Hei og hallo♥

Å forberede huset til besøk var ikke det eneste jeg fikk gjort i dag. Jeg fikk nemlig også tatt meg en tur ned til Mullaloo stranden, der surf life saving klubben arrangerte et arrangement. De holdt på med noe roing i dag, så det var jo artig å få med seg. For å si det sånn, det var en annerledes type konkurranse, enn jeg noen gang har sett på før!

Grunnen til at alle guttene løper rundt i små, små badebukser er slik at de ikke skal skli frem og tilbake på setet de sitter på når de ror. Haha, det som er komisk er at rett før de kaster seg i båtene drar de badebuksene så langt inn i rumpesprekken de kan, slik at de skal få best mulig "feste". Jeg skjønte ikke dette før jeg fortalte vertsmor med skrekk i stemmen at alle sprang rundt med nesten hele rumpen bar, og hun (etter å ha ledd seg skakk) fortalte meg at det var fordi de ikke skulle skli... Jeg trodde de gjorde det uten mål og mening, haha!

Jeg er så takknemlig for at jeg får muligheten til å se og oppleve så utrolig mye nytt. Det å reise på utveksling, det har vært den beste avgjørelsen jeg har gjort i hele mitt liv!

 

 

 

♥Har du vært på et lignende arrangement før?

♥Har du hatt en fin helg?

♥Er du klar for en ny uke?


 


#blogg #hverdag #helg #søndag #reise #foto #bilder #sol #sommer #strand #november #jul #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hey mate!♥

Du kan tro at postmannen kom med en hyggelig overraskelse til meg. Et postkort fra Kypros! Snille Mormor og Besti hadde sendt meg en liten hilsen fra sydens varme land. Det er så utenkelig koselig å få slikt i posten, man føler liksom at man ikke er blitt glemt, selv om man lever på andre siden av kloden...


♥ family is forever 

 

 

 

♥Når fikk du kort i posten sist gang? Ble du glad?

♥Hva tenker du om at det ALLEREDE er blitt første søndag i advent? Flyr ikke tiden vel?

♥Hva har du gjort på i dag?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #post #familie #bilder #jul #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

//16:57 lokal tid

Her i huset har dagen for det meste gått til forberedelser, siden vertsmor arrangerer et familie-julelys-BBQ-party i kveld. Vi hadde en prøve-tenning i går, og jeg må si at denne dama har en helt vill samlig av julelys. Jeg tenkte jeg kunne kaste med en aldri så liten smakebit av hvordan fremsiden av huset ser ut når lysene er tent, haha! ↓

I tillegg har hun julelys både i bakhagen, og selvfølgelig inne i selve huset. Jeg skal ta mange bilder i kveld, så det blir artig å vise dere alt i sin helhet. 

Jeg har hjulpet vertsmor med både baking og vasking, så nå er vi helt klare til å ta imot gjestene. Selvfølgelig blir det BBQ i kveld, det er jo Australia vi snakker om, haha! De bruker virkelig en hver annledning de har til å grille... Men jeg klager ikke, jeg ELSKER grillmat! 

 

♥Er du vant til slik "Amerikansk" julepynting, eller pynter du litt mer nøytralt?

♥Er du klar for desember nå?

♥Føler du også at november har flydd forbi?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #jul #november #desember #familie #party #mat #reise #bilder #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explrius
Hei og hallo♥

Det var ikke bare "leavers jacket" jeg fikk med meg hjem fra skolen i går. Alle studentene i årsgruppen min fikk nemlig med seg hjem "2014 yearbook" også. Dette synes jeg var SÅ artig! Nå kan jeg huske fjesene og navnene til klassekameratene mine i lang, lang tid! De fleste bildene og eventene var ferdig før jeg begynte på skolen her, så jeg dukket ikke opp noen plass i boken, men det gjorde ikke noe. ↓ Her er klassen min, 11K. Men jeg har bare samme fag som noen av dem, så jeg ser egentlig ikke så mye til mesteparten av dem, haha! 

I tillegg til bilder fra alle eventene, og selvfølgelig alle klassene, har det blitt kåret mange morsome priser som "Little Miss Confused", "Little Mr Know-It-All", "Future Reality Star" osv. Denne boken skal jeg helt klart ta vare på, og ha med hjem i kofferten!

 

 

 

♥Har du fått en slik "yearbook" før? Synes du også at det var artig? Har du tatt vare på den?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?


 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #skole #ferie #studie #reise #australia #bilder #australia #utvekslingaustralia #utveksling14/15 #explorius
Hello!♥

//19:53 lokal tid

I dag skjedde det noe på en av strendene her i området, som jeg tenkte at jeg bare måtte fortelle dere om! En 13 år gammel gutt var ute å surfet, da han uheldigvis ble bitt av en hai. Så, det neste som skjedde er så stilig. Hva tror du han gjorde? Tror du han ble fraktet rett til sykehuset? Neida, han syklet hjem han, fordi han var så sulten! Vel og merke var det bare en liten hai på 2-2.5 meter, og haien var mer nysgjerrig enn aggressiv, men den klarte likevel å bite gutten ganske så godt gjennom våtdrakten. Og så syklet han hjem for å spise frokost, FØR han ble kjørt til sykehuset...

Aussier, de er noe for seg selv! 

 

 

♥Hadde du prioritert frokost eller sykehus, haha?

 


#blogg #hverdag #helg #lørdag #frokost #mat #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
God morgen til deg♥

//17:44 lokal tid

Her i Australia begynner det å gå mot kveld. Jeg må si at jeg har hatt en grådig fin "første dag av ferien". Dagen begynte med en lang morgentur, før jeg ble med vertsmor på en kjøretur siden hun hadde noen ærend å gjøre. På vei slapp hun meg av på senteret, siden jeg skulle lete etter en ny bikini til pool party'et neste uke. Bikini fant jeg, og det var en smilende jente som satt seg ned å spiste en herlig sushi-lunch, før jeg satte kursen hjem. 
Etter at jeg kom hjem har jeg både fått tilbrakt litt tid på stranden, vært på joggebesøk, laget mat med vertsmor, ryddet og støvsuget rommet, vasket klær, vært på joggetur og dusjet. Med andre ord, en travel ettermiddag. Nå kjenner jeg at jeg er skrubbsulten, så jeg får sette i gang med å lage noe middag. Jeg håper du får en dønn fantastisk lørdag!

 

 

 

♥Hva har du tenkt å bruke dagen på?

♥Når starter din juleferie?

♥Har du hatt en god natts søvn?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #sushi #kosthold #lunch #shopping #bilder #reise #australia #strand #trening #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

Nå har jeg fått tak en hel haug med bilder, fra gårsdagens utrolige kveld. Åh, det var en slik kveld som du bare ønsker at aldri skal ta slutt!

Selve arrangementet var nede ved marinaen, på Hillarys Yatch Club, et veldig pent lokale. Alt i alt var vi vel omtrent 100 studenter, noe som var litt skuffende med tanke på at vi er langt over dobbelt så mange elever i årsgruppen min! Menmen, vi som kom hadde det grådig kjekt, og de som ikke kom får bare angre. De gikk glipp av noe veldig gøy!

Bildene er det Callum og James som har tatt, så jeg får takke de for lånet! 

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Har du vært på skoledanser? Hadde du det gøy?#blogg #hverdag #helg #fredag #bilder #foto #skole #studie #fest #dinnerdance #prom #venner #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hallo♥

//19:05 Australiensk tid

Da er årets siste skoledag ferdig, og jeg kunne ikke følt meg bedre! I dag fikk vi utdelt Leavers Jakets (senior jakke), slik at vi er helt klar for å være skolens eldste neste år. Åh, dette skal bli så gøy!

Før vi gikk hjem, samlet en del av vennegjengen min seg for å ta et leavers jacket bilde ↓

↑ Alex, Lily, meg, Rachel, Jen-Mei, Keely, Alexa, Charlee, Diann, Penny, Deni og Lisa


Jeg synes det var så stas å få en skikkelig High School jakke, med både kallenavn og alt! Haha, ikke så overraskende er kallenavnet mitt "Norway", så da ble det nettop det jeg fikk trykket på ryggen. Det ska bli artig å komme hjem til Norge med denne jakken, den er jo et så fint minne!

Etter jeg kom hjem har jeg både fått vært ute på tur, dusjet og spist middag, så nå er jeg klar for en rolig kveld. En ting som er helt sikkert er at jeg vil legge meg tidlig i kveld. Det var ikke mange timene jeg fikk på puten etter dansen i går, før jeg måtte opp på skolen igjen, så en god natts søvn skal bli godt!

Etter det forrige innlegget virket det som om dere kunne tenke dere å se bilder fra selve dansen i går, så de skal jeg få tak i og poste på bloggen så fort som mulig. Jeg håper din dag blir like fin som det min har vært til nå!

 

 

 

♥Hva synes du om leavers jakken min?

♥Er du glad for at det ENDELIG er fredag?

♥Hva er planene dine for helgen?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #ferie #bilder #foto #utveksling #reise #australia #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hello you♥

//07:10 lokal tid

Her sitter jeg i skoleuniformen min, mer eller mindre (helst mindre) klar for dagens skolendag. Å gå på dansen i går var fantastisk, men å måtte stå opp for å gå på skolen i dag var mildt sagt ikke fantastisk. Menmen, jeg har kost meg med frokost på sengen, sammen med alle de utrolige minnene fra gårsdagen. Den kvelden, den var bare magisk!

Det er jo uuuuuker siden jeg hadde klar både kjole og tilbehør, og jeg har gledet meg veldig mye til å vise dere hele antrekket! Jeg tror ikke jeg kunne blitt mer fornøyd med kjolevalget, den var liksom så meg. Jeg følte meg så fin, og det gjorde at jeg var avslappet og nøt hvert eneste sekund av kvelden. 

Siden jeg har det med å gjøre ting i god tid, førte det til at jeg var ferdig pyntet over 2 timer før jeg skulle forlate huset... Da kom hvertsmor på den supre ideen om at vi kunne kjøre inn til byen, for å ta bilder i Kings Park. Dette synes jeg var kjempe kjekt, fordi nå har jeg ikke bare vanlige kjole-bilder fra kvelden, jeg har kjole-bilder med min aller kjæreste by Perth i bakgrunnen. 

Nå får jeg gjøre meg helt klar for semesterets siste skoledag, før sommerferien offisielt er i gang! I dag skal vi få utdelt "leavers jackets", noe jeg synes er veldig stas! I tillegg skal vennegjengen min bytte julegaver, noe som også blir artig. Uansett, her kommer antrekksbildene, nå er jeg grådig spent på hva du synes! 

↑ Til og med noen bilder i solnedgangen fikk vi tid til! Menmen, over til Kings Park bildene ↓

En av guttene i klassen gikk forresten rundt med kamera hele kvelden, så om noen av dere ønsker det, kan jeg nok klare få tak i noen bilder fra selve arrangementet, slik at dere kan se litt hva vi gjorde på, hvordan de andre hadde kledd seg og slikt :)

 

 

♥Hva synes du?

♥Kunne du tenke deg å se bilder fra selve Dinner Dance'en?

 

 


#blogg #hverdag #helg #fredag #torsdag #kjole #prom #dinnerdance #antrekk #outfit #mote #kjole #bilder #foto #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

//23:23 lokal tid

FOR EN KVELD! Jeg tror ikke Dinner Dance'en kunne blitt mer vellykket, men nå er jeg så trøtt at jeg klarer nesten ikke å holde øynene åpne... Jeg slenger med et kjapt bilde, men i morgen lover jeg å fortelle dere mye mer om kvelden, og ikke minst, vise MANGE bilder!

Nå skal jeg hoppe rett i sengen! Snakkes!
Hei og hallo!♥

I skrivende stund har klokken akkurat rukket å blitt seks om morningen, og jeg sitter her på rommet mitt i pyjamas. Jeg våknet allerede klokken kvart over fire i dag tidlig, av noen ekstreme tordenskrall og regn som trommet mot taket. Vanligvis hadde jeg vært godt i gang med dagens første treningsøkt på denne tiden, men på grunn av det ekstreme været måtte morgenturen bli avlyst i dag... Til vanlig synes jeg ikke at det er noe i veien med å trene i regn, men det er liksom ikke så kjekt å begynne skoledagen med dryppende vått hår.

Siden jeg ikke fikk til å legge meg til å sove igjen, bestemte jeg meg for å snike meg ut på kjøkkenet da klokken ble kvart over fem. Der laget jeg meg en veldig fresh frokost, noe som gjorde at dagen fikk en ganske så fin start likevel :) 


♥ gresk yoghurt ♥ mango ♥ havregryn ♥ tørket fiken Så, over til overskriften! I dag er jo den store dagen, dagen med Dinner Dance'en som jeg har gledet meg til i flere uker! Åh, jeg er så spent at jeg vet ikke hvilken fot jeg skal stå på! Kjole, sko, veske, smykker - alt ligger klart. Nå må jeg bare komme meg gjennom skoledagen, så er det jammen meg til for å begynne å stelle seg i stand! 

Noen ganger kunne jeg virkelig ønske at jeg klarte å legge meg ned å sove videre, fordi nå sitter jeg her da, ferdig spist og alt, og det er fortsett 2 timer til jeg trenger å komme meg avgårde til skolen. Jaja, jeg finner nok noe å bruke tiden på... Kanskje jeg skal nyte en annsiktsmaske og begynne å lakkere neglene? Det hadde vært en finfin oppladning til dansen senere i dag hvertfall! 

 

 

 

♥Har du problemer med å få sove?

♥Liker du gresk yoghurt? Hva pleier du å spise sammen med yoghurt?

♥Har du hatt en fin uke til nå?

 

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #frokost #mat #kosthold #tips #yoghurt #frukt #havregryn #reise #bilder #australia #skole #studie #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia
Heihei♥

Jeg kan nesten ikke tro det jeg! I dag er utvekslingen min kommet akkurat halvveis. 149 dager er gått, og det er 149 dager til jeg reiser hjem! Det er så uvirkelig å tenke på at 5 måneder faktisk er ferdig

Jeg husker så godt de første ukene, de var så tunge. Jeg følte at tiden stod stille og at 10 måneder var uendelig lenge. Ikke missforstå meg, jeg fikk gjort og sett kjempe mye de første ukene, og ikke minst, jeg forelsket meg heeelt i Australia! Likevel følte jeg meg så alene. Jeg begynte å tro at jeg ikke var modig nok, at jeg ikke var sterk nok til å være langt borte, i en lang periode. 

Heldigvis snudde alt seg på hode etter 6 uker, og etter den dag har alt bare gått oppover! Ja, jeg har fortsett dager der hjemlengselen er så sterk at jeg blir helt uvel, men de dagene kommer sjeldnere og sjeldnere. 

Australia har gitt meg så masse, vist meg så masse og lært meg så masse. Jeg føler meg ikke lenger som den Kristi som reiste fra Flesland 1. juli, jeg føler meg som en mye modigere, mye klokere Kristi. Jeg tviler ikke et sekund på at jeg kommer til å ta med meg opplevelsene fra disse 10 månedene, resten av mitt liv. 

Selv om jeg ikke kan tenke meg et sted vakrere enn dette landet, gleder jeg meg på alvor til å komme hjem. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg elsker Australia, men Norge, Norge er hjemme. Så nå får jeg bare nyte de neste 5 månedene så godt jeg kan, slik at jeg kan reise hjem med et smil om munnen og tenke at jo, jeg har faktisk fått med meg alt det beste utvekslingen, og alt det beste Australia har å by på.

Om det blir slik at jeg kan kalle utvekslingen et kapittel i livet mitt, så er jeg hvertall sikker på at det kommer til å være et av de aller mest spennende, aller mest oppvelvelsesrike og aller mest minneverdige kapitlene i hele mitt liv.  

 

 

 

♥Har du et "kapittel" i livet ditt, som du vil huske ekstra godt?

♥Hva tenker du om det å reise på utveksling? Har du hatt lyst å studere i utlandet? Isåfall til hvor? Og hvor lenge?

♥Tror du at de siste 5 månedene mine kommer til å gå fort eller sakte?


 

 

 

#blogg #hverdag #helg #onsdag #reise #minner #bilder #australia #utveksling #skole #studie #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #jul 
Hei igjen♥

Da Melany (områderepresentanten min) hadde gått hjem igjen, bestemte jeg meg for å gå ut på en lengre powerwalk. Du skjønner det at i ettermiddag kom det en helt vill "thunderstorm" over Perth, og jeg har jo blitt så glad i storm, med tanke på at det "alltid" er sol her. Er det ikke merkelig hvordan man begynner å like det man ikke får mye av?

Uansett, jeg angret overhode ikke på at jeg gikk ut på tur! Under hele turen ble jeg nemlig underholdt av sterke lynnnedslag. Så der gikk jeg da, i regnjakken min, helt fascinert av været, mens alle som kjørte forbi meg trodde at jeg var spenna gæren. 

Bildene under er faktisk tatt klokken ti over tre, et tidspunkt hvor det til vanlig er HELT lyst. Men i dag ble virkelig hele himmelen dekket av et sort teppe! 

 

 

♥Hva synes du om bildene? Var det ikke rart at det kunne bli så mørkt her i Australia, midt på dagen vel?

♥Hva synes du om lyn og torden? Er du like merkelig som meg, som synes at storm er koselig?

♥Hvordan har været vært der du bor i dag?

♥Har du vært ute i frisk luft denne fine onsdagen?


 

 

#blogg #hverdag #helg #onsdag #skole #studie #trening #bilder #foto #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hey mate!♥

//17:25 Australiensk tid

I dag var det på 'an igjen med skole, etter den lille ferien. Litt trøtt skal jeg innrømme at jeg var da klokken ringte i dag tidlig, men jeg klarte likevel å komme meg ut på en morgentur før jeg måtte gjøre meg klar til skolen. Det å starte dagen med en tur i frisk luft, er i mine øyne den aller, aller beste måten å starte den på! Man føler seg jo SÅ fresh resten av dagen!

Det var veldig kjekt å se alle vennene mine igjen etter ferien, så det var en glad jente som kom syklende hjem i dag! Siden det er onsdag i dag, hadde jeg jo bare 4 timer (pluss en lunchpause), så skoledagen i seg selv gikk egentlig veldig fort. Da jeg kom hjem syklet jeg i full fart opp til senteret for å gjøre et kjapt ærend, før jeg fikk besøk av områderepresentanten min. Hun er pliktig til å møte meg en gang i måneden, men siden jeg ikke har hatt noen problem siden sist, gikk dette møtet veldig fort det også. 

Nå står middagen i ovnen, og jeg kjenner den herlige middags-lukten i hele huset. Jeg hører at magen rumler, så nå skal det bli godt med mat! Jeg håper du får en superduper onsdag, vi snakkes :)

 

 

♥Hvordan har morningen din vært til nå?

♥Gleder du deg til helg?

♥Hva skal du gjøre på i dag?

 


 

#blogg #hverdag #helg #ferie #onsdag #skole #studie #bilder #uniform #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei og hallo♥

Vertsfamilien min er veeeldig glad i å bastille take-away mat som pizza, fish&chips, kylling&chips, varme paier osv. Aussier generelt (har jeg fått inntrykk av) lever på mye mer fast-food enn det vi gjør hjemme i Norge. Overalt hvor du går, ser du McDonald's, KFC, Red Rooster, Hungry Jack's, Subway, Donut King osv. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes også at slik mat kan være veldig godt en gang i blandt (jeg mener, PIZZA og varme, PERFEKT stekte pommes frites, hvordan kan man klare å si nei til noe slik???). Meeen jeg er jo ganske opptatt av å leve med et sunt kosthold, og slike måltid er jo ikke så meget sunt (for å si det pent). Dette har vertsfamilien min skjønt, så de kom hjem med en annerledes take-away overraskele til meg i kveld; SUSHI!

Vertsmor sa at hun hadde fått med seg at jeg var så glad i sushi. Det gjør meg veldig glad, når de legger merke til slike "små" ting.

Siden jeg spiste tidlig lunch i dag, var jeg så sulten at jeg laget meg en salat ved siden også. Mmmm... En perfekt tea spør du meg! (<--jeg tenker fortsett på en kopp med te, men "tea" er det Aussiene kaller dagens hovedmåltid, en middag som blir spist i 6-tiden).


♥ sushi sushi sushi 

♥ salat: salatblader, tomat, rødløk og avokado 

♥ 3 biter agurk&tunfisk ♥ 2 biter crabstick&ost&agurk ♥ 2 biter stekt kylling&gulrot&agurk ♥ 1 bit gulrot&agurk  ♥Spiser du mye take-away? Hvilken type?

♥Er du glad i sushi? har du smakt denne typen sushibiter?

♥Hvilken middag er den beste du vet?

 


 

#blogg #hverdag #mat #kosthold #middag #salat #sushi #takeaway #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

Nå har jeg jo hatt "exam break" i en hel halv evighet, så det føltes merkelig å gjøre alt klart til å dra på skolen i morgen tidlig. Menmen, det er bare 3 dager på skolen, før sommerferien offisielt er i gang, og noe slikt kan man ikke klage over!

Jeg hater å stresse om morningen, så jeg passer alltid på at alle nødvendigheter er klar kvelden i forveien. Jeg gleder meg allerede til lunchpausen i morgen, fordi det er en veldig fresh matpakke jeg har pakket med meg. I morgen er det kort-dag, derfor trenger jeg ikke mer enn litt snack å spise på. Valget av snacks for morgendagen falt på gulrot, isberg salat, tomat og en opprevet grow kornwrap.

Haha, det blir merkelig å gå i uniform igjen! En ting som er grådig greit med det å måtte bruke uniform, er at jeg aldri trenger å bruke noe tid eller energi på å tenke på hva jeg skal ha på meg... 

♥Hva liker du å ha med deg i matpakken?

♥Pleier du å lage alt klart kvelden i forveien, eller foretrekker du å gjøre det du skal om morningen?

♥Hvordan har dagen din vært til nå?

 


 

#blogg #hverdag #helg #ferie #onsdag #skole #studie #mat #kosthold #snacks #matpakke #tips #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
God morgen til deg♥

//15:41 lokal tid

I dag har det vært hele 34 grader her hos meg i Australia. Jeg kan bare ikke forstå at dette faktisk er NOVEMBER!! 

Dette er den siste dagen med fri denne uken, så jeg bestemte meg for å kose meg med å spasere noen timer nede på stranden. Jeg elsker å gå ned der å bare gå fra ene enden av stranden og tilbake, strendene her er jo så utenkelig lange!

Det var like fantastisk som alltid, og det var kjekt å få friske opp brunfargen litt. Jeg hadde med meg kameraet, så her kommer et aldri så lite bildedryss fra en meeeget ok spasertur (i noveeeember!). Ellers i dag har jeg hjulpet vertsmor med forberedelsene til julelys-party'et hun skal ha i helgen. Alle lysene må opp, og med tanke på hvor mange hun har, så er det ikke gjort på 2 minutter for å si det sånn! Til nå har vi fått opp omtrent halvparten, haha. 

 

 

 

♥Hvordan er været der du befinner deg i dag?

♥Har du begynt å finne frem julepynten?

♥Har du hatt en fin start på uken?


 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #sol #sommer #november #foto #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

Her om dagen kom jeg over en veldig spennende oppskrift til noen sunne snack energi-kuler. Denne oppskriften inneholder faktisk overhode ikke reint sukker! Jeg måtte selvfølgelig teste de ut, og resultatet ble skremmende godt. Og da vil jeg selvfølgelig dele den med dere :)

Du trenger: (for 15 små kuler)

♥ 1.5 dl havregryn

♥ 1.5 dl kokos

♥ 2 ss peanøttsmør

♥ 1 ss kakaopulver

♥ 2 ss honning

♥ 1 liten neve mandler

♥ 1 ts vanilje ekstrakt

 

Slik gjør du:

Hakk opp mandlene. Ha deretter alle ingrediensene i en bolle og miks det sammen til en jevn blanding. Det kan være et tips å bruke hendene til å blande det sammen, da dette er MYE lettere. 

Rull små kuler, og legg de på en tallerken med bakepapir. Sett tallerkenen i kjøleskapet. Disse kulene er nemlig best kjølige, og de kan holde seg i opp til en uke i kjøleskapet.
Viktig å huske: peanøttsmør og honning er produkt med høyt energi-innhold, så i store mengder er ikke disse kulene "sunne" lenger. Men om man lager kulene små, er de perfekt å ha (et par stykker) til kaffeen eller om du bare trenger et lite energi-løft i hverdagen. De er også et godt alternativ når søtsuget setter inn :)

 

 

♥Har du et godt tips til sunt hverdags-snack?

♥Liker du å prøve nye oppskrifter?

♥Hvor får du inspirasjon til nye oppskrifter?


 

#blogg #hverdag #helg #oppskrift #mat #kosthold #tips #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #sjokolade
Hei på deg♥

Frokosten med Alexa var bare en av grunnene til at mandagen min har vært så tipp topp. Da jeg kom hjem fra frokosten var det ingen hjemme, så da gikk turen rett til stranden, der jeg tilbrakte noen fine timer. Jeg har også fått ryddet rommet, hjulpet vertsmor med å sette opp enda et juletre og gjennomført noen gøye treningsøkter. Alt i alt, en veldig kjekk dag!


noen bilder fra stranden:Siden det ikke er noen fellesferie nå, er jeg veldig heldig som nesten har stranden helt for meg selv! Det blir nok andre boller når ferien starter for fult kan jeg tenke meg ;)

 

 

♥Hva synes du om bildene?

♥Er jeg ikke heldig som har slike omgivelser (og temperaturer) i november?

♥Hvordan har din dag vært til nå?


 

#blogg #hverdag #helg #mandag #sol #sommer #november #bilder #foto #reise #australia #utveksling #mat #trening #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
God morgen til deg♥

//17:30 lokal tid

Dette må være den beste mandagen jeg har hatt på LENGE! Det var skolefri i dag, og siden mine kjære klassekamerater endelig er ferdig med eksamenene sine, bestemte Alexa og jeg oss for å gå ut å feire det med frokost nede på marinaen. Siden vi begge to elsker taco mer enn noe annet, var planen å ha noe så merkelig som taco-frokost. Dessverre kom vi ned til marinaen og fant ut at den meksikanske restauranten ikke åpnet før 11....

Menmen, vi ble ikke langsur av den grunn! Da gikk vi heller for nabo-restauranten, med en Aussie breakfast (aka pannekaker). Aussiene er litt som Amerikanerene, de synes pannekaker er et suuupert alternativ til frokost. Haha, jaja... EN pannekake-frokost kan ikke gjøre så stor skade ;) Taco eller ikke, vi hadde det KJEMPE koselig! Jeg har ikke ledd så mye på leeeenge!

Haha, det var to skuffa jenter som kom til stengte, meksikanske dører i dag. Men vi har ikke gitt opp håpet om taco! Neste mandag har vi allerede avtalt taco LUNCH, haha. Jeg gleder meg allerede jeg!
Her kommer et lite bildedryss fra marinaen. Jeg synes det er så pent og koselig der nede! Spesielt nå når de begynner å få opp julepynten og greier!
-
♥Hva spiste du til frokost i dag?

♥Har du spist pannekaker til frokost før? Hva synes du om det?

♥Hva synes du om bildene?


#blogg #hverdag #helg #mandag #frokost #mat #kos #foto #bilder #pannekaker #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #exploriusHei på deg♥

En ting som er veeeeeldig typisk Australia, er en type kjeks-sjokolade som heter Tim Tam. Både unge og eldre her nede ELSKER Tim Tams, og de bruker de både som lørdagsgodt og til teen sin. Mange liker faktisk å bite av endene på kjeksen, for å så suge te gjennom den som et sugerør, haha!

Tim Tam finnes i mange forskjellige versjoner som vanlig sjokolade, dobbel sjokolade, hvit sjokolade, peanøttsmør, appelsin, karamel, mint, red velvet osv. 

Nå til jul løper alle Aussiene som har familie og venner rundt om kring i verden å hamstrer Tim Tams, for å så sende de i posten. En av venninnene mine på skolen jobber på et av de lokale postkontorene og hun sier at det er utenkelige mengder Tim Tam som blir sendt ut hver dag, haha!

Jeg kom over noen fun facts om Tim Tam, så jeg tenkte jeg kunne slenge de med:

♥ Aussiene spiser 45 millioner pakker Tim Tams hvert år (!!!!)

♥ Tim Tams kom først ut på markedet i februar 1964

♥ De ble oppkallet etter hesten som vant the Kentucky Derby i 1958

♥ Tim Tam fabrikken i Sydney produserer 3 000 kjeks i minuttet (!!)

♥ 1 av 2 husholdninger i Australia inneholder minst en pakke Tim Tam

 

-

 

Jeg har selv smakt x-antall Tim Tams siden jeg kom, og jeg kan garantere deg at de er GODE! Jeg synes det er så artig hvor mye nytt jeg har fått lært om Australia og Aussiene. Før jeg reiste på utveksling hadde jeg ikke så mye som hørt om Tim Tams en gang! 

 

 

 

♥Har du hørt om Tim Tams før? Har du kanskje til og med smakt Tim Tams? Isåfall, hva synes du?

♥Hvilken type snop, kjeks o.l. vil du si er typisk Norsk?

♥Har du hatt en spennende helg? 

#blogg #hverdag #helg #søndag #timtam #australia #reise #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #bilder #mat #snop #sjokolade
Hello hello♥

De siste dagene har det ikke vært et særlig bra vær her down under. Det har regnet, blåst og for det meste vært overskyet. For meg, som helst liker å tilbringe dagene mine på stranden, i bikini, har dette vært triste saker. Menmen, i dette landet varer aldri det dårlige været så lenge, så det er ikke så alt for ille heller. Allerede i morgen er det lovet full sol og 30 grader, så kanskje det får bli en strandtur etter at jeg har gått ut å spist frokost med min kjære Alexa i morgen tidlig? 

Fram til det får jeg nøye meg med å drømme meg bort til forrige uke, da været var så flott. Jeg tror aldri at jeg kommer til å venne meg til de milelange, kritthvite strendene her... For meg kommer de nok alltid til å virke som uvirkelig!


♥ take me to the ocean Aussiene har hele veien advart meg om at sommeren, den kommer jeg ALDRI til å holde ut her nede, haha! Til nå har jeg ikke hatt noen problemer, men det er ikke før desember, januar og februar at sommeren virkelig setter inn. Jeg er glad for at jeg hvertfall har sommerferie i 2 av de varmeste månedene... En ting er å ligge på stranden i steikende varmen, men det er ikke like greit med lange skoledager...

 

 

♥Drømmer du deg ofte tilbake til sol og varme?

♥Hvordan har været vært hos deg i det siste? Har det begynt å snø hjemme i Norge?

♥Hva synes du om bildene?

 


#blogg #hverdag #helg #søndag #sol #sommer #november #reise #foto #bilder #utveksling #australia #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg♥

//18:23 lokal tid

FOR en søndag sier bare jeg! Jeg har hatt helt fri, det er søndag (den herligste dagen i uka), jeg har fått trent og jeg har fått skypet med mine kjære foreldre hjemme i Norge. Åh, det er like kjekt hver eneste gang!


Dagen min startet med en god frokost og morgentur, slik som de fleste dagene mine starter for tiden. Jeg er så heldig som har tid til noe slikt hver morgen, det gjør liksom hele dagen så mye bedre!

Litt senere på morningen fikk vi besøk av en av vertsmor sine venninner, så da ble det litt koselig jentesnakk i stuen, før jeg bestemte meg for å ta ettermiddagstreningen på forskudd. Jeg la ut på en lengre joggetur, før jeg hadde enda en liten hoppetau-økt på plenen. Jeg synes det er artig å bruke hoppetau i treningen, det kan jo bli SÅ effektiv trening, utav noe så enkelt som et tau!

Etter hoppe-økten var jeg dønn utslitt, akkurat slik man vil føle seg, når dagens trening er ferdig. Jeg tok meg en oppfriskende dusj, spiste en litt forsinket lunch og satt meg deretter ned med litt skolearbeid. ENDELIG klarte jeg å komme meg gjennom dette kapittelet i historieboken. Kapittelet var om de ulike dynastiene (for sååååå mange hundre år siden at jeg ikke skjønner hvorfor man må lese om det..) i Kina, og dette interesserte meg veldig lite. Menmen, lest er lest, nå er jeg et kapittel nærmere det å bli ferdig!

Så i 3-4 tiden var det eeendelig tid for skype (jeg må jo alltid vente til det blir morning hjemme i Norge), og disse skype-samtalene blir alltid lengre enn planlagt, haha. Men hva gjør vel det, når det er så koselig? Ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg savner de der hjemme, men tiden går jo egentlig ganske so fort, så før jeg vet ordet av det står jeg nok på Flesland igjen!
-
I skrivende øyeblikk har jeg akkurat sagt ha det bra til mams og paps, og nå skal jeg sette i gang med middagen. Jeg håper din søndag blir like fin som det min har vært, vi snakkes senere :)

 

♥Hva har du tenkt å bruke søndagen til?

♥Når våknet du i dag?

♥Har du en travel uke i vente?

#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #fitness #mat #familie #skype #reise #australia #bilder #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #exploriusHello you♥

//når dette innlegget blir publisert, har det blitt natt i Australia

Etter en aktiv formiddag, ble kvelden brukt til matlaging, hjemmespa, rolig musikk og julegave-innpakking. Det at desember nærmer seg med stormskritt, det gjør meg LYKKELIG! Åh, jul, jul, jul... Jul og glade dager! 


Det er så rart å gjøre seg klar til jul på andre siden av kloden, men jeg synes at jeg takler det bedre enn jeg hadde fryktet. Noen dager er litt tunge, fordi jul hander jo så mye om familie og de man er aller mest glade i, og da gjør det vondt å sitte "alene" i Australia. Men så har jeg jo vertsfamilien min, og vennene mine og SOMMER! Det at alt er så nytt, så spennende og så annerledes tar heldigvis bort mye av sorgen, og de fleste dager er bare gøye, fine og glade. 


Nå har jeg snart kommet halvveis i utvekslingen min, og jeg har ikke lyst å kaste bort en enest dag med triste tanker. Snart er jeg jo hjemme igjen, og da VET jeg at jeg kommer til å angre, om jeg brukte energien min på å være trist. Ja, jeg savner familien min veeeeldig mye, men de er der jo når jeg kommer hjem! 10 måneder kan virke veldig lenge, men egentlig, når man tenker på at man har et helt liv, da er det jo bare som et lite sandkorn i ørkenen (eller på en av strendene her i Australia?). Jeg er så tekknemlig for at jeg har fått denne muligheten, og jeg lever virkelig drømmen min fult ut, her i eksotiske Australia. 


Jeg gruet meg lenge til denne julen, men nå er jeg klar! Nå kan julen bare komme, fordi nå er jeg sikker på at jeg skal komme meg gjennom julen (med glans!), selv om jeg feirer den så langt borte fra Norge som overhode mulig! Denne julen, jeg kunne faktisk ikke gledet meg noe mer enn dette!

 

 

 

♥Gleder du deg til denne julen?

♥Har du også fått pakket inn noen pakker allerede, eller sparer du det til desember? ;)

♥Har du feiret jul i utlandet? Hvordan var det? Og hva med andre høytider som påske osv.?

♥Har du hatt en fin lørdag?


 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #jul #desember #november #gaver #bilder #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
God morgen til deg♥

Her i Australia går dagen mot kveld, og jeg har hatt en meget fin lørdag til nå. 

Dagen startet med en good havregrøt-frokost. Ingenting smaker så godt som det havregrøt gjør, etter mange dager med andre frokoster. I dag toppet jeg grøten min med banan, eple, rosiner, kanel og en desj vaniljeyoghurt. Mmmm...


Etter frokosten, la jeg ut på en morgentur. Da jeg kom hjem igjen hjalp jeg vertsmor med å lage noen kaker, siden hun og vertsfar skal på besøk til noen venner av vertsfar senere i kveld. Etter det var jeg en kjapp oppom handlesenteret for å poste et kort hjem, og kjøpe julegaver til vertsfamilien. Nå har jeg virkelig nesten alle gavene i boks, og det føles GODT!

Jeg fikk også kjøpt meg et hoppetau, så en artig økt med hoppetau er også gjennomført! Det er bare SÅ gøy med variasjon i treningen!


Akkurat nå sitter jeg med litt skolearbeid, men jeg vil snart legge det bort, for å så bare nyte resten av lørdagskvelden. I og med at vertsfar og vertsmor skal ut i kveld, tenkte jeg at det er en perfekt mulighet for meg å pakke inn julegavene deres, så i kveld vil jeg sette på julemusikken og begynne med innpakkning. Åh, jeg gleder meg jeg! Tenk dere, nå er det bare vel en uke til DESEMBER! Hvor i alle dager har 2014 blitt av?

 

 

♥Hva skal du gjøre på i dag?

♥Hvordan er været der du befinner deg?

♥Hva hadde du (eller skal ha) til frokost på en finfin lørdag som dette? 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kos #trening #mat #fitness #frokost #kosthold #bilder #tips #jul #november #desember #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei du!♥

Fredagen min har faktisk vært en ganske så effektiv dag, om jeg skal si det selv! Den startet med en lang, god morgentur i REGNET. Det var nemlig et vilt regnvær hele formiddagen, men siden det regner så sjeldent her, synes jeg faktisk bare at regn er herlig! Haha, det er rart hvordan man forandrer seg... Jeg H.A.T.E.T. regn hjemme i Norge.

Da jeg kom hjem igjen leste jeg litt skolebøker, før jeg bestemte meg for å nyte en hjemmelaget ansiktsmaske. Etter ansiktsmasken fikk jeg både gjort litt husarbeid, lest litt mer, prøvd ut en ny oppskrift (som ble vellykket!!), vært på joggetur OG dratt på kino med familien.

Men tilbake til det jeg vil fortelle om i dette innlegget; ansiktsmasken. Jeg eeelsker masker, men denne gangen bestemte jeg meg for å lage min egen. Det er jo så lett, og i tillegg kan man enkelt kjenne på huden at hjemmelagede masker, virker minst like godt som maaaange kjøpte!

OPPFRISKENDE JORDBÆRMASKE

Du trenger:

♥ ca. 5 friske jordbær (mine jordbør var veldig små, så jeg brukte litt flere)

♥ 1 ss flytende honning

Mos jordbærene, og bland jordbær og honning sammen. La masken virke i 15 minutter, før du skyller den bort med lunket vann.

Hvorfor honning? 

- honning vil tilføre huden din fuktighet og gjøre den mykere. Honningen vil i tillegg rense eventuelle bakterier i porene dine.

Hvorfor jordbær?

- jordbær inneholder naturlige fettsyrer som virker klargjørende på huden. De har også en sammentrekkende effekt på huden.
 

♥Er du glad i å ta ansiktsmaske?

♥Lager du dine egne masker, eller kjøper du? Hva synes du virker best?

♥Har du noen tips til gode hjemmelagede masker?


 

#blogg #hverdag #helg #fredag #diy #spa #velvære #skjønnhet #jordbær #honning #ansiktsmaske #bilder #tips #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hei på deg!♥

Jeg er faktisk veldig, veldig fornøyd og glad for tiden. Jeg tror det har noe med å gjøre at jeg har så utrolig mye å glede meg til den neste tiden, og da er det så lett å se positivt på livet. Jeg tenkte at jeg ville fortelle dere om 13 ting som jeg ser grååådig frem til!


Venninne-frokost

Hihi, en veeeldig kjekk avtale er avtalt! Nå som skolekameratene mine endelig er ferdig med eksamen, har de endelig litt tid til å finne på andre ting enn å pugge... Jeg har derfor avtalt med Alexa at på mandag, da skal vi to ut å spise frokost sammen, for å feire a hun har kommet seg gjennom alle eksamene i live! 

↓ Wiii, jeg gleder meg til å møte glad-Alexa igjen! 

Skole

Etter 2 uker uten skole, skal det faktisk ikke bli så værst å "måtte" gå på skolen igjen onsdag, torsdag og fredag neste uke før sommerferien offisielt er i gang. Vi er jo ferdig med alt pensum, så det er ingen prøver eller lekser eller noe stress igjen. Med andre ord, vi kan konsentrere oss bare om å ha det gøy med venner (nesten hvertfall) ;)

↓ Disse herlige jentene skal det bli koselig å se igjen!

Dinner dance

På torsdags kveld er det jo tid for DINNER DANCE! Åh, dette har jeg jo gledet meg til SÅÅÅ lenge, og både kjole, sko og matchende håndveske er heeelt klart.

Leavers jacket

Fredag, den siste dagen før ferien, da får vi utdelt hver vår "leavers jacket". Dette er mer en high school jakke, som vi kan bruke neste år siden vi da er seniorer. Jeg gleder meg! Det er jo liksom ganske stas å få noe slikt... Litt som å få russebuksen kan jeg tenke meg :)

SOMMERFERIE

Så, etter skolen på fredag, da er sommeren i gang på alvor! ENDELIG får jeg også sommerferie, siden jeg ikke hadde mer enn et par dager når dere der hjemme hadde sommerferie...

Lysfest

Vertsmor skal lage til en stor familiefest søndag den 30. november, slik at vi alle sammen kan være der å se på når hun tenner alle julelysene. (for ja, hun går helt crazy med julelysene, haha!)

1. desember

Tenk så koselig daaa?! DESEMBER! Nå blir det JUL! Åh, jeg elsker førjulstiden, og selv om jeg tilbringer denne desember i et land som australia, tror jeg at jeg skal klare å få ganske så mye julestemning. 

IKEA-dag

Planen er at min kjære nordmann (Silje) og jeg, skal ta oss en IKEA-dag den første uken i desember. DET kan jeg tenke meg at gir en boost på julestemningen!

↓ Jeg er 100% klar for en koooselig dag med denne glade jenta!

Pool party

Den første helgen i desember er jeg også invitert i et pool party, til en av de herlige venninnene mine. Jeg gleder meg MYE, og tror det blir en finfin ettermiddag/kveld.

Juuul 

Jeg kan nesten ikke vente til jul! Finnes det egetlig noe koseligere enn denne høytiden?

Melbourne-tur

I januar setter vertsmor og jeg oss på flyet, for en uke i Melbourne. Dette gleder jeg meg myyyye til!

Australia Day

Nasjonaldagen til Australia feires den 26. januar, og dette blir kjempegøy å få oppleve.

Å komme hjem til min kjære familie

Tiden som er igjen fra nå til april, tror jeg komer til å flyyyy! Før jeg vet ordet av det, er jeg hjemme hos min kjære familie igjen.

 

 

 

♥Hva gleder DU deg til?

 


#blogg #hverdag #helg #ferie #reise #sommer #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #venner #jul #desember
Hei på deg!♥

//18:49 lokal tid

FOR EN FILM! Vi har akkurat kommet hjem fra kino, og jeg er fortsett helt i hundre. Jeg tror ikke jeg har sett en så intens film på LENGE! For dere som liker Hunger Games og enda ikke har sett Mockingjay, den er FANTASTISK! Det er ikke et eneste kjedelig øyeblikk i filmen jo!

Vertsmor hadde bestilt Gold Lounge, noe som betydde at vi fikk sitte i en egen liten kinosal med stolerman kunne både lene seg tilbake i, og få fotstøtte. Haha, helt unødvendig, men veldig artig :) I tillegg hadde vi små bord ved siden av oss, slik at vi kunne få servert mat gjennom filmen. 

Det er ikke så ofte at jeg går på kino, så det er alltid like stas med den ekstreme lyden og den enorme skjermen, haha!


Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kameraet med, men jeg vil slenge med noen små mobilbilder fra kvelden. 

Nå kan jeg nesten ikke vente til part 2 kommer ut! Det er jo helt forferdelig med slike delte filmer, med tanke på at de slutter AKKURAT når det er på sitt mest spennende...

 

 

♥Er du en Hunger Games fan?

♥Liker du å gå på kino? Gjør du det ofte?

♥Hva er dine planer for fredagskvelden? 

#blogg #hverdag #helg #fredag #kino #hungergames #mockingjay #reise #bilder #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hello there!♥

//14:29 Australiensk tid

Denne fredagen har vært helt super til nå. Jeg forteller mer om dette senere, nå er vi nemlig "på vei ut dørene" her i huset. Vertsmor, vertsbror, kjæresten hans og jeg skal nemlig ut å se The Hunger Games: Mockingjay, på kino! Åh, jeg gleder meg SÅ masse! Filmen har jo akkurat kommet ut, og jeg har bare hørt positive tilbakemeldinger om den. Nå må jeg nesten løpe, ha en finfin FREDAG! Vi snakkes :)

 

 

♥Har du sett mockingjay allerede? Isåfall hva synes du?

♥Har du sett noen av de andre hunger games filmene, eller kanskje lest bøkene? Likte du de?

♥Hva er dine planer for dagen?

 


#blogg #hverdag #helg #fredag #kino #hungergames #mockingjay #antrekk #outfit #mote #dagensantrekk #foto #bilder #utveksling #reise
Heisann♥

En ting som er kjempe typisk her nede, er ekstreme temperaturforskjeller fra natt/morgen til dag. Det er helt vanlig at det er godt under 10 grader når jeg går ut om morningen, for å så bli over 30 om dagen liksom. Dette gjør at jeg går rundt å fryser mye, jeg tror kroppen min har valgt å venne seg til den varme temperaturen og ikke den kalde, haha. 

Hjemme i Norge er det liksom enten en kald dag, eller en varm, så jeg synes det er veldig rart å gå i jakke om morningen og bikini utpå dagen!

 

 

 

 

♥Har du vært i et land med store temperaturforskjeller fra dag til natt?

♥Er det begynt å bli vintertemperaturer hjemme i Norge, eller er det fortsett mer høst?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #onsdag #reise #australia #skole #studie #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #sol #sommer
Hei på deg♥

Siden jeg i går la ut et inlegg med småting jeg savner hjemmefra, tenkte jeg at jeg i dag kunne skrive et innlegg om ting jeg kommer til å savne når jeg reiser hjem igjen. Fordi det er jo det som er det gode, at selv om man savner ting når man er ute å reiser, er det så mye på denne nye plassen, som man kommer til å savne når man reiser hjem igjen. Og det er jo akkurat det som gjør det verdt å reise, det som gjør det verdt å være borte fra "hjemme". 

Så her kommer ting jeg ELSKER med Australia, som jeg kommer til å savne VELDIG mye når jeg reiser hjem igjen. 


Strendene

En ting som er både sikkert og vist, er at jeg kommer til å lengte tilbake til de milelange, kritthvite strendene hver eneste dag. I tilegg kommer jeg naturligvis til å savne det at hver dag er en solskinnsdag, og at det er bikinivær året rundt...

Naturen og landskapet

Selv om jeg savner norsk natur, så er jeg utrolig fascinert over den australienske naturen også. Hvor kult er det liksom ikke å bo i et land med bush og palmer?

Det å bo så sentralt

En ting jeg virkelig kommer til å savne, er å bo så sentralt. Det å kunne gå til butikken, skolen, stranden, parken, kjøpesenteret, restauranter, kino og alt annet man trenger er fantastisk. I tillegg er det et stooooort pluss at jeg bor bare 20 minutter utenfor selveste Perth, en ekte millionby!Pup

Åh, søte, snille, gode Pup. Jeg kunne så godt tenke meg å bare snike han med meg hjem i kofferten...

Vertsfamilien min

De er jo så snille med meg, og det blir veldig rart å ikke ha de som familie lengre.Vennene mine

Jeg har fått meg så mange gode, snille, skjønne venner her og tanken på å ikke kunne henge med de mer, den er ikke gøy!

Fish&chips

Usunt? Ehm, JA! Men godt? SÅÅÅÅÅÅ GODT! Den australienske fish&chipsen er virkelig noe alle burde få smake!

Soloppganger og solnedganger

Vi har jo selvfølgelig soloppganger og solnedganger hjemme også, men her i Australia er de liksom så mye mer intense, så mye mer eksotiske, så mye mer magiske!

Billig sushi

SOM jeg kommer til å savne det å faktisk kunne spise sushi ute hver uke, uten å skremme lommeboken... Det å få et helt sushi-måltid for 30-40kr hjemme i Norge, det vil jeg si er umulig!♥Hva hadde du savnet fra et land som Australia?

♥Hva setter du mest pris på hjemme i Norge, som du ville savnet om du reiste bort?

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #torsdag #foto #bilder #reise #mat #strand #sol #sommer #natur #venner #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits