jeg hadde den gode, varme cardiganen på meg, så den hjelp helt klart med å holde temperaturen oppe! 

 

skjerf - gatebutikk i Paris // cardigan - Cubus // veske - KardashianKollection // bukse - BikBok // sko - Bianco

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket mitt?♥

♥Har du hatt en fin fredag til nå?♥

♥Har du noen planer for helgen?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #antrekk #mote #outfit #ootd #høstmote #bilder #bergen #skole #starbucks
Hei på deg!♥

//sponsede produkter, 100% ærlige meninger

 

Du kan tro jeg ble glad, når denne goodiebagen fra Nivea, fylt med ansiktskremer, badesåpe og lip butter, dukket opp i postkassen min. Jeg har lenge vært en stor fan av produktene deres nå, og har vært like fornøyd med hvert produkt jeg har prøvd til nå. Nivea er det merket som aldri skuffer meg! 

 

I ansiktet slet jeg lenge med fet hud, men etter at jeg begynte å bruke Nivea sine ansiktskremer, har ikke dette lenger vært et problem. Det problemet er jeg så glad jeg er kvitt! Jeg har også alltid vært utrolig glad i å holde leppene mine myke og velduftene, og med Niveas lip butter serie, har jeg kunne gått konstant rundt med både babymyke og velduftende lepper. Jeg har testet ut både blueberry-, vanilla&macadamia- og coconutversjonen før, og har forelsket meg i alle. Rasberry rosé versjonen denne gangen, skuffet ikke denne heller! Så er det såpen jeg var så heldig å få prøve da. Den har blitt en ny favoritt, helt klart! Så frisk, så fantastisk. Den lukter så sommerlig, og så "rent" at det er en drøm! 

 

Dagkrem HER // Nattkrem HER // Lip Butter HER // Såpe HER (annonselenker)

 

 

 

♥Har du prøvd noen av disse produktene? Isåfall, hva synes du om de?♥

♥Er du også en Nivea-fan?♥

 

 

#blogg #hverdag #nivea #skjønnhet #velvære #helse #reklame #ad #annonse #bilder
God morgen!

 

 

 

...og GOD HELG! Fredag igen, kan dere tro det? Var det ikke nettop helg da?

 

 

 

Uansett... Jeg ville nå gi dere en liten oppdatering på hvordan det går med meg i Bergen, før dagens skoleopplegg med museum besøk og historisk byvandring tar til.

 

 

 

Jeg stor trives fortsett, og har hatt nok en fantastisk natt, med masse søvn. Jeg våknet derfor uthvilt før alarmen ringte i dag, noe som gjorde at jeg fikk litt ekstra god tid. Det utnyttet jeg til det fulle, og mekket meg en god frokost! Jeg synes fredager er en slik fantastisk dag til å kose seg litt ekstra, og da spesielt med frokosten. Jeg mener, hvorfor ikke starte en så fin dag, på den aller beste måten?

 

 

 

En av mine frokostfavoritter er helt klart yoghurt med frokostblanding og frukt. Og da jeg kom til leiligheten på onsdag, fikk jeg se at snille Mormor og Besti hadde fylt opp med nettopp både yoghurt, frukt og bær! At jeg ble happy da, det kan jeg love deg! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er din frokostfavoritt?

Har du noen kjekke planer for dagen?

#blogg #hverdag #fredag #helg #mat #frokost #kosthold #kos


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits