Hei på deg!♥

 

 

 

 

Heldigvis har formen min kommet seg mye gjennom natten. Åh, ingenting er herligere enn å kjenne at man er på bedringens vei igjen...

 

Før jeg fortsetter med skolearbeidet denne formiddagen, tenkte jeg å vise dere 10 antrekk fra 2016 som jeg selv synes at har vært veldig fine. Et antrekk man føler seg vel i, kan ha så uendelig mye å si for selvtilliten, og for meg har hvertfall akkurat dette gjort underverk mentalt de siste årene. Hvordan er det med deg, har antrekk mye å si for din selvtillit også?

 

 

 

//Fortunately, I'm feeling way better today, than I did yesterday. Oh, there's nothing like the feeling of getting better... 

 

Before I continue with the school work, I wanted to show you 10 outfits from 2016, which I really, really liked myself. I believe that waring outfits you feel comfortable in, makes a huge impact on your self-esteem. At least, when it comes to my self-esteem, that has done wonderful things the last few year. How about you, does what you're wearing have a lot to say for your confidence? 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

THE DARK KNITTED DRESS

 

 

GREY AND BLACK


 

 

THE BROWN SKIRT

 

 

 

WHITE JEANS AND A LEATHER JACKET


 

 

KNITTED DRESS & BROWN BOOTS 

 

THE SEQUIN TOP

 

 

THE LEATHER SKIRT

 

 

THE GREY KNITTED DRESS

 

 

CASUAL MIXED WITH LESS CASUAL

 

 

THE FAUX FUR 

 

 

 

♥Føler du deg bedre, om du går i antrekk du er komfortabel i?♥

♥Hva synes du om disse antrekkene? Hvilket likte du best?♥

 

 

//♥Do you feel better about yourself, if you're wearing clothes that you are comfortable in?♥

♥What do you think of these outfits? Which one did you like the most?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #langhelg #mote #antrekk #antrekksbilder #favoritter #outfit #ootd #outfitideas 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

//sponset skjerf

 

 

 

Dagen går mot slutt, og jeg skal snart finne sengen. Denne onsdagen har vært preget av mye, mye pugging, og jeg kjenner at hodet er litt sliten etter dagen. Det som derimot er veldig positivt, er at jeg fikk gjennomført en skikkelig treningsøkt i dag, uten å få problem med hodet i det hele tatt! Så det er jeg veldig glad for. Jeg er så glad i å trene, at det å måtte ha 100% fri i over en uke, var utrolig kjedelig! Nå satser jeg hvertfall på å være tilbake for fullt :) 

 

 

Før jeg klapper Mac'en igjen for kvelden, tenkte jeg å vise dere et par bilder tatt etter skolen i dag. Endelig har det begynt å bli litt lysere om ettermiddagene, noe som gjør det mye lettere å få knipset bilder. Det som derimot ikke har bedret seg, er temperaturen! Hjelpe meg hvor kaldt det er for tiden! Skjerfet mitt er blitt min beste venn, og det gjør sitt ytterste for å holde meg varm på vei til og fra skolen i sprengkulda. For dere som lurer på hvor det er fra, så kan du finne direktelinken til det >> HER << (sponset)

 

 

 

//The day draws to an end, and I'm about to find the bed. This wednesday has been filled with lots of, lots of studying, and I can feel that my head is a bit tired. However, one very positive thing, is that I got to complete a really good workout today, without getting problems with my head at all! I'm really excited about that. I love exercising so much, that having to rest a 100% for more than a week, was extremely frustrating! But I'm back again now, and it feels great :)

 

 

Before I close my Mac for the night, I wanted to show you some pictures taken after school today. Finally, it has started to become brighter in the afternoons again, which makes it way easier to snap pictures during the week. However, what has not improved, is the temperature! Holy moly how cold it is at the moment! My scarf has become my best friend, and it strives to keep me warm on my way to and home from school. For those wondering where it is from, you can find the direct link to it >> HERE << (sponsored)

 

 

  

 

 

♥Er det kaldt hos deg også for tiden?♥

♥Har du et favorittskjerf denne vinteren?♥

 

 

//♥Is it cold at your place too, at the moment?♥

♥Do you have a favourite scarf this winter?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #vinter #snø #januar #bilder #antrekk #skjerf #annonsen #sponset #romwe 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

Da har jeg klappet igjen skolebøkene, og er grådig klar for å finne sengen. Jeg har lest til jeg trodde jeg skulle bli helt sprø, og gleder meg nå utrolig masse til å bli ferdig med hele prøven i morgen. Da er jeg en prøve nærmere juleferien, og akkurat nå er det dette som holder meg gående!

 

 

Noe jeg ikke for alvor innså før for ca. 20 minutter siden, er at i dag er novembers aller siste dag. Og med månedsslutt, passer det helt ypperlig å komme med en aldri så liten anbefaling til dere, når det kommer til hvilke produkter jeg har elsket densiste måneden. Produktene jeg snakker om er to håndkremer jeg fikk med meg hjem fra The Body Shop under julehandelen tidlig i måneden, og de har vært flittig brukt hver dag siden. Jeg har en i Shea og en i Kokosnøtt, og digger begge duftene like mye! Silkemyke, duftene hender, det er ikke mye som føles herligere enn det :) 

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du prøvd ut disse håndkremene før? Eller andre The Body Shop profukter? Var du fornøyd?♥

♥Har du hatt en god start på uken?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #utdanning #skjønnhet #velvære #thebodyshop #november #desember #jul
Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

Musikkrelaterte innlegg jeg publiserer på bloggen, pleier å bli ganske godt tatt i mot. Derfor tenkte jeg i dag, å dele et "favourite songs at the moment" innlegg. Håper det faller i smak! :) 

 

 

 

I'M CURRENTLY LISTENING TO 

 

 

Hello - Adele

 

Sorry - Justin Bieber

 

Sober - Selena Gomez

 

Confident - Demi Lovato

 

Focus - Ariana Grande

 

Stitches - Shawn Mendes

 

How Deep Is Your Love - Calvin Harris & Disciples

 

Never Forget You - Zara Larsson

 

What Do You Mean - Justin Bieber

 

Like I'm Gonna Lose You - Meghan Trainor

 

Locked away - R. City

 

  

 

 

♥Hva hører du på for tiden? Hører vi på noe av det samme?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #musikk #justinbieber #adele #sorry #demilovato #selenagomez
Hei på deg!♥

Flere ganger i det siste, har jeg fått spørsmål om hvilke serie jeg ser på for tiden. Vel, svaret en nok en serie, som er gammelt nyttt for de fleste av dere. Det er nemlig bare den siste måneden jeg virkelig har fått øynene opp for serien "Gossip Girl". Tidligere har jeg jo sett både på Modern Family, The Carrie Diaries, Teen Wolf og Suits, men da det ikke var flere sesonger å se av de på netflix, måtte jeg finne meg en ny en. Og da ble det Gossip Girl. Men for de da, som kanskje er litt treig (sånn som meg), og enda ikke har hørt så mye om serien, kan jeg fortelle litt kjapt om den nå. 

Gossip Girl er en amerikansk TV-serie, som gir oss et innblikk i livene til de rikeste rike ungdommene i New York. Serien handler om besteveninnene Blair Waldorf og Serena van der Woodsen. Samtidig blir vi godt kjent med flere andre sentrale personer som Nate Archibald, Chuck Bass og Dan Humphrey. Det er vel egentlig bare en ting disse alle har til felles, og det er at livene deres er over gjenomsnittet kompliserte. Serien er både spennende, romantisk og morsom. En serie som hvertfall etter min smak er veldig god!
 

♥Hvilken serie har du likt denne måneden?♥

♥Har du sett Gossip Girl før? Isåfall, hva synes du?♥

 

#blogg #hverdag #serie #tips #gossipgirl #trening #månedensserie #treningstips
Hei på deg!♥

Hvordan har du det? Jeg håper du har det veldig bra! Jeg er dessverre ikke helt i form, og har måtte tilbrakt store deler av dagen på legekontoret. Men heldigvis fant vi ut hva som var gale, så nå skal jeg bli frisk som en fisk i løpet av no time :)


 

En ny måned er i gang, og jeg tenkte i den annledning at jeg ville lage i stand et lite innlegg hvor jeg forteller hvilke ting jeg bare har elsket måneden som var. Vanligvis er jo juni preget av sommer, sol, grilling, bikini og badevær, men slik har det ikke akkurat vært i år. Men i dag da, akkurat den dagen jeg måtte bli dålig, da skulle det jammen meg slå om til full sol og 25 grader! Jaja, sånn kan det gå... Det jeg kanskje har elsket aller mest denne måneden, er settet med mini kropsprodukt fra Victoria's Secret på vei hjem fra Australia. Til sammen har jeg 5 body sprayer og 5 body lotioner, i slike himmelske Victoria's Secret dufter. Med andre ord, jeg kan bruke forskjellige dufter så ofte jeg vil, rett og slett spraye meg etter humøret. Og ikke vet jeg hva du synes om VS sine produkt, men jeg er hvertfall helt IN LOVE. Men aldri i livet om jeg hadde klart å velge ut en favoritt duft, når alle lukter så himmelsk godt!

På en solid andre plass kommer nok Kardashian vesken jeg kjøpte på salg, rett før jeg reiste fra Australia. Jeg bruker den til ALT! Sort altså, det passer jo til alt! I tillegg synes jeg at vesken har en slik perfekt størrelse, ikke for liten, men heller ikke for uhamselig. Og så synes jeg at den er rålekker da...

Så, sist men ikke minst, pumaskonene fra Paris! Jeg DIGGER sneakers i år, og dette paret er ingen unntak. Jeg mener, hvor fresh er vel ikke disse skoene? Jeg blir hvertfall i godt humør bare av å se på de!

 

 

♥Har du hatt noen favortitter denne måneden?♥

♥Hva synes du om Victoria's Secret sine skjønnhetsprodukter?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #sommer #ferie #sommerferie #sol #bilder #foto #skjønnhet #velvære #mote #victoriassecret 
Heihei♥

Mai måned begynner å nærme seg slutten, så nå vil jeg gjerne vise dere hva jeg har elsket denne måneden :)

 

Chanel leppestift

Jeg er egentlig ikke noen stor fan av leppestifter, fordi jeg synes fort at det kan bli litt for mye. Men denne her er jeg blitt helt forelsket i! Den gir et naturlig resultat, samtidig som leppene får en sommerlig og søt farge. I tillegg gir den leppene fuktighet, og holder de dermed myke hele dagen. 

 

L'Oreal Blur cream

Denne fjeskremen er også en av mine absolutt favoritter denne måneden. Huden blir rett og slett bare SILKEMYK, og den vil se mye jevnere ut. I tillegg er fargen veldig naturlig, så man ender ikke opp med et orange fjes ;) 

 

Blomsterpynt

Er det noe jeg har brukt mye denne måneden så er det blomsterpynt til håret. Jeg synes bare at det er SÅ pent! Jeg kommer virkelig i sommerstemning :)

 

Kosedressen min♥

Hva kan jeg si? Haha, denne kosedressen kjøpte jeg på Primark for sånn ca. 70 kr. Det er ikke verdens mest moterette antrekk akkurat, men behagelig? JA! Jeg må nok si at jeg nesten BOR i denne kosedressen her hjemme. 

 

Bikinien min 

Selv om det "bare" er mai, har jammen meg solen vært mye framme! Bikinien jeg kjøpte på Topshop i Edinburg har blitt brukt flere ganger allerede, og den har virkelig en nydelig passform på kroppen! 

 

Smoothie

Er det flere enn meg som mener at sommeren er smoothiens høytid? Det er få ting jeg vet om som smaker mer sommer en en god, kald smoothie. Det har derfor vært herlig å kose seg med en god smoothie på terrassen, den siste tiden.

 

Skogsturer

Sist, men ikke minst; turer i skogen. Åh, ord kan ikke beskrive hvor utrooolig glad jeg er i å gå på tur. Når det i tillegg er et sånt fantastisk vêr som det har vært i år, er det bare fantastisk. Denne måneden har jeg gått MASSE på tur, og ofte har jeg tatt med kameraet for å prøve å få noen blinkskudd. 

 

 

♥Hva har du elsket denne måneden?

♥Liker du noe av det samme som jeg liker?

♥Har du hatt en god måned?

♥Er du klar for JUNI nå?♥ 
#blogg #hverdag #sommer #sol #mai #vår #anbefaling #favoritt #foto #mote #skjønnhet
Heihei♥

Nok en måned er nå ferdig... Jeg tenkte derfor at jeg vil vise dere noen av tingene jeg har vært obsessed med i April :) 

 

Annsiktsrens og leppeskrubb fra Lush

Åh, jeg bare elsker disse produktene! Jeg renser fjeset mitt hver kveld med annsiktsrensen, og leppene mine blir SÅ myke av skrubben, som både smaker og lukter heelt herlig!

Solbrillene fra New Look

Solen har jo begynt å komme fram, til og med her på Vestlandet! Denne måneden har jeg elsket disse solbrillene. Jeg liker så godt formen på de! 

Såpe, body lotion go body spray far Hollister

Åh, SOMMER! Disse kropsproduktene dufter skikkelig sommer altså!

Tekoppen min, fra Primark

Hihi, jeg elsker å drikke te, og da passer en slik kopp perfekt! 

Tøfler fra Primark

Jeg synes bare at disse tøflene var så søte, at jeg MÅTTE kjøpe to par! Haha, har dere sett noe så søtt og fluffy?

Utsikten fra Ravnanuten

I April har jeg faktisk vært på Ravnanuten i ett sett! :D Hihi, det har vært så mange koselige turer, og ikke minst en nydelig utsikt fra toppen!

Løpeskoene mine

Disse skoene er bare fantastisk behagelige! Det er såå mye gøyere å trene, nå som jeg ikke får vondt i føttene når jeg løper :) Blomster

Sist, men ikke minst; BLOMSTER! Jeg blir i så godt humør av å se alle blomstene i ulike farger... 

♥Hva har du vært obsessed med i April?

♥Har April vært en god måned for deg?

♥Hva håper du Mai vil bringe?

 
Da er øyeblikk denne måneden ferdig også! Det er helt utrolig, hvor fort månedene går... Jeg tenkte at jeg ville vise dere hva som har vært mine favoritt produkter i Mars :D Jeg blir selvfølgelig utrooolig glad om dere vil fortelle hvilken produkter dere har vært "obsessed" av denne måneden ;) 

↑ Først av alt; håndkremen min... Jeg klarer meg ikke en dag uten håndkrem, og denne kremen fra L'Occitane, er bare helt fantastisk. Den er nøytral i lukten, og den trekker seg raskt inn i huden. Den finnes både i andre lukter og størrelser, men dette har vært min favoritt :)  

↑ En annen krem jeg har vært helt besatt av denne måneden, er dette body butter'et fra The Body Shop. Det aller beste med dette produktet er helt klart at det dufter helt herlig, av fersken og SOMMER! I tillegg til at den lukter godt, er også konsistensen veldig god. Denne kremen trekker seg også raskt inn i huden.

↑ Den siste tiden, har jeg også elsket denne sjarmerende sparegrisen min. Jeg fikk sparegrisen av en av mine søte venninner, når hun var på tur :) Grunnen til at jeg har brukt den lille grisen min så mye denne måneden, er fordi jeg sparer alt jeg kan, til jeg skal på jentetur til Skottland, i påsken. Jeg vil virkelig anbefale dere som sparer til noe, å bruke en god, gammeldags sparegris. Det er nemlig veldig mye lettere å spare, når du faktisk har "satt av" pengene.

↑ Banan-sjokolade-is... Mmmmm, jeg ELSKER virkelig denne isen! I tillegg til at den er helt utrolig god på smak, er den også sunn. Hvor gøy er vel ikke det å tenke på? For de som vil prøve den ut, har jeg lagt ut oppskrift i kategorien "Oppskrifter", under navnet "Jeg har laget vellykket banan-is!" :) DENNE ISEN ER VIRKELIG TIL Å ANBEFALE!!!! Haha :D

↑ Dette er de nye trenings-toppene mine fra Cubus. De er fantastisk behagelige å ha på, og ikke minst er fargene SÅ spreke! Jeg får rett og slett en hel haug med treningsmotivasjon, bare jeg ser disse toppene i skapet mitt ;) 

↑ Tidligere i måneden, bestemte jeg meg for å begynne å skrive min egen treningsdagbok. Dette synes jeg virker utrolig bra! Det er faktisk veldig gøy å kunne se tilbake på treningsøktene man har hatt!

 

Dette har altså vært mine favoritter den siste tiden. Nå er jeg veldig spent på å høre hva dere har elsket denne måneden! :) 

 

♥Hva er DINE mars favoriter?

 

#blogg #helg #søndag #foto #skjønnhet #velvære #kosthold #mat #trening #motivasjon #inspirasjon #mars #sommer #vår #love

 


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits