Hei på deg og god morgen!♥

 

 

 

Det er søndag, og om ikke mange timene, setter jeg kursen mot den lokale håndballhallen. Der skal jeg først stå litt i kiosken som dugnad, før mitt eget lag skal spille kamp rundt 5 i kveld. Jeg er kanskje ikke 100% frisk igjen, men frisk nok til å være med, det tror jeg at jeg er! 

 

 

Tidligere i uken ble jeg spurt om jeg ikke kunne ha et lite throwback på bloggen, der jeg fortalte kort om et favoritt minne fra 2015. Det synes jeg var en super idé, og tenkte å gjøre det allerede nå :) 

 

 

Minnet jeg husker kanskje aller, aller best fra året som gikk, er fra en dag sent, sent i april. Den 26. april, for å være helt nøyaktig, satt jeg beina på norsk jord, etter hele 10 måneder på utveksling i Australia. På Flesland stod ikke bare Mamma og Pappa, men også Lillebror, Mormor, Besti, Tante, Onkel, Fetter, Kusine og alle jeg hadde savnet så masse de 10 månedene på andre siden av jordkloden. Jeg husker jeg var helt utslitt etter den lange reisen, men lykkerusen (og kanskje jet lag'en haha) gjorde likevel sitt til at jeg ikke sovnet før langt på natt. Det var en dag fylt av klemmer, tårer og latter. Og følelsen av å endelig komme hjem til sin egen seng... Hele dagen var magisk, rett og slett!

 

 

 

//It's Sunday and in just a few hours I will be off to the local handball hall. There I will do a few hours of voluntary work, before my team are going to play a game around 5 o'clock tonight. I might not be 100% well yet, but luckily I believe I'm well enough to play a bit! 

 

 

Earlier this week, I got asked if I could have a throwback on my blog, where I talked briefly about a favourite moment from 2015. I thought this was a great idea, so here it is :) 

 

 

The moment I remember the most from the past year, might be from a day in late, late April. On April 26 to be precise, I sat feet on Norwegian soil, after 10 long months in Australia (as an exchange student). My whole family met me at the airport, and it's impossible to explain how wonderful it was to see them all again. I remember I was completely exhausted after the long trip, but all the happiness (and perhaps the jet lag) kept me up all day long. It was a day filled with hugs, tears and laughter. And the feeling of finally coming home to my own bed... It was magical, there's no other words to explain it! 

 

 

 

 

  

 

 

♥Har du et favoritt minne fra 2015?♥

♥Hva skal du i dag?♥

 

 

 

//♥Do you have a favourite moment from 2015?♥

♥What are you up to today?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #reise #bilder #australia #utveksling #minne #2015 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

Rett etter at jeg oppdaterte dere sist gang, satt Pappa og jeg oss i bilen. Nesen vendte vi mot Stord, hvor jeg skulle få øvekjøre litt frem mot oppkjøringen. Litt julehandel ble det også på veien. Det hele tok faktisk så lang tid, at vi ikke var hjemme igjen før nå nettopp!

 

 

I hele dag (og hele den siste tiden generelt) har det vært mørkt så godt som 24/7. Som om solen ikke lenger finnes, så mørkt har det vært i det siste. Jeg må si at jeg blir så utrolig deprimert av det. Litt fordi kroppen ikke får noe sollys i det hele tatt, men også fordi jeg synes det er så kjipt å ikke få tatt fine, nye bilder til dere hver dag...

 

 

Menmen, været er en ting man ikke kan gjøre noe med. Så i stedenfor å klage, får jeg heller finne på andre kreative løsninger! I dag tenkte jeg å ha et aldri så lite throwback til en av de beste kveldene i mitt liv; nemlig date kvelden Simon og jeg hadde på Santorini i høst. Vakrere sted skal du leite lenge etter, og med en så vakker og snill mann, kunne ikke kvelden blitt annet enn helt perfekt :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om bildene?♥

♥Så det fristende ut?♥

♥Har du besøkt Santorini før?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #throwback #santorini #reise #bilder #kjæreste #datenight #jul #desember #advent #mørketid
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

Husker dere disse bildene? Det er bildene fra halloweenfeiringen som Kristina og jeg stelte i stand! Jeg satt nemlig å kikket gjennom gamle bilder her jeg satt, og kom over disse. Jeg hadde det så uendelig gøy denne kvelden, at bildene kan når som helst få meg til å trekke på smilebåndene igjen.

 

Hahaha, dere vil ikke tro hvor fornøyd vi ble, da vi kom på at vi kunne kle oss ut matchende ut; som katter. Du skjønner det, at smarte Kristina og jeg hadde nemlig klart å invitere alle vennene våre over til halloweenfeiring hos meg, med kleskode "utkledd". Om mens alle andre hadde planlagt sine kostymer helt fra de fikk invitasjonene, hadde Kristina og jeg husket alt vi måtte få klart, utenom våre egne kostymer! Heldigvis klarte vi å komme opp med en sånn "last minute" redning da, så sånn sett gikk jo egentlig alt bra til slutt. Men kjære vene. Akkurat dette er bare typisk oss to!

 

Jeg savner Kristina så grusomt masse for tiden, men heldigvis tar hun turen til Norge på besøk om bare vel to små uker. Dere kan tro at jeg gleder meg! Siden hun alltid har bodd i Sveits og jeg alltid i Norge, er vi jo vant til å bare se hverandre i ferier. Likevel ble det ekstra tung å si hade til henne sist gang, etter all den morroa vi hadde i sommer. Selv om ikke været var helt optimalt til tider, klarte nemlig vi å lage en helt uforglemmelig sommer sammen. En dag med Kristina, er aldri, aldri en kjedelig dag. Så tusen takk for at du vil være vennen min Kristina. Uten deg vet jeg ikke hva jeg hadde gjort!♥

 

 

  

 

 

 

♥Har du et spesielt minne du husker ekstra godt fra året som gikk?♥

♥Har du en venn som du får sett sjeldent? Hvordan takler dere det?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #jul #desember #throwback #kos #venner #bilder
Heisann!♥

 

Da ukens gymtimer ferdig, og jeg har fått gjennomført en god, svett økt. Snart er det tid for rettslære, men før det, vil jeg gjerne dele et innlegg med dere. Jeg tok meg nemlig i å tenke "hva gjorde jeg på, for akkurat et år siden". Vanligvis når jeg har tenkt sånn, har jeg funnet ut at jeg sikkert gjør omtrentlig det samme, som jeg har gjort i alle år til nå, og kommer til å gjøre i alle år fremover. Men etter at jeg reiste på utveksling, og ikke minst kom hjem igjen fra utveksling, har dette blitt helt snudd på hodet (hehe, snudd på hodet bokstavligtalt, Australia er jo under oss på jordkloden liksom XD....neida, dårlig humor, jeg vet!).

 

Men ja... Poenget var det, at nå, er forskjellene helt enorme, når det kommer til hvordan livet mitt var for nøyaktig ett år siden, og hvordan det er nå. Jeg tror faktisk ikke helt jeg klarer å skjønne enda, at for et år siden, var faktisk hverdagen min evig sommer i eventyrlandet Australia. Bildene under her, de er faktisk fra min hverdag, i november i fjor. Jeg tror det er unødvendig å si at jeg ble sterkt angrepet av lengsel, da jeg bladde tilbake gjennom bildene fra fjorårets november. Sol, sommer, strand, sand, vann, caféliv, take-away sushi, dinner dance og mye, mye mer. At det gikk an å skape så mange minner hver eneste måned, det er nesten ikke til å tro, spør du meg. 

 

Forstå meg rett, jeg er ikke missfornøyd med årets november heller! Jeg elsker høsten og gleder meg til å få oppleve en ekte norsk vinter igjen. Men at det blir en annerledes november enn i fjor, det er helt sikkert!

 

 

 

 

♥Husker du noe spesielt fra din november 2014?♥

♥Har du noen spesielt kjekke planer for denne novemberen?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #november #throwback #bilder #bildedryss #utveksling #utvekslingaustralia #explorius #minner #reise #australia
Hei og god kveld!♥

 

Da har jeg fått besøk av Kristina, og helgen er i gang for fullt! Dere kan tro det var herlig å levere inn politikk oppgaven i dag, etter 8 sammenhengende timer med skriving. Det var akkurat som om helgen smakte enda bedre! 

 

Den siste halvtimen har Kristina og jeg satt her på rommet å sett tilbake på gamle bilder, og holdt på å le oss ihjel da vi fant bildene fra color run i sommer. Åh, så gøy vi hadde det! Av den grunn, bestemte vi oss for å dedikere dette innlegget til sommerens color run med gjengen :) 

 

Jeg håper dere får en fantastisk kveld. Om ikke lenge skal Kristina og jeg mekke klar til fredagstacoen, så vi skal hvertfall kose oss! :) 

 

 

 

 

♥Hva skal du finne på i kveld?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #throwback #helg #fredag #memories #fitness #colorrun 
Hei på deg!♥

 

Og god onsdag! Tenk, nå er vi over halvveis til helg. Jeg gleder meg allerede til noen fridager igjen jeg, hihi!

 

Det jeg tenkte å gjøre i dag, var å ha et aldri så lite throwback til sommeren Kristina og jeg hadde sammen. Til tross for mye dårlig vær, vil jeg faktisk gå så langt som å si at ferien vår var meget oppegående, fylt av mye festligheter og morro. Og på en slike dag som i dag (alvorlig kald, og ganske grå) vil jeg si at et slikt throwback passer perfekt! Nå ringer det vist inn til ny time, så vi får snakkes senere. Jeg håper du har hatt en fin onsdag til nå, og at resten av dagen din blir god den også. Snakkes snart!

  

 

♥Lengter du av og til tilbake til sol og sommer?♥

♥Har du noen spesielle planer for dagen i dag?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #bilder #sommer #throwback #høst #inspirasjon #motivasjon
Hei og god formiddag!♥

Først ønsker jeg bare å takke for alle de fine meldingene og kommentarene jeg har fått etter det forrige innlegget jeg skrev, om det å komme hjem igjen fra utveksling. Det er så mye hjelp i å høre om andre som er eller har vært i samme situasjon, og høre at jeg ikke er den eneste som føler det slik jeg føler. TUSEN TAKK!


 

På skolen har jeg hatt to fritimer på rad nå, og har fått gjort ferdig en god del skolearbeid. Det jeg elsker med det å ha slike fritimer midt på dagen, er at det er en helt super mulighet til å få gjort ferdig lekser og andre ting som må gjøres, før skoledagen en gang er over. Da blir det mye bedre tid til kjekke ting npr jeg kommer hjem, og det er jo ingenting annet enn poitivt :) 

Jeg bladde gjennom arkivet her på bloggen min, og fant noen antrekksbilder som ble tatt helt i starten av "bloggkarrieren", altså våren 2014. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes hvertfall det er utrolig artig å se tilbake på slikt, hvor mye både jeg, klesstilen min og bildene jeg tar, har forandret seg på den tiden. Dette er helt klart en av pluss-sidene ved å ha blogg, at du kan bla deg så grundig tilbake i tid, både til ulike perioder og hendelser i ditt liv. 

♥Liker du å "bla tilbake" i tid?♥

♥Synes du jeg har forandret meg på denne tiden?♥

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #bilder #foto #antrekk #outfit #mote #TBT #throwback 
Heisann!♥

Tenk dere, i dag er det torsdag! Nesten helg jo! Jeg gleder meg til denne helgen, det gjør jeg virkelig. Den første uken på skolen er liksom alltid litt mer krevende enn ellers, så to dager pause skal bli veldig godt. 

Akkurat nå har jeg faktisk to fritimer på rad før lunch, noe som egentlig er ganske herlig. I dag vil jeg vise dere noen gamle bilder jeg fant fra da jeg var heeeelt liten, og tenkte at dere kanskje syntes at det kunne være litt artig å se. Haha! At jeg har forandret meg siden den gang er hvertfall HELT sikkert! 


♥Haha, hva synes du om "baby me"?♥

♥Synes du det er artig å se tilbake på gamle bilder?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #skolestart #torsdag #bilder #throwback #tbt #minner #sommer #norge
Hello you♥

Kjære, vakre, vene, hvor tiden FLYR! Jeg liker godt å klikke meg tilbake i bloggarkivet å se hva jeg gjorde "for akkurat en måned siden" osv. Siden jeg her forleden dagen skrev om at det var nøyaktig et halvt år til jeg reiser hjem igjen fra Australia, og ikke var sikker på om jeg følte at det var lenge til eller ikke, valgte jeg i dag å se tilbake på hva jeg gjorde "for akkurat et halvt år siden". Her er resultatet:


♥ 30. april 2014 

Akkurat nå er det eneste jeg kan tenke på at tiden FLYR forbi! At det er hele seks måneder siden jeg holdt på med tentamen stresset, og ikke minst, hele seks måneder siden jeg hadde den siste jentekvelden hjemme hos meg! Jeg føler ikke at det er SÅ lenge siden jeg så mine kjære venninner Elisabeth og Ingrid! Åh, som jeg gleder meg til å se de igjen, og det kan jeg heldigvis gjøre om BARE seks måneder :) 

 

 

 

♥Liker du å se tilbake i tiden?

♥Synes du at tiden går fort for tiden, eller at den går litt for sakte?

♥Hvis du måtte gjette hva du hadde gjort på for akkurat et halt år siden, hva hadde du gjettet på?

♥Hvordan har dagen din vært til nå? Har det skjedd noe spennende hos deg? 

 

#blogg #hverdag #helg #mat #reise #foto #australia #bilder #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #throwback 
Heisann♥

//natt i Australia, forhåndsskrevet innlegg

For noen uker siden viste jeg dere noen bilder av den litt tomme bildeveggen jeg hadde begynt å lage, her på rommet mitt i Australia. En ting som er HELT klart er at den ble sååå mye bedre, etter at jeg fikk opp bildene som jeg fikk i posten fra min kjære familie i Norge. Jeg blir i et så godt humør hver gang jeg ser disse bildene av min fine bestevenn Kristina og selvfølgelig min flotte familie (og ponni). Jeg gleder meg til å få opp enda flere bilder, etterhvert som nye minner blir skapt.


♥ my picture wall 


 

 

 

♥Hva synes du om bildeveggen min nå?

♥Har du/har du lyst på en bildevegg?

♥Blir du i godt humør av å se bilder av personer du er glad i og gode minner?

 


 

 

#blogg #hverdag #foto #bilder #inspirasjon #interiør #familie #minner #venner #australia #reise #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius #hjemlengsel
Heisann!♥

//her i Australia er klokken blitt 18:37

Hjemme i Norge hadde jeg store deler av rommet mitt dekket av bilder som bar gode minner. Jeg ble derfor kjempeglad da vertsmor sa at jeg måtte baaare henge opp bilder på rommet mitt her nede også, om jeg følte for det. Allerede samme dagen fant jeg derfor frem "veggtyggis" (er det noen som vet hva det egentlig heter??) og hang opp de tre bildene jeg har fått siden jeg flyttet til Australia. Fra nå av vil jeg begynne å printe ut bilder etter jeg har gjort noe gøy, slik at jeg kan se på denne veggen og smile, på dårlige dager :)

 

 

 

♥Synes du det er kjekt å se tilbake på gamle bilder?

♥Har du/har du lyst på en bildevegg med gode minner?

♥Hva er planene dine for helgen?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #memories #interiør #inspirasjon #diy #foto #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Hello♥

Jeg er helt sikker på at jeg har de beste vennene i hele verden (synes vi ikke alle det?). Denne jenten her, er en av mine aller, aller, aller beste venner, og ord kan ikke beskrive hvor mange fantastiske minner vi to har sammen. Jeg har kjent henne hele mitt liv, og vi har faktisk tilbrakt hver eneste sommer sammen, helt til i år, siden jeg reiste på utveksling... Jeg er så utrolig glad for at vi alltid klarer å holde kontakten, selv om hun bor i Sveits, og jeg i Norge. 

Tusen takk, Kristina, for å alltid være verdens aller beste venn! Jeg kan ikke vente til vi treffes igjen, vi har SÅÅÅÅ masse å snakke om (som alltid ;) ). Love you big time!

Nå vil jeg slenge med noen bilder fra sommeren 2k13. Vi har ikke et kjedelig øyeblikk sammen, det skal jeg love deg!


 

 

 

♥Har du en god venn?

♥Har du en venn som bor langt vekke? Er det vanskelig å holde kontakten?

♥Hva synes du om bildene?

 

 

 

 

#blogg #hverdag #minner #foto #venner #sommer #sol #reise #australia #utveksling #utveksling14/15 #utvekslingaustralia #explorius
Heiii♥

Jeg føler meg heldig, som allerede har så utrolig mange flotte reiser å se tilbake på. En reise jeg aldri kommer til å glemme, er turen min kjære Kristina og meg reiste på forrige påske. For første gang fikk vi reise på ferie ALENE, og destinasjonen var nydelige Edinburgh. Vi kunne ikke fått en bedre by-ferie. Mat, shopping, hotel-liv, latter, jente-snakk, sightseeing og enda mer shopping... Jeg tror ikke ord kan beskrive hvor lykkelige vi var, men kanskje disse bildene kan gjøre en bedre jobb :) 

 

 

 

♥Har du vært på en tur du aldri kommer til å glemme?

♥Er du glad i å reise?

♥Har du vært på ferie med bestevennen din før?

 

 

 

#blogg #hverdag #reise #foto #edinburgh #shopping #ferie #sol #helg #venner #kos 
Heihei♥

Åh, ord kan ikke beskrive hvor fantastisk jeg hadde det med venninnen min i påsken... Vi reiste jo alene til Edinburgh, og jeg drømmer meg tilbake til den turen hver eneste dag! Vi shoppet, snakket, spiste kinamat til vi trillet, opplevde så uendelig masse og lo til vi fikk vondt i magen. Jeg er så glad for at vi tok så masse bilder, det er så fint å se tilbake på senere :) 

↑ Klar for å lande i Edinburgh ↑

↑ Den første kvelden, spiste vi kvelds i parken ↑

↑ Vi våknet TIDLIG dagen etterpå, klar for mange opplevelser! ↑

↑ Vi var så tidilig oppe at vi rakk photoshoot FØR butikkene åpnet ;) ↑

↑ Det ble mange ville timer på Primark! ↑

↑ Vi kooste oss i de gamle, fine gatene ↑

↑ Nydelige Kristina ↑

↑ Jeg tror vi smilte 100% a tiden! ↑

↑ Vi ble forelsket i gatene ↑

↑ Turnst bilder må til ↑

↑ Turist... igjen ;) ↑

↑ Slike taxier kunne vi godt hatt i Norge... ↑

↑ Vi løp rundt HELE dagene. Ikke rart vi sovnet så fort vi la oss ned om kvelden! ↑

♥Hva drømmer du deg tilbake til?

♥Har du en venn som bor langt borte?

♥Liker du å reise?

♥Har du vært i Skottland?

 

 

 

#blogg #hverdag #ferie #reise #shopping #sol #sommer #edinburgh #skottland #love 
God kveld♥

I dag skal jeg tilbringe kvelden med den snille kjæresten min. Dere skjønner det, at i dag har vi faktisk vært sammen i ett og ett halvt år! Hihi, hvor koselig er vel ikke det? Haha, dere vil ikke tro alt det morsomme vi finner på... Det er ikke et kjedelig øyeblikk når vi to henger sammen ;) 

 

↑ Vel, jeg synes hvertfall vi har det gøy! ;) Annsiktsmasker♥ ↑

↑ Nyttårsaften ↑

↑ Mini-snowboard i romjulen :D ↑

↑ Jeg er litt over gjennomsnittet glad i ting som matcher ;) ↑

↑ Hyttekos ↑

↑ Geilo, snøø og skii ↑

 

♥Hva synes du om bildene, haha?

♥Hva skal du i kveld?

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #jubileum #kos #love 
Hallo, alle sammen! Jeg håper at alle dere søte lesere har en veldig fin lørdag :) Jeg tenkte at jeg kunne dele noen av mine beste sommer minner med dere. Bildene er tatt forrige sommer, og de er av meg og en av mine aller beste venninner. Vi har kjent hverandre hele livet, men hun bor i Sveits, så vi får bare sett hverandre en til to ganger i året. Heldigvis har vi begge to internett, så vi snakker med hverandre nesten hver eneste dag :)) Når vi er sammen finner vi alltid på gøye ting, og vi skal faktisk på shoppingferie sammen i påsken! Kristina, JEG SAVNER DEG!

Har dere noen gode minner?♥

Hva synes dere om bildene?♥


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits