Hei og god kveld!♥

 

Veldig snart, kommer gjestene våre, og vi er endelig ferdig utkledd. Valget falt på kattekostyme i år, så nå er både Kristina og jeg fullt utkledd som pusekatter. Vi har troen på at vi har en super kveld i vente, og ville egentlig bare vise litt av kostymene våre, før vi løper ned for å ferdigjøre de siste detaljene. Håper kvelden deres blir finfin den også! Snakkes! :)

  

 

♥Hva synes du om kostymene våre?♥

♥Skal du kle deg ut som noe i kveld? Isåfall hva?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #halloween #oktober #fest #party #kostyme #katt
Hei igjen!♥

 

Da er kaken tatt utav ovnen, og Kristina og jeg gir oss på kjøkkenet etter flere timer med matlaging. Gjestene våre skal hvertfall ikke sulte i kveld! Planen er å servere de både pølser, kylling, foccaciabrød, kake og snacks. Dette blir bra. 

 

Nå er det pynting av både hus og oss selv som står for tur, så oppdateringen må bare bli veldig kjapp. Vi tok noen bilder mens vi holdt på med browniesen, så her får dere et bildedryss av Kristina og meg i action :) Haha!

 

 

 

♥Har du noen gang vært host for et halloween-party? Hvordan gikk det?♥

♥Tror du vi har laget for mye mat? Hahaha!♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #halloween #party #food #fest #baking #oktober #høst
Hei og god morgen!♥

 

Da har Kristina og jeg våknet opp fra vår dype, dype helgesøvn, og kommet oss på beina. I dag er den store halloween-dagen og om ikke lenge, skal Kristina og jeg sette i gang med forberedelsene, til kveldens party. Før gjestene kommer i kveld, skal nemlig huset være pyntet, saltmat laget, kaker bakt, og Kristina og jeg utkledd. Med andre ord, er det sikkert best at vi setter i gang med en eneste gang. Hihi! 

 

Jeg skal selvsagt ha kameraet med meg i hele dag, så forhåpentligvis blir det mange, mange gøye bilder å vise dere i tiden fremover. Jeg håper også at lørdagen din blir helt fantastisk! Snakkes snart :) 

 

 

 

 

♥Skal du feire halloween på noen måte i dag?♥

♥Hvordan har morningen din vært?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #party #fest #halloween #oktober #høst #bilder 
Hei og god kveld!♥

 

Da har jeg fått besøk av Kristina, og helgen er i gang for fullt! Dere kan tro det var herlig å levere inn politikk oppgaven i dag, etter 8 sammenhengende timer med skriving. Det var akkurat som om helgen smakte enda bedre! 

 

Den siste halvtimen har Kristina og jeg satt her på rommet å sett tilbake på gamle bilder, og holdt på å le oss ihjel da vi fant bildene fra color run i sommer. Åh, så gøy vi hadde det! Av den grunn, bestemte vi oss for å dedikere dette innlegget til sommerens color run med gjengen :) 

 

Jeg håper dere får en fantastisk kveld. Om ikke lenge skal Kristina og jeg mekke klar til fredagstacoen, så vi skal hvertfall kose oss! :) 

 

 

 

 

♥Hva skal du finne på i kveld?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #throwback #helg #fredag #memories #fitness #colorrun 
Hei og gooood fredag!♥

 

Tenk dere, nå er det helg; igjen! Denne helgen er det så mye spennende som skjer, at jeg kan nesten ikke vente til den setter skikkelig i gang. Men før det er det en politikkoppgave som må leveres. Vi fikk den utdelt i dag tidlig, og har skrevet i ett til lunchen nå. Etter lunch skal vi også skrive i ett, og målet er å være ferdig til rundt tre.

 

Før jeg finner frem lunchen min, vil jeg gjerne vise dere antrekksbildene fra i går. Jeg ELSKER virkelig høsten, med gode cardiganer, varme sko, og alt slikt som hører med :) 

 

cardigan - H&M // tskjorte - Primark // bukse - New Yorker // sko - Timberland

 
♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Har du noen spennende planer for helgen?♥

♥Hva synes du om antrekket?♥

 

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #antrekk #outfit #ootd #mote #høstmote #høst #oktober #bilder #antrekksbilder
Hei på deg!♥

//innlegg skrevet i samarbeid med Sheinside 

 

Da har jeg kommet meg hjem fra håndballtrening, og vil bare få i meg litt kvelds og ta meg en dusj, før jeg hopper til sengs. Tidligere i dag fikk jeg satt sammen et innlegg jeg har gledet meg veldig til å vise; nemlig et collage bestående av mine egne høstfavoritter fra Shein. Den nettsiden har bare så utrolig mye fint, til en utrolig billig penge! Det er ikke lett å la være å handle, når man finner nettsider med så mye smakfult. Haha! 

 

  A - HER // B - HER // C - HER // D - HER // E - HER // F - HER // G - HER // H - HER // I - HER // J - HER // K - HER // L - HER

 

 

 

♥Har du noe erfaring med Shein?♥

♥Synes du plaggene var stilige?♥

 

 

#blogg #hverdag #mote #høst #høstmote #shein #reklame #ad #sheinside #antrekk #outfit #ootd
Hei igjen!♥

 

Da har jeg kommet meg hjem fra skolen, og er snart klar for middag. I de siste timene i dag, hadde vi en prøve i engelsk historie, som jeg faktisk følte gikk over all forventning. Slikt er alltid så kjekt! 

 

Det jeg ville før middag, var å dele noen grunner til hvorfor vi burde smile mer. Selv merker jeg hvertfall veldig godt, at det å smile, er noe jeg bør bli mye flinkere til. Jeg er jo egentlig ganske så fornøyd og glad, så hvorfor går jeg da rundt med en slik bekymret mine? Nei, fra nå av skal jeg pushe meg selv til å bli flinkere til nettopp det å smile! :) 

 

 

1. Det å smile kan gjøre deg lykkelig 

Selv om du egentlig ikke er så glad akkurat der og da. Ved å smile sender du nelig melding til hjernen din om at du er glad, og på denne måten settes produksjonen av endorfiner i kroppen din i gang. 

2. Smiler du, kan du gjøre noen andre glad

Viste dere at det å smile er smittsomt? Prøv det da, smil til noen du treffer på gaten, og se om ikke deres fjes også lyser litt ekstra opp :)

3. Du blir mer attraktiv

"A smile is the best makeup you can wear", er en quote som har floret på nettet de siste årene. Men vet du hva? Jeg kunne ikke vært mer enig! Ingen "pynt" er penere enn et ekte smil :)

4. Mindre stress

Viste du at når du smiler, sender kroppen signaler til hjernen din (om at du er glad) som vil gjøre slik at både pust og puls senkes?

5. Et smil kan hjelpe på jobbsøkingen

"Smil til verden, og verden smiler til deg", er det ikke det de sier? Vel, skal du på jobbintervju i nær fremtid, er dette hvertfall en quote som kan stemme for deg. Ifølge studier er sjangsen for å bli valgt av mange søkere bestemt større om du kommer på intervjuet, med et smil om munnen.

6. Det føles bra!

Føles det ikke bra vel å smile? Jeg mener, i forhold til å være "sur" føles det hvertfall bra! 

 

  

 

♥Er du flink til å smile mye?♥

♥Hva synes du er den beste grunnen til å gå rundt med et smil om munnen?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #trening #bilder #inspirasjon #motivasjon #inspo #høst #smil 
Hei og god torsdag til deg!♥

 

Skoledagen er godt i gang, og frem til lunch er det fritimer som står på planen for min del. Veldig godt passet det meg, da det betyr jeg får enda litt tid til å forberede meg til prøven jeg skal ha på slutten av dagen. 

 

Før jeg fortsetter med pugginggen, vil jeg gjerne dele antrekksbildene jeg fikk knipset i går. Denne sesongen er det få ting som er mer populært en svarte skinn-plagg og høye støvletter, så jeg satt like godt sammen et antrekk som inkluderte både skinnskjørt og støvletter. Skjorten og skjørtet hadde Mamma med seg hjem fra Prahaturen tidligere i oktober, og støvlettene mine er fra Skottland. 

 
 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Synes du skinnskjørt og støvletter er stilig?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #høst #inspirasjon #antrekk #outfit #mote #antrekksbilder #ootd #outftpost #høstmote #bilder #skinn #støvletter
Hei og god kveld!♥

 

Da nærmer nok en dag seg slutt, og jeg har for øyeblikket nettopp satt meg ned i sofaen, hvor jeg har planer om å tilbringe resten av kvelden. Dagens treningsøkt (som bestod av motbakkeintervaller og styrke i overkropp) er nemlig overstått, og på kveldens "to-do list" står pugging, pugging og mere pugging. Men altså, etter en så "full on day", er det ikke så alt for ille det heller. Jeg mener, hvertfall ikke når man kan gjøre det i en god myk sofa, med varme pledd og god snack. Da er det plutselig ikke så gale likevel! 

 

Før middag i dag, fikk jeg hjelp av Lillebror til å ta noen bilder av et nytt antrekk, som jeg synes er grådig stilig. Flere av plaggene kom Mamma hjem med fra Praha for ikke så lenge siden, men jeg synes de var så stilige at jeg rett og slett måtte spørre om jeg fikk lov til å låne de litt jeg også :)

 

Heldige meg som har en Mamma med så god smak! Bildene kommer forhåpentligvis på bloggen i løpet av i morgen formiddag, men til den tid kommer, får dere være fornøyd med en liten snik titt :) 

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i kveld?♥

♥Har du hatt en fin onsdag til nå?♥

 

 

#blogg #hverdag #bilder #skole #trening #fitness #høst #høsttrening #antrekk #outfit #mote #antrekksbilder
Hei igjen!♥

 

Da er skoledagen ferdig, og jeg har satt meg på båten. Bare vel tre kvarter igjen nå, så er jeg hjemme! :)

 

Før jeg setter i gang med litt lekser på vei hjemover, vil jeg gjerne vise antrekksbildene jeg fortalte jeg fikk tatt i går. Høstmoten er en mote jeg liker utrolig godt, og koser med supermasse med å sette sammen antrekk bestående av myke gensre og store skjerf. Jeg "mistet" jo fjorårets høst, da jeg reiste på utveksling til Australia, så det at jeg faktisk ikke har hatt høst på 2 hele år, kan vel kanskje også være med å forklare hvorfor jeg er så gira på høst i år :)

 

skjerf - James Pringle Weavers // genser - lånt fra skapet til Mamma // bukse - BikBok // sko - Primark

 
 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Har du hatt en fin dag til nå?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #antrekk #outfit #mote #ootd #høstmote #bilder #antrekksbilder 
Heihei!

 

 

Da er det ett stykk lykkelig jente som har satt seg på bussen, en bestått bilteori rikere. JEG BESTOD! Åh, jeg kunne ikke vært lykkeligere. Bare 1 av 7 tillate feil på 45 spørsmål, endet jeg opp med, og er strålende fornøyd med det. Nå kan jeg virkelig puste skikkelig ut, på vei tilbake til skolen.

 

 

Håper du har hatt en fin start på dagen du også. Vi snakkes!

 

 

Hva gjør du på i dag?
Hei igjen!♥

 

Da er dagens første treningsøkt gjennomført, nemlig en halvtimes mage og rygg økt. Om bare vel en time er det tid for å kaste på seg treningsskoene igjen, denne gangen for å gjennomføre dagens andre økt, nemlig håndballtreningen. Nå som vi holder på med det egenntreningsopplegget som skoleprosjekt blir det litt mye trening noen dager, men jeg synes jeg får det til å gå ganske godt opp. Jeg er sliten når kvelden kommer, men det er jo egentlig bare herlig!

 

Med en gang jeg kom fra skolen i dag, fikk jeg hjelp av lillebror til å ta noen antrekksbilder som jeg gleder meg veldig til å vise dere mer av senere. Han er nemlig begynt å bli så flink å fotografere, at det blir skikkelig flotte bilder! Men i kveld må det nok bare bli et lite sneak peak av antrekket, fordi jeg er helt nødt til å få brukt den siste timen før jeg løper på trening til å pugge på bilteorien. Planen er egentlig å ta den allerede i morgen tidlig, så da må det øved som bare det i kveld! Dere må krysse fingrene for meg i morgen, jeg tror jeg kommer til å trenge det :)

  

 

 

♥Hvordag har tirsdagen din vært til nå?♥

♥Har du fått trent i dag?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #skole #trening #fitness #håndball #bilder #mote #antrekk #outfit #høst #oktober
Hei igjen!♥

 

Da er skoledagen over for min del, i og med at jeg har tidlig slutt på tirsdager. Dessverre må jeg fortsett vente til halv fire båten, så jeg kommer meg ikke hjem tidligere enn vanlig selv om jeg slutter to skoletimer tidligere. Menmen! Jeg får ekstra tid til lekser og slikt mens jeg venter da :) 

 

Siden oktober begynner å nærme seg slutt, har jeg bestemt meg for å dele et til av disse "bildene som aldri ble vist på bloggen" innleggene. Disse er nemlig de innleggene jeg får aller best respons på hver eneste måned, og jeg får stadig spørsmål om å lage flere. Haha, så her kommer det ett til, av innleggene hvor mildt sagt noe har gått feil. Fordi av og til (les: ganske ofte) går ikke alt rett, og av de 100 bildene jeg tar av hvert antrekk, skal jeg love deg at ikke alle er like vellykkede som de som til slutt kommer ut i antrekkspostene :) 

 

Litt selvironi synes jeg det er viktig å ha, til og med på en blogg som dette, så her kommer en samling bilder hvor det meste har gått galt, på en gang :) 

  

♥Hva synes du om innlegget? Falt det like godt i smak som de andre har gjort?♥

♥Tar du av og til bilder av deg selv som ikke blir som planlagt? Haha, håper ikke jeg er den eneste!♥

♥Har du selvironi?♥

 

 

#blogg #hverdag #bilder #tirsdag #skole #mote #antrekk #høst #bildenesomaldriblevist #personlig #humor
Hei og god morgen!♥

 

Da er skoledagen i gang, og jeg har for øyeblikket en fritime. Veldig snart vil jeg sette i gang med teorilesing, men før det vil jeg gjerne dele instagram bildene mine, fra de siste 2-3 månedene. Jeg liker så godt slike tilbakeblikk. Jeg blir liksom minnet på slike fine høydepunkt fra hverdagen min! Har du instagram? For de som måtte lure, er mitt brukernavn kristi_pedersen. Ta gjerne turen innom!

 

1. Kristina og jeg på traktoren, klar for festligheter. Vi bestemte oss for å kjøre traktoren til festen, noe som ble tatt svært godt i mot, haha! Minner... 

2. En annen av sensomerens festlige kvelder. 

3. Selfieeee!

4. Sommer, sol, varme, kjoler, venner, fester... Sommerferien er veldig savnet!

5. TB til de australske strendene.

6. Festlige kvelder med min partner in crime; Kristina.

7. Søndagskos med pusen. 

8. TB til Londonturen med Alexa♥

9. Color run med gjengen!

10. Happy Kristi, med bare en dag igjen før høstferien. 

11. På Gardemoen, på vei mot Santoriniiiiii!

12. Fjelltur på vakre Santorini. 


13. Kveldstur til nydelige Fira. 

14. Utsikten fra middagsbordet kvelden i Fira.

15. Hjemme igjen fra ferie, i et land hvor høsten helt plutselig hadde kommet.

16. Min kjære og meg♥

 

 

 

♥Har du instagram? Isåfall, hva er brukernavnet ditt?♥ 

♥Har du noen artige planer for dagen?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #instagram #bilder #minner #tb #sommer #reise #santorini #venner #kos #høst #oktober #instalately
Hei på deg!♥

 

Da har jeg fått gjennomført ukens første treningsøkt, og er veldig fornøyd med den. På mandagsplanen står det motbakkeintervaller og armer, så da var det 15 minutter oppvarming, 12 minutter motbakkeintervaller, ca. 25 minutter styrke i overkroppen før jeg avsluttet med en 15 minutters lang tøyeøkt. Vondt mens det står på, men herlig etterpå!

 

Før jeg kaster meg i dusjen, og deretter fortsetter øvingen til bilteorien (som jeg forhåpentligvis får tatt denne uken), vil jeg gjerne dele mine top 16 "workout wanties". Dere skjønner det at da jeg tok turen innom Nelly, ble jeg helt satt ut av alle de sinnsykt spreke tightsene de hadde fått inn, at jeg bare måtte lage et innlegg om det. Jeg mener, skriker ikke bare disse tightene treningsmotivasjon vel?1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER

 

 

 

♥Hva synes du om tightsene?♥

♥Har du en favoritt av de?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #mandag #trening #workout #fitness #mote #treningsmote #nelly #ønskeliste
Hei igjen!♥

 

Med ny uke i gang, følger det med et "Uken som gikk" innlegg. Denne gangen, som alltid, har jeg prøvd å oppsummere min uke, med både høydepunkt, nedturer og alt annet som måtte følge med. Håper innlegget faller like godt i smak denne gangen som det har gjort de siste gangene :)

 

 

Ukens antrekk

Antrekket jeg har vært mest fornøyd med den siste uken, er nok dette her:

 

 

Ukens sang

Hmmm, kanskje JB sin nye sang "Sorry". Jeg synes hvertfall den er fengende!

 

Ukens innkjøp

Helt klart kjolene jeg kjøpte fra Nelly, på tidenes salg! Den vinrøde fikk jeg for 83kr på 70% salg og den med paljettene for 199kr på 70% salg den også! Og så er de SÅ pene på! Jeg gleder meg så uendelig mye til å ta de i bruk, og enda mer; vise flere bilder av de til dere :)

 

 

Ukens treningsøkt

Tror jeg nesten må ha vært en av motbakke øktene mine. De tar virkelig på!

 

Ukens mest populære innlegg

Var innlegget hvor jeg viste dette antrekket:

 

 

Ukens høydepunkt

Tror jeg faktisk må ha vært håndballkampen i går. Selv om vi tapte som baaare det. Jeg elsker å spille håndball! :)

 

Ukens nedtur

Jeg har ikke mye å klage på denne uken heller, men at det har vært mye regn og storm denne uken, det synes jeg det må være lov å si at har trukket uken litt ned... Men det har vært et fint vær til å kose seg i inne da, om man ser sånn på det :)

 

 

Ukens latter

Er jeg rimelig sikker at må ha tatt plass i bilen på vei fra gårsdagens kamp. Jeg kjørte satt i samme bil som treneren vår, og etter tidenes tap spurte vi med håp i stemmen om det ikke var noe positivt å trekke frem. Av stillheten som fulgte, kunne vi ikke annet enn le. Han kom på flere positive ting etter hver da! 

 

Ukens cravings

Smoothie, heelt klart! Hele uken har jeg gått rundt å tenkt på blåbærsmoothie, men det var ikke før søndag morgen jeg faktisk klarte å få fingeren ut å lage meg en...

 

 

 
♥Hvordan var uken din? Hva var høydepunktet? Nedturen? Eller annet?♥

♥Har du en spennende uke i vente?♥#blogg #hverdag #helg #mandag #ukensomgikk #bilder #trening #mote #antrekk #høst #bilder 
Hei på deg!♥

 

En ny uke er i gang, og jeg har akkurat gjennomført ukens første fremføring. Denne gangen var det i religionsfaget, og det gikk sånn passe bra følte jeg. Kampen i går er det forresten mange av dere som har spurt om, og jeg må dessverre skuffe dere med å si at vi tapte som det sang etter! Hahaha, men gøy hadde vi det likevel. "Det viktigste er ikke å vinne, men å delta", er det ikke det de sier?

 

Husker dere forresten at jeg nevnte noen antrekksbilder jeg fikk tatt i går? Vel, her kommer de endelig :) 

 

Sennepsfargede klær er en farge jeg synes gjør seg utrooolig godt nå om høsten, og synes det passer både til hverdags og til fest. Tidligere har jeg bare vist frem hverdagslige antrekk i disse fargene, men tenkte denne gangen å vise et litt mer pyntet antrekk. Helt pyntet er det ikke, men passer supert om man vil føle seg litt finere enn vanlig :) 

 

jakke - BikBok // topp - Lindex // bukse - BikBok // clutch - Primark (?) // støvletter - en skobutikk i Skottland

 ♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Har du noen spesielle planer for i dag?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #antrekk #outfit #mote #ootd #høstmote #bikbik #primark #lindex 
Hei og hallo!♥

 

Da kommer det en kjapp oppdatering fra meg, før jeg setter kursen mot Askøy, sammen med håndballaget. Kampen begynner ikke før kvart på seks, men siden det er så langt å reise må vi avgårde allerede nå. Jeg tror ikke vi har noen sjangs for å vinne i dag, men gøy blir det uansett! Jeg skal selvsagt oppdatere dere på hvordan det gikk når jeg kommer meg hjem i kveld :) 

 

Tidligere i dag fikk jeg tatt noen antrekksbilder, men siden det måtte bli en så kjapp oppdatering nå, kommer flere bilder derifra senere. Håper du får en fin dag videre, så snakkes vi i kveld :)

  

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #antrekk #mote #høstmote #bilder #kamp #håndball #sport 
Hei og god morgen!♥

 

Da er dagen skikkelig i gang her i huset, og jeg har både fått spist frokost og gjort ferdig en religionsfremføring til i morgen. Før jeg fortsetter med litt mer skolearbeid, vil jeg bare vise dere dagens frokost. Den bestod nemlig av en helt herlig smoothie bowl og gav meg den perfekte starten på dagen! 

 

YOU NEED

- frøsne blåbær -

- banan -

- skogsbæryoghurt -

 

  

 

 

♥Hva spiste du til frokost i dag?♥

♥Har du husket å stille klokken i natt? (Om du ikke har sånn som stiller seg selv da)♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #mat #kosthold #helse #smoothie #smoothiebowl #frokost
Hei og god kveld!♥

 

Da går lørdagskvelden mot slutt her i huset, og jeg vil snart hoppe til sengs. I morgen er det jo kampdag, så det må jeg nestev være uthvilt til! Laget vårt skal helt til Askøy for å spille, så det blir spennende. Jeg gleder meg!

 

Men før jeg hopper i bingen, vil jeg gjerne dele et innlegg med dere, som jeg har gledet meg mye til å vise. Jeg har nemlig satt sammen et collage til dere, med fire ulike plagg i luksusversjon og i budsjettvennlig versjon :) Jeg synes hvertfall selv da, at det er veldig kjekt å se hvordan man faktisk kan finne slike plagg som er så lik på de skikkelig fancy merkene, selv om man kjøper de på studentbudsjett. Selvfølgelig vil nok de plaggene til høy pris komme i andre stoff, og med en litt annen kvalitet, men slikt er liksom ikke mer enn hva man må forvente når prisforskjellen er såpass stor. Hva tenker dere om denne saken? 

 


Link til plaggene kan du finne her:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

 

 

 

♥Hva tenker du om denne saken?♥

♥Likte du innlegget?♥ 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mote #høstmote #nelly #antrekk #luksusvsbudsjett #outfit 
Hei og god kveld!♥

 

FOR en regnfull dag det har vært i dag! Det har jo faktisk regnet i ett, uten stopp i hele dag. Vestlandet i et nøtteskall, er det ikke det vel?

 

Men hva gjør regnet, når man kan pakke seg inn i gode, varme klær, og sitte inne under varme tepper sier nå bare jeg. Sett bort i fra da jeg var ute å hjalp Pappa med noe sementarbeid, og da jeg var å trente, har jeg faktisk vært innendørs i hele dag. Er det en ting slike regnværsdager er supre til, så er det nemlig å få unnagjort kjedelige ting som må gjøres. Og nettopp slike ting har jeg fått gjort mye av i dag! Jeg har nemlig både fått ryddet på rommet og arbeidet med skolearbeid. Så da blir det mindre på planen i morgen!

 

Noen bilder av dagens antrekk har jeg også fått knipset i løpet av dagen, så her kommer de :)

 

skjerf - Cotton On // genser - Primark // bukse - Valleygirl // sko - Primark

 
 

 

♥Hva synes du om antrekket?♥

♥Har det vært mye regn der du bor også?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #antrekk #mote #høst #høstmote #outfit #ootd #primark 
Hei på deg!♥

//produktene er sponset

 

Du kan tro at jeg har hatt en helt fantastisk morgen. Dagen startet rolig, med en sen frokost sammen med Simon. Vi satt oss ned for å øve til bilteorien (som vi begge må få tatt i nær fremtid), før han etter en stund ble nødt til å gå igjen. 

 

Da han hadde gått tok jeg turen ned til i postkassen, og gjett hva som lå å ventet på meg der da! En ny pakke fra NIVEA! Jeg ble så glad at jeg ikke viste hvilken fot jeg skulle stå på :)

 

Jeg laget derfor til dagens andre kopp kaffe, og unnet meg rett og slett et aldri så lite hjemmespa. En mer passende aktivitet på en stormfull høstdag som i dag tror jeg du skal lete lenge etter. Etter timen med hudpleie og avslapning, følte jeg meg nesten som et nytt menneske! Et slik avbrekk fra den travle hverdagen, er noe som ikke må undervurderes! :)

 

  

NIVEA-produktene jeg fikk gleden av å teste ut denne gangen var In-Shower Body Lotion Pampering Honey og Refreshing Moisture Mask. Denne gangen (som alle andre ganger også) var jeg superfornøyd med produktene, og ser frem til å bruke de mye fremover. Lotionen duftet av honning og etterlot huden babymyk. Ansiktsmasken føltes mild og god mot huden, og gav ansiktet en helt ny fuktighet. Jeg har slitt en del med tørr hud i ansiktet den siste tiden, men etter denne behandlingen er ikke en gang den tørre huden på nesetuppen til å merke! 

 

Etter en slik formiddagsbehandling, er jeg 100% klar for hva enn det er dagen måtte bringe, og gleder meg stort til å ta turen innom bloggen senere i dag. Jeg har nemlig ENDA en spennende pakke å fortelle dere mer om, så det er bare å følge med i kveld! :) 

 

 

♥Har du testet noen disse produktene? Isåfall, hva syntes du?♥

♥Hva er plenene dine for i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #NIVEA #sponset #reklame #ad #velvære #skjønnhet #høst
Hei og god kveld!

Dere kan tro jeg har hatt en travel dag. Men jammen meg har den vært fin!

Etter skolen kastet jeg meg i treningsklærne, og rakk å trene både motbakke og armer. I høstværet, som faktisk ikke var så ille!

Jeg fikk omsider levert særemnet mitt i norsk, og bare minutter senere, banket Simon på døren, etter hele 2 lange uker i Stavanger! DET var et godt gjensyn det :)

Resten av kvelden gikk til taco spising og filmkveld, sammen med Mamma, Pappa, Lillebror og Simon. Utrolig koselig!

På treningsturen jeg var ute på tidligere i dag, var det bare så fine farger at jeg må slenge med noen bilder. Jeg bare ELSKER høsten!

Hvordan har du tilbragt fredagskvelden?
Hei og god fredag!♥

 

Har du det bra i dag? Jeg sitter her på skolen og har min første pause siden jeg kom hertil i dag tidlig. Det er fagdag i norsk i dag, og oppgaven for dagen er å skrive ferdig særemnet vårt, noe som mildt sagt ikke er "barebare". Men jeg begynner i det minste å nærme meg en besvarelse, så det er i hvertfall bra!

 

Før jeg spiser lunchen min og skriver videre, jeg veldig gjerne vise dere resten av de antrekksbildene jeg var ute å prøvde å få tatt i stormen i går. Det regnet og blåste, og var generelt sett bare veldig vanskelig å få tatt noen okei bilder. Men jeg endet opp med noen brukbare da, haha!

 

skjerf - gatebrutikk i Paris // genser - lånt fra skapet til Mamma // bukse - Cubus // sko - Eurosko

  

♥Hva synes du om bildene? Og om antrekket?♥

♥Har du noen kjekke planer for dagen?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #bilder #antrekk #outfit #mote #høstmote #høst #storm
Hei og god kveld!♥

 

Skoledagen er over, middagen er spist, dagens styrkeøkt er gjennomført og leksene har jeg kommet meg godt i gang med. Om ikke lenge skal jeg hoppe i treningsklærne igjen, klar for håndball. Men før det, vil jeg gjerne vise en aldri så liten sniktitt på noen antrekksbilder vi var ute for å ta tidligere i dag. Det å skulle ta antrekksbilder i høst-Norge, det kan jeg forsikre deg om at ikke alltid er lett, noe jeg tror bildene under her viser ganske godt. Haha! :)

 

 

 

 

♥Hva synes du om bildene tatt i stormen?♥

♥Har det blåst mye hos deg også i dag?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #trening #fitness #håndball #sport #bilder #antrekk #mote #vind #høst #norge
Hei på deg!♥

 

For en stund tilbake siden, laget jeg innlegget "My workout playlist", et innlegg som falt svært godt i smak. Etter som det både har kommet mange nye sanger siden den gang, og jeg har gjort ganske heftige endringer i spillelisten, tenkte jeg nå å lage en oppdatert versjon om spillelisten jeg bruker under trening. Ny, "glad" musikk er noe som gir meg så uendelig med treningsmotivasjon, at jeg prøver å oppdatere listen både titt og ofte! Med en oppdatert spilleliste presterer så mye bedre på trening, og kroppen føles ti ganer lettere :)

 

 

  

 

 

♥Har du hørt disse sangene før?♥

♥Hvilken sanger hører du på for tiden?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #musikk #trening #fitness #workout #workoutplaylist #høst #høsttrening
Hei og god morgen!♥

 

Torsdagen er i gang og vi er enda en dag nærmere helg. Motivasjon altså, haha!

 

Men ja, tilbake til overskriften. Jeg synes det er så utrolig kjekt med alle de koselige kommentarene jeg får her på bloggen for tiden, og vet at mange av dere som kommenterer har blogger selv. Siden dere virker som en hel gjeng med fantastiske mennesker alle i sammen, kunne jeg veldig gjerne tenke meg å få titte innom disse bloggene! Hvem vet, kanskje får dere en ny fast leser og fan nr. 1? Hihi. Så ja, om du hadde synes det var kjekt om jeg tok turen innom akkurat din blogg, så legg gjerne igjen en kommentar under innlegget her, med adressen til bloggen din :) 

 

 

 

♥Har du en blogg?♥

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #skole #helg #blogg #bilder #høst 
Hei og god kveld!♥

 

For første kveld på lenge, har jeg ingen innleveringer som inn i løpet av kvelden eller prøver i løpet av morgendagen. Ord kan ikke beskrive hvor herlig det er! Vel og merke har jeg et helt særemne i norsk som må være inne til i overmorgen, som jeg ikke en gang har fått kommet meg skikkelig i gang med. Men nå i kveld trengte jeg bare litt tid, uten å tenke på skole i det hele tatt.

 

Så da, etter dagens andre treningsøkt ute i regnet var overstått (denne gangen motbakkeintervaller og en styrkeøkt for armene) unnet jeg meg en halv time med bare avslapping. Et varmt bad, stearinlys, te og sist men ikke minst, en herlig ansiksskrubb.

 

Den halvtimen der altså, den var bare så utrolig herlig og så utrooolig etterlengtet! 

 

 

 

 

♥Er du inne i en travel periode for tiden?♥

♥Er du flink til å av og til "stoppe opp" og ta vare på deg selv? (Jeg merker hvertfall selv, at dette må jeg bli MYE bedre på!)♥

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #trening #fitness #workout #høsttrening #bilder #velvære #skjønnhet #pleie #ansiktspleie
Hei på deg!♥

 

Overskriften har kanskje røpet det allerede, men i dag har jeg hatt på meg et nytt par bukser jeg har fått meg, som jeg veldig gjerne vil vise dere. 

 

Inntil nylig hadde jeg nemlig en vinrød bukse, som jeg bare elsket. Jeg matchet den til mange stilige antrekk, og gikk med den opp til flere ganger i uken! Men som allting annet, varte den dessverre ikke evig. Jeg kom i skade for å falle, og fikk et så stort hull i den, at den ikke lenger var fin. Med andre ord, måtte jeg derfor gå denne høsten i møte uten min kjære vinrøde bukse, noe jeg synes var veldig trist. Gleden var derfor utroooolig stor, da Mamma kom hjem fra Praha denne uken, med blandt annet en lignende bukse i gave til meg! Litt mer lilla var denne enn den forrige, men jeg liker nesten denne fargen enda bedre. Jeg mener, den er bare sååå perfekt nå til høsten!

 

jakke - BikBok // genser - BikBok // bukse - New Yorker (Praha) // støvletter - skobutikk i Skottland

 
 

 

♥Hva synes du om buksen? Og om antrekket?♥

♥Hvordan har dagen din vært til nå?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #skole #mote #høst #høstmote #bilder #antrekk #outfit #dagensantrekk #ootd #antrekksbilder #bikbok
Hei og god morgen!♥

 

Da har vi jammen meg kommet oss halvveis til helg denne uken også! Hvor herlig er vel ikke det å tenke på? For min del bestod de to første skoletimene av gym. Det er jo nettopp i gymmen vi holder på med det egentreningsopplegget for tiden, så da valgte jeg å gjennomføre en lengre joggeøkt. Veldig herlig å ha fått det unnagjort så tidlig på dagen! Nå kan jeg bare sette meg tilbake på stolen og slappe av, slappe skikkelig av... Helt til i kveld da, når det er motbakke og armer som står på planen! Haha. Det er jammen meg travelt for tiden! Men at jeg koser meg med det, det er både sikkert og vist. 

 

Det jeg tenkte å dele med dere nå før rettslæren setter i gang, er et innlegg, om kåpen til Kristina. Japp, dere leste riktig! Dere skjønner det, at når hun kom hjem fra høstferien sin i Sveits forrige helg, så hadde hun med seg en kåpe jeg bare e.l.s.k.e.t. Fargen, fasongen, hele looken! Hadde jeg funnet en lignende her i Norge, kan jeg hvertfall med hånden på hjertet si at den hadde havnet høyt oppe på ønskelisten. Jeg tror høsten har gjort noe rart med meg i år, hver gang jeg ser en stor kåpe, et tykt skjerf eller en oversized strikkegenser er det akkurat som om det kribler i fingrene etter å få plagget hjem i klesskapet! Haha. Heldigvis er selvkontrollen min bedre enn som så da. Litt bedre hvertfall. Men bare en smule... :)

  

 

♥Var ikke denne kåpen bare utrolig stilig vel?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #trening #fitness #høst #høsttrening #mote #høstmote #antrekk #kåpe #oktober
Heisann og hoppsann!♥

 

Da er jeg vel hjemme fra håndballtrening, og begynner som smått å bli klar for sengen. I dag har vært en veldig hektisk, men også veldig kjekk dag (hvertfall ettermiddag). Det første som stod på planen etter middag, var en helt ny mage- og ryggøkt. Som jeg tror jeg snakket så vidt om i går, har vi jo startet et sånn egentreningsopplegg på skolen nå, så mange av øktene mine fremover, er helt nye. Og slikt er jo utrolig gøy da! 

 

Etter styrkeøkten, var det tid for skolearbeid, og hele to innleveringer fikk jeg fullført og levert inn. Jeg hadde ikke mer enn fått trykket på "lever inn" knappen, før det igjen var tid for å kaste seg i treningsklærne; denne gangen håndballklærne. Den halvannen timen vi trente fløy forbi, og før jeg viste ordet av det var vi ferdig. Dere vil ikke tro hvor mye jeg koser meg på de treningene. Jeg kunne ønske det var trening hver dag i uken jo! Gjengen jeg trener med er bare så fantastisk positive og tvers igjennom herlige! 

 

Litt ekstra treningsmotivasjon må jeg nå nesten røpe at jeg hadde i dag. Du skjønner det at Mamma kom hjem fra Praha-tur i går natt, og med seg hjem, snill som hun er, hadde hun med et helt nytt treningsantrekk til meg! Jeg ble så glad at jeg ikke en gang viste hvilken fot jeg skulle stå på! Jeg mener, var det ikke bare superfresht i fargene vel?

  

 

♥Hva synes du om det nye  treningsantrekket?♥

♥Har din treningsgarderobe fått seg noe nytt i det siste?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #trening #fitness #workout #håndball #sport #antrekk #treningsantrekk #bilder #høst #oktober #høsttrening


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits