Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Den beste økten jeg har hatt på lenge er gjennomført, og det føles herlig. Å komme seg i gang er så vanskelig, men når man først er varm i kroppen så er det jo rett og slett deilig! Er dere ikke enig vel?

 

 

Det som ikke er så herlig derimot, er at jeg allerede kan kjenne stølheten i lårene. Om jeg kommer til å komme meg opp av sengen i morgen, det blir det virkelig spennende å se på. Haha. Dagens økt bestod nemlig 80% av spensthopp utendørs, noe jeg faktisk ikke har trent på lenge. Og dere vet hvordan det er når man trener muskelgrupper man ikke har trent på lenge... Da kjenner man det dagen etter for å si det sånn! Menmen, selv om det er vondt å gå med gangsperr, er det vanvittig godt på samvittigheten! ;)

 

 

 

 

//This evening I've had this really, really good workout and it feels amazing. To get started is always so difficult, but once the body is warm, it feels so good! Anyone agree?

 

 

However, what is not feeling that wonderful, is how I can already feel the cramps in my legs. It will be really really interesting to see if I can even get out of bed tomorrow morning. Haha. The workout of today consisted about 80% of bouncy jumps, which I haven't done in ages. And you know how it is when you do things you haven't done in ages... Then you know that you will be able to feel it the next day! Anyway, even if those cramps does hurt, they also make the conscience better! ;) 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

♥Har du fått trent i dag?♥

♥Har du hatt en fin dag?♥

 

 

 

 

//♥Have you been exercising today?♥

♥How was your day?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #trening #fitness #helse #workout #nike #bilder
 

Hei og god dag!♥

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

Da er årets siste treningsøkt fullført! Jeg fikk endelig testet ut de nye skoene jeg fikk til jul, og kan med sikkerhet si at de var super gode. Så godt grip, så god passform og sååå  freshe de er å se på da! Ett nytt favoritt skopar, helt klart.

 

Ellers vil jeg ønske dere en god siste dag av 2015! Jeg håper å få tatt turen innom dere serere i dag også, men om jeg ikke gjør det, får jeg ønske dere godt nyttår allerede nå :) 

 

 

//The last workout of the year is all done. I finally got to test the new shoes I got for Christmas, and I can with safety say that they were super nice. They had the best grip, the best fit to my feet and they look soooo fresh! Definitely a new favourite pair of shoes.

 

Otherwise, I wish you a good last day of 2015! I hope I get the time to come with at least one more post later today, if not I wish you a happy new year already now :) 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

♥Hva er planene dine for i dag?♥

♥Skal du feire? Hvis ja, hvordan?♥

 

 

♥What are your plans for today?♥

♥Are you going to celebrate? If yes how?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #nyttår #desember #trening #fitness #newin #sko 
 

Hei og god kveld!♥

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

 

Jeg er veldig fornøyd med hvor mye jeg har fått klart å gjort denne ettermiddagen og kvelden! Siden Kristina og jeg kom hjem, har jeg både fått pakket ut, ryddet rommet, trent, dusjet, spist middag med familien og fått gjort en hel del med innleveringsoppgaven min. Så tommel opp for det! 

 

Dagens treningsøkt ble jeg kanskje ekstra fornøyd med. De siste dagene har jeg nemlig følt meg så slapp, at jeg ikke skikkelig har orket å ta meg skikkelig ut på trening. I dag derimot, fikk jeg brukt hele kroppen og virkelig kjent at jeg var sliten! herlig!

 

 

Økten så slik ut: 

 

Oppvarming 

- rolig sykling ca. 5 min

 

Kondisjon

- effektiv sykling 30 min

 

Styrke

- 3 x 10 armhevinger

- 3 x 10 skulderpress m/strikk

- 3 x 10 bicepscurl m/strikk

- 3 x 10 sidehev m/strikk

- 2 x 10 armhevinger

- 2 x 10 skulderpress m/strikk

- 2 x 10 bicepscurl m/strikk

- 2 x 10 sidehev m/strikk

 

Uttøyng

- tøying ca. 5 min

 

 

 

 

 

//I'm very happy with how many things I have done this afternoon. Since Kristina and I got back from the city, I have unpacked all my stuff, cleaned my room, completed a workout, showered, eaten dinner with my family and done a great deal with my assignment. So thumbs out for that! 

 

Today's workout made me extra happy. I have been feeling so tired, that I haven't really enjoyed the workouts too much. But today I felt so much better, and really got to complete a great workout! 

 

 

The workout looked like this: 

Start:

- easy cycling for about 5 minutes

 

Fitness: 

- efficient cycling for 30 minutes

 

Strength: 

- 3 x 10 push-ups

- 3 x 10 shoulder presses w/elastic band

- 3 x 10 biceps-curls w/elastic band

- 3 x 10 dumbbell lateral raisen w/elastic band

- 2 x 10 push-ups

- 2 x 10 shoulder presses w/elastic band

- 2 x 10 biceps-curls w/elastic band

- 2 x 10 dumbbell lateral raisen w/elastic band

 

End:

- stretching for about 5 minutes

 

 

 

 

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

 

 

♥Har du fått trent i dag?♥

♥Hva gjør du på i kveld?♥

 

 

 

//♥Have you been working out today?♥

♥What are you doing tonight?♥

 

 

 

 

#blogg #hverdag #trening #bilder jul #romjul #desember #fitness 
 

Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

Da er jeg klar for å ta fatt på den aller siste dagen før juleferie. Ord kan ikke beskriver hvor herlig det føles! Denne ferien har virkelig vært etterlengtet. 

 

 

På planen står bare litt kos med klassen, etterfulgt av en liten juleavsluttning med hele skolen, før dagen er over. Selv om vi er veldig tidlig ferdig på skolen, blir jeg nødt til å bli igjen på Os. I halv tre-tiden skal jeg nemlig på det siste teorikurset før oppkjøring, så da blir det for liten tid å gå hjemmom. Tiden jeg har på Os om formiddagen, vil jeg derfor bruke til å gå oppom senteret, for å få kjøpt de aller siste julegavene. 

 

 


 

 

 

Dagen i går kan du tro fikk en artig vending! Siden Alexa i Australia reiser til Singapore med familien sin allerede i morgen, bestemte vi oss for å ta en skype sammen, hvor vi åpnet gavene vi sendte hverandre "face to face". Det var superkoselig som alltid, og vi har allerede bestemt oss for at å åpne gaver på skype; det må bli en tradisjon! I gaven hun sendte meg, lå blant annet den artige singletten jeg har på meg på bildene her. Siden jeg alltid var den som trente og løp så mye i vennegjengen der nede, syntes hun nemlig at hun bare måtte kjøpe denne singletten til meg, da hun kom over den på julegavehandel. Jeg er enig med henne at den var faktisk ganske morsom, og jeg tok den sporenstreks i bruk etter skypesamtalen var over! Da hoppet jeg nemlig i treningsklærne og løp; løp som om det var gøy. Haha!

 

 

 

 

 

 

 

♥Hva synes du om toppen, var den ikke litt artig vel?♥

♥Hva gjør du på i dag?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #ferie #jul #desember #trening #fitness #løping
 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

Og gooood fredag! Da klokken ble tre, og jeg leverte dagens engelskoppgave, var jeg så glad at jeg hadde lyst å både hoppe og danse. En hel dag med oppgaveskriving, uten en eneste pause, det er så intenst at jeg til slutt bare føler for å gi opp hele skolen, haha. Neida. Eller joda. Jeg blir faktisk så utrolig lei på slutten av dagen, at det ikke skulle vært lov. Jeg vet ikke helt hvilken følelse jeg sitter igjen med etter dagens oppgave, i og med at jeg fikk litt liten tid på slutten. Men rundt 2000 ord fikk jeg skrevet ned og levert inn, så jeg må nå ha fått med meg noe viktig. Haha, sånn trøster jeg meg alltid med, om jeg mistenker at oppgaven kanskje ikke ble så bra... Menmen!

 

Nå er det en effektiv treningsøkt i kjelleren som står på planen. Spør du meg, er det ingen ting som er bedre enn å få beveget skikkelig på kroppen, etter en hel dag i ro på skolebenken. Noen som er enige eller? 

 

Jeg håper jeg får tid til å titte innom bloggen etter trening. Hvis jeg likevel ikke skulle få gjort det, vil jeg ønske deg en strålende fin fredagettermiddag og en super helg! :) 

 

 

  

 

 

 

♥Hvordan har fredagen din vært til nå?♥

♥Har du allerede fått trent eller planlegger du å trene i dag?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #trening #fitness #bilder #desember #jul
 

Hei og god kveld!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da har jeg kommet hjem fra håndball, vært i dusjen, spist kvelds og er nå klar for å finne sengen. Ingen følelse er så god som den følelsen man har de dagene man legger seg i sengen, helt utslitt etter en god treningsøkt. I dag er en sånn dag. Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å legge meg under dynene.

 

 

I morgen blir det veldig tidlig opp. Jeg skal nemlig på glattkjøring til Voss, noe jeg både gruer meg og gleder meg til. Allerede i fem-tiden må jeg opp av sengen igjen, så det er vel egentlig best at jeg kommer meg i seng så fort som mulig? Natti natt! Håper dere får en god natt, alle sammen. Vi snakkes i morgen!

 

 

  

 

 

 

 

♥Hvordan har dagen din vært?♥

♥Har du fått trent i dag?♥

♥Har du noen spesielle planer for morgendagen?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #håndball #fotball #trening #fitness #bilder #godnatt
Hei igjen!♥

 

Da er dagens første treningsøkt gjennomført, nemlig en halvtimes mage og rygg økt. Om bare vel en time er det tid for å kaste på seg treningsskoene igjen, denne gangen for å gjennomføre dagens andre økt, nemlig håndballtreningen. Nå som vi holder på med det egenntreningsopplegget som skoleprosjekt blir det litt mye trening noen dager, men jeg synes jeg får det til å gå ganske godt opp. Jeg er sliten når kvelden kommer, men det er jo egentlig bare herlig!

 

Med en gang jeg kom fra skolen i dag, fikk jeg hjelp av lillebror til å ta noen antrekksbilder som jeg gleder meg veldig til å vise dere mer av senere. Han er nemlig begynt å bli så flink å fotografere, at det blir skikkelig flotte bilder! Men i kveld må det nok bare bli et lite sneak peak av antrekket, fordi jeg er helt nødt til å få brukt den siste timen før jeg løper på trening til å pugge på bilteorien. Planen er egentlig å ta den allerede i morgen tidlig, så da må det øved som bare det i kveld! Dere må krysse fingrene for meg i morgen, jeg tror jeg kommer til å trenge det :)

  

 

 

♥Hvordag har tirsdagen din vært til nå?♥

♥Har du fått trent i dag?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #skole #trening #fitness #håndball #bilder #mote #antrekk #outfit #høst #oktober
Hei og god kveld!

Dere kan tro jeg har hatt en travel dag. Men jammen meg har den vært fin!

Etter skolen kastet jeg meg i treningsklærne, og rakk å trene både motbakke og armer. I høstværet, som faktisk ikke var så ille!

Jeg fikk omsider levert særemnet mitt i norsk, og bare minutter senere, banket Simon på døren, etter hele 2 lange uker i Stavanger! DET var et godt gjensyn det :)

Resten av kvelden gikk til taco spising og filmkveld, sammen med Mamma, Pappa, Lillebror og Simon. Utrolig koselig!

På treningsturen jeg var ute på tidligere i dag, var det bare så fine farger at jeg må slenge med noen bilder. Jeg bare ELSKER høsten!

Hvordan har du tilbragt fredagskvelden?
Hei på deg!♥

 

For en stund tilbake siden, laget jeg innlegget "My workout playlist", et innlegg som falt svært godt i smak. Etter som det både har kommet mange nye sanger siden den gang, og jeg har gjort ganske heftige endringer i spillelisten, tenkte jeg nå å lage en oppdatert versjon om spillelisten jeg bruker under trening. Ny, "glad" musikk er noe som gir meg så uendelig med treningsmotivasjon, at jeg prøver å oppdatere listen både titt og ofte! Med en oppdatert spilleliste presterer så mye bedre på trening, og kroppen føles ti ganer lettere :)

 

 

  

 

 

♥Har du hørt disse sangene før?♥

♥Hvilken sanger hører du på for tiden?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #musikk #trening #fitness #workout #workoutplaylist #høst #høsttrening
Hei på deg!♥

 

Da begynner jammen meg nok en mandag å nærme seg slutt. Siden jeg har en større prøve i religion på skolen i morgen, har jeg dessverre ganske kjedelige planer for kvelden; nemlig pugge, pugge og pugge mer. Det er så mye å lese og så mye å huske, at jeg holder på å bli helt sprø! Huffameg. Jaja, jeg kommer meg nok gjennom denne uken også :)

 

Dagens treningsinnsats er jeg faktisk veldig fornøyd med. Fra og med i dag har vi satt i gang med et 5 ukers skoleprosjekt, som går ut på å lage sin egen treningsplan og gjennomføre denne. Jeg som aldri har skrevet slike konkrete planer om hva som skal trenes hvilken dag før, synes faktisk at det var artig i dag! Økten i dag var en økt som jeg har valgt å la gå igjen mellom 2-3 ganger i uken, nemlig motbakkeintervaller + armer. Jeg tenkte jeg kunne legge ved en kort beskrivelse av hvordan jeg har bygget opp økten, for de som måtte lure på det :)

 

 

Oppvarming 

Rolig sykling - 15 min

 

Hoveddel

Motbakkeintervaller - 12 min

 

Push-ups - 3x10

Dips - 3x10

Spider push-ups - 3x5

Stående brystpress med strikk - 3x10

Sittende roing med strikk - 3x10

 

Avslutning

Grundig tøying i armer og ben

 

  

 

♥Hvordan har dagen din vært til nå?♥

♥Har du fått trent i dag? Isåfall, hvilken type økt hadde du?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #mandag #skole #trening #fitness #høst #høsttrening #oktober #motbakke #styrke
Hei igjen!♥

 

Da begynner lørdagen å gå mot kveld, allerede. Tiden går fort når man har det gøy, er det ikke det de sier? Dagen har vært superinnholdsrik, med både familietid, fotografering av antrekk, skolearbeid og trening.

 

På treningsfronten, har det vært en spesiell god dag faktisk! Forkjølelsen begynner nemlig for alvor å forsvinne, noe jeg har nytt til det fulle. Hele to økter har jeg fått presset inn i dag, en økt bestående av 4x4 intervaller på ergometersykkel og en økt i fjellet med Pappa. Vi kom oss nemlig nå i ettermiddag helt til øyens høyeste topp, i fineværet. Veldig herlig! Fargene i fjellet er jo så nydelige nå, at det var en sann glede å få tilbragt litt tid der. 

 

Nå er det en kjapp dusj som står på planen, før lillebror og jeg skal ha en kosekveld foran TV'en. Etter en så aktiv dag, ser jeg veldig frem til det! Håper du har hatt en god lørdag til nå du også, og at du har noen koselige planer for kvelden. Snakkes snart!

  

 

♥Har du vært i fjellet i det siste?♥

♥Hva har du gjort på i dag?♥

♥Har du noen koselige planer for i kveld?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #fjelltur #bilder #trening #skole #familie #kos #høst 
Hei og god kveld!♥

 

Om ikke så lenge, skal jeg legge 100% av konsentrasjonen min tilbake til rettslærelesingen, men før det, ville jeg så gjerne komme med en liten oppdatering til dere. Jeg våknet opp i dag tidlig, og følte meg heldigvis en hel del bedre enn i går. Skoledagen gikk derfor litt greiere enn de andre skoledagene har gått denne uken, og selv om essayet i dag overhode ikke gikk min vei, har jeg på en måte hatt en fin dag likevel. En av de største grunnene til det, er at kanskje jeg har fått gjennomført en lengtet, veldig lengtet treningsøkt!

 

Noe av det jeg synes er det aller kjipeste med det å være syk, er nettopp det at man må la kroppen hvile, og kutte ut treningen til man er frisk igjen. Jeg har bare aldri tid eller lyst å vente til den tid kommer! Men denne uken har jeg da altså vært ganske flink, noe som resulterte at jeg allerede i dag, kunne komme forsiktig tilbake igjen. Så da ble det en 45 minutters økt (vel og merke en litt rolig økt) på elipsemaskinen, mens en episode Gossip Girl rullet på skjermen. Det er ALLTID like herlig å få en slik liten avkobling, etter en lang skoledag, etterfulgt av en lang ettermiddag med enda mer skolearbeid. 

 

Nå må jeg dessverre rett tilbake til bøkene, for å komme i mål med forberedelsene til ukens siste prøve, før det blir alt for sent på natt. De siste dagene har jeg ikke klart å komme meg i seng før alt for sent, noe jeg så gjerne ønsker å få gjort annerledes i kveld. Vi får se hvordan det går! Dagen din håper jeg har vært minst like fin som det min har vært, og at du får en koselig kveld også! Tenk, en dag igjen, så er det helg. Vi klarer å holde ut såpass lenge! :)

 

 
 

 

♥Har du hatt en fin dag?♥

♥Har du fått trent i løpet av dagen?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #helg #skole #trening #fitness #forkjølet #syk #høst #torsdag #bilder
Hei og god kveld!

 

Da er kjøretimen overstått, og den gikk over all forventning. Nå sitter jeg på fergen hjemover, klar for kveldens håndballtrening når jeg kommer meg av fergen på andre siden. Ikke før nærmere halv ti er jeg hjemme i kveld, men for en økt håndball med gjengen, er det helt klart verdt det! Jeg har fortsett en del skolearbeid som må bli gjort i løpet av kvelden, men om jeg klarer å være effektiv nå resten av fergeturen, burde det gå fint det også. 

 

Jeg håper du har hatt en fin dag til nå, og at kvelden din blir fin den også. Snakkes! :)

  

 

Har du hatt en fin dag til nå?

Hva er planene dine for i kveld?

 

#blogg #hverdag #skole #trening #håndball #bilder
Hei og god morgen!♥

 

Da har klokken rukket å bli ti, og jeg er klar for en tidlig treningsøkt, denne fine lørdagen. Det er ergometersykling og løping på elipsemaskinen som står på planen, så dere får bare ønske meg lykke til! :) Håper dere alle får en strålende start på lørdagen, så snakkes vi om litt. 

  

♥Har du planer om å trene i dag?♥

♥Skal du noe kjekt denne helgen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #morgentrening #bilder #fitness
Hei på deg!♥

 

Du kan tro at jeg er glad, her jeg sitter klar for lunch! 3000 meteren som jeg har gruet meg så mye til er overtått, og med tanke på at jeg faktisk har vært såpass syk hele måneden kunne jeg ikke vært så mye mer fornøyd med resultatet. Jeg tror nesten ikke jeg kunne gjort det bedre uansett jeg! Kravet for å få sekser for jentene i år, var 13 minutter, og da jeg løp inn på 12:20 var jeg lykkelig. Det føltes så grusomt mens det stod på, men åh, det føles så godt nå som det er ferdig! Å se resultater etter alt det jeg har lagt ned i treningen det siste året, var utrolig godt. 

 

I dag tidlig, da jeg skulle ut å ta noen bilder, ville ikke den lille pusen min la meg være fred i det hele tatt. SÅ da fikk han bli med på bildene! Haha. Er han ikke skjønn vel?

  

 

♥Har du løpt 3000 meter før? Synes du også det var grusomt? Haha♥

♥Skal du noe spesielt i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #skole #3000meter #trening #bilder #foto #antrekk #løping 
Hei og god kveld!♥

 

Du kan tro jeg har kost meg her i byn i dag. Fra morgen til kveld! Jeg kom meg til leiligheten i fire tiden, og gjorde ikke mer enn å legge fra meg vesken og skifte klær, før jeg la ut på tidenes ettermiddagsøkt. Jeg var i humør til noe skikkelig noe, så før jeg viste ordet av det hadde jeg både jogget en 30 minutters tur i området OG kommet meg til toppen av Stoltzen! Det var jeg fornøyd med kan du tro! I tillegg fikk jeg meg den utsiken utover Bergen by fra toppen, noe som heller ikke dro humøret ned. 

 

Det var lett å se at årets Stoltzetrim nærmer seg med stormskritt, med tanke på at folketoget nedover trappene var tettere enn det toget pleier å være på 17. mai... Men det gikk nå fint det også. Haha, eller ikke 100% fint da! Jeg var nemlig så gele i beina på slutten, at jeg presterte å snuble... Heldigvis slo jeg meg ikke noe annet enn litt på hoften. :) 

 

I morgen er det museum besøk og historisk byvandring som står på planen, med historieklassen. I tillegg kommer Simon hjem fra Stavanger i kveldingen. Med andre ord er det en utrolig fin dag jeg har i vente! 

 

 

♥Hvordan har din torsdag vært?♥

♥Har du noen gang gått Stoltzen? Isåfall, ble du også gele i beina?♥

 

 

 

#blogg #hverdag #bergen #trening #fitness #stoltzen #bilder #natur #selfie
Hei på deg!♥

 

De av dere som har lest bloggen min en stund, vet at det å trene er en viktig del av hverdagen min. Det de også vet, er at trening er noe som gir meg utrolig mye glede! Ikke bare har jeg innsett at det gir meg mye glede. Det å trene har nemlig så uendelig mange positive effekter, og i dag, tenkte jeg at jeg ville dele noen av de viktigste grunnene til at jeg trener. :)

 

Jeg trener fordi trening: 

 

- forbedrer humøret mitt - 

- bygger opp selvtilliten min -

- holder kroppen min fit og sunn - 

- gir min mentale helse et boost -

- gir immunforsvaret mitt en real boost - 

- reduserer stress -

- gir meg finere hud -

- gir meg bedre nattesøvn -

- minsker faren for slag -

- forbedrer muskelstyrken min -

- gir kreativiteten min et boost - 

- styrker hjertet mitt - 

- senker høyt blodtrykk - 

- øker energien min -

- øker konsentrasjonen min -

- forbedrer livskvaliteten min -  

 

♥Hvorfor trener DU?♥

 

 

#blogg #hverdag #trening #fitness #bilder #godegrunner #kosthold #helse #livet
Hei og god kveld!♥

 

Om ikke lenge, er jeg klar for å gå ut dørene. I kveld er det håndballtrening som står på planen, og jeg gleder meg stort! Den gjengen jeg trener med, de er bare en helt fantastisk gjeng. Hver trening er fylt med  mye glede! Etter at jeg startet på laget, har tirsdagene og torsdagene blitt noe helt annet. De har blitt ukens høydepunkt!

 
♥Har du noen spesielle planer for kvelden?♥

♥Har du en slik form for trening, som du synes er ekstra kjekk?♥

 

#blogg #hverdag #tirsdag #trening #fitness #håndball #sport #bilder 
Hei og god kveld!♥

 

Jeg har kommet meg vel hjem fra trening, en veldig kjekk økt. Men for en tur jeg hadde til trening! Vanligvis blir jeg jo kjørt til og fra, men når plutselig verken Mamma eller Pappa var hjemme, måtte jeg ta til sykkelen. Noe jeg tenkte var greit. Det er jo bare 6 kilometer. Alt gikk fint det, helt til jeg skulle finne frem sykkelen min (som for øvrig ikke har blitt brukt på leeenge). Da fant jeg nemlig ut at bremsene, de virket ikke i det hele tatt! Så da var det i gang med leting etter en ny sykkel i kjelleren. Og da var det beste jeg fant min bror sin, som var sånn ca. latterlig for stor. Jeg nådde så vidt ned til pedalene, så jeg så nok ut som en veldig merkelig syklist langs veien, kan du si. Men jeg kom meg frem til slutt! Og fikk en fantastisk økt! Ooooog slapp å sykle hjem igjen, da Pappa kunne hente meg igjen :)

 

"byen e Bergen, og laget e Brann!"

 

 

♥Liker du å sykle?♥

♥Har du væt i en lignende situasjon før, med sykkel som ikke passer? Haha!♥

 

 

#blogg #hverdag #trening #håndball #håndball #sykkel 
Hei og god kveld!♥

 

Da er jeg nydusjet og i pyjamas, etter noe som endte med å bli en veldig god treningsøkt. Egentlig er jo tirsdager håndballdager, men siden det var så få som kunne komme på trening i dag, ble det heller egentrenining. Jeg har jo vært ganske så forkjølet i det siste, men følte meg bedre enn på lenge under dagens økt, som så slik ut:

 

*45 minutters joggetur, skogsløype*

*15 minutter intervalløping*

*10 min uttøying*

 

 

♥Hvordan har dagen din vært?♥

♥Har du fått trent i dag? Isåfall hvordan så økten din ut?♥

 

#blogg #hverdag #trening #fitness #håndball #sport #løping #intervall #bilder 
Hei og god kveld!♥

 

Etter en hel uke med sykdom, hadde jeg for første gang i dag en treningsøkt, som ikke føltes helt grusom. Jeg satser på at forkjølelsen nå er på full vei bort, og at jeg denne uken kan komme tilbake til de gode rutinene jeg hadde da det kom til trening. 

 

Dagen i dag har egentlig vært ganske så god. Men travel, det har den så absolutt vært! Jeg har egentlig ikke særlig med tid til overs nå en gang, men jeg ville så gjerne innom for å ønske dere en fin kveld. Dere skjønner det at i morgen står det en større engelskprøve på planen, og jeg leser og leser til den! Så ja... Jeg får nesten bare sitte meg med nesen i bøkene igjen, tenker jeg. Kos dere og nyt kvelden! Snakkes :)

  

 

♥Har du hatt det travelt i dag?♥

♥Har du noen koselige planer for kvelden?♥

 

 

#blogg #hverdag #mandag #skole #lekser #utdanning #trening #bilder #foto #antrekk #workout 
... men det var gøy likevel!

 

Da var årets første håndballkamp spilt, og vi tapte som det sang etter. Haha, om jeg ikke tar heeelt feil ble det noe sånt som 28 - 12 til det andre laget eller noe? Vel, jeg tror egentlig ingen helt fikk med seg hva stillingen ble til slutt. Men gøy, det var det så absolutt! 

 

Laget vårt har jo faktisk aldrig fått spilt skikkelig sammen som et lag før, og flere av damene har faktisk aldri spilt en kamp i hele sitt liv før. Og hvor stilig er det vel ikke da av de å begynne nå? Og så være så gode! Jeg synes nemlig vi klarte oss over all forventning bra, og vi fikk jo tross alt over 10 mål! Spør du meg er det fantastisk bra til å være aller første kamp! 

 

Min egen prestasjon kunne jeg vært mer fornøyd med, men etter en hel uke med sykdom og mange år uten å så mye som å spille en eneste kamp, så kan jeg nesten ikke være missfornøyd heller. Jeg scorte jo faktisk 2 mål, og prøvde jo så godt jeg bare kunne! Pappa var kjempe snill, og tok mange bilder av oss. Jeg tenkte dere kanskje ville ha en titt dere også, så her er de. For de som måtte lure, er jeg nr. 3 i rødt, som for det meste spiller inne på streken. :)

 

 

♥Er du enig i at det viktigste ikke alltid er å vinne, men å ha det gøy?♥

♥Hva har du gjort på i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #håndball #sport #trening #bilder 
Hei igjen!♥

 

Først av alt vil jeg bare si tuuusen takk for alle de fine lykke-ønskningene jeg har fått i løpet av dagen! Det varmer virkelig! I hele dag har jeg gått å gledet meg til kampen, men nå, når jeg faktisk skal gå, kjenner jeg nervene komme i kroppen. Men det er litt av morroa' da! Nå løper jeg ut dørene i hver sekund, så vi må bare snakkes etter kampen :) Håper du får en flott avslutning på helgen!

 

 

♥Har du hatt en fin helg til nå?♥

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #bilder #håndball #kamp #sport #trening
Hei på deg!♥

 

Et par timer med skolearbeid er overstått. For første søndag på lenge er jeg faktisk imponert over min egen konsentrasjon, når det kommer til slike "kjipe helgeaktiviteter".

Grunnen til at jeg planla å få gjort ferdig det meste av skolearbeid så tidlig på dagen, er at i dag er det kampdag. Sesongens første håndballkamp blir blåst i gang om bare noen timer, og jeg kunne ikke vært mer spent! Det dumme er at jeg fortsett ikke er skikkelig kvitt forkjølelsen, og er redd det kommer til å gå utover dagens prestasjon. Det får bare tiden vise. Jeg kan hvertfall ikke gjøre annet enn mitt beste! 

 

Nå får jeg nesten bruke de timene som er igjen til å lade meg opp til kampen. Jeg planlegger å se litt håndball, og slappe godt av. Dette blir spennende! :)

 

 

 

♥Har du vært med i en konkurranseidrett før? Hvordan likte/liker du å lade opp til kamp/konkurranse?♥

♥Hva er planene dine for i dag?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #kamp #sport #hånball #trening #bilder #skole #skolearbeid #lekser
Hei og gooood helg!♥

 

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har hvertfall tatt helg nå. Etter en såpass travel uke som dette, føltes det enda herligere enn vanlig. Uken har vært en god uke når det kommer til mye, men akkurat når det kommer til trening, har den ikke vært særlig god.

 

Uken startet jo med en forferdelig irriterende forkjølelse, som jeg enda ikke helt har klart å bli kvitt. Heldigvis kom formen seg såpass, at jeg i går rakk å være med på siste treningen før årets første håndballkamp blir blåst i gang, på søndag. For å si det sånn, kjente jeg godt på kroppen at jeg ikke var fullstendig frisk igjen. Men jeg satser på at med nok søvn og hvile nå, så er jeg blitt skikkelig meg selv igjen på søndag. Selv om jeg er nervøs for kampen, gleder jeg meg så mye at jeg allerede nå kjenner at det kribler i fingre og tær! :)

 Skoledagen gikk forresten veldig greit i dag, og jeg kom meg faktisk hjem en hel time tidligere enn vanlig. Det var utrolig herlig! Derfor har jeg allerede nå fått spist middag, slappet litt av og gjennomført en treningsøkt på elipsemaskinen. Senere i kveld håper jeg å få besøk av min kjære, som kommer hjem fra Stavanger om ikke så mange timene. Det er alltid like fint å se han igjen!

 

 

♥Hva er planene dine i kveld?♥

♥Har du hatt en fin dag til nå?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #trening #håndball #sport #skole #bilder 
Hei igjen!♥

Åh, nå kan du tro at Kristina og jeg er fornøyd! Vi hadde jo planlagt en "treningsdate" i dag, og fikk virkelig gjennomført en fantastisk økt sammen. Det å trene sammen med noen, det er bare den beste motivasjonen jeg kan tenke meg! 

Nå er det dusjen som står for tur, og deretter litt rydding og vasking av hus. I kveld får vi nemlig besøk av to koselige venner, og skal feire lørdagskvelden sammen med de, lørdagstacoen og en god film. 

Jeg håper du har hatt en fin lørdag så langt, og får en strålende kveld! Vi snakkes veldig snart :) 

 

♥Hvordan skal du tilbringe kvelden? Og med hvem?♥

♥Har du trent i dag, eller planer om å trene?♥

 

 

#blogg #hverdag #helg #lørdag #trening #fitness #kos #film #taco
God morgen, alle sammen!♥

I dag var jeg tidlig på'an og allerede klokken åtte var jeg i treningsklærene, klar for dagens morgenøkt. I det siste har jeg slitt en del med betennelse på fremsiden av leggene, pga. for mye løping på asfalt. I dag ble det derfor en lengre løpetur i skogen, istedenfor langs veien. Og egentlig var det helt herlig! Det er jo så nydelig i de norske skogene. Nesten som i et eventyr!

Planen for formiddagen min nå, er å få lest en del skolearbeid for neste uke, slik at uken ikke skal bli så heftig. I tillegg får vi besøk av min snille tante og fine kusine. I ettermiddag er det et bursdagsbesøk som står på planen, så en sånn helt slanske-søndag blir det nok ikke :)♥Hva skal du i dag?♥

♥Er du glad i å være i skogen?♥

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #trening #løping #natur #bilder #skog #norge #sommer #sol #skole #skolearbeid #skolestart
Hei og god kveld, dere!♥

For en fredag jeg har hatt! Den har rett og slett gått i ett fra morgen til kveld. For det første er det SÅ mye som skjer på skolen for tiden, men det kan jeg fortelle mer om senere i helgen. Da jeg kom hjem fra skolen, ventet det et superkoselig middagsbesøk hos Mormor og Besti, før jeg gikk hjem igjen. Jeg hadde en aldri så liten helge-rydding på rommet, før jeg fant frem treningsklærene og fikk gjennomført en god, svett økt på elipsemaskinen.

Egentlig følte jeg meg litt slapp i ettermiddag, og vurderte å stå over dagens økt, men bestemte meg for å prøve likevel. Og det er jeg glad for at jeg gjorde! For etter bare noen minutter på maskinen, føltes det SÅ herlig! Spør du meg er "ferdigtrent følelsen" den aller beste følelsen man kan sette sige ned i sofakroken på en fredagskvelden med. Da kan man liksom SKIKKELIG nyte kvelden, og baaaare slappe av og kose seg, samtidig som man har den beste samvittigheten i hele verden. Herlig!sko - asics // tights - H&M // singlett - primark

 

♥Hva er dine planer for fredagskvelden?♥

♥Har du hatt en fin uke?♥

 

#blogg #hverdag #helg #fredag #skole #skolestart #ferie #sommer #trening #antrekk #outfit 
Hei og god kveld!♥

Etter skolen i dag, fikk jeg noen fine timer ute i solen, noe jeg er veldig takknemmelig for. Tenk dere, at sommeren kom til slutt! Det er HELT fantastisk!

I dag er det håndball som står for tur, og jeg gleder meg faktisk grådig masse til treningen i dag. Håndball er virkelig noe jeg synes er kjekt! Vi på laget har jo ikke trent sammen særlig lenge, men allerede nå synes jeg vi har det veldig artig i lag. Jeg gleder meg virkelig til sesongen setter i gang for fullt! Jeg håper du har hatt en flott dag til nå, og at kvelden din blir minst like fin. Så snakkes vi om ikke så alt for lenge! :) 

 

♥Driver/har du drevet med noen idrett?♥

♥Hvordan har denne tirsdagen din vært?♥

 

 

#blogg #hverdag #tirsdag #skole #skolestart #trening #håndball #sport #sommer #sol #ferie 
Hei og god kveld!♥

Da er treningsbaggen pakket, klærne på, og jeg er klar for kveldens håndballtrening. Vannblemmene jeg fikk på forrige trening er fortsett vonde, så akkurat de gruer jeg meg litt til å rive opp igjen, men ellers gleder jeg meg bare kjempe masse!

I hele dag har jeg vært ute å nytt solen, og jeg kjenner at det skal faktisk bli veldig godt å legge seg i kveld. Er jeg den eneste som synes at energien blir så utrolig mye tommere på slutten av slike utedager, enn innedager? Uansett... Jeg må nesten bare ta tak i baggen og komme meg ut dørene. Jeg håper du har hatt en flott dag, så snakkes vi! 

♥Har du hatt en fin dag?♥

♥har du noen spesielle planer for kvelden?♥

 

 

#blogg #hverdag #torsdag #bilder #trening #håndball #sport #sol #sommer #ferie #norge
Hei og god morgen!♥

Åh, dere kan tro at håndballtreningen gikk bra i går! Jeg skjønner ikke en gang hvorfor jeg var så nervøs, det var jo faktisk BARE kjekt! Jeg koste meg hvert minutt, og alle på laget var bare superhyggelige. Ikke tabbet jeg meg så stort ut heller!

Haha, det eneste jeg godt kunne vært for uten, var vannblemmene jeg fikk på 4 av 5 fingre på skuddarmen, etter klisteret på ballene. Huden ble til slutt bare revet av, og i dag sitter jeg igjen med 4 VELDIG såre fingre. Men med plaster på, så var ikke det heller så ille. Det er vist veldig vanlig med slike problemer i begynnelsen, men huden blir nok fort såpass tykk at den tåler det. 

Selv om jeg ikke følte meg særlig sliten på treningen i går, kjenner jeg nå at jeg må ha fått brukt muskler jeg vanligvis ikke bruker. Da jeg våknet i dag, var jeg nemlig stiv på så mange rare plasser at dere ikke vil tro det! Haha. Så nå er planen en aldri så liten restitusjonsøkt på elispemaskinen i kjelleren, før dagen skikkelig setter i gang. Jeg vil ønske deg en finfin onsdag, så snakkes vi om ikke så alt for lenge :)

 

♥Har du hatt problem med vannblemmer før?♥

♥Har du noen koselige planer for dagen?♥

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #trening #håndball #sport #bilder #frokost #sommer #ferie #norge


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Sminke · Små tips · Snapchat lately · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits