Hei og god kveld!♥

 

 

//innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

 

Februar er i gang og med det hører selvsagt alt Valentins Day snakket til. Det jeg blir like overrasket over hvert år, er hvor fokusert alle er på ordet kjæreste. Folk som er i et forhold vet ikke hva de skal gi til sin kjæreste, folk lurer på hva de selv kommer til å få av sin kjæreste, folk er lei seg for at de ikke har en kjæreste, folk synes det hadde vært på høyt tid å få seg en kjæreste eller folk vet ikke hvordan de kan finne den rette kjæresten.

 

 

Men hvem sier egentlig at Valentines Day trenger å bare omhandle kjærestepar? Er ikke selve meningen med Valentines Day å glede noen man er glad i? I mine øyne handler Valentines Day om å gi de menneskene som er gode mot meg, en ekstra, liten oppmerksomhet. Gjerne gjør jeg dette gjennom en hyggelig melding, et kort eller en liten ting. Å vise de man er glad i at man setter pris på dem er noe jeg tror alle kan bli flinkere på. Jeg vet hvertfall at jeg kan forbedre meg her, noe jeg tenkte å gjøre allerede denne Valentinsdagen. Svært ofte er det ikke mye som skal til en gang, bare en liten hyggelig gest, utenom det vanlige. 

 

 

I år vil jeg gjerne gi igjen noe, til den personen som gjorde min Valentines Day veldig fin og spesiell da jeg var i Australia i fjor. Jenten jeg snakker om er ingen andre enn Alexa. Da jeg satt på andre siden av jorden på denne tiden i fjor, inviterte nemlig hun meg ut på middag sammen med den snille familien sin, noe jeg satt uendelig pris på. Denne kvelden var en av de hyggeligste kveldene jeg har hatt, og jeg husker enda hvor stort jeg smilte da jeg sovnet den kvelden. 

 

 

I år håper jeg at jeg kan gi litt glede tilbake til Alexa, etter at hun i fjor gav meg en kveld jeg aldri kommer til å glemme. At vi skal ha en aldri så liten FaceTime på selve dagen har vi allerede planlagt, men en liten ting vil jeg også sende henne i posten. Akkurat hva jeg vil sende er jeg ikke helt sikker på enda, men fikk i hvertfall mange gode ideer da jeg var innom Rabble tidligere i dag. De har jo alltid noen gode rabatter på lur, og denne gang var ingen unntak. Hva tenker dere om kanskje et pent mobildeksel fra Nelly? Et sminkesett fra Ellos? Eller et duftlys fra Christiania Glasmagasin? Mest sannsynlig hadde hun nok blitt glad uansett hva jeg hadde sendt, men jeg får tenke litt videre på det... 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva tenker du om Valentines Day?♥

♥Skal du glede noen på søndag?♥

 

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #tirsdag #rabble #rabatt #tilbud #rabattkoder #reklame 
 

 

 

 

 

 

Hei på deg!♥

 

//innlegg skrevet i samarbeid med Rabble

 

 

For meg handler ikke bare trening om de fremtidige fordelene som å kunne løpe fortere eller få strammere kropp. For meg er det minst like viktig, hvordan trening får meg til å føle meg akkurat i øyeblikket. Når jeg trener, er det nemlig som om jeg forsvinner fra den ekte verden og befinner meg i en egen, liten boble. Inni denne boblen er det kun rom for positivitet, glede og følelsen av å være god nok. Trening er gjennom årene blitt som et lite fri-sted for meg. 

 

En av grunnene til at det å trene har blitt til en så positiv aktivitet for meg, tror jeg bestemt har noe med det å gjøre at jeg alltid har gitt meg selv lov til å se litt ekstra fin ut når jeg skal ut å trene. Jeg snakker ikke om å bruke tightser til mangfoldige hundre kroner, nye sko hver treningsøkt eller det siste nye innen treningsjakker. Jeg snakker heller om det å faktisk planlegge antrekket såpass at foreksempel sokkene matcher toppen, skoene matcher tightsen eller en litt ekstra fin flette i håret. Det er ikke alltid så mye som skal til, for å føle seg mye freshere!

 

Jeg har aldri vært en sånn som har storhandlet treningstøy (det har ikke lommeboken min råd til, haha!), men jeg er heller en sånn som unner meg et nytt plagg en gang i blandt. Når jeg gjør dette, prøver jeg å lete etter de gode tilbudene, slik at det liksom ikke må bli en så stor investering at jeg hverken kan gå ut med vennene mine eller kjøpe meg en kaffe de neste fire ukene. Haha. Etter at jeg oppdaget Rabble, har det å finne gode tilbud blitt mye enklere. Alle rabattene samler de på ett sted, noe jeg synes er helt genialt. Denne måneden for eksempel, har de fått tak i rabattkoder fra både Boardshop, Sportamore og Keepfit. Der har jeg tatt turen innom, og fant ikke bare en, men mange fine nye ting å ønske meg. Er du på utkikk etter noen gode tilbud på sporty plagg? Ta turen innom å se du også, da vel! :) 

 

 

//To me, exercising isn't just about the future benefits like being able to run faster or get a tighter body. To me it is just as important how training makes me feel right in that moment. When I exercise, it's like I disappear from the real world and find myself in my own, little bubble. Inside this bubble, there is only room for positivity, joy and the feeling of being good enough. 

 

One of the reasons why I believe exercising has become this much of a positive activity for me, is because I have always allowed myself to look stylish when I'm going out for a workout. I'm not talking about using pants for hundreds of dollars, use new shoes every workout or always having the newest jacket. What I talk about is planning the outfit before I leave, so that for example my socks can match my top, my shoes match the pants or braid my hair extra nice. Sometimes it's just those little things you need to do, to be feeling so much fresher!

 

I have never been one of those going on huge shopping sprees when it domes to buying new workout clothes (my wallet can't afford that, haha!). Instead I tend to treat myself with a new garment, every once in a while. When I do this, I'm always looking for a good deal, so that it doesn't have to be an investment so big that I can't even afford to go out with my friends or buy a cup of coffee the next four weeks. Haha. After I discovered Rabble, finding good deals have become a lot easier. They gather all the discounts in one place, which I believe is absolutely brilliant. This month for example, they have got hold of discounts from both Boardshop, Sportamore and Keepfit. There I didn't just find one, but many nice things to put on my wish list. Are you looking for good deals on sporty garments too? Why not stop by to take a look yourself? :) 

 

 

 

 

 

 

♥Hva betyr trening for deg?♥ 

♥Har du brukt Rabble til å finne rabattkoder før?♥

 

 

//♥What is exercising to you?♥

♥Have you ever used Rabble to find discounts before?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #reklame #annonse #rabble #trening #fitness #rabbattkoder #rabatt
Hei og hallo!♥

 

 //sponset innlegg

 

Åh, det er så kjipt. Jeg som følte meg så mye friskere i dag tidlig... Utover dagen blomstret dessverre bare forkjølelsen skikkelig opp. Det ble derfor ingen håndballtrening på meg i dag. Menmen! Det blir ikke bedre av å sitte her å klage hvertfall :)

 

Det jeg derimot fikk gjort, etter leksene var ferdig i ettermiddag, var å for alvor sette i gang med planleggingen frem mot årets halloweenfeiring. Vel og merke er det fortsett et par uker igjen, men jeg er jo så glad i å planlegge, at "et par uker" rekner jeg ikke som mer enn tid og vei! Jeg har ikke enorme planer for halloween enda, men jeg vet hvertfall at jeg vil invitere noen venner over. Halloween er kanskje ikke den "høytiden" jeg vanligvis feirer mest. Men at det er en god grunn til å få samlet gjengen, og finne på noe kjekt, det er helt sikkert!

 

Snille Kristina skal hjelpe meg å stelle i stand her, og jeg vet egentlig ikke hvem av oss som er mest gira. Haha! Men så er det det da, at vi har jo lyst å liksom lage noe stilig. Derfor har vi vært på leting etter idéer, og har på vår vei funnet ganske masse artig. Under her har jeg satt sammen noen collager, med idéer jeg synes var skikkelig gode. Dette i håp om å kanskje kunne inspirere noen andre som også planlegger feiring, uten å kanskje helt vite hva eller hvordan de skal få noe slikt til :)

 

 

JUST FOR FUN

 

Hva med grønne alienhoder, laget av ballonger og sprittusj? Eller "hender" laget av gummihansker med snop inni? Eller dopapir med påtegnet edderkopp? Haha, jeg synes alt var genialt jeg!

 

 

 

WHAT ABOUT THE GAMES?

 

Når man inviterer folk over, er det også alltid kjekt å ha noen morsomme leker på lur, tilfelle stemningen måtte bli litt klein i begynnelsen. Hva med en "spindelvev-lek", der man setter en boks med lekeedderkopper på bordet slik som vist, med tråder som spindelvev. Her kan leken gå ut på å klare å få opp edderkoppene fra boksen, uten å være anig trådene! Eller hva med beer pong, bare med plastedderkopper som skal kastest, istedenfor baller?  Jeg er rimelig sikker på at en hver gjest hadde satt pris på å få en slik "mini halloween pinata" også, laget av doruller, fylt med smågodt. 

 

 

WATERMELON BRAIN & SPOOKY JELLY WORMS

 

Eller vannmelon skjært ut som en hjerne? Litt små ekkelt, men er det ikke det halloween handler om? Haha! Eller kanskje gele formet som makker, laget i sugerør? Genialt, spør du meg! 

 

 

SWEETS = THE BEST THING ABOUT HALLOWEEN

 

Så over til søtsakene, noe av det aller beste med halloween (i mine øyne hvertfall, hehe). Se de supersøte cupcakesene da! Eller de råstilige dracula tennene?!

 

 

HOT FINGERS ANYONE?

 

Ser dere pølsene? Istedenfor "hot dogs", blir disse kallet "hot fingers" og skal se ut som fingre, med negler liksom! Så enkelt, men så gøy. Haha! 

 

 

OREO SPIDERS

 

Marshmallows, kjeks og cupcakes... Hva passer vel bedre på halloween, enn disse superkreative søtsakene her?

 

 

WHO SAID HALLOWEEN CAN'T BE HEALTHY?

 

Men på en annen side; hvem sier at halloween kvelden trenger å være en usunn kveld? Etter at jeg fant bildene, kunne jeg egentlig nesten like godt tenke meg en fullstendig sukkerfri halloween! Jeg mener, SE så stilig da! Uansett hva du tenker på å lage til halloween feiringen din, er nok sjangsene store for at du ikke har alt i huset, og derfor må gå til innkjøp av noen nødvendigheter. Kanskje er du som meg og ikke har så mange butikker i nørheten? Kanskje tenker du at det å bestille over nettet kanskje hadde vært like greit for deg? Eller kanskje du (som Kristina og jeg) har et ganske begrenset studentbudsjett (haha!) og derfor ønsker å få tak i disse nødvendighetene til lavest mulig pris? Vel, da ville jeg nok tatt turen innom Rabble hadde jeg vært deg. Der samles alle de gode rebattene og kampanjene på et sted, og det er lekende lett å holde oversikten over hvor du kan få hva billigst.

 

Trenger du foreksempel noen fancy ingredienser til muffinsene dine? Vel, stikk innom Slikkepott.no da! Hva med kjøkkenredskap? Det Kitchentime.no ikke har å tilby, vil jeg nesten si at ikke er verdt å ha. Haha! Eller kanskje du er på utkikk etter DEN skrekkfilmen til den store kvelden? Da ville jeg tro at for eksempel Platekompaniet.no hadde vært midt i blinken. Og så til slutt, om du kanskje ikke vet helt hva det er du egentlig er på utkikk etter, men du vet du ønsker deg noe, ja, da vil jeg si at Coolstuff.no definitivt er plassen for deg. Jeg mener, hva er det man ikke kan få tak i der??

 

 

 

 

♥Hva er dine tanker rundt halloween? Pleier du å feire? Hva er eventuelt planene dine for i år da?♥

♥Likte du noen av idéene ovenfor her?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #reklame #ad #halloween #rabble #rabatt #rabattkoder #kampanje #inspo #idéer #DIY
Heisann!♥

 //sponset innlegg

 

Er du som meg, synes du det er utrolig vanskelig å få oversikten over de ulike rebbattene man kan bruke, når man handler online. Vel, takket være nettsiden rabble.no, som jeg har vært så heldig å få blitt ambassadør for, er ikke dette lenger et problem! Nettsiden er en samlingsplass for smartere shopping, kampanjer og rabattkoder, og gjør det en million ganger lettere å få oversikten over de godene man har som nettshopper. Rabble tilbyr ikke bare rabattkoder til et felt butikker, de tilbyr fordeler for flere spekter, både innen kvinne mote, herre mote, interiør og mye mye mer. Konseptet er helt gratis å bruke, så hvorfor ikke ta turen innom for å se selv? Jeg mener, hvem takker vel nei til rabatt? :)

 

Denne uken har nettsiden latt seg inspirere av høstens moteuker rundt om kring i verden, og har opprettet sin helt egne "Rabble Fashion Week". Jeg har allerede funnet meg nye høstfavoritter fra flere av butikkene de gir rabattkoder i, og vil veldig gjerne dele disse med dere nå.

 

 

 

 

HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Få ting er mer inn denne høsten enn ulike kåper, og disse fire fra Nelly ligger helt klart høyt på ønskelisten min. Så lune, så pene og så klassiske!

HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Kjoler er også noe man ser igjen i de aller, aller fleste motesamenhenger denne høsten, og disse 4 fra New Look scoret høyt på min liste av perfekte høstkjoler. HER // HER // HER // HER (annonselenker)

Til slutt ønsker jeg å vise 4 av mine absolutt høstfavoritter i Asos sin veskeavdeling. Er de ikke bare nydelige vel?

 

 

♥Har du noen tidligere erfaring med rabble?♥

♥Shopper du mye på nett?♥

 

 

#blogg #hverdag #mote #høstmote #fashionweek #shopping #reklame #ad #rabble 


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits