Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

Da har jeg klappet igjen skolebøkene, og er grådig klar for å finne sengen. Jeg har lest til jeg trodde jeg skulle bli helt sprø, og gleder meg nå utrolig masse til å bli ferdig med hele prøven i morgen. Da er jeg en prøve nærmere juleferien, og akkurat nå er det dette som holder meg gående!

 

 

Noe jeg ikke for alvor innså før for ca. 20 minutter siden, er at i dag er novembers aller siste dag. Og med månedsslutt, passer det helt ypperlig å komme med en aldri så liten anbefaling til dere, når det kommer til hvilke produkter jeg har elsket densiste måneden. Produktene jeg snakker om er to håndkremer jeg fikk med meg hjem fra The Body Shop under julehandelen tidlig i måneden, og de har vært flittig brukt hver dag siden. Jeg har en i Shea og en i Kokosnøtt, og digger begge duftene like mye! Silkemyke, duftene hender, det er ikke mye som føles herligere enn det :) 

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du prøvd ut disse håndkremene før? Eller andre The Body Shop profukter? Var du fornøyd?♥

♥Har du hatt en god start på uken?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #utdanning #skjønnhet #velvære #thebodyshop #november #desember #jul
 

Hei igjen!♥

 

 

"Black friday" er kanskje et fenomen de fleste har fått med seg nå med årene. "Cyber monday" derimot, må hvertfall jeg innrømme at ikke jeg har fått med meg før i år. Som på "black friday", går det i dag an å få gjort en mengde gode tilbud; denne gangen online. Nelly er en av nettbutikkene som har tatt den helt ut i år, og har lagt ut en hel mengde partykjoler på ekstremt gode tilbud. 

 

 

Under her har jeg satt sammen et collage bestående av mine "cyber monday-favoritter" fra Nelly sin kjolesamling, og håper at kanskje du også kan få noen idéer når det kommer til denne festsesongens julekjole :) 

 

 A: HER // B: HER // C: HER

D: HER // E: HER // F: HER

G: HER // H: HER // I: HER

 

 

 

 

 

♥Har du hørt om "cyber monday" før?♥

♥Har du allerede vært innom Nelly sin kjolekolleksjon og tittet?♥

♥Har du funnet deg julekjole i år? Isåfall, hvor ifra?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #blackfriday #cybermonday #partysesong #julebord #november #desember #jul #kjoler #nelly #mote
Hei på deg!♥

 

 

 

God morgen til deg. Tenk at enda en ny uke er i gang. Denne uken gleder jeg meg utrolig mye til desember starter, og det liksom blir "lov" å for alvor komme i julestemning. Fremfor meg har jeg også to ganske store prøver på skolen, men jeg kommer meg nok gjennom de også. Å krysse de ut på må-gjøre listen er jo alltid like herlig! Hva skal du denne uken?

 

 

 


 

 

 

 

Ukens sang

Wasn't Expecting That av Jamie Lawson

 

Ukens antrekk

Synes jeg selv var dette antrekket. Jeg elsker jakken!

 

 

Ukens cravings 

Har vært frukt, helt klart. Spesielt klementiner!

 

Ukens innkjøp

For å være helt ærlig tror jeg ikke jeg gjorde et eneste innkjøp uken som gikk. Sett bort i fra et eple den dagen jeg var på glattkjøring, haha! Men det var et godt kjøp det :)

 

 

Ukens tanke

Går til de som går inn i juletiden med sorg og triste tanker dette året. For meg som er så heldig på så mange måter, er juletiden en tid der kos, familietid og god mat kombineres, men det er dessverre ikke alle som er like heldige. 

 

Ukens treningsøkt

Må også denne uken ha vært helgens håndballkamp. Denne uken ble det en kamp med unormalt mye løping! Men det er jo så gøy at man merker jo nesten (bare nesten) ikke at man blir sliten ;)

 

 

Ukens høydepunkt

Er vanskelig å bestemme seg for om var å få Mormor og Besti hjem på fredag, familiekvelden på lørdag eller å se igjen Ingrid og Elisabeth på søndag. Alle hendelsene var høydepunkt!

 

 

Ukens nedtur

Var å si hadet igjen til Simon. Det er alltid like kjipt å måtte si "god tur til Stavanger", når du vet du ikke får sett ham på lenge. 

 

Ukens mest populære innlegg

Var innlegget, hvor jeg viste den nye genseren jeg fikk i posten. 

 

 

♥Hvordan var din uke?♥

♥Skal du noe spennende denne uken?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #ukensomgikk #bilder #jul #november #oppsummering #trening #mat #familie #mote

 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

Etter gode råd fra snille Mormor, vil jeg snart klappe igjen skolebøkene og gå til sengs. Før jeg finner meg litt kvelds og gjør meg klar til morgendagen, vil jeg gjerne vise bildene jeg knipset da jeg var på besøk hos søte Ingrid tidligere i dag. Jeg har ikke sett hverken Ingrid eller Elisabeth på alt for lenge, så å se de igjen var bare helt fantastisk. I tillegg hadde Ingrid gjort det super koselig til vi kom, så jeg kan ikke annet en si at timene hos henne var helt fantastiske :)

 

  

 

 

 

♥Har du hatt en god søndag?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #venner #kos #advent #førstesøndagiadvent #november #jul 
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

Da er jeg hjemme igjen fra et suuuperkoselig besøk hos Ingrid, og har funnet frem skolebøkene. Resten av dagen er det mye pugging som står på planen, men også litt trening og adventspynting. Det er jo faktisk første søndag i advent i dag, tenk det!

 

 

Før jeg setter i gang med lesingen, vil jeg gjerne vise dere noen antrekksbilder jeg fikk knipset før jeg gikk på besøk. Genseren jeg har på meg, er den jeg viste som innkjøp på bloggen her om dagen. Det er den jeg sa jeg var så heldig som fikk på salg for bare 49kr! :) 

 

 

Hahaha, under her får dere også se litt bedre bilder av hvordan nesen min faktisk endet opp å se ut etter den ble "angrepet" av en motspiller på kampen i går. Det var jo selvsagt et uhell fra hennes side, men jeg klarer ikke å skjønne hvordan det går an å klore en nese mye opp med bare en bevegelse! 

 

 

Jeg hadde kameraet med meg til Ingrid, så bilder fra førjulsbesøket vårt kommer på bloggen litt senere i kveld. Jeg håper du har hatt en strålende fin søndag til nå, og at ettermiddagen din blir minst like fin! Vi snakkes :)

 

 


 

 

 

genser - BikBok // bukse - Nelly // sko - Nelly

  

 

 

 

♥Hva synes du om genseren? Og om antrekket?♥

♥Hva har du gjort på i dag?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #antrekk #mote #outfit #ootd #bikbok #antrekksbilder #bilder #høstmote #vintermote #jul #november #advent
 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

Da er jeg på bena, og har fått frokosten i magen. Det ble en litt sen frokost i dag, i og med at Alexa og jeg hadde planlagt en FaceTime samtale i ni-tiden i dag. Det var like koselig som alltid! Det er bare  herlig å høre stemmen hennes igjen. 

 

 

Om vel en time skal jeg møte 2 venninner jeg ikke har sett på lenge, noe jeg også gleder meg veldig mye til. Men før jeg begynner å fikse meg til det, vil jeg gjerne dele bildene jeg tok under den fantastiske middagen jeg hadde med familien i går. Maten var bare helt fantastisk, i likhet med resten av atmosfæren i restauranten. En kveld jeg sent vil glemme!

 

 

 

 

 

 

 

♥Hvordan har morningen din vært til nå?♥

♥Hva synes du om bildene fra gårsdagens restaurantbesøk?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #mat #bilder #restaurant #jul #advent #førstesøndagiadvent #november
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

Da har vi kommet hjem fra tidenes middag, på øyens vakreste restaurant. Hele stedet er så gjennomført, at jeg må bare bli imponert hver eneste gang. Kameraet har vært med hele kvelden, så bilder kommer i morgen. Det jeg lovet å gjøre tidligere i kveld, som jeg skal gjøre nå med en gang; er å vise bildene Pappa knipset under kampen i dag. Jeg tror jeg har røpet det før, men jeg er altså den røde spilleren, med draktnummer 3 :)

 

 

Hahah, da vi kom til det siste kvarteret, ble jeg klort så voldsomt i fjeset, at jeg måtte av banen. Inn igjen kom jeg litt senere, med stort plaster over hele nesen. Så vist dere lurte på hvorfor jeg plutselig skifter "look", så er det altså derfor ;) 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hordan har lørdagen din vært til nå?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kamp #håndball #sport #håndballkamp #bilder #trening #jul #november
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet hjem fra kamp, og i dag, i dag gikk virkelig ting vår vei! Kampen endet i seier, og for første gang på lenge følte jeg at ting virkelig virket for meg også. Alt i alt scoret jeg noe sånt som 5 mål, og sier meg veldig fornøyd med det :) 

 

 

Pappa gikk rundt å knipset bilder under hele kampen, så jeg er ganske så sikker på at jeg får en del gøye bilder å vise dere senere. Men det blir nødt til å vente; hvertfall et par timer. Nå er det nemlig en finere middag ute med familien som står på planen. 

 

 

Før jeg finner kjolen frem, er jeg bare nødt å vise dere et helt herlig Nike sett jeg fikk i gave av Mormor og Besti i dag. Jeg synes det er så herlig å gå i treningsklær, og dette settet satt var intet unntak! Jeg er rimelig sikker på at jeg kommer til å nærmest bo i antrekket fremover, så forbered dere på å se mange bilder, haha.

 

 

 

 
 

 

 

♥Hvordan har lørdagen din vært så langt?♥

♥Hva synes du om Nike settet?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #antrekk #nike #trening #fitness #håndball #bilder #november #jul
 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet meg hjem fra Simon, og skal om ikke så alt for lenge begynne å gjøre meg klar til helgens håndballkamp. I dag er det hjemmebane vi skal spille på, og laget vi møter er Osterøy. Jeg har troen på at det blir en bra kamp, og jeg gleder meg masse! 

 

 

Før jeg setter i gang med et par ting som må bli gjort før kampen, skal jeg dele bildene jeg knipset under familiemiddagen vår i går. Rakfisk stod på menyen, og vi hadde det suuuuper koselig! :) 

 

 

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Har du smakt rakfisk før? Likte du det?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #mat #middag #familie #bilder #jul #advent 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

Du kan troooo at jeg har kost meg i kveld! Mormor og Besti kom endelig hjem, og hele familien har vært samlet til en nydelig rakfiskmiddag. Flere bilder fra dette kommer i morgen! I skrivende stund har jeg akkurat pakket vesken, klar for en tur bortom til Simon, som også har kommet hjem i kveld. Det blir ikke lange besøket, men jeg har savnet han så grådig at jeg bare mååååå bort der en liten tur :)

 

Vi snakkes selvsagt i morgen igjen! Jeg håper du får en fin kveld og en god natt :)

 

 


 

 

 

genser fra Romwe >> HER << (sponset)

 

 
 

 

 

 

♥Hva gjør du på i kveld?♥

♥Har du hatt en fin fredag til nå?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #besøk #kos #familie #kjæreste #sponset #romwe
 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i dag har jeg gledet meg til veldig lenge nå. Litt fordi jeg skal på glattkjøring, men aller mest fordi mine snille, snille besteforeldre endelig kommer hjem fra langtidsferie i Syden. Jeg vet at de har kost seg masse, og at de har fortjent disse ukene i varmere strøk så til de grader. Men at det har føltes tomt uten de her, det er jeg også sikker på at vi alle her hjemme har følt på! Vi gleder oss uendelig masse til å få dere hjem igjen Mormor og Besti. God tur hjem, så snakkes vi i kveld :)

 

 

Jeg slenger med noen bilder fra Paris turen vi hadde i vår. Vi har hatt utallige fine opplevelser sammen, og jeg gleder meg til neste opplevelse vi får sammen. Mormor og Besti, dere er de snilleste jeg vet om!

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva gjør du på i dag?♥

♥Har du noen du gleder deg til å se igjen?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #personlig #besteforeldre #familie #november #jul #paris
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet hjem fra håndball, vært i dusjen, spist kvelds og er nå klar for å finne sengen. Ingen følelse er så god som den følelsen man har de dagene man legger seg i sengen, helt utslitt etter en god treningsøkt. I dag er en sånn dag. Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å legge meg under dynene.

 

 

I morgen blir det veldig tidlig opp. Jeg skal nemlig på glattkjøring til Voss, noe jeg både gruer meg og gleder meg til. Allerede i fem-tiden må jeg opp av sengen igjen, så det er vel egentlig best at jeg kommer meg i seng så fort som mulig? Natti natt! Håper dere får en god natt, alle sammen. Vi snakkes i morgen!

 

 

  

 

 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært?♥

♥Har du fått trent i dag?♥

♥Har du noen spesielle planer for morgendagen?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #håndball #fotball #trening #fitness #bilder #godnatt
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet meg vel hjem fra skolen, og er klar for å sette i gang med leksene. Er det forresten andre enn meg som blir utrolig deprimert av det triste været for tiden? Det regner, blåser og er mørkt både før jeg går på skolen og etter at jeg kommer hjem igjen. Det føles nesten som om solen ikke står opp i det hele tatt lengre!

 

 

På slike dager er det ingenting som er herligere, enn det å drømme seg bort til andre, fremmede, nydelige steder. Inspirert av selveste Marthe Borge sin siste reise, drømmer jeg meg i dag bort til den blå, blå lagunen på Island. Jeg har aldri før besøkt landet, men at det er et land jeg håper på å få oppleve i løpet av livet, det er helt klart. Det virker som et land med så uendelig mye å se. Likevel er det kanskje den blå lagunen som frister meg mest med landet. Jeg mener, SE på det vannet da! Og den naturen! Er det ikke bare nydelig vel?

 

 

 

 


//bildene er lånt fra Pinterest


 

 

 

♥Kunne du tenke deg å oppleve den blå lagunen på Island?♥

♥Eller har du kanskje allerede vært der? Isåfall, hvordan syntes du at det var?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #november #jul #reise #pinterest #island #denblålagune #bilder #inspirasjon #motivasjon
 

Heisann!♥

 

 

 

 

 

 

 

Forrige helg fikk jeg meg to nye plagg i garderoben, som jeg bare synes egner seg godt denne sesongen. Er det en farge jeg synes passer godt disse vintermånendene, så er det grå, og det var nettopp denne fargen de to nye plaggene var i. En ny skjorte i et helt herlig stoff fra Monki og en tynn, grå, høyhalset genser fra BikBok. Og vet dere hva det aller beste var med plaggene? Prisen! Skjorten fra Monki fant jeg på salg for bare 100kr og BikBok genseren for bare 49kr. Med slike priser, får det an å unne seg noe nytt, til og med i nå i julegave tiden :) 

 

 

Jeg er sikker på at de to plaggene kommer til å bli flittig brukt fremover, så antrekksbilder kommer nok om ikke lenge det også. Er dere heldige, finnes plaggene fortsett på tilbud, så det er bare å løpe og kjøpe!

 

 

 


 

 

 

♥Hva synes du om plaggene?♥

♥Bruker du mye grå om vinteren?

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #torsdag #newin #mote #vintermote #monki #bikbok #shopping #jul #vinter #bilder #november #kos
 

Hei og god kveld!♥

 

//innlegget inneholder sponsede produkt

 

 

 

Da er dagens andre treningsøkt gjennomført, og jeg sitter nydusjet på rommet. Skolearbeidet som må bli gjort til i morgen er jeg også kommet ganske godt i gang med, så det ser ut til å bli en veldig fin kveld. 

 

 


 

 

 

I det siste har virkelig vinterkulden satt inn, og jeg har for det meste likt å pakke meg inn i store genser og varme skjerf. Det var derfor en veldig glad Kristi som åpnet pakken fra Romwe forrige uke, og fant en herlig strikkegenser sammen med den nydelige paljettkjolen (som jeg viste i >> dette << innlegget).

 

 

Genseren har jeg allerede rukket å ta i bruk, og antrekksbildene jeg fikk knipset med genseren på, får jeg endelig tid til å vise dere nå i kveld. Denne genseren har selv etter bare noen dager i klesskapet mitt, blitt en ny favoritt. Den er jo bare helt fantastisk varm og god! I tillegg synes jeg den er grådig stilig. Den er liksom akkurat passe oversized, spør du meg. Direktelinken til genseren fra Romwe kommer du innpå om du klikker på et av bildene :)

 

 

 


 

 

 

genser - Romwe (sponset) // bukse - BikBok // sko - Timberland

 

 
 

 

 

 

♥Hva synes du om antrekket? Og om genseren? Ser den ikke varm og herlig ut vel?♥

♥Hvordan har onsdagen din vært til nå?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #antrekk #mote #outfit #ootd #antrekksbilder #høstmote #november #sponset #romwe #reklame 
Hei igjen!♥

 

 

 

Som flere nok har fått med seg allerede, så har den svenske motebloggeren Kenza Zouiten nettopp lansert en julekolleksjon sammen med nettsiden Nelly. Jeg har tatt en titt på kolleksjonen, og må si at jeg elsker den! Gull, glitter, paljetter og lekkre snitt. Kjolleksjonen består av så utrolig mye forskjellig, at jeg ser for meg at de aller fleste kan finne noe de liker der. Om jeg skulle velge ut kun en favoritt, tror jeg at jeg hadde gått for den marineblå maxikjolen under her. Jeg synes bare den er vakker! Om du ønsker å ta en titt på kolleksjonen du også, kan du trykke deg direkte inn til siden ved å klikke på collaget jeg har satt sammen. 

 

 

 

♥Har du fått med deg at Kenza har sluppet en kolleksjon for Nelly? Hva synes du om kolleksjonen? Har du funnet deg en favoritt?♥

♥Har du bestemt deg for årets julekjole/nyttårskjole enda?♥

♥Hvilken type julekjole synes du er stilige?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #mote #kenzas #kenzazouitten #kenzafornelly #nelly #jul #julekjoler #antrekk #outfit #inspirasjon
Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Forrige onsdag satt jeg i gang en konkurranse her på bloggen, hvor det gikk an å melde seg på konkurransen for å bli kåret til ukens blogger. Det var utrolig mange flinke bloggere som meldte seg på, og jeg har kost meg veldig med å se igjennom bloggene deres!

 

Det var dessverre slik at bare en vinner kunne kåres, og denne gangen falt valget på Tessa sin matblogg. Jeg må si at jeg er helt imponert over hvor mange spennende oppskrifter hun legger ut på bloggen sin, og hvor utrolig klare, gode, fine bilder hun tar av rettene. Stå på videre Tessa, jeg heier på deg! :) 

 

Alle bildene jeg har med i innlegget er fra Tessas blogg, og direktelinken til bloggen hennes finner du om du trykker på et av bildene. Siden det ble så populørt med denne typen konkurranse, vil jeg gjerne fortsette med det. Så om du ønsker å være med i trekningen om tittelen "ukens blogg" neste uke, er du velkommen til å legge igjen en kommentar under innlegget her! Om du var med på forrige runde eller ikke, er uten betydning. Lov å delta, er det hver uke :)

 

 

  

 

 

 

♥Har du vært innom Tessas blogg før?♥

♥Så ikke disse rettene bare utrooolig fristende ut vel?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #mat #kosthold #oppskrifter #konkurranse #ukensblogg
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Da nærmer skoledagen seg for alvor slutt, og jeg skal løpe til bussen om ikke lenge. Før jeg gjør det, har jeg lyst å dele et innlegg jeg har laget til dere, med 11 punkter jeg tror de fleste bloggere kan kjenne seg igjen i! Jeg har sett lignende innlegg på andres blogger før, og har selv synes de har vært artige å lese. Mest artig å lese blir det kanskje for de av dere som har blogg selv, men la meg gjerne få vite hva akkurat du synes :)

 

 

Faller innlegget i smak, er sjangsene gode for at jeg kan lage flere lignende i fremtiden, så skrik ut om du liker det du leser! Ha en fortsett fin dag :)

 

 

 

 

 

 

DU VET DU ER EN BLOGGER NÅR:

 

 

Du kommer over gode innlegg på andres blogger, og tenker "denne idéen jeg bare ta vare på", for å så skrive den rett inn i notatene dine.

 

 

Du har funnet ut at du er nødt til å skrive idéene du kommer på inn i notatbøker etter hvert som de dukker opp. Skriver du de ikke ned, vil du på magisk vis klare å glemme de før dagen er halvveis over, samme hvor gode du synes idéene var i utgangspunktet.

 

 

Du sammenligner konstant dine blogginnlegg, med andre sine. Dette kan man faktisk lære mye av! 

 

 

Du er på evig jakt etter inspirasjon. 

 

 

Du kommer ofte på de beste idéene på de merkeligste tidspunktene. Helst når du ikke har muligheten til å skirve de ned, og du glemmer de i løpet av no time. 

 

 

Du går hele dagen ubevist rundt å tenker på hva det neste blogginnlegget ditt kan handle om. 

 

 

Du elsker adventstiden, julen, innekosen og snøen, men hater vintermånedene likevel, fordi lyset så godt som aldri er godt nok til å ta fine bilder. Før du går på skolen har solen enda ikke stått opp, og når du kommer hjem er den allerede på vei ned igjen. 

 

 

Du føler nesten at tiden du har brukt på å sette sammen et antrekk er "wasted", om du ikke får tatt antrekksbilder av det. 

 

 

Du har fått noen til å hjelpe deg å ta bilder. De har tatt 100 bilder, men bare 5 av de er klare. Og på akkurta de 5 bildene kan du være sikker på at du ser ut som selveste Voldemort. 

 


Du kommer til et vakkert sted, og noe av det første du tenker på er "Wow, bilder herifra hadde gjort seg så godt på bloggen!"

 

 

Du føler deg uendelig heldig,som har så fantastisk snille blogglesere. Tenk over det da, hvem andre tror du får SÅ mange komplementer om dagen, som det en blogger med hyggelige blogglesere som legger igjen kommentarer har?

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om innlegget?♥

♥Har du blogg? Isåfall, kjenner du deg igjen i noen av punktene?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #personlig #bilder #skole #onsdag 
 

Hei på deg!♥

 

 

 

Er det flere enn men som er sykt gira, fordi det bare er nøyaktig en måned igjen til jul? Jeg er hvertfall heeelt i hundre! Julestrømper, juletre, snø, julekaker, julemusikk, ferie, juledekorasjoner, julemat, familietid... Jeg gleder meg uendelig masse! En måned igjen, nå er nedtellingen virkelig i gang. 

 

 

 

 


bildene er lånt fra tumblr 

 

 

 

 

 

♥Gleder du deg til jul?♥

♥Har du begynt å få julestemning?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #november #desember #jul #julestemning #tumblr
 

Hei og god kveld!♥

 

//jakken er sponset

 

 

 

 

 

 

Hvordan står det til hos deg? Jeg er faktisk i et topp humør akkurat nå, etter nettopp å ha trykket "lever" på kveldens siste innlevering. I løpet av kvelden har jeg ikke bare skrevet ferdig en, men to innleveringsoppgaver og ligger derfor godt an videre i uken. Herlig!

 

 

Det jeg har tenkt å gjøre før jeg tar kveld, er å vise dere den nye jakken jeg brukte på skolen i dag. Jakken har jeg fått tilsent i posten fra nettsiden SheIn og har allerede rukket å forelske meg helt i den. Jeg synes både fargen og fasongen er helt utrolig stilig, og midt i blinken denne vintersesongen. I tillegg er den grådig god og varm, så tommel opp for det!

 

 

Om dere synes jakken var stilig, og kunne tenke dere å skjekke den ut på nettsiden til SheIn, har jeg lagt til direktelink på bildene. Med andre ord kommer dere rett inn på rett jakke om du klikker å et av bildene i innlegget :) 

 

 

 

jakke fra SheIn (sponset) // tskjorte fra Primark // bukse fra Nelly // sko fra Nelly

  

 

 

 

♥Hva synes du om jakken? Og om antrekket generelt?♥

♥Hvordan har mandagen din vært til nå?♥

 

 

 

 

 

#blogg #sponset #newin #mote #høstmote #vintermote #november #shein #reklame #antrekk #antrekksbilder #outfit #ootd #todaysoutfit
Hei igjen!♥

 

 

En ny uke er i gang, og jeg har enda ikke fått kommet med den ukentlige søndagsoppsummeringen, om hvordan uken min var. Men bedre sent enn aldri; her kommer innlegget  som oppsummerer hvordan uken som gikk behandlet meg :)

 

 


 

 

 

 

 

Ukens antrekk

Tror jeg må gå til gårsdagens kjoleantrekk, jeg er bare helt forelsket i den paljettkjolen (sponset) altså. 

 

 

Ukens cravings

Har helt klart vært mandariner (eller heter det kanskje klementiner?). Uansett. Jeg kommer SÅ i julestemning av den lukten altså!

 

Ukens innkjøp

Hmmm, jeg er egentlig ganske fornøyd med flere av innkjøpene jeg fikk med meg hjem fra shoppingturen i Bergen før helgen. Men om jeg skal velge bare et kjøp, tror jeg kanskje det må bli de to neglelakkene jeg fikk på BikBok. De er bare SÅ perfekt nå til julen, både fargen og glittereffekten. Jeg vet allerede at disse kommer til å bli en ny favoritt i ukene som kommer!

 

 

Ukens tanke

Går også denne uken til offerene etter Paris terroren. Jeg klarer ikke å tenke på den tragedien der altså!

 

Ukens sang

Hotline Bling av Drake, haha! 

 

 

Ukens treningsøkt

Må nok også denne gangen ha vært helgens håndballkamp. Det er noe med det å være i kampsituasjon, man tar seg liksom EKSTRA hardt ut!

 

Ukens høydepunkt

At det faktisk har vært et helt nydelig vær den siste uken! Bakker helt hvite av rim, og herig vintersol. Julestemniiiiiing! :)))

 

 

Ukens nedtur

Jeg tror ikke det er mange nedturene jeg har hatt i uken som gikk. Kanskje at jeg gikk glipp av den koselige pizzakvelden hjemme på lørdag? 

 

Ukens mest populære innlegg

Var DETTE innlegget, hvor jeg viste min ønskeliste. 

 

  

 

#blogg #hverdag #mandag #ukensomgikk #personlig #trening #bilder #mote #antrekk #outfit
 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Her jeg sitter på skolen og har fritime, ser jeg ut på at sesongens aller første snø faller! Hele helgen har bakkene vært dekket av rim, men nå ser det ut som om de altså kan bli enda litt hvitere. Dessverre sier værmeldingene at det skal gå over til regn i løpet av dagen, så det ligger nok ikke særlig lenge. Men jeg får nyte det så lenge det varer! Siden jeg tilbragte fjoråret i Australia har ikke jeg hatt snø på eeeevigheter, og sitter jo her med julestemning til tusen :) 

 

 

Jeg sitter her med en rettslære innlevering, og må nesten komme i gang med jobbingen igjen. Men jeg ville nå bare innom for å ønske deg en fin start på uken! Håper morningen din har vært fin så langt, og at du får en god mandag :) Vi snakkes!

 

 

  

 

 

 

 

♥Har det kommet snø hos deg enda?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #snø #november #julestemning #skole #mandag 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

//kjolen er sponset

 

 

 

 

 

 

Da vil jeg veldig snart gå å legge meg. Det har vært en travel helg, og jeg kjenner jeg må få litt ekstra søvn i natt, om jeg skal være klar for en ny uke i morgen tidlig. Men før jeg hopper til sengs, skal jeg vise dere en kjole jeg har gledet meg SÅ mye til å vise!

 

 

Den dukket opp i posten rett før helgen, men jeg har ikke hatt mulighet til å få knipset bilder av den før i dag. Det finnes ikke noe som er mer inn denne partysesongen enn paljetter, og denne kjolen synes jeg egner seg helt perfekt. Jeg mener, se på den da! Er den ikke bare nydelig? 

 

 

For de som måtte lure, er kjolen fra nettbutikken romwe.com og du finner direktelinken til kjolen om du klikker på hvilket som helst av bildene :)

 

 

 


 

 

 

 

♥Hva synes du om kjolen?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #newin #mote #partysesong #julebord #kjole #paljettkjole #antrekk #outfit #ootd #antrekksbilder
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da er snart enda en dag over, og mørket er igjen på vei. Den neste timen er planene mine å pakke inn alle julegavene som skal sendes i posten i år. Jeg har planer om å få sende de allerede i løpet av morgendagen, for å være sikker på at de kommer frem i tide! 

 

 

Til nå har dagen for det meste gått til bildeknipsing (jeg har nemlig fått noen veeeeldig spennende ting i posten), et ryddeprosjekt med familien i kjelleren og middagslaging. En liten treningsøkt håper jeg å få presset inn i kveld også, men jeg har en del skolearbeid som også må bli gjort. Hva skjer med at helgene går så sinnsykt fort for tiden? Jeg får jo nesten ikke med meg at de starter, før de er ferdige igjen jo! Haha. 

 

 

  

 

 

 

♥Har du startet på julegavene enda?♥

♥Har du gaver som må sendes i posten? Isåfall, til hvilket sted/land?♥

♥Hvordan har søndagen din vært så langt?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #jul #julegaver #bilder #november #desember #julestemning
 

Hei og god morgen!♥

 

//innlegg skrevet i samarbeid med Nivea

 

 

 

 

 

 

 

I dag våknet jeg til nydelig vintersol og bakker helt hvite av rim. Snakk om julestemning!

 

 


 

 

 

November begynner for alvor å nærme seg slutt, og mange av dere planlegger kanskje omtrent på denne tiden å lage pakkekalender til noen dere er glad i. Det kan være en datter, en sønn, en kjæreste eller en venn. Hvem som helst! I den anleding tenkte jeg å gi dere noen tips til produkter jeg tenker egner seg perfekt, til nettopp en slik kalender. 

 

 

I mine øyne er perfekte kalendergaver ting som 1. Er billige. I en pakkekalender trengst det 24 gaver, og da sier det seg selv at hver enkelt gave må være billig, for at man ikke skal ruinere seg helt. 2. Være noe som personen du gir kalenderen til, blir glad for å få. Ekstra poeng får også tingen hos meg om den kan brukes til noe nyttig. 

 

 

En hel del av Nivea sine produkt foreksempel, synes jeg oppfyller disse punktene utrolig godt. De kan fås tak i til en billig penge, jeg tror de aller, aller fleste hadde blitt utrolig glad for å få nettopp slike kalendergaver og de kan i tillegg komme til god nytte for personen som får de i gave. Jeg mener, hvem synes vel ikke det er kjekt med en ny deodorant? 

 

 

Jeg har i en lengre periode vært så heldig, at jeg har fått prøvd ut en rekke nivea produkt og har plukket ut 3 produkt jeg synes egner seg spesielt godt i en pakkekalender.

 

 

 


 

 

 

 

Først ut, Nivea In-Shower Body Lotion. For alle oss som sliter med tørr hud nå om vinteren, er denne midt i blinken. Etter du har vasket deg med såpe i dusjen, påføres denne. Du spyler den av før du går ut av dusjen, og sitter igjen med en mye fuktigere og selvsagt silkemyk hud, som dufter av honning. Prisen er også veldig egnet en pakkekalender, så tommel opp for det! 

 

 

Neste mann ut, er Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover. Sminkefjerneren er spesielt tilpasset det sensitive området rundt øynene, og hindrer at du sitter igjen med rød irritert hud etter sminken er fjernet for kvelden. Prisen som ligger på rundt 50-lappen er heller ikke ille, og jeg mener hvertfall selv at denne sminkefjerneren er like god som de du må betale flere hundre kroner for! Ofte er dyrere produkt bedre enn de billige, men ikke alltid. Dette er et godt eksempel på akkurat det. 

 

 

Sist men ikke minst, Nivea Men Dry Impact deodorant. Mange synes det er vanskeligere å finne kalendergaver til han enn henne, men denne deodoranten er et suuupert alternativ. Lillebror har fått gleden av å teste ut denne deodoranten, og har vært veldig fornøyd så langt. Prisklassen denne deodoranten ligger i, er også veldig godt egnet til kalendergave! 

 

 

 

 

♥Skal du lage/har du lagt pakkekalender til noen?♥

♥Hva tenker du er en perfekt kalendergave?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #nivea #kalender #pakkekalender #kalendertips #november #jul #julekalender #skjønnhet 
Hei på deg!♥

 

 

 

Da har jeg kommet meg hjem fra kamp. Vi tapte 28-12, men herlighet så gøy vi hadde det! Jeg stooor koste meg hvertfall, og synes vi fikk til et grådig bra spill! Jeg scoret et mål også, så det er hvertfall jeg fornøyd med :)

 

 

Kveldens planer er enda litt usikre, men først av alt kommer hvertfall en god, varm dusj. Jeg håper lørdagen din har vært strålende til nå, og at du får en super kveld! Vi snakkes :)

 

 

  

 

 

 

♥Hvordan har lørdagen din vært til nå?♥

♥Har du noen spesielle planer for i kveld?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #kamp #håndball #sport #bilder #trening
Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da sitter jeg på fergen sammen med håndballaget mitt, på vei til kamp. Åh, som jeg gleder meg til å spille i dag! Jeg skal selvsagt oppdatere dere på resultatet, når kampen er spilt :)

 

 

Det jeg derimot kan gjøre nå med en eneste gang, er å tipse dere om en ny frokost-kombinasjon jeg bare har fått HELT dilla på. Kombinasjonen jeg snakker om er havregryn, yoghurt og cottage cheese. Jeg vet det høres utolig spesielt ut, men åh, så godt det er! En frokost full av gode proteiner er det. I tillegg holder den meg mett og god helt frem til lunch, noe jeg også synes er veldig viktig at en frokost gjør :)

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du smakt denne kombinasjonen før?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #håndball #frokost #kosthold #yoghurt #sport 
 

Hei på deg!♥

 

 

 

Da er jeg nesten hjemme igjen, og veldig, veldig klar for å ta skikkelig helg. Simon er på vei hjem fra Stavanger, så planene for kvelden er å være hos ham. Rett fra ham går det i morgen tidlig videre til Bergen igjen, hvor vi også denne helgen skal spille håndballkamp. Jeg gleder meg masse til å fortelle dere om hvordan det går! 

 

 

Før jeg klapper sammen PC'en på båten nå, vil jeg gjerne dedikere et innlegg til Gigi Hadid - mitt "style icon". Jeg er helt obsessed med denne jenta, og synes ikke bare hun er nydelig men også har en utrolig kul stil. Hun virker som en super jente, og fytti katta så så stilig det er at hun ble tatt ut til Victoria's Secret showet i år! Tommel opp for Gigi Hadid, sier bare jeg :) 

 

 

  

 

 

♥Er du fan av Gigi?♥

♥Har du et style icon?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #styleicon #gigi #gigihadid #mote #balmain #forbilde #modell
Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

God morgen fra meg til deg! Her i Bergen sitter jeg å oppdaterer dere fra noe så fancy som McDonalds nettet, haha. På leiligheten er det ikke WiFi, så da blir det litt sånn. Når butikkene åpner skal jeg ta meg en snartur på julegaveshopping, før jeg skal møte skoleklassen min i ti-tiden. På dagens plan står blandt annet Sjøfartmuseet, Håkonshallen og Rosenkrantztårnet, så jeg tror det er en spennende dag vi har i vente.

 

 

På vei til leiligheten i går, fikk jeg et kraftig julestemnings-boost, da jeg gikk gjennom by'n. Julegatene begynner jo å komme opp jo! Åh, jeg kjenner at jeg kan nesten ikke veeente til desember kommer nå, jeg gleder meg så uendelig mye til jul i år! 

 

 

Under her kommer et aldri så lite bildedryss fra Bergens gater. Håper du får en tipp topp dag, og en gooood start på helgen! Stor klem fra meg :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du begynt å få julestemning?♥

♥Gleder du deg til jul?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #jul #julestemning #bilder #bergen #mcdonalds
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

Jeg har kommet meg trygt til leiligheten, og har hatt det superfint til nå. Middagen er spist, treningen er gjennomført, leksene er gjort og jeg er SÅ klar for å endelig få tatt en skikkelig tidelig kveld. Det skal bli SÅ herlig å få legge seg før 11! Kjenner jeg gleder meg til å dumpe ned i sengen allerede, haha. Men før jeg tar kveld, ønsker jeg å dele 15 små og store gleder jeg setter pris på i livet :) 

 

 

 

1. Familien min

Uten familien min, hadde jeg ikke vist hva jeg skulle gjort. Jeg er så glad i de, og de er noen av de få personene jeg vet at alltid kommer til å stille opp om jeg skulle trenge noe, uansett hva.

 

 

2. Vennene mine

Noen jeg også kan stole fult og helt på, er vennene mine. Jeg føler meg så heldig, som har så mange, så gode venner.

 

 

3. Naturen

Ingenting gir meg samme roen, som det naturen gjør. Jeg elsker å være ute i naturen!

 

 

4. Sansene mine

Av og til må jeg bare stoppe helt opp, og tenke skikkelig over hvor heldig jeg er, som både kan se, høre, smake og lukte. Dette er sanser jeg er så uendelig takknemlig for at jeg har i behold.

 

 

5. Muligheten til å ha et kjæledyr å elske

Gjennom hele livet mitt har jeg hatt muligheten til å elske ett eller flere kjæledyr, og dette er noe som har gitt med ubeskrivelig masse.

 

 

6. Fred i landet jeg bor i

For hver dag som går, takker jeg for at jeg får bo i et land med fred. Vi er så uendelig heldig, vi som bor i land som Norge.

 

 

7. Internett

Et hjelpemiddel som gir så utenkelig mange muligheter!

 

 

8. Oppmuntrende kommentarer

Å logge inn på blogsoft, å bli møtt av så fine, snille, velmenende og gode kommentarer som det jeg får av dere, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg setter pris på akkurat dette. Jeg blir SÅ glad!

 

 

9. Stilige sko og pene kjoler

Dette er to ting jeg er veeeeldig svak for! :)

 

 

10. Simon

At jeg har en så fin, morsom, omtenksom og snill kjæreste som deg jeg har, det setter jeg stor, stor pris på!

 

 

11. Latter

Det å høre andres latter og det å le selv, det gjør mye med humøret. 

 

 

12. Solskinn

Gjennom vintermånedene her i Norge er det ikke mye solskinn vi får, men det gjør sitt til at når solen en sjelden gang i blant titter frem, settes den ekstra stor pris på.

 

 

13. Mat 

Haha, man kan nok si jeg går under kategorien "matvrak"... :)

 

 

14. Fridager/ferie

Åh, finnes det noe bedre enn fri?

 

 

15. Blomster!

Friske farger, vakre fasonger og deilige dufter. Jeg ELSKER blomster!

 

 

 

  

 

 

 

♥Hva setter du pris på?♥

♥Setter vi pris på noen av de samme tingene?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #torsdag #katt #pus #ommeg #personlig 
 

Hei hei!♥

 

 

 

 

 

 

 

Heldige, heldige meg. Da jeg kom hjem fra skolen i går, møtte snille Mamma meg med en nydelig overraskelse. Hun viste jeg hadde planer om å bruke mye paljettkjoler denne festsesongen, og hadde komt over noen øredobber hun tenkte passet sånn til akkurat dette. Og det er jeg helt enig i at de gjorde! Jeg elsket de, og kan nesten ikke vente til julebord-sesongen skikkelig setter i gang :) 

 

 

  

 

 

 

 

♥Var de ikke fine vel?♥

♥Har du blitt overrasket av noen i det siste?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #heldig #overraskelse #CMYK #bilder #partysesong 


Ditt navn her
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Små tips · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits