Hei på deg!♥

 

 

 

 

Det er onsdag, og tid for kåring av ukens blogg. Det hadde meldt seg på utrolig mange flinke bloggere sist uke, så bestemmelsen ble ikke lett.

 

 

Til slutt falt valget på søte Angela Nygård sin blogg. Bloggen har hun kallet for norwegiancupcake.blogg.no. Den er lys og trivelig, men best av alt liker jeg kanskje de nydelige bildene hennes. På bloggen skriver hun en del om mote, men får også til en fin fordeling mellom mote og andre tema som interiør, familie og mat. En blogg verdt å sjekke ut, det er både sikkert og vist! Og til deg Angela, vil jeg bare si stå på videre! Jeg digger deg og bloggen din :) 

 

 

For å komme direkte til bloggen hennes, kan du klikke på hvilket som helst av bildene under her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Har du vært innom bloggen hennes før?♥

♥Hva synes du om den?♥

♥Hva synes du er viktig, for at du skal like en blogg?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #skole #bilder #konkurranse #ukensblogg #norwegiancupcake #mote #interiøs #mat #foto 
 

Hei igjen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Da er jeg på vei til trening, men før jeg løper, vil jeg veldig gjerne dele hvem som endet opp med å vinne tittelen "ukens blogg", etter innlegget jeg la ut forrige onsdag. Denne uken synes jeg det var Mathilde fra Stavanger som gjorde seg aller mest fortjent til å vinne. Bloggen hennes er lys, trivelig, positiv, oversiktlig, variert og inneholder mange fine, store bilder. Bra jobba Mathilde!

 

Selv om jeg bare kunne kåre en vinner, betyr ikke det at jeg mener at bloggene til de andre som meldte seg på ikke var gode. For det var de virkelig! Jeg synes det er superkjekt å se igjennom hver eneste blogg, så dere må ikke gi opp. Nye muligheter kommer alltid, og allerede i dag går det an å melde seg på neste ukens blogg konkurranse her hos meg. Om du har vørt med før eller ikke betyr ingenting, Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar under innlegget der du skriver  "Jeg er med!" :) 

 

Alle bildene jeg har tatt med i innlegget, er fra Mathilde sin blogg. Jeg ville anbefalt dere alle til å tatt turen innom for å skjekke bloggen ut dere også, noe dere isåfall kan gjøre ved å trykke på hvilket som helst av bildene, eller et av stedene det står "Mathilde" i teksten her :) 

  

 

 

 

♥Har du vært innom bloggen hennes før?♥

♥Vil du være med i den nye konkurransen?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #ukensblogg #konkurranse #desember #jul #trening
Hei og god morgen!♥

 

 

 

 

 

 

 

Forrige onsdag satt jeg i gang en konkurranse her på bloggen, hvor det gikk an å melde seg på konkurransen for å bli kåret til ukens blogger. Det var utrolig mange flinke bloggere som meldte seg på, og jeg har kost meg veldig med å se igjennom bloggene deres!

 

Det var dessverre slik at bare en vinner kunne kåres, og denne gangen falt valget på Tessa sin matblogg. Jeg må si at jeg er helt imponert over hvor mange spennende oppskrifter hun legger ut på bloggen sin, og hvor utrolig klare, gode, fine bilder hun tar av rettene. Stå på videre Tessa, jeg heier på deg! :) 

 

Alle bildene jeg har med i innlegget er fra Tessas blogg, og direktelinken til bloggen hennes finner du om du trykker på et av bildene. Siden det ble så populørt med denne typen konkurranse, vil jeg gjerne fortsette med det. Så om du ønsker å være med i trekningen om tittelen "ukens blogg" neste uke, er du velkommen til å legge igjen en kommentar under innlegget her! Om du var med på forrige runde eller ikke, er uten betydning. Lov å delta, er det hver uke :)

 

 

  

 

 

 

♥Har du vært innom Tessas blogg før?♥

♥Så ikke disse rettene bare utrooolig fristende ut vel?♥

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #skole #mat #kosthold #oppskrifter #konkurranse #ukensblogg
 

Hei på deg!♥

 

 

 

 

 

 

Halve skoledagen er over, og jeg skal øyeblikk løpe i til et møte i en juleavslutningskomité jeg er med i. Etter møtet er det rett i gang med historieprøve, en prøve jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med. 

 

 

Før jeg løper, tenkte jeg å dele med dere at jeg har bestemt meg for å begynne med slike "ukens blogg" konkurranser. Jeg ser at mange bloggere har begynt med slike konkurranser i det siste, og flere av dere har også spurt om ikke jeg også kunne begynne med det. Og det kan jeg selvsagt gjøre! 

 

 

Ønsker du å bli kåret som "ukens blogger", og få linket din blogg i ett av mine blogginnlegg, trenger du bare å legge igen en kommentar under innlegget her. Der må du legge igjen bloggadressen din, og gjerne skrive litt kort om hva bloggen din handler om. I løpet av uken som kommer, vil jeg følge med bloggene deres og på neste onsdag da legge ut vinneren i et eget innlegg. 

 

 

Lykke til folkens! Jeg gleder meg til å følge med på bloggene deres :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥Kunne du tenke deg å være med på konkurransen?♥

 

 

 

 

 

 

#blogg #hverdag #onsdag #skole #bilder #ukensblogg #konkurranse #linkerunde


Kristi Pedersen
Hei! Jeg heter Kristi Pedersen og jeg er fra en øy som heter Tysnes, som er utenfor Bergen. Skoleåret 14/15 tilbrakte jeg på utveksling i Australia, et land jeg elsket. Følg meg gjerne på Instagram for flere bilder! (kristi_pedersen) Kontakt: kristi.pedersen@haugnett.no


Legg meg til som venn


Follow SheIn -Your Online Fashion Bodycon Dress Romwe Kimonos


Arkiv


· Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014Kategorier


· Anbefalinger · Antrekk · Blogg · Dyr · Foto · Instagram · Interiør · Luksus vs. budsjett · Mat · Minner · Månedens favoritter · New in · Om meg · Oppskrifter · Rabble · Reise · Små tips · Trening · Trenings Torsdag · Uken som gikk · Ukens blogg · Ukens spørsmål · Utveksling · Videoblogg · ØnskelisteSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits